1. Home »
  2. Sporturi »
  3. Pariuri pe golf, ghidul începătorului

Pariuri pe golf, ghidul începătorului

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-02 04:00:00

image Pariuri pe golf, ghidul începătorului

Vrei să pariezi pe golf? Atunci acest ghid pentru începători îți va fi util pentru că vei descoperi multe informațiile utile despre pariurile pe acest sport inedit, care este destul de diferit de alte discipline sportive.

Înregistrează-te la agenția recomandată și pariază pe golf chiar acum!


Pe ce turnee de golf pariem?

Ideal ar fi să pariezi pe cele mai importante turnee de golf din lume. Acestea ar fi evenimentele europene ”The Race to Dubai” și ”PGA Tour” din SUA. Ele se desfășoară pe întreaga durată a unei zile, ceea ce înseamnă că este destul de dificil să stai în fața calculatorului non-stop pentru a urmări ce se întâmplă și pentru a plasa pariuri live. Ideal ar fi să pariezi de pe telefonul mobil atunci când nu ești acasă sau ai alte treburi. Astfel poți urmări ce se întâmplă la acel turneu de golf și poți plasa pariuri live fără a neglija activitățile tale zilnice.

Mai este un lucru foarte important de precizat. La majoritatea transmisiilor live video din alte sporturi există un delay foarte mic de maxim câteva secunde între ce se întâmplă în realitate și ce este transmis. La golf, la PGA Tour în mod special, aceste delay-uri pot fi chiar de câteva minute. Bineînțeles că agențiile de pariuri pe net au acces imediat la informații spre deosebire de tine care le vezi cu întârziere. Astfel nu trebuie să te miri dacă agenția de pariuri schimbă brusc cotele, deși pe transmisie live nu vezi să se întâmple ceva notabil.


Pariuri pe golf - Folosește-te de informațiile disponibile pe internet

Dacă ești un parior profesionist sau tinzi să devii unul, atunci ar trebui să ții cont de cât mai multe statistici și detalii despre jucători și locul de desfășurare al evenimentului. Chiar dacă nu aplici toate informațiile în strategia ta de pariuri sau în modelul tău statistic, tot trebuie să fii cât mai bine documentat înainte de a plasa un pariu.

Fiecare loc de desfășurare a unui eveniment major are propriul site, iar aici poți găsi tot felul de informații și statistici detaliate. Cei care se ocupă de aceste site-uri știu că ele sunt accesate în mod special de pariori şi de aceea oferă informații care sunt importante pentru aceștia. Poate vă întrebați de ce o fac gratuit; păi ei n-au nimic de pierdut dacă cineva câștigă la pariuri folosindu-se de informațiile oferite, dar măcar așa atrag mai multe persoane pe site.

Ghidul pariorului profesionist în 4 pași: https://pariurix.com/ghidul-pariorului-profesionist-in-4-pasi.html


Trebuie să cunoști foarte bine jucătorii

Fiecare jucător are propriile puncte forte și slăbiciuni. Ca și la snooker, cel mai ușor mod de a cunoaște jucătorii este acela de a te uita la meciurile lor. Dar și statisticile acestora, informații din viața de zi cu zi sau părerea altor persoane sunt informații importante care pot fi foarte utile.

Caută contradicții între ce spune lumea și ce observi tu. Ca să revenim un pic la snooker, sunt momente când chiar comentatorii unui meci spun despre un jucător că devine foarte nervos când se află sub presiune. Dar poate tu observi că adversarul se mișcă greu atunci când presiunea crește și poate acel jucător ”nervos” este de fapt frustrat de ritmul lent al meciului.

Acest lucru este valabil și la golf. Trebuie să ajungi să cunoști jucătorii și să-ți faci propriile păreri despre stilul, atitudinea și capacitatea acestora. Ia în considerare și ce spun alte persoane, dar nu trebuie să-ți fie frică să contrazici părerea lor dacă nu ești de aceeași părere.

Pariuri sportive pe snooker - informații, sfaturi și strategii

 

Pariurile live de pe mobil sunt foarte folositoare

Un meci de golf durează de obicei mult, iar ritmul este unul lent. Pauzele sunt și ele destul de mari. Ai la dispoziție mai mult timp decât ar fi necesar pentru a plasa pariurile dorite. Ai chiar suficient timp pentru a lua în considerare toate statisticile relevante și pentru a găsi pe internet diferite informații utile. Astfel chiar dacă nu ești la calculator te poți descurca fără probleme utilizând un telefon mobil, chiar dacă te miști mai greu. CLICK AICI  pentru a afla mai multe despre pariuri de pe mobil.
 

Începutul turneului este foarte important

La British Open și US Masters cei care încep foarte bine în prima zi termină de regulă la fel de bine. Dacă un jucător rămâne prea în urmă, atunci sunt șanse mici să mai revină. Sunt puține exemple cu jucători care au reușit reveniri miraculoase la aceste turnee și nu prea se merită să pariezi pe așa ceva. Totuși, la competiții mai mici este posibil ca astfel de situații să apară mai des.
 

Ce fel de statistici din golf te interesează?

Sunt foarte mulți pariori care n-au pus vreodată un pariu pe golf şi astfel nu știu care statistici sunt mai importante. Dacă ești într-o astfel de situație, atunci poți vedea mai jos o listă cu statisticile relevante pe care ar trebui să le iei în considerare. Voi folosi denumirile în engleză pentru că n-au o traducere exactă în română și oricum îți va fi mai ușor să găsești statistici relevante pe internet căutând direct după numele original. Dacă nu te pricepi chiar deloc la golf și nu știi ce înseamnă fiecare din acești termeni, atunci îți recomand să consulți întâi site-uri de specialitate care conțin definiții și abia apoi să te apuci de pariat.

  • Putting Average
  • Scrambling
  • Drive Accuracy
  • Driving Distance
  • Greens In Regulation

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX