Impactul pe care îl au atacanții atunci când pariezi pe fotbal

3,1k 0

În acest articol vom vorbi despre impactul pe care îl au atacanții atunci când pariezi pe fotbal de pe telefonul mobil. Tot mai mulți pariori folosesc dispozitive mobile pentru a paria, fie că este vorba de telefoane sau tablete. Motivul este simplu; nu putem fi tot timpul acasă și apar tot felul de situații în care vrem să plasăm pariuri atunci când nu avem acces la un calculator, iar cea mai rapidă soluție este utilizarea unui telefon mobil pentru a accesa contul de pariuri online

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

Problema este că majoritatea celor care aleg să parieze utilizând un telefon mobil nu se documentează la fel de bine cum ar face-o de pe calculator. Acest lucru este de înțeles ținând cont că este destul de anevoios de căutat de pe telefon toate informațiile de care avem nevoie. Acest lucru se accentuează cu atât mai tare când vine vorba de pariuri live, când chiar nu avem cum și când să căutăm informații relevante. Astfel pariurile de pe mobil sunt de obicei destul de impulsive. 
 

PARIURI PE ATACANȚI - UN MOD UȘOR DE A PARIA

Un mod de a învăța din pariurile impulsive plasate de pe mobil este acela de a te concentra pe un singur aspect al jocului. În mod normal, dacă ți-ai fi planificat pariurile din avans, atunci ai lua în considerare tot felul de statistici, ai consulta prognoza meteo, stadionul, locația, obiectivul partidei, echipele de start, tactica folosită, jucătorii lipsă etc. Dar atunci când plasezi pariuri impulsive de pe mobil ai putea alege un singur element important și să te bazezi pe el. Un astfel de element îl reprezintă atacanții. Cum funcționează această abordare? Te uiți să vezi ce atacanți are fiecare echipă, alegi care sunt mai buni, și plasezi pariul dorit bazându-te pe această concluzie. 

Ce poți învăța din asta? În primul rând poți învăța cât de importanți sunt atacanții într-un meci de fotbal. Un atacant valoros nu poate câștiga un meci de unul singur, dar poate căra echipa după el sau poate face diferența pe tabelă. De obicei într-un meci echilibrat, în care niciuna din echipe nu prea reușește să-și creeze suficiente ocazii de poartă, un atacant valoros poate avea o sclipire de geniu care să aducă victoria echipei sale. Deci, ce ar trebui să iei în considerare atunci când compari atacanții celor două echipe? 

 

Șapte întrebări de pus când pui pariuri sportive pe atacanți

Cât de des își creează culoare?

Pentru un atacant este o diferență mare între a primi mingea când are un adversar lângă el și a o primi atunci când este singur și-și crează un culoar. O calitate importantă pentru un jucător ofensiv este aceea de a ști să scape de marcaj. Simplul fapt că are spații nu înseamnă neapărat că va reuși să facă mare lucru în situația respectivă, dar îi oferă un avantaj important. 
 

Cât de scump a fost atacantul? 

Este evident că nu joacă banii. Sunt destule situații când un atacant mai ieftin este mult mai eficient decât un atacant mai scump și pot exista enorm de multe motive pentru care se întâmplă acest lucru. Pe de altă parte nici diferența de cotă nu apare chiar din senin și există explicații pentru care un jucător este mai valoros decât altul. Dacă n-ai alte puncte de reper în afara de valoarea de piață, atunci te poți lua după aceasta. 

 

Cât de eficient este atacantul? 

Sunt atacanți foarte buni, capabili să marcheze goluri la aproape fiecare fază periculoasă pe care o au, în timp ce alții sunt adevărate anti-talente, iar golul nu se lipește de ei pur și simplu. Pot fi atacanți foarte eficienți, care nu sunt cotați foarte bine pentru că provin de la echipe mai mici, acolo unde au destul de puține ocazii de poartă în fiecare meci. În schimb pot fi jucători care vin de la echipe valoroase și sunt cotați bine pentru că înscriu un anumit număr de goluri pe sezon, dar poate în realitate ei ratează mai mult decât marchează. 

 

Cât de bine este pus atacantul în valoare? 

Am avut un exemplu foarte bun în campionatul României, și anume Grégory Tadé. Acesta a fost golgheter în sezonul 2014-2015 pe vremea când juca la CFR, dar după transferul la Steaua a reușit să marcheze foarte puține goluri. Sunt atacanți care au anumite calități ce pot fi exploatate doar la un anumit tip de echipă. Nu orice atacant este un jucător complet ce poate evolua oriunde. 

Află de la PariuriX.com cum se analizează corect un meci de fotbal!

 

Câtă experiență are atacantul respectiv? 

Acesta este un aspect foarte important. De multe ori cea mai mare presiune este pusă pe atacant. Să luăm o situație când acesta rămâne 1vs1 cu portarul. Un jucător mai neexperimentat ar putea să se impacienteze într-o astfel de situație și să nu știe exact ce să facă, în timp ce un jucător cu multe meciuri la activ va gestiona mai bine un moment ca acesta. 

 

Se teme echipa adversă de acest atacant? 

Dacă nu te-ai uitat niciodată la fotbal, atunci această întrebare probabil nu pare foarte logică pentru tine. Dacă ești în schimn un fan al sportului rege, atunci cu siguranţă ști că un atacant foarte bun primește o atenție sporită de la adversari și se va întâmpla câteodată ca acesta să fie marcat chiar de 2-3 fundași. Aceasta poate fi totuși o armă cu două tăișuri. Pe de-o parte atacantul respectiv va avea o misiune mult mai dificilă, dar pe de altă parte colegii lui vor avea mai multe spații. 

 

Care este zona din care atacantul poate face diferența? 

Fiecare atacant are o zonă preferată de unde îi place să șuteze. Unii vor trage mai bine din lateral stânga sau lateral dreapta, în timp ce alții preferă să se afle perpendicular pe poartă la momentul șutului. Vezi ce fundași se află în zona respectivă și dacă atacantul ar putea avea parte de un marcaj mai larg, care să-i permită să expedieze șuturi din acel loc. 

Dacă reușești să răspunzi corect la aceste întrebări, atunci îți cresc șansele de a avea succes cu acest sistem de pariere. Dacă vrei să vorbești și cu alți pariori despre impactul pe care îl au atacanții atunci când pariezi pe fotbal de pe telefonul mobil, atunci o poți face pe forumul de discuții PariuriX! CLICK AICI pentru a îl accesa!

Pariuri LIVE chiar și de pe telefonul mobil, descoperă cea mai bună ofertă

 

Te-ar mai putea interesa:

Autor