1. Home »
  2. Fotbal »
  3. Când pariem pe meciuri neimportante de fotbal este posibil să fim profitabili fără să pariem pe handicapuri?

Când pariem pe meciuri neimportante de fotbal este posibil să fim profitabili fără să pariem pe handicapuri?

PariuriX
PariuriX

2021-01-04 15:47:00

image Când pariem pe meciuri neimportante de fotbal este posibil să fim profitabili fără să pariem pe handicapuri?

Când pariem pe meciuri neimportante de fotbal este posibil să fim profitabili fără să pariem pe handicapuri? Cum scoatem maximul din pariurile noastre pe meciurile de mâna a doua fără a pica în capcanele pe care acestea le ascund? La aceste întrebări și nu numai PariuriX.com va răspunde în cele ce urmează.

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

 

PARIURI MECIURI NEIMPORTANTE DE FOTBAL - CE VEI GĂSI

  1. Cum faci bani pe meciurile neimportante?

  2. Particularități ale campionatelor slabe

  3. Cum te folosești de aceste informații atunci când pariezi?

 

1. CUM FACI BANI PE MECIURILE NEIMPORTANTE

Prin meciuri de fotbal neimportante înțelegem acele partide care au loc în ligi inferioare sau în campionate de mâna a doua și care pun față-n față echipe destul de necunoscute publicului larg. Astfel de meciuri sunt de obicei arme cu două tăișuri; pe de o parte într-un astfel de joc se pot întâmpla multe lucruri ciudate, iar dacă nu suntem specializați pe liga respectivă putem avea parte de multe surprize neplăcute. Pe de altă parte, casele de pariuri nu oferă acestor meciuri o atenție la fel de mare precum cea oferită campionatelor importante ale Europei, de aceea cu o documentare foarte bună putem depista multe pariuri de valoare. Dar înainte de a te specializa pe astfel de campionate sunt câteva lucruri pe care trebuie să le știi. 

 

2. PARTICULARITĂȚI IMPORTANTE ALE CAMPIONATELOR SLABE

Diferența dintre valoarea și talentul jucătorilor va fi destul de mică 

Cu siguranță nu vom găsi vreun Cristiano Ronaldo sau vreun Messi prin astfel de campionate. Jucătorii sunt în principiu de un nivel apropiat și nici unul nu prea reușește să iasă în evidență față de restul în mod deosebit. În condițiile date și diferența de valoare dintre echipe va fi de asemenea mică, motiv pentru care multe campionate mici sunt destul de echilibrate. Nu prea vom găsi echipe care să domine liga respectivă și să reușească multe victorii la scor, așa cum se întâmplă în Ligue 1 sau Bundesliga cu formații precum PSG sau Bayern Munchen. Și aici mă refer strict la ușurința cu care o echipă de top din liga ei reușește să treacă de adversari. 
 

Diferența dintre antrenori va fi de asemenea destul de mcă 

Ca și în cazul de mai sus, nu vom da de vreun Mourinho sau Guardiola prea curând. De obicei în ligile inferioare din țările mai importante vom găsi antrenori aflați la început de drum sau care n-au reușit niciodată să treacă de un anumit nivel. În ceea ce privește prima ligă din țări mai puțin dezvoltate, din nou majoritatea antrenorilor prezenți acolo au avut acces cam la același tip de pregătire. În ambele cazuri diferențele dintre antrenori sunt destul de mici, iar astfel aceștia nu vin cu nimic revoluționar în jocul echipei lor. 
 

Informațiile disponibile sunt limitate și nu neapărat de încredere 

Ziarele, televiziunile și site-urile de sport nu oferă echipelor din campionate mai mici aceeași atenție de care se bucură formații din ligi puternice. Astfel este foarte posibil să nu găsești foarte multe informații atunci când cauți ceea ce te interesează, iar acele informații ar putea fi chiar şi eronate.  

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine
 

Stilul de joc utilizat în astfel de ligi este diferit de cel cu care suntem obișnuiți 

În ligile inferioare de prin Italia, Anglia sau Franța găsim câteva echipe pragmatice, dar prin alte campionate mici este puțin probabil să dăm de astfel de formații. În cele mai multe cazuri echipele nu vor avea un plan clar de joc, nu vor avea multe trasee de joc și vor juca mult mai haotic decât echipele din campionatele importante. Jocul este mai deschis în majoritatea meciurilor, asta și pentru că cluburile își permit să-și asume riscuri mai mari.  
 

Este posibil să asistăm la multe rezultate ciudate 

Am spus mai sus că diferența de valoare dintre echipe este mai mică, iar astfel nu vom da de formații care să domine liga lor și să câștige multe partide la scor. Mențin această idee, dar cu precizarea că totuși vom vedea de multe ori victorii la scor. Nu este exclus ca într-un meci echilibrat pe hârtie o echipă să învingă cu 4:0 sau 5:0. La fel nu este exclus ca o formație care câștigă categoric un meci peste vreo 2-3 etape să piardă la fel de categoric. Există foarte multe motive pentru care un astfel de lucru se poate întâmpla, dar nu intru acum în amănunte. 
 

Există o toleranță mai mare pentru greșeli 

Este foarte posibil ca jucătorii să greșească mult mai mult decât se întâmplă în fotbalul mare. Pe de altă parte și jucătorii echipei adverse vor specula mai rar astfel de erori, iar atacanții vor rata mai mult. Greșelile nu vor mai fi la fel de fatale ca atunci când joci cu Barcelona sau Bayern Munchen. 
 

Unele meciuri sunt aranjate 

Realitatea este că cu cât un campionat este mai mic, cu atât și meciurile aranjate vor fi mai multe. Din păcate este imposibil să ne dăm seama când are loc o astfel de partidă. În cel mai bun caz putem depista acele echipe care au obișnuința de a face des meciuri suspecte și le putem evita sau putem încerca să pariem pe opțiuni de cote mari precum pauză / final (dar cu mize mici). 

Totuși nu pune botul la acele ”meciuri sigure” vândute pe Facebook de toți necunoscuții, pentru că în toate cazurile este vorba doar de o simplă țeapă. Am explicat cum procedează aceștia aici: https://pariurix.com/de-ce-sa-nu-cumparati-meciuri-fixed-de-pe-facebook.html
 

3. CUM TE FOLOSEȘTI DE ACESTE INFORMAȚII ATUNCI CÂND PARIEZI?

De obicei cotele vor fi mai echilibrate și nu ne putem da seama din ele care echipă este favorită. Oricum casele de pariuri nu analizează astfel de meciuri la fel de bine precum o fac la partide mai importante şi de aceea putem găsi de multe ori pariuri de valoare ce merită jucate. Dar pentru a face acest lucru trebuie să fim foarte bine informați, ceea ce nu este întotdeauna ușor de făcut ținând cont că internetul nu ne oferă foarte multe informații utile când vine vorba de astfel de echipe. 

Odată ce ne-am documentat bine asupra unui meci este o idee foarte bună să plasăm și pariuri live, dar asta cu condiția să putem urmări la televizor sau live video partida respectivă. Sau o altă idee este să ne specializăm pe o echipă din liga a doua din orașul în care locuim (dacă avem o astfel de echipă). Putem merge pe stadion pentru a urmări meciul şi să jucăm pariuri live de pe telefonul mobil

Trăiește pariurile la intensitate maximă, pariază LIVE chiar acum

Casele de pariuri au obișnuința să scadă live cotele echipei care greșește mai puțin, deoarece în viziunea lor acelei formații îi cresc șansele la victorie dacă adversara face constant greșeli. Dar cum am spus mai devreme, la partide mai puțin importante și greșelile vor fi speculate mai rar. În condițiile date, dacă cota celui care a greșit mai mult crește considerabil nu este o idee rea să pariem pe această cotă. 

De asemenea nu trebuie să-ți fie teamă să plasezi pariuri cu cote mari, pentru că posibilitatea ca un astfel de pariu să fie câștigător este mai mare decât într-un campionat puternic. Am văzut de atâtea ori echipe care reușeau să întoarcă scoruri de 0:2 sau 1:3 când nimeni nu le mai dădea vreo șansă. Trebuie doar să nu exagerezi cu sumele pariate și să fii destul de inspirat atunci când ești în căutarea eventualelor surprize. În aceeași ordine de idei recomand evitarea pariurilor cu mize mari pe cote mici. 
 

Ce rol au pariurile pe handicapuri? 

Ce rost au pariurile pe handicapuri asiatice sau handicapuri europene când cele două echipe sunt de nivel apropiat? Recomand evitarea acestui tip de pariu, în special la meciurile fără miză în care niciuna din echipe n-are nimic de câștigat. Totuși poți pune asfel de pariuri ocazional dacă ești în căutarea unei cote mari și vrei să-ți încerci norocul, dar din nou, nu exagera când vine vorba de suma mizată. 


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX