1. Home »
  2. Fotbal »
  3. 5 întrebări pe care să ți le pui atunci când pariezi de pe mobil pe o echipă de fotbal supraevaluată

5 întrebări pe care să ți le pui atunci când pariezi de pe mobil pe o echipă de fotbal supraevaluată

Baicu Marius
Baicu Marius

2021-01-04 15:46:00

image 5 întrebări pe care să ți le pui atunci când pariezi de pe mobil pe o echipă de fotbal supraevaluată

Echipele supraevaluate vor avea de obicei cote mult mai mici decât ar fi normal, mai ales că foarte multe persoane pariază pe ele. Dar dacă ești un parior cu experiență vei ști că cotele oferite de casa de pariuri și renumele echipei respective nu sunt neapărat semne că acea echipă se va impune. Mai departe îți voi prezenta cinci întrebări pe care ar trebui să ți le pui înainte de a plasa pariuri de pe mobil pe echipe de fotbal supracotate.  

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online

 

UITĂ-TE LA MECIURILE PRECEDENTE

Multe site-uri oferă în ziua de astăzi posibilitatea de a urmări înregistrări a unor meciuri mai vechi ale echipei care te interesează. Astfel vei putea vedea cu ochii tăi cât de bine se descurcă aceasta. Este jocul ei suficient de convingător încât să se ridice la nivelul renumelui pe care îl are? Nu uita că unele cluburi sunt foarte bune la marketing, iar de aceea mulți își fac falsa părere că echipa respectivă este mai bună decât în realitate. Sau poate este vorba de un club titrat, care într-adevăr a avut rezultate foarte bune de-a lungul timpului și care și-a creat un renume pe baza acelor rezultate, dar care poate acum nu se mai ridică la nivelul de altă dată. Trebuie să te convingi singur dacă se merită sau nu să-ți riști banii pe această echipă, și nu este suficient doar să te iei după ce vorbește lumea.  Află de la PariuriX.com cum poți urmări meciuri live online!
 

Întrebarea 1 – Ce adversari a avut această echipă supracotată? 

Vizionarea meciurilor precedente este un punct bun de plecare. Uită-te la rezultatele recente și vezi câte victorii și egaluri a obținut în ultima vreme. Mai important decât atât, vezi și ce adversari a întâlnit. Poate că o echipă titrată și apreciată are doar victorii pe linie, dar asta și pentru a întâlnit numai adversari accesibili. Totuși mai este ceva ce trebuie să urmărești. 

Nu lua în considerare doar nivelul celor două echipe care s-au întâlnit, ci ține cont și de stilurile lor de joc, dar și de punctele lor forte și slabe. Are echipa titrată atacanți de valoare care pot face oricând diferența în meci? Și dacă este cazul de așa ceva, a întâlnit cumva oponenți care au defensive fragile? Sau s-o luăm și invers. Echipa care te interesează are cumva un joc defensiv foarte bun, în timp ce adversarii n-au reușit să fie suficient de eficienți în atac? Pune-ți aceste întrebări, pentru că dacă de exemplu echipa ta are o apărare puternică și a întâlnit doar formații ineficiente în atac, s-ar putea ca ea să aibă probleme serioase atunci când va da de o echipă mult mai periculoasă din punct de vedere ofensiv.  

Ține cont și de forma de moment a adversarilor întâlniți. Poate echipa ta a avut pe hârtie un adversar puternic, dar care trecea printr-o pasă proastă. Sau poate a întâlnit un oponent de la care au lipsit câțiva jucători de bază din cauza unor suspendări / accidentări. Și alte aspecte ar putea fi importante. Poate formația pe care o urmărești a învins un adversar de nivel apropiat doar pentru că avea avantajul terenului propriu, aspect ce ar putea fi foarte important în situațiile în care vorbim de echipe care sunt mult mai puternice în fața propriilor suporteri decât în deplasare. Ține cont de toate aceste lucruri pentru a putea face o analiză corectă a situației date. 
 

Întrebarea 2 – Este echipa dependentă de un anumit jucător? 

Unele echipe titrate sau supraevaluate poate chiar au evoluții bune și au câștigat foarte multe meciuri, dar asta pentru că sunt dependente de 1-2 jucători. De obicei, cel mai mult poate conta prezența unui atacant foarte bun. Poate că echipa joacă dezastruos, dar are un atacant valoros și oportunist care profită la maxim de fiecare ocazie pe care o are.  

Pot fi situații în care și 1-2 mijlocași foarte buni să ofere echipei un avantaj important. Poate fără aceștia jocul la centrul terenului s-ar rupe. Ca să nu mai vorbim de portari. Dacă un goalkeeper prinde o zi perfectă și scoate tot ce poate scoate, atunci șansele echipei sale pentru o victorie vor crește considerabil.

Dacă ajungi la concluzia că o anumită echipă chiar este purtată de 1-2 jucători, atunci gândește-te cum ar juca aceasta în cazul în care jucătorul cheie este accidentat sau suspendat. De asemenea pot fi jucători sclipitori care sunt inconstanți. Un astfel de jucător ar putea să care echipa după el într-un meci, dar să nu se facă remarcat într-o altă partidă. Ține cont de aceste aspecte înainte de a paria. 

Cum afectează jucătorii de rezervă pariurile live la meciurile de fotbal? Află acum!

 

Întrebarea 3 – Pe banca tehnică a echipei se află cumva un antrenor de top? 

Câteodată se întâmplă și așa ceva. Sunt momente în care un antrenor ia o decizie foarte importantă în timpul meciului care duce la o întoarcere dramatică a desfășurării jocului. Sunt antrenori inspirați care știu să trimită în teren jucătorul potrivit la momentul potrivit. Mulți consideră astel de momente ca fiind premoniții sau întâmplări norocoase. Dar când un manager reușește să ia astfel de decizii inspirate aproape meci de meci, atunci nu mai este vorba de noroc și poți merge cu încredere pe mâna echipei sale.  

Pot fi și situații în care echipa este mai slabă decât adversara, dar antrenorul știe să-și așeze mai bine jucătorii în teren decât omologul său. Sau știe când să practice un joc defensiv, când să forțeze înscrierea golului și cum să profite la maxim de minusurile adversarilor. Sunt foarte multe situații diferite în care inspirația, valoarea și experiența staff-ului tehnic pot conta enorm în stabilirea rezultatului final al unui meci de fotbal. 

Această regulă funcționează și invers. Poate echipa mai titrată chiar este valoroasă, dar are un antrenor slab sau care pur și simplu nu se înțelege cu jucătorii. Înainte de a paria trebuie să-ți dai seama cât de pozitivă sau negativă este influența antrenorului respectiv în jocul echipei. 
 

Întrebarea 4 – Ia în considerare și factorii care par mai puțin importanți la prima vedere 

În această categorie putem include locația, stadionul, prognoza meteo sau moralul jucătorilor. Multe persoane prespun că echipa mai slab cotată va avea moralul scăzut deoarece întâlnește un adversar mai bun pe hârtie, dar de obicei acest lucru nu prea se întâmplă. Plus că este o armă cu două tăișuri, pentru că putem spune și că outsiderul își va dori mai mult victoria și că va fi tratat superficial de către adversar. 

Atunci când urmărești meciul de pe telefonul mobil, uită-te după semne care arată că moralul echipei supracotate este în scădere. Poate că jucătorii au intrat pe teren cu capul ridicat, convinși că vor câștiga partida, dar încrederea lor este rapid zdruncinată de câteva atacuri periculoase. Dacă aceștia încep să se impacienteze, să facă multe greșeli prostești și să se enerveze mai mult decât ar fi cazul, atunci acestea sunt semne clare că s-ar putea să asistăm la o surpriză. 
 

Întrebarea 5 – Este echipa capabilă de o revenire miraculoasă? 

Dacă obișnuiești să urmărești multe sporturi de echipă precum fotbal, baschet, hochei pe gheață, rugby, handbal sau volei vei observa că unele echipe care păreau condamnate să piardă își revin spectaculos când nimeni nu se mai așteaptă.  

O echipă poate începe sezonul catastrofal, cu înfrângeri pe linie, iar apoi de nicăieri începe să joace foarte bine și să lege multe victorii la rând. Nu subestima o echipă doar pentru că vine după o serie de rezultate slabe, mai ales dacă vorbim despre o formație care are potențialul de a obține rezultate mult mai bune. Dacă urmărești de mulți ani meciuri de fotbal vei ști că unele echipe își pot reveni peste noapte. Câteodată astfel de reveniri miraculoase au loc chiar în timpul meciului. Sunt momente când jocul nu se leagă și de nicăieri echipa începe să joace foarte bine și să întoarcă surprinzător cursul jocului. 

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX