1. Home »
  2. Fotbal »
  3. Strategii de pariuri câștigătoare; care este cea mai bună strategie pentru pariuri live pe fotbal?

Strategii de pariuri câștigătoare; care este cea mai bună strategie pentru pariuri live pe fotbal?

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-04 09:00:00

image Strategii de pariuri câștigătoare; care este cea mai bună strategie pentru pariuri live pe fotbal?

Strategii de pariuri câștigătoare; care este cea mai bună strategie pentru pariuri live pe fotbal? La această întrebare voi încerca să răspund în cele ce urmează. Când vine vorba de pariuri live pe fotbal există foarte multe strategii pe care le-ai putea încerca. Și este și normal să existe multe deoarece în ultimii ani pariorii s-au folosit de cele clasice pentru a inventa propriile lor strategii în funcție de modul în care aceștia gândesc și pariază.

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE

Doar pentru că o strategie funcționează pentru o anumită persoană nu înseamnă neapărat că va merge și pentru tine. Ține cont de aceste lucruri doarece în cele ce urmează voi prezenta o strategie care mie îmi aduce un profit constant și care o folosesc de mult timp. Ea poate fi implementată destul de ușor, așa cum vei putea vedea mai jos. Sigur, asta nu înseamnă că va fi cea mai bună strategie pentru toată lumea - cu siguranță nu. Dar merită încercată.

STRATEGIA PESTE 1.5 GOLURI PE FOTBAL

 

Despre ce este vorba?

Aceasta implică, așa cum îi spune și numele, parierea pe minim două goluri într-un meci de fotbal. Statistic vorbind sunt mai multe acele meciuri în care se marchează minim două goluri decât cele în care nu se marchează. Un meci se poate încheia 1:1, 2:0, 2:1 etc. Bineînțeles că sunt destule partide care se încheie 0:0, 1:0 sau 0:1, dar mult mai puține. De regulă, dacă plasezi multe pariuri de “over 1.5“, pe termen lung ai șanse mari să faci profit.

Este adevărat că și cotele pentru astfel de pariuri nu sunt foarte mari, dar acesta nu este un lucru neapărat rău. Cote mari implică în același timp și un risc ridicat. O cotă între 1.25 și 1.34 este acceptabilă. Cote mai mici de atât ar trebui excluse deoarece factorul de risc este prea ridicat comparativ cu șansele de reușită.
 

Managementul banilor

Acum să vorbim despre managementul banilor. Este important să-ți stabilești din start un buget clar pe care-l aloci acestei strategii. Miza va fi fixă pentru fiecare pariu; ideal ar fi undeva în jurul valorii de 2%. Dacă ai un buget consistent și nu vrei să-ți asumi prea multe riscuri atunci ai putea micșora miza chiar la 1%. Dacă în schimb preferi să joci mai agresiv și nu te deranjează foarte tare dacă cumva pierzi toată banca ai putea paria până la 5% pe un meci.

După ce ai stabilit banca de start și miza pe fiecare pariu vine momentul în care trebuie să te hotărăști pe ce campionate și ce meciuri pariezi. Vei dori să alegi acele competiții în care se marchează cel mai mult. Astfel campionate din țări precum Japonia, Austria sau Olanda sunt alegeri bune. Este indicat să alegi acele ligi în care media de goluri / meci este de peste 2.5. Iar de aici ar trebui, de asemenea, să te limitezi pe echipele care au o medie cât mai ridicată de goluri / meci. Pentru a face acest lucru va trebui să folosești un site foarte bun de statistici, recomandarea mea principală fiind Soccerkeep.

 

Optează doar pentru anumite tipuri de meciuri

Pentru a-ți maximiza câștigurile, alege doar acele meciuri în care se întâlnește o echipă foarte ofensivă cu una defensivă, sau un joc în care se întâlnesc două formații foarte ofensive. Deci în principiu trebuie echipe care marchează foarte multe goluri. Statistic vorbind nu este o idee prea bună să alegem partide în care se întâlnesc două formații care primesc multe goluri dar care nu marchează nici pe jumătate, chiar dacă per total ele au medii ridicate de goluri/meci. De asemenea, în nici un caz nu vrei să pariezi pe acele partide care pun față în față două formații pragmatice, cu defensive de "fier". Altfel vei avea parte de o dispută în care doar se pasează timp de 90 de minute.

În principiu această strategie implică parierea pe un număr destul de mare de meciuri. În acest caz este indicat să beneficiem de cele mai bune cote deoarece pe termen lung acest lucru va conta. Vezi întâi care agenție oferă de obicei cote mai mari pe acest tip de pariu (recomand să te axezi pe cele 5 agenții de pariuri recomandate de PariuriX). După ce ți-ai ales agenția …. NU PUNE PARIUL!
 

Cotele sunt mai mari la pariuri live

Așteaptă ca meciul să înceapă. Cotele pentru opțiunea de “peste 1.5 goluri” tind să crească după începutul unui meci. Nu prea cunosc motivele pentru care acest lucru se întâmplă, dar ele nici nu contează prea mult. Contează în schimb că noi, pariorii, putem profita de pe urma acestui aspect. Ideal este să pui pariul prin minutul 2-3. Poate că diferența de cote nu pare foarte semnificativă la prima vedere, dar așa cum am spus și în paragraful anterior, pe termen lung chiar se simte și poate face diferența dintre a câștiga și a pierde bani.

Pentru a face profit pe termen lung, ar trebui să ai minim 77% din pariuri câștigate, dar aici depinde mult și de cotele pe care le prinzi. Ai putea să testezi câteva zile în mod virtual această strategie pentru a vedea dacă în cazul tău are șanse de succes sau nu. Vezi care pariuri nu ți-au ieșit și caută detalii pe care ele le au în comun. Dacă reușești să depistezi motivele pentru care pierzi multe pariuri, vei reuși în timp să-ți îmbunătățești rezultatele.

Dacă nu îți place în mod deosebit această strategie de pariuri sportive, atunci ai putea arunca un ochi pe forumul de discuții Pariurix pentru a găsi una pe gustul tău. Aici cu siguranță vei găsi multe strategii pentru pariuri live pe fotbal și nu numai.

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX