1. Home »
  2. Fotbal »
  3. Un gol marcat în ultimele minute îți strică mereu biletul? Am pentru tine câteva sfaturi!

Un gol marcat în ultimele minute îți strică mereu biletul? Am pentru tine câteva sfaturi!

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-04 15:45:00

image Un gol marcat în ultimele minute îți strică mereu biletul? Am pentru tine câteva sfaturi!

Cu toții știm cât de frustrante pot fi acele situații când un gol înscris în ultimele minute de joc duce la pierderea biletului de pariuri. Nu îți vine să spargi televizorul atunci când echipa pe care ai pariat conduce tot meciul, dar este egalată la ultima fază a jocului? Sau să urli prin casă când un pariu pe under 2.5 se duce pe Apa Sâmbetei din cauza unui al 3-lea gol venit cu câteva secunde înaintea fluierului de final?

Nu am vreun glob de cristal pentru a anticipa astfel de momente, și nici nu știu vreo incantație Voodoo care să asigure un sfârșit liniștit de meci. Am în schimb câteva sfaturi pentru tine care să te ajute să limitezi pierderile în astfel de situații, și chiar să eviți anumite partide predispuse marcării unui gol târziu.

Află care sunt cele 5 agenții de pariuri sportive recomandate de comunitatea PariuriX!

Folosește-te mai des de opțiunea de cash out

Mulți pariori plasează pariurile, și apoi le lasă de izbeliște. Eventual își amintesc de ele la final, când verifică dacă au câștigat sau nu. Eu unul procedez un pic diferit. Chiar dacă plasez un pariu pre-meci, adică înainte să înceapă partida, urmăresc să văd ce se întâmplă. Nu mă uit neapărat la meci (dacă m-aș uita chiar la toate partidele pe care le urmăresc nu aș mai avea timp de nimic), dar mai arunc câte un ochi pe desfășurarea partidei. Chiar și când nu sunt acasă, că doar fiecare agenție respectabilă are o aplicație decentă pentru mobil.

Dacă echipa pe care am pariat conduce cu câteva minute înainte de finalul partidei, atunci iau în considerare utilizarea opțiunii de cash out. În aceste momente câștigul oferit la cash out poate fi chiar și de 90% - 97% din câștigul inițial, iar de multe ori aleg să mă mulțumesc cu acest procent decât să risc pierderea întregului bilet la ultimele faze de joc. Mai ales atunci când diferența este de un singur gol, că cine știe cum pică o ”pleașcă”. Nici nu ai idee de câte ori m-a salvat închiderea pariului de la finaluri de infarct. Sigur, am închis și multe pariuri care în final ar fi fost câștigătoare, dar per total am ieșit în câștig. Acum nu trebuie nici să închizi fiecare pariu posibil, dar măcar cele la care ai emoții.  Îți dai seama că nici eu nu închid pariuri unde echipa mea conduce la 3-4 goluri diferență. Care ar mai fi rostul?

Ideal ar fi să urmărești partidele pe care pariezi, mai ales ultimele minute, pentru că atunci formațiile aflate în dezavantaj tind să își asume cele mai mari riscuri. Vei putea vedea dacă echipa condusă este ”călare” pe adversara sa, sau pur și simplu nu are forța să mai schimbe ceva. Așa îți va fi și mai ușor să alegi când să dai cash out, și când să lași pariul până la capăt. Sigur, nu vei avea dreptate mereu, că doar vorbim de pariuri nu de matematică. Dar pe termen lung te va ajuta. 

Află cum poți închide un pariu atunci când lipsește opțiunea de cash out!

 

Ține cont la analiza meciului de posibilitatea marcării unui gol târziu

Am văzut echipe în cazul cărora jumătate din goluri erau marcate în ultimul sfert de oră al meciului. Dacă aș paria împotriva unei astfel de formații, atunci aș fi foarte precaut cu finalul de partidă, chiar dacă respectiva echipă nu a jucat mare lucru până atunci. Ori aș utiliza opțiunea de cash out așa cum am discutat mai sus, ori m-aș baza mai degrabă pe pariuri pe intervale de timp decât pe întregul meci. Sau dacă o echipă are obiceiul prost de a fi egalată de multe ori după ce deschide scorul, din nou aș fi precaut cu pariurile pe o victorie a ei și aș trata cu atenție situațiile în care este în avantaj. E drept - de multe ori un gol venit în ultimele minute de joc este aproape imposibil de anticipat, dar sunt și destule situații care pot evitate din start dacă faci o analiză amănunțită a meciului ce ia în considerare și astfel de scenarii. 

 

Folosește-te de promoții care te pot salva în cazul unui gol târziu

De exemplu această casă de pariuri online avea sezonul trecut o ofertă numită ”Asigurarea 90+” unde în cazul pariurilor pierzătoare pe anumite piețe ești rambursat integral în cazul unui gol venit după minutul 90. O astfel de ofertă te poate scăpa de mulți nervi. Ea este disponibilă doar pe anumite competiții (Premier League / Liga Camponilor / La Liga), dar mai sunt și alte case de pariuri online care vin ocazional cu oferte similare. Recomand să urmărești constant secțiunea noastră de Promoții pentru a vedea când o astfel de ofertă este disponibilă. 

Deschide cont și joacă la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX.com!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX