1. Home »
  2. Sporturi »
  3. Pariuri pe box - una dintre cele mai lejere metode de a câștiga bani la pariuri sportive online

Pariuri pe box - una dintre cele mai lejere metode de a câștiga bani la pariuri sportive online

Admin
Admin

2023-01-02 13:10:00

image Pariuri pe box - una dintre cele mai lejere metode de a câștiga bani la pariuri sportive online

De ce este ușor să câștigi bani din pariurile online pe box? Motivul este acela că boxul este un sport în care conform statisticilor favoritul câștigă în doar 50% din cazuri. Asta nu înseamnă că este o loterie și că depinzi strict de noroc, ci înseamnă că un favorit conform cotelor va pierde la fel de des precum câștigă, ceea ce oferă pariorilor posibilitatea de a găsi multe pariuri de valoare.

Pariază online pe box! Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!
 


1. DE CE PUTEM GĂSI MULTE COTE DE VALOARE ÎN BOX?

Acest lucru se întâmplă deoarece cotele nu sunt influențate doar de valoarea boxerilor implicați într-un meci. De multe ori un sportiv este lăudat de media mai mult decât este cazul, iar astfel în lumea boxului sunt creați foarte mulți favoriți falși (mai mulți ca în alte sporturi). Boxul este un sport de nișă, dar fiecare țară are un campion care primește o anumită atenție din partea televiziunilor și a site-urilor. De multe ori pariorii mizează în funcție de cât de populari sunt aceștia, fără a ști de fapt cât de buni sunt în ring.

Dacă nu mă crezi privește lucrurile în modul următor. Ți s-a întâmplat vreodată să pariezi pe un un meci de box sau să știi un prieten care a pariat, fără a analiza personal statisticile și partidele celor doi boxeri implicați în meci? Probabil că da. Iar acest lucru s-a întâmplat deoarece tu sau prietenul tău ați auzit că acel boxer este foarte bun, este un viitor star, că este neînvins etc.


1.1 Agențiile ajustează cotele în funcție de tendințele de pariere

Casele de pariuri sunt nevoite să modifice cotele în funcție de modul în care se pariază. Poate că agenția știe că cel care urmează să câștige nu este de fapt favorit conform cotelor oferite, dar ea n-are niciun motiv să ia acest lucru în considerare atâta timp cât lumea pariază pe boxerul mai slab la o cotă mică. Este în interesul agenției să lase acel favorit fals, pentru că în final ea are de câștigat din urma acestei situații. Și chiar dacă nu intenționează să facă bani de pe urma naivității pariorilor, oricum va balansa cotele în funcție de tendințele de pariere și nu de cote, pentru a putea câștiga aceleași sume de bani indiferent de rezultat. Deci în ambele situații nu vom avea cote reale. Mai multe informații despre cum sunt făcute cotele la pariuri găsești în ACEST ARTICOL.

 

2. DE CE ESTE UȘOR SĂ CÂȘTIGI BANI DIN PARIURI PE BOX?

Dacă ești foarte bine documentat și nu te lași afectat de cât de mediatizat este un anumit boxer atunci poți prinde multe pariuri câștigătoare pe cote atractive. Practic poți să dai de foarte multe pariuri de valoare care în final îți vor aduce un câștig substanţial. Află ce este un ”value bet”, adica pariuri de valoare

Plus că la box nu trebuie să te gândești prea mult la tipul de pariu pe care-l pui. Poți păstra lucrurile foarte simplu, și anume: cine va câștiga, boxerul 1 sau boxerul 2? Poți pune și alte pariuri, precum modul în care va fi câștigat meciul sau runda în care va fi un knockout. Dar nu prea are rost atâta timp cât poți da foarte ușor de pariuri de valoare pe câștigătorul meciului.

Chiar dacă la un anumit meci ajungi la concluzia că cel care va câștiga este chiar favoritul ales de agenții, tot poți da de un pariu de valoare deoarece cota oferită ar putea fi mai tentantă decât șansa reală ca acel boxer să se impună.

 

3. REGULI DE CARE SĂ ȚII CONT ÎN ALEGEREA PRONOSTICURILOR DIN BOX

Nu supraaprecia forma unui anumit boxer

Doar pentru că un boxer a câștigat o serie de meciuri nu înseamnă neapărat că el va câștiga și meciul următor. Mulți pariori văd pe cineva că are o serie de victorii și pariază pe el crezând că acea serie va ține la nesfârșit. De fapt, statistic vorbind, cu cât un boxer a câștigat mai multe meciuri, cu atât sunt șanse mai mari ca el să-și încheie seria curând.

Desigur, aici sunt mai multe aspecte care intervin. Contează și în compania căror adversari au fost obținute acele victorii și care este adversarul care urmează. Am văzut situații în care un boxer neînvins în carieră, care poate avea o statistică de 20-0, pierdea categoric un meci pentru centură. Acest lucru se întâmplă pentru că acel ultim meci este mult mai greu decât precedentele, când poate a avut doar adversari accesibili.

 

Găsește un câștigător și apoi ia în considerare cotele oferite

Dacă ești deștept vei ignora cotele pe care agenția de pariuri le oferă atunci când începi să te documentezi. Cotele oferite ar putea să contrazică rezultatul documentării tale, așa cum am spus mai sus. De aceea este bine să rămâi cât mai obiectiv și să nu te lași afectat de cotele oferite atunci când alegi câștigătorul unui meci. Dacă tu te uiți la cote înainte de a face această alegere, dacă citești diferite articole de pe internet sau consulți diferite materiale publicitare, atunci alegerea ta va fi influențată de aceste aspecte chiar dacă tu nu vrei ca ele să te afecteze. La final, după ce ai ales un câștigător, poți compara alegerea ta cu cotele oferite de agenție pentru a vedea dacă merită sau nu să pui acel pariu.

 

Cel mai bine este să te uiți la meciuri de box

Consultarea statisticilor este mereu un lucru bun, dar cea mai bună părere despre valoarea unui boxer ți-o faci atunci când te uiți la el cum luptă. Descarcă mai multe înregistrări video de la meciurile precedente ale celor doi boxeri care urmează să se întâlnească și fă o comparație. Nu trebuie să fii un expert pentru a-ți putea face o părere cât de cât corectă și oricum în timp îți vei îmbunătăți capacitatea de a analiza corect un meci de box.

Dacă ai suficientă experiență, atunci poți încerca să pui și pariuri secundare pe baza descoperirilor tale. Dacă vezi că un boxer începe tare dar obosește pe parcurs, atunci ai putea paria că meciul nu va ajunge la final. Sau dacă vezi un boxer mai pragmatic, care se bazează mult pe defensivă și pe lovituri mai de la distanță, atunci ai putea miza pe o victorie la puncte.

 

Cea mai dificilă parte în alegerea câștigătorului la box

Așa cum am spus la începutul articolului, pariurile online pe box reprezintă unul din cele mai ușoare moduri de a face bani din pariuri sportive. Desigur, pe lângă aspectele menționate anterior, mai este ceva ce afectează deznodământul unui meci: decizia arbitrilor.

De obicei la categoriile mai mici de greutate vor fi mai puține knockout-uri, ceea ce înseamnă că se va ajunge mai des la decizia arbitrilor. De multe ori decizia este una simplă, dar sunt și momente când un meci este foarte echilibrat iar diferența dintre doi boxeri este destul de mică. Uneori decizia arbitrilor este greșită și poate fi frustrant să vezi că boxerul pe care ai mizat a fost mai bun, dar arbitrii au mers pe mâna adversarului. Problema este că așa cum pariorii pot fi influențați de cât de mediatizat este un boxer, așa poate fi influențat și un arbitru. Desigur, intervine și eroarea umană sau alți factori care pot duce la o decizie greșită, dar asta este altă discuție. Din păcate nu prea ai ce face în astfel de situații, decât să speri că ele nu se vor întâmpla prea des.
 


Inspiră-te din ponturile pe box oferite de PariuriX

Recunosc că nu vei găsi pe site-ul nostru foarte multe pronosticuri din box, dar din când în când tipsterii noștri oferă și așa ceva. Accesează secțiunea Ponturi pariuri sportive cu regularitate pentru a vedea când astfel de pronosticuri sunt disponibile. Mai exact, ele vor putea fi găsite în secțiunea Alte sporturi: https://pariurix.com/alte-sporturi

Pariază online pe box! Aceasta este agenția recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX