1. Home »
  2. Fotbal »
  3. Pariuri recomandate la începutul competițiilor fotbalistice

Pariuri recomandate la începutul competițiilor fotbalistice

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-04 15:48:00

image Pariuri recomandate la începutul competițiilor fotbalistice

Nu mai este mult și începe un nou sezon în campionatele importante de fotbal ale Europei, iar pariorii sunt nerăbdători să joace pe echipele favorite după câteva luni în care au trebuit să se reorienteze către alte competiții. Dar înainte de a te grăbi să îți faci biletele pentru pariuri, trebuie să iei în considerare faptul că debuturile de sezon dau de multe ori bătăi serioase de cap pariorilor care nu știu să le abordeze într-un mod corect.

Pariază chiar acum pe noul sezon competițional cu un bonus atractiv de bun venit!


Ai grijă la pariurile pe echipe favorite

De multe ori echipele mari au începuturi ezitante de campionat, fiind mai predispuse la eșecuri surprinzătoare decât pe final de sezon. Asta nu înseamnă că trebuie să te aștepți la surprize pe linie în prima etapă, dar inevitbail vor apărea destule favorite care să clacheze. Și nu trebuie neapărat în prima rundă; există și posibilitatea să câștige primul joc dar să facă pași greșiți în rundele următoare. 

 

Ai grijă la mutările care au avut loc în pauza de vară

Doar pentru că o echipă a fost revelație în sezonul precedent sau pentru că era predispusă unui anumit stil de joc, nu înseamnă că va fi la fel și în noul campionat. De cele mai multe ori de vină sunt modificările care au loc în vară, de la schimbarea antrenorului și până la plecarea sau venirea unui număr consistent de jucători. Multe transferuri noi aduc cu sine și o lipsă de omogenitate, deci formațiile care nu au făcut prea multe schimbări în pauza competiționala pot fi favorizate la debutul noului campionat.


Atenție la jucătorii care vin după competiții interțări

Majoritatea jucătorilor de fotbal au stat și s-au bronzat la soare în primele săptămâni după terminarea sezonului precedent, și apoi au intrat în ritmul obișnuit de antrenament cu echipa de club. Jucătorii care au participat la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia 2018 reprezintă o excepție, mai ales cei care au ajuns prin fazele finale ale competiției. Ei vor fi destul de obosiți după turneul final și vor avea un regim special de pregătire, care probabil va include și câteva zile de concediu atunci când restul colegilor de la echipa de club sunt deja în toiul antrenamentelor. Deci ar fi de așteptat ca acei jucători care au prins ultimele meciuri pe la Cupa Mondială să nu fie în formă maximă la debutul sezonului, și evident că vorbim de jucători importanți ce evoluează la echipe de top (că altfel nu mai ajungeau așa departe la Mondial).

 

Pariurile pe nou-promovate pot fi o pâine de mâncat

Pot fi echipe nou-promovate care să se ridice din prima la nivelul primei ligi. Dacă reușești să anticipezi care vor fi acestea, poți face bani frumoși de pe urma lor în condițiile în care vor primi cote destul de atractive prin primele meciuri. Apoi mai sunt și echipe nou-promovate care au o evoluție dezastruoasă la început, pe care de asemenea se pot face ceva bani.

De exemplu în sezonul 2017 / 2018 din Serie A Benevento a luat un singur punct în primele 18 etape, și acela pentru că a marcat portarul în minutul 90 al partidei cu AC Milan. În ciuda parcursului dezastruos, puteai prinde pariuri pe înfrângerea celor de la Benevento chiar și la cote de 2.00 – 3.00 (în special în meciuri jucate acasă). E adevărat, orice echipă iese din forma proastă mai devreme sau mai târziu, dar când asta se întâmplă ”mai târziu” (jumătatea campionatului în acest caz), atunci nu trebuie ratată oportunitatea de a face bani.

 

Nu neglija pariurile antepost - acestea sunt pariuri recomandate

Știu că mulți pariori nu au răbdarea necesară pentru a aștepta un an de zile până când un pariu este decis. Dar o poți privi și ca o formă de investiție. O cotă de 1.10 la un pariu antepost va fi cu siguranță mai sigură decât aceeași cotă pe un singur meci. De exemplu la începutul sezonului 2018  - 2019 Juventus a primit o cotă de 1.50 – 1.60 pentru un titlu de campioană în Italia Serie A, ceea ce reprezintă un pariu ce nu trebuie neglijat  în condițiile în care ”Bătrâna Doamnă” vine după 7 titluri consecutive și pare mai puternică ca oricând după semnarea lui Cristiano Ronaldo. Plus că celelalte rivale la titlu nu s-au mișcat în mod deosebit. Dacă stai bine cu răbdarea și țintești profit pe termen lung, atunci cu siguranță vei găsi multe pariuri antepost care merită jucate.

 

Primele 6 etape pot oferi o idee asupra clasamentului final

Mențin ce am spus mai sus că o echipă de renume poate avea un început ezitant de sezon dar să își revină pe parcurs. Chiar și așa, primele 6 runde dintr-un sezon ne pot ajuta să anticipăm care vor fi revelațiile campionatului, care vor fi formațiile de top care vor claca, și care vor fi cele care își vor respecta blazonul. Nu aprofundez acest subiect pentru că avem un articol foarte detaliat pe care chiar merită să îl citești: ”Primele 6 etape din sezon - în ce măsură ne ajută ele să anticipăm clasamentul final?

Pentru tine cum sunt de obicei debuturile de campionat? Faci bani pe ele sau obișnuiești să începi destul de prost sezonul? Eu  unul prefer să le tratez cu precauție, dar te invit să postezi părerea ta mai jos.

Pariază chiar acum pe noul sezon competițional cu un bonus atractiv de bun venit!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX