1. Home »
  2. Fotbal »
  3. Cum facem bani la pariuri online pe fotbal!

Cum facem bani la pariuri online pe fotbal!

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-01-18 12:19:00

image Cum facem bani la pariuri online pe fotbal!

În mod cert te-ai întrebat de multe ori cum să faci bani la pariuri pe meciurile din fotbal. Acest sport este cel mai popular şi în acelaşi timp cel mai folosit de pariori în activitatea lor, însă asta nu înseamnă că profitul vine uşor. Gândeşte-te totuşi că şi pariurile sportive fac parte din categoria jocurilor de noroc şi nimic nu este garantat în această lume.  Dar  sunt câteva sfaturi și strategii de joc pe care le poți urma pentru a îți crește șansele de câștig, iar despre acestea voi vorbi în cele ce urmează.

Pariuri online pe fotbal, ofertă sportivă bogată, promoții atractive! Pariază acum!


1. NU MAI ALERGA DUPĂ PONTURI SIGURE

Cu siguranţă te-ai gândit cu invidie la cei care au acces la informaţii ”confidenţiale” din lumea fotbalului, aşa zisele meciuri trucate şi alte activităţi de acest gen, care produc bani extrem de uşor. Aceştia sunt însă puţin şi riscul este foarte mare. Oricum toți cei care pretind pe Facebook sau pe diferite site-uri că au astfel de informații sunt simplu țepari care vor să facă bani de pe urma persoanelor credule. Cineva care chiar are astfel de informații nu își va pierde timpul să le vândă pe rețele de socializare din nenumărate motive pe care le-am prezentat aici: https://pariurix.com/nebunia-dupa-cote-mari-meciuri-aranjate-si-bilete-minune.html. Lasă deoparte aceste gânduri şi concentrează-te pe activităţile care pot face din tine un parior de succes pe meciurile din fotbal.

În continuare îţi voi prezenta câteva sfaturi în acest sens, pe care dacă le urmezi cu siguranţă îţi vei îmbunătăţi activitatea de pariere. Ţine minte, totuşi, că nimeni nu-ţi garantează profitul 100% la pariurile sportive şi ceea ce vei citi în continuare este mai mult un ghid care reduce avantajele operatorului de pariuri. Îţi recomand din start să joci la una sau la mai multe dintre cele 5 case de pariuri online recomandate de PariuriX deoarece acestea sunt serioase și oferă servicii de calitate.
 

2. PARIURILE LIVE SUNT CELE MAI RECOMANDATE

Pariurile live sunt cele mai căutate de pariori şi ele reprezintă viitorul pe acest segment. Tocmai de aceea expansiunea operatorilor online este imensă şi ar fi păcat să nu profiţi şi tu de acest lucru. Orice parior poate face foarte rapid profit pe acest tip de evenimente live din fotbal, chiar şi unul amator. Tot ceea ce trebuie să faci este să fii disciplinat, informat şi profitul poate veni constant.

Pariurile “pre-match” sunt din ce în ce mai puţin căutate. În urmă cu ceva timp ne bucuram cu toţii la apariţia caselor de pariuri în România şi făceam cozi la Pariloto sau Astra. Acum opţiunile de pariere sunt imense şi pariurile live au luat faţa celor “pre-match”. Mai sunt însă persoane care preferă să parieze pe un eveniment chiar şi cu câteva zile înainte de startul lui, însă acestea sunt din ce în ce mai puţine. Te documentezi rapid despre formă, clasament şi date de acest gen, iar pariul pare profitabil. Trebuie să ştii însă că agenţia de pariuri s-a gândit deja la toate aceste aspecte înaintea ta şi angajaţi profesionişti disecă toate meciurile în amănunt, astfel încât tu să fii cel care pierde. Nu mai vorbesc că multe se pot schimba până la startul partidei, chiar şi după aceea. 

Lucrurile stau cu totul altfel în cazul pariurilor live deoarece ai acces la toate informaţiile necesare şi cote actualizate în timpul meciului, ba chiar poţi paria în timp ce vizionezi evenimentul. Avem un articol amănunțit unde am comparat pariurile pre-meci cu cele live; CLICK AICI pentru a îl accesa.
 

3. CUM FACI PARIURILE LIVE PE FOTBAL PROFITABILE

În primul rând recomand să alegi una din agențiile de pe lista de mai sus, deoarece diferența de calitate între serviciile oferite de diferiți operatori se simte cel mai mult când vine vorba de pariuri în timp real. Pentru a nu te umple de nervi va trebui să plasezi pariurile la un operator cu o ofertă bogată, unde informațiile sunt actualizate rapid, unde cotele sunt blocate rar, iar pariurile sunt plasate imediat ce apeși pe butonul ”Pariați”. Crede-mă, nu ai nevoie de un site de pariuri care se blochează sau pică atunci când îți este lumea mai dragă, și nici de site-uri cu delay-uri mari, informații procesate greu și pariuri plătite după câteva ore. Descoperă cele mai bune case de pariuri pentru pariuri live!

Chiar dacă nu-ţi recomand să pariezi "pre-match", asta nu înseamnă că nu trebuie să te documentezi despre meci înainte de start. Internetul îți poate oferi mai multe informații decât crezi. La fel de importantă este și urmărirea partidelor. Nu paria live dacă nu vezi meciul, chiar dacă operatorii de pariuri îți oferă statistici in-play extrem de utile. Nici o statistică din lume nu se poate compara cu un meci urmărit live deoarece poți depista anumite lucruri importante pe care nu le vei descoperi niciodată din statistici. 

Trebuie să mai înțelegi că pariurile live, pe cât de repede te pot îmbogăți, pe atât de rapid te pot falimenta. Tentațiile sunt mult mai mari decât la pariuri pre-meci și sunt nenumărate capcane în care pariorii amatori pică fără să își dea seama. De aceea, înainte de a începe să plasezi pariuri în timp real, îți recomand să consulți următoarele două articole: ”Care sunt cele mai comune greșeli comise de pariori la pariuri live?” și ”Reguli de aur și sfaturi de urmat atunci când joci la pariuri LIVE

 

4. TIPURI DE PARIURI PROFITABILE PENTRU PARIURI LIVE

La fiecare meci vei găsi în ofertă nenumărate opțiuni de pariere, dar sunt 3 tipuri de pariuri pe care recomand să te axezi. Pentru o listă completă cu cele mai populare opțiuni de pariere pe fotbal, intră aici: https://pariurix.com/tipuri-de-pariuri-pe-fotbal-ghidul-incepatorului.html
 

Handicapul asiatic

Vreau să-ţi atrag atenţia asupra acestui tip de pariu. Nu explic încă odată ce este acesta, deoarece PariuriX a făcut-o deja în alt articolPariurile cu handicap pot fi extrem de profitabile dacă urmărești meciul live. Pariorii profesioniști știu că aici se fac cei mai mulți bani, indifrent dacă joci la goluri sau, de exemplu, la cornere. Te ajută foarte mult faptul că liniile de handicap se actualizează constant la evenimentele live, în funcție de desfășurarea jocului. Poți găsi cote extrem de bune pe echipe care au început prost meciul dar își revin pe parcurs, iar faptul că handicapul resetează practic scorul este în avantajul tău. Te poți folosi cu succes de handicapul asiatic în cazul cornelor sau cartonașelor, pe finalul meciurilor tensionate sau în care o echipă aleargă cu disperare după gol. Îți poți mări câștigurile substanțial cu acest tip de pariu, însă ține minte că nu trebuie să pariezi la întâmplare.


Următorul gol

Mai exact următoarea echipă care înscrie este un pariu specific pentru evenimentele live care se poate dovedi de succes dacă urmărești partida. Pe parcursul meciului echipele au fluctuații în exprimare și în funcție de desfășurare poți anticipa golurile destul de ușor. De asemenea sunt multe meciuri în care echipa favorită conduce detașat și pe final se relaxează oferind șanse adversarei. Trebuie doar să fii atent și să ai curajul să pariezi.
 

1 2 (mizele vor fi returnate dacă se termină egal) 

Acesta este identic cu handicap asiatic 0, cu mențiunea că poate fi mult mai avantajos dacă pariezi live. Poate fi extrem de profitabil dacă urmărești meciul și vezi că o echipă domină autoritar deși este condusă în momentul în care vrei să pariezi pe ea. Cotele sunt excelente și ai avantajul că miza se rambursează în caz de egalitate. Pariul mai este cunoscut sub numele de DNB (Draw No Bet).

Țin încă odată să reamintesc faptul că nimeni nu poate să-ți dea o "rețetă" 100% câștigătoare la pariuri sportive, însă cu puțină atenție și disciplină poți avea succes la pariurile live pe fotbal.

Vrei să pariezi live pe fotbal? Ce zici atunci și de un bonus atractiv de bun venit?

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX