1. Home »
  2. Resurse »
  3. Soccerkeep.com - noua unealtă a pariorilor ce pariază pe fotbal

Soccerkeep.com - noua unealtă a pariorilor ce pariază pe fotbal

PariuriX
PariuriX

2016-01-08 17:00:34

image Soccerkeep.com - noua unealtă a pariorilor ce pariază pe fotbal

Pentru a avea cele mai bune rezultate la pariurile pe ponturi fotbal, pariorii trebuie să aibă acces la diferite unelte, aplicații sau site-uri de statistici care să le ofere informații complete și relevante despre competițiile, echipele și meciurile care îi interesează. O astfel de unealtă este site-ul soccerkeep.com pe care îl voi prezenta în cele ce urmează. 

Deschide cont și joacă la pariuri sportive cu un bonus de top!

Acesta a fost lansat la finalul anului 2015 și de aceea sunt convins că va mai suferi modificări de-a lungul timpului. Oricum site-ul deja conține o gamă foarte largă de statistici interesante care pot fi de mare folos celor care vor să parieze pe ”sportul rege”. Toate datele de pe acest site sunt oferite de către popularul Sportradar, furnizor de top în materie de statistici și rezultate live.  


Structură site soccerkeep.com

Site-ul este organizat destul de bine, interfața fiind una intuitivă. Culorile folosite sunt și ele alese bine, astfel încât n-am ce reproșa din punct de vedere grafic și organizatoric. În partea de sus găsim un meniu orizontal ce conține următoarele opțiuni: 

meniu-orizontal.png

În stânga avem un meniu vertical unde putem găsi opțiunile ”My Leagues” (care conține inițial cele cinci campionate principale ale Europei), ”My Teams”, și alte link-uri utile către diferite secțiuni de pe site. Din colțul din dreapta sus a paginii putem să ne deschidem un cont sau să ne logăm. Este disponibilă inclusiv opțiunea de a ne loga cu Facebook, ceea ce reprezintă un plus. 


Secțiunea My Account de pe Soccerkeep

Această secțiune va fi accesibilă după ce te-ai logat. Poate te întrebi la ce îți este util un cont. Acesta îți va permite să creezi o listă de preferințe care să conțină competițiile, echipele și articolele preferate. Astfel nu va mai trebui să umbli de fiecare dată prin meniuri pentru a accesa ceea ce te interesează, ci vei avea link-uri rapide către ele în meniul vertical din partea stângă.  

myaccount.png

După ce te-ai logat pe site-ul Soccerkeep, vei găsi în secțiunea My Account toate preferințele tale. De aici poți doar să ștergi campionatele / echipele care le-ai adăugat inițial la favorite, dar care nu te mai interesează. Pentru a adăuga o competiție/echipă nouă va fi necesar să te duci pe pagina acesteia și să apeși pe simbolul reprezentat cu o stea din colțul din dreapta sus a paginii (sub opțiunea Log Out). 

favorite.png

 

Livescore - facilitate de scoruri live ca cea de la Flashscore

Aici vom găsi o listă cu toate meciurile live, dar și cu cele care s-au terminat sau încă n-au început. Dacă dăm click pe o echipă ne vor fi afișate multe informații utile despre care voi vorbi mai jos. Ce mi se pare interesant este că în dreptul fiecărui meci avem un buton ”Tips” unde ne vor fi recomandate anumite pronosticuri în funcție de statistici.  

De exemplu dacă dau click pe meciul Celta Vigo vs Almeria (jucat pe 17 decembrie 2015 și încheiat 1:0) observ că au fost recomandate patru pronosticuri, dintre care trei au fost câștigătoare.  

Și că tot veni vorba de meciuri, să vedem exact ce statistici ne sunt oferite la fiecare partidă în parte. La cele care deja s-au încheiat putem vedea o listă completă de statistici (posesie, șuturi, offside-uri, aruncări de la margine, faulturi etc), echipele de start folosite, dar și multe alte lucruri interesante.  

În ceea ce privește meciurile care încă nu s-au jucat găsim o comparație completă între cele două echipe implicate. Aici sunt afișate informații precum rezultatele recente, statistica meciurilor directe sau clasamentul din competiția respectivă, dar nu voi intra în prea multe detalii deoarece astel de lucruri pot fi găsite pe destul de multe site-uri de statistici. În schimb, avem niște informații interesante în tabelul de mai jos, după cum urmează: 

concordia-steaua-1.png

Statisticile de mai sus sunt pentru meciul Concordia Chiajna vs Steaua de pe 13 februarie 2016, care încă nu s-a jucat la momentul scrierii acestui articol. 

Astfel putem vedea câte goluri primește fiecare echipă, atât în total, cât și acasă/ în deplasare. Vedem cât de dese sunt meciurile de over, GG-urile sau partidele fără gol primit/ marcat. De exemplu observăm că Steaua termină 36.4% din meciurile din deplasare fără să primească gol, adică stă mai bine la acest capitol decât acasă, acolo unde are un procentaj de 33.3%. De partea cealaltă, Concordia are statistici practic identice în ceea ce privește meciurile fără gol marcat: 33.3% în deplasare și 36.4% acasă. Luând în considerare aceste aspecte am putea spune că există șanse reale ca formația din Chiajna să termine acest meci fără să puncteze. Alte statistici foarte interesante pot fi găsite și în tabelul de mai jos.  

concordia-steaua-2.png

În partea de sus putem vedea scorurile cele mai frecvente înregistrate de cele două echipe atât acasă cât și în deplasare. Partea de jos conține o statistică chiar mai interesantă și mai greu de găsit pe site-uri similare: cele mai frecvente rezultate la pauză. Astfel se observă foarte ușor că s-a întâmplat de nu mai puțin de patru ori ca Concordia să fie condusă cu 0:1 pe teren propriu la finalul primei reprize și tot de patru ori ca Steaua să conducă cu acest rezultat în deplasare. În condițiile date un pariu de tipul ”Rezultat la pauză: 0:1” s-ar putea dovedi a fi destul de inspirat. 

 

Competiții la care putem vedea statistici, rezultate și scoruri live

În tabul ”Competitions” putem accesa orice competiție cât de cât cunoscută de fotbal. Nu lipsește liga secundă din România sau prima divizie din campionate exotice precum Zambia, Vietnam sau Kenya. Am accesat România Liga 1, sezonul 2015 / 2016, și am rămas impresionat de numărul de date statistice și informații interesante oferite.  

romania-1.png

Imediat ce am încărcat această pagină am aflat că mai bine din jumătate din meciuri au avut goluri în ambele porți (52%). Dacă facem o comparație rapidă cu alte campionate putem constata că în Liga 1 au fost înregistrate mai multe GG-uri decât în Franța Ligue 1 (48%), Spania La Liga (43%), Italia Serie A (46%) sau Anglia Premier League (50%).  Din cele cinci campionate importante ale Europei doar Germania Bundesliga a stat mai bine la acest capitol (53%), dar și ea la o diferență mică. Această statistică poate fi de real folos dacă ne gândim că Liga 1 din România este percepută ca o competiție în care nu se marchează goluri, iar cotele pentru GG sunt de obicei mai mari decât cele oferite în campionatele de top ale ”bătrânului continent”. Iar dacă ne uităm cu atenție sunt convins că vom găsi fără mari eforturi și alte informații de pe urma cărora putem profita în viitor.  

Mergem mai departe pe pagina cu România Liga 1, unde găsim o listă cu rezultatele din ultima etapă și cu meciurile din runda următoare. Mai jos este afișat clasamentul, unde avem posibilitatea de a separa meciurile de acasă de cele din deplasare. Nu voi intra în amănunte aici deoarece astfel de opțiuni sunt cunoscute de toată lumea și sunt vizibile pe multe site-uri de statistici. Urmează însă câteva tabele interesante: 

romania-2.png

Tabelul din stânga ne arată câte GG-uri are fiecare echipă, în timp ce cel din dreapta afișează numărul de partide în care echipa respectivă n-a marcat. Astfel putem afla foarte ușor că Astra a înscris în absolut toate meciurile, iar 15 din cele 23 de partide disputate până în acest moment au fost de tipul ”Ambele echipe marchează”. CSMS Iași este la polul opus, cu doar 9 GG-uri și 9 partide fără gol marcat. Mergem mai departe la ultimele tabeluri de pe această pagină. 

romania-3.png

În stânga avem cele mai frecvente rezultate din România Liga 1 și nu este greu de observat că au fost înregistrate nu mai puțin de 16 rezultate de 1:2. O astfel de statistică ne poate ajuta pe viitor fiindcă acest scor are de regulă cote destul de tentante, în orice caz mai mari decât scoruri de 1:0 și 0:0, care au fost înregistrate mai rar. De exemplu în ultima etapă a anului 2015, Craiova a pierdut acasă 1:2 cu Voluntari, opțiune ce avea o cotă foarte atractivă, 16. 

În dreapta găsim un clasament al marcatorilor în care putem vedea inclusiv numărul de goluri reușite din penalty și numărul de pase decisive.  

Descoperă agenția cu cea mai bună ofertă de pariuri LIVE!

Toate opțiunile de mai sus pot fi găsite la tabul ”Summary” de la campionatul respectiv. Însă la fiecare competiție mai avem și alte taburi precum ”Result”, ”Upcoming”, ”Rankings”, ”Teams” sau ”Players”. Despre acestea n-are rost să vorbesc prea mult, deoarece conțin opțiuni cunoscute sau despre care deja am vorbit. Un tab foarte interesant este ”Goals”. Pe lângă opțiunile disponibile și la ”Summary” sunt  oferite următoarele informații: 

romania-4.png

Un astfel de tabel ar trebui consultat înainte de a paria pe numărul de goluri dintr-un meci, deoarece el se poate dovedi a fi foarte util. Faptul că Viitorul și Concordia au 43.5% meciuri de ”over 3.5” mă face să urmăresc atent aceste echipe și în meciurile care vor urma. Acum să trecem și la unul din tabelele mele preferate: ”1st goal”.  

romania-5.png

Tabelul prezentat în poza de mai sus este doar unul din cele disponibile în această secțiune, dar există multe alte tabele interesante aici. Putem vedea cât de des o echipă marchează sau primește primul gol atât acasă cât și în deplasare, care sunt intervalele de timp în care înscrie / primește goluri, de câte ori a câștigat partidele în care a condus sau a fost condusă etc. De exemplu doar șase meciuri din Liga 1 au avut parte de întoarceri de rezultat (echipa care deschide scorul să piardă). 

 

Informații despre echipe

Secțiunea ”Teams” este organizată foarte bine deoarece din maxim 3 click-uri putem accesa orice echipă din lume dorim. Întâi dăm click pe țară, apoi pe competiție și după aceea pe echipă. 

echipe.png

Pe lângă rezultatele recente și o listă a meciurilor care vor urma putem vedea statistici a meciurilor de acasă/ deplasare, o listă cu jucătorii activi (goluri, pase, minute jucate), dar și informații de bază precum cele afișate în tabelul de mai jos: 

echipe-2.png

Tabelul de mai sus reflectă statisticile echipei Steaua București în prima parte a sezonului 2015 / 2016. Putem observa rapid câteva lucruri interesante, cum ar fi acela că echipa ”roș-albastră” n-a primit nici un cartonaș roșu sau că a marcat un sfert din goluri în ultimele 10 minute ale partidei.  

 

Informații despre Jucători 

Dacă vrei să vezi o listă cu cei mai buni marcatori, cei mai buni pasatori, cei mai avertizați jucători sau cele mai recente transferuri, atunci secțiunea ”Players” este cea pe care trebuie s-o accesezi. Aici mai sunt mici bug-uri care însă vor fi remediate în timp.

transferuri.png

Blog soccerkeep - informații utile pentru pariuri

Această secțiune conține multe articole interesante, care pot fi foarte utile pentru pariori. Vei găsi inclusiv articole în care ți se va explica cum poți profita de pe urma diferitor statistici pentru a obține cele mai bune rezultate și, implicit, pentru a câștiga mai mult la pariuri sportive. 

Vezi cea mai bună casă de pariuri online pentru pariuri LIVE!

 

Concluzii finale despre cea mai nouă unealtă de rezultate și scoruri live

Site-ul Soccerkeep mai are încă mici bug-uri, dar acest lucru este normal ținând cont că vorbim despre un site abia lansat. M-a impresionat totuși faptul că putem găsi o gamă foarte largă de statistici interesante, plus o serie de pronosticuri la fiecare meci bazate pe aceste statistici. Mi-a mai plăcut ușurința cu care se poate naviga și găsi din doar câteva click-uri informațiile utile. Acest lucru ne ajută să depistăm foarte rapid câteva informații care ne pot fi de real folos atunci când pariem. Iar faptul că putem adăuga la favorite competițiile / echipele / articolele preferate reprezintă de asemenea un plus. Nu mai zic de faptul că toate aceste servicii sunt oferite în mod gratuit, în timp ce alte site-uri cer sume consistente de bani pentru informații asemănătoare.

Unui parior care se respectă nu trebuie să-i lipsească http://soccerkeep.com din lista site-urilor de pe care se informează atunci când doreşte să parieze.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX