1. Home »
  2. Sporturi »
  3. Cum să pariezi corect pe cricket

Cum să pariezi corect pe cricket

Admin
Admin

2023-01-02 04:00:00

image Cum să pariezi corect pe cricket

Pariurile pe cricket pot fi destul de frustrante fiindcă acest sport este destul de imprevizibil, iar astfel este greu de câștigat bani atât din pariurile pre-meci, cât și din cele live. Pentru a avea succes din astfel de pariuri trebuie în primul rând să examinezi statistici, iar pe baza acestora să creezi modele de pariere care să te ajute să faci alegerile potrivite. În timp ce faci acest lucru sunt câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmezi pentru a-ți îmbunătăți șansele de câștig.

PARIAZĂ PE CRICKET CHIAR ACUM! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!

 

La pariuri pe cricket mergi pe favorite certe

Unele meciuri sunt destul de echilibrate, iar scorul este strâns, dar vei găsi foarte des meciuri școală care au favorite certe și care de multe ori se încheie cu victorii categorice ale acestora. Vei vedea că sunt meciuri în care șansele ca favorita să piardă sunt extrem de reduse. Examinează statisticile, echipele implicate, dar verifică și prognoza meteo înainte de a plasa un pariu, deoarece aceasta este destul de importantă. Chiar dacă cotele oferite sunt mici, unele pariuri sunt aproape sigure, iar astfel poți câștiga foarte ușor ceva bani. Plus că poți miza pe o victorie la scor, la o cotă ceva mai bună.
 

Avantajul terenului propriu în cricket

Examinează statisticile foarte atent, dar ia în considerare faptul că avantajul terenului propriu este de obicei foarte important. Acest lucru se aplică atât pentru meciurile interțări, cât și pentru cele din diferite campionate interne. De exemplu dacă pariezi pe campionatul unei anumite țări, atunci vei vedea că majoritatea echipelor se descurcă mai bine acasă decât în deplasare. Chiar și dacă pariezi pe o partidă între două naționale, avantajul de a juca în propria țară este unul important.
 

Condițiile de acasă oferă un avantaj important

Încă o dată, examinează statisticile pentru a fi mai sigur de pariul pe care-l pui și ține minte că condițiile de acasă se adaugă la avantajul terenului propriu. De exemplu, dacă o echipă din India joacă în Anglia într-o zi foarte călduroasă, atunci echipa vizitatoare ar putea să nu fie afectată foarte tare. Pe de altă parte, dacă este foarte frig s-ar putea ca indienii să fie destul de afectați. Astfel trebuie să iei în considerare condițiile de desfășurare a partidei și modul în care ele afectează echipele angrenate.
 

Cotele echipei gazdă la cricket

Casele de pariuri pe internet iau în considerare avantajul terenului propriu atunci când stabilesc cotele, dar de multe ori ele nu-l consideră un factor atât de important pe cât ar trebui. De multe ori vei vedea că o echipă gazdă are cote destul de atractive în raport cu șansele reale ca acel pariu să fie câștigător. Chiar și la un meci școală, dezechilibrat la prima vedere, ai putea găsi cote decente care să te ajute să faci ceva bani.
 

Ce facem cu echipele care nu par afectate de locul de desfășurare?

Ca în orice sport, și în cricket vom da de echipe care ies din tiparul obișnuit și joacă mai bine în deplasare decât acasă sau echipe pentru care nu este prea important locul de desfășurare a partidei. Dar astfel de situații sunt destul de rare. Dacă totuși dai de o echipă de acest gen, atunci ai putea să eviți să pariezi pe ea sau poți folosi acest aspect în analiza ta atunci când te hotărăști cum să pariezi. Află de la PariuriX cum ce efect pot avea condițiile meteo în sport!
 

Cum se va deteriora terenul de joc?

Trebuie să ții minte că pe parcursul unui meci terenul de joc se va deteriora. O astfel de situație îi ajută pe ”spinners”, adică jucătorii care aruncă mingea cu efect. Însă un ”batter”, adică cel care trebuie să lovească mingea cu bâta, este dezavantajat. Din acest motiv, în primele perioade (innings), un ”batsmen” va fi de obicei mai eficient decât în, să zicem, perioada a patra.

Casele de pariuri iau și ele în considerare acest aspect, dar uneori nu suficient de mult, iar astfel poți să găsești câteva pariuri live foarte tentante. Dar pentru a face acest lucru trebuie să ajungi să te pricepi destul de bine la cricket.
 

Un ”batsmen” nou se va adapta mai greu

Atunci când pariezi live, trebuie să ții minte că un ”batter” nou va avea probleme în a se adapta la început. Unele case de pariuri iau acest aspect în considerare și schimbă cotele (uneori dramatic), în timp ce altele vor considera că echipa va avea în continuare aceeași rată de succes / eșec ca și până în acel moment. Și tu ai aceeași problemă când apare pe teren un ”batter” nou.

Statistic vorbind, acestuia îi va trebui puțin timp să se adapteze. Desigur, pot fi situații când nu este cazul. Dacă ai acces la date și statistici care îți arată că un anumit jucător s-ar putea adapta mai repede, atunci este bine să ții cont de ele. În caz contrar, dacă n-ai absolut nici o statistică la îndemână, este recomandat să pleci de la ideea că el nu se va descurca foarte bine de la început.


Cine va câștiga meciurile de ”over 40” sau ”over 50” la cricket

Un meci de ”over 40” sau ”over 50” este acel meci mai scurt, care de obicei se încheie într-o singură zi, spre deosebire de alte partide care pot să dureze și cinci zile. Chiar și în cazul acestor jocuri este mai degrabă recomandat să pariezi live și nu pre-meci, chiar dacă ai analizat întâi partida și știi la ce să te aștepți. Află mai multe despre diferențele dintre pariurile pre-meci și cele live: https://pariurix.com/pariuri-sportive-live-vs-pariuri-sportive-pre-meci.html

De obicei astfel de meciuri sunt destul de echilibrate, iar statisticile arată că echipa care începe mai bine, de obicei, câștigă (desigur, pot fi și excepții). Uită-te să vezi cum se desfășoară prima perioadă, vezi cum starea terenului și condițiile meteo afectează jocul și apoi hotărăște-te ce pariu plasezi.

PARIAZĂ PE CRICKET CHIAR ACUM! TE AȘTEAPTĂ UN BONUS ATRACTIV!


Te-ar mai putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX