1. Home »
 2. Resurse »
 3. Site-uri cu informații utile pentru pariori

Site-uri cu informații utile pentru pariori

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 10:56:00

image Site-uri cu informații utile pentru pariori

În acest articol vreau să vă prezint o listă cu sursele de informații utile pentru analiza meciurilor de fotbal. Nu mă refer doar la site-uri de statistici și scoruri live (deși voi vorbi și despre acestea), ci și  la acele site-uri unde poți găsi echipe probabile, jucători accidentați și suspendați, informații de ultim moment despre meciurile care te interesează etc. Voi enumera cele mai importante site-uri de informații pentru campionatele de top ale Europei, și îți voi arăta  cum poți găsi informații utile la meciuri din competiții mai mici, indiferent de liga și țara din care acestea fac parte. Dacă știi și alte site-uri care merită să fie pe lista de mai jos, dar lipsesc, atunci poți da un reply la articol și cu siguranță voi veni cu actualizări. 

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2022!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

 1. Site-uri de scoruri live, statistici și informații generale

 2. Site-uri recomandate pentru campionatele de top ale Europei

 3. Cum găsim informații utile despre orice meci de fotbal?

 

1.SITE-URI DE SCORURI LIVE, STATISTICI și INFORMAȚII GENERALE

Orice parior folosește măcar un site de scoruri live și unul de rezultate și statistici. De aceea veau să îți prezint întâi care sunt site-urile care nu trebuie să lipsească din portofoliul tău, după care îți voi enumera și alte servicii pe care le poți găsi ca fiind foarte utile. Printre acestea avem și câteva site-uri care oferă preview-uri la diferite meciuri de fotbal, cu echipe probabile și jucători lipsă. Însă sunt site-uri care nu se concentrează pe un campionat anume.

 

Servicii care nu trebuiesc să lipsească din portofoliul tău

 • Soccerkeep.com – este cea mai nouă unealtă a pariorilor, aceasta combinând un seviciu de scoruri și rezultate live cu unul de statistici complexe. La fiecare meci poți găsi tot felul de informații utile precum media golurilor, intervalele în care echipele implicate înscriu cel mai mult, numărul de cartonașe pe care jucătorii celor două formații obișnuiesc să îl primească și multe altele. De asemenea, găsim și statistici cumulate pentru fiecare campionat în parte, astfel încât îți poți face o idee rapidă despre competițiile în care se înscrie cel mai mult, cele în care sunt bifate cele mai multe rezultate de egalitate sau victorii ale oaspeților, sau cele în care se joacă cel mai dur. Dacă îți deschizi un cont, poți adăuga la favorite competițiile sau echipele favorite pentru a accesa imediat ceea ce te interesează. Sunt oferite chiar și ponturi automate pe bază de statistici, serviciu destul de unic.

 • Flashscore.com – este fără îndoială cel mai cunoscut serviciu de scoruri live din lume. Și de ce nu ar fi? Acoperă enorm de multe competiții, probabil mai multe decât orice alt site. Dacă nu găsești aici scorul live de la un meci, este destul de greu (dar nu imposibil) să îl găsești în altă parte. Eventual doar la casele de pariuri online care au meciul respectiv în oferta de pariuri live. Pe Flashscore poți urmări live text ce întâmplă în timp real la meciurile importante și poți vedea reluări la goluri, acestea fiind adăugate în maxim câteva minute după ce se înscrie. Iar atunci când nu ești acasă, poți utiliza aplicația Flashscore pentru IOS și Android. Ai opțiunea de a adăuga la favorite meciurile favorite, iar în momentul în care se înscrie un gol vei primi o notificare prin care vei fi anunțat de acest lucru.

 • Soccerway.comoferă inclusiv scoruri și rezultate live, însă acest site îl recomand în special pentru statistici. Are cea mai mare bază de date posibilă, conținând practic toate campionatele profesioniste și semiprofesioniste din lume. Găsim Liga a 3-a din România, dar și campionate din multe țări care nici măcar nu sunt la pariuri, precum Laos, Liberia sau Zambia. În ciuda bazei de date imense, site-ul este extrem de intuitiv și simplu de folosit. Practic poți accesa orice competiție din 3 click-uri. Vezi că fiecare jucător are la rândul său o pagină pe care o poți accesa și pe care poți vedea statisticile sale din sezonul actual, dar și din sezoanele precedente.

 

Alte site-uri recomandate

 • Futbol24.com – găsești aici scoruri și rezultate, atât live cât și de la meciuri încheiate. Avantajul acestui site este acela că este foarte complet. Sunt partide de mâna a treia sau a patra unde doar aici vei găsi desfășurarea unui meci, cum ar fi numele marcatorilor și minutele în care s-a înscris.

 • Soccerstats.com - și acesta este un site foarte bun de statistici. Are o grafică simplă, ceea ce îl face să fie intuitiv și ușor de folosit. Însă nu te lăsa păcălit de simplitatea designului, pentru că sunt prezentate multe statistici complexe precum golaverajul fiecărei echipe pe intervale de 15 minute , sau procentajul de meciuri în care o formație a revenit după ce a fost condusă.

 • Livescore.com – este primul site de scoruri live pe care l-am utilizat vreodată. Nu este la fel de complet ca FlashScore, dar merită luat în considerare.

 • Whoscored.com – este un site foarte cunoscut care oferă rezultate live, statistici, comparații între jucători, știri recente, și chiar și preview-uri de la meciuri.

 • Goal.com – are un serviciu de live stream, dar acesta nu impresionează în mod deosebit. În schimb conține o bază impresionantă de date când vine vorba de interviuri, zvonuri și avancronici meciuri.

 • Eurosport Live Score – cu toții am auzit de Eurosport, dar nu știu câți folosesc serviciul lor de live score. Oricum merită să arunci un ochi.

 • Espnfc.com – Oferă știri, interviuri, zvonuri și alte informații utile din fiecare din cele 5 mari campionate ale Europei, dar și din alte 30 de competiții, printre care prima ligă din țări precum Nigeria, Chile sau Bolivia. Totuși doar la cele 5 ligi de top + MLS vei găsi o bază largă de materiale. La restul informațiile oferite sunt destul de limitate. Site-ul conține și o secțiune de Live Score.

 • 7msport.com – oferă preview-uri de la anumite meciuri de fotbal. Acestea sunt foarte scurte, însă se bazează pe informații concrete precum jucători accidentați și suspendați, sau jucători obosiți care tocmai s-au întors de la echipele naționale.  Este oferit și un serviciu de live score, iar la meciurile cât de cât mai importante poți accesa  un ”Match Center” din care poți vedea cu câteva ore înaintea fluierului de start echipele probabile și alte informații utile.

 • Simplesoccerstats.com – recomand acest site pariorilor interesați în special de statistici ce țin de cornere, pentru că va fi greu să găsești un alt site care să se axeze mai mult pe loviturile de colț. Sunt prezentate statisici pentru toate campionatele cât de cât de prima mână, inclusiv liga a doua germană, sau prima ligă din Scoția. Găsim și statistici legate de cartonașe sau handicapuri, astfel încât acest site iese un pic din tiparul obișnuit.

 

Site-uri recomandate pentru analiza cotelor

 • Oddsportal.com – pe acest site poți compara cotele oferite de zeci de bookmakeri, deși e drept că nu sunt acoperiți toți operatorii licențiați la noi. Dar îi găsim pe cei mai importanți. Site-ul are câteva secțiuni interesante precum ”Sure Bets” unde poți găsi pariuri sigure (din nou, nu prea avem ce să mai facem cu acest serviciu în România) sau ”Dropping Odds” unde poți vizualiza pariurile ale căror cote au luat-o mult în jos. Mai sunt oferite și alte unelte utile pentru pariori precum : pariuri de valoare, cote blocate, meciuri de top, cele mai bune handicapuri etc.

 • Betexplorer.comacest site este bun pentru pariorii care vor să consulte oscilația cotelor. Alegi meciul, dai click pe cota selecției dorite de la ce operator vrei, și se va încărca o listă care conține toate oscilațiile de cote din ultimele ore (cu ora exactă când s-a schimbat cota de fiecare dată). Site-ul îți permite să vezi și o listă cu pariuri populare, sau cu pariuri de anumite cote (de exemplu poți vedea toate cotele de 2.00 dorite).

 

2. SITE-URI RECOMANDATE PENTRU CAMPIONATELE DE TOP ALE EUROPEI

Aici încadrăm cele 5 competiții de top de pe  ”Bătrânul Continent” : Anglia Premier League, Italia Serie A, Spania La Liga, Germania Bundesliga și Franța Ligue 1.

 

Anglia Premier League

 • Premierleague.com – fără îndoială este cel mai potrivit site pentru a găsi cele mai noi informații despre echipe. Fiecare formație din Premier Laegue are câte o secțiune proprie ce conține știri, statistici, și chiar ghiduri pentru fani. La fiecare partidă te așteaptă un ”Match Preview” ce conține la rândul său echipe probabile, arbitrii delegați, declarațiile antrenorilor, statistici interesante și multe alte lucruri utile.

 • Skysports.com – conține multe știri din care poți afla când un jucător este indisponibil, dar și interviuri cu antrenori și jucători. În timpul perioadei de transferuri este oferit chiar și un ”Transfer Live Center” în care poți fi primul care află de cele mai noi mutări.

Alte site-uri de luat în considerare: express.co.uk, newsnow.co.uk .

 

Italia Serie A

 • La Gazzetta dello Sport – este fără îndoială cea mai cunoscută publicație sportivă din Italia. Site-ul conține câte o secțiune pentru fiecare echipă din Serie A în parte. După ce selectezi echipa dorită, vei vedea că în partea dreaptă a paginii este o poză cu așezarea în teren și cu jucătorii probabili pentru următorul joc. Sub poză, apar trecuți și jucătorii accidentați sau suspendați. Mai găsești pe pagina echipei și știri recente despre aceasta, dar și tot felul de statistici.

 • Fantagazetta.com – la fiecare meci din Serie A poți vedea echipele probabile, și probabilitatea în procente ca un jucător să fie în teren. De asemenea, poți citi informații despre loturi cum ar fi jucători indisponibili sau jucători care tocmai au revenit după o accidentare sau suspendare. Site-ul conține inclusiv câte o secțiune cu statistici și informații utile despre fiecare echipă din Serie A.

Alte site-uri de luat în considerare: sport.sky.it, sportmediaset.mediaset.it.

 

Spania La Liga

 • Marca.com – Site-ul este disponibil inclusiv în limba engleză, însă această versiune nu este la fel de completă ca cea în spaniolă. Acolo te așteaptă câte o secțiune pentru fiecare echipă din Primera Division, unde evident poți găsi cele mai noi informații.

 • Mundo Deportivo – Și aici avem secțiuni separate pentru fiecare club. Pot spune că aceste două site-uri =sunt destul de similare din multe puncte de vedere, cu marea diferență că Marca este ziarul de casă al celor de la Real Madrid, iar Mundo Deportivo este ziarul de casă al Barcelonei.

 • Futbolistos.es – sunt oferite echipe probabile și liste cu jucătorii indisponibili cu zile bune înaintea meciurilor, deci poate fi considerată o sursă bună de informare pentru cei care vor să se documenteze cu mai mult de 48 de ore înaintea fluierului de start. Este însă evident că informațiile oferite atât de timpuriu nu vor fi mereu cele mai precise.

 

Germania Bundesliga

 • Kicker.defără îndoială vei avea nevoie de Google Translate pentru acest site, însă traducerile sunt destul de bune. Așa cum vei vedea, și aici fiecare echipă are o secțiune proprie. La echipele de top găsim câteva știri în fiecare zi, în timp ce la restu ne așteaptă l cel mult câteva articole pe săptămână. Din fericire majoritatea sunt relevante pentru ce căutăm. De exemplu dintr-o astfel de știre am aflat că un jucător important de la Leverkusen a lipsit de la ultimul antrenament al echipei din cauza unei răceli și probabil va rata meciul din etapa viitoare.

 • Bundesliga.com – acest site conține preview-uri la meciuri direct în limba engleză, astfel încât îți va fi destul de ușor să le urmărești. La meciurile celor de la Bayern Munchen vei putea vedea cu câteva zile înainte echipele probabile și absenții, statistici relevante, dar și update-uri de pe rețelele de socializare ale bavarezilor și adversarilor lor. La celelalte partide (sau la o parte din ele) vei găsi din timp doar informațiile preluate de pe rețelele de socializare, preview-ul propriu-zis fiind de multe ori introdus în ziua meciului.

Alte site-uri de luat în considerare: bild.de, sport.de


Franța Ligue 1

 • Ligue1.com – deși site-ul are câte o secțiune pentru fiecare echipă în parte, nu prea vei găsi informațiile dorite. Mai degrabă sunt băgate materiale după ce meciurile sunt jucate, și nu înainte. Vei mai găsi totuși interviuri și știri importante. Prezint totuși acest site pentru că este cel oficial al competiției.

 • maxifoot.fr – conține avancronici scurte care prezintă echipele probabile și jucătorii indisponibili. Tot aici vei găsi și alte știri despre fotbalul francez.

Alte site-uri de luat în considerare: lequipe.fr, sports.fr.
 

 

3. CUM GĂSIM INFORMAȚII UTILE DESPRE ORICE MECI DE FOTBAL?

Hai să zicem că la campionatele importante ale Europei vei reuși să găsești informații despre echipele probabile, jucătorii indisponibili, interviuri și alte aspecte relevante pe site-urile prezentate mai sus. Dar ce te faci la un meci dintr-un alt campionat? Ca întotdeauna, Google-ul este prietenul tău. Numai că de data aceasta trebuie să știi cum să îl folosești. Că dacă dai o căutare în engleză de genul ” Sparta Prague vs Vysocina Jihlava probable teams”, mai mult ca sigur vei  găsi doar pagini pline de spam menite să genereze trafic. Însă nu vei găsi nimic relevant.

Dar e și normal dacă stai să te gândești logic. Ia încearcă să afli ceva despre un meci CFR Cluj vs CS U Craiova. Doar nu vei găsi pe site-uri din afară. Evident că site-urile în română sunt baza. Același lucru este valabil și pentru celelalte campionate - trebuie să cauți pe site-urile din țara din care provin echipele, și în limba lor. Vei spune că nu ai de unde să cunoști tot felul de limbi precum cehă sau poloneză, dar nici nu trebuie. Google Translate îți este prieten, și nu trebuie să îți fie teamă să îl folosești. 

Hai să îți arăt ce pași am urmat eu pentru a găsi informații relevante la un meci între Sparta Praga și Vysocina Jihlava. La început poate părea mai dificil, dar în timp te vei obișnui.

Pasul 1 : În primul rând Google-ul românesc nu mă poate ajuta, am nevoie de cel ceh. Așa că am intrat pe Google.ro și am căutat ”Google Cehia”. Am văzut imediat că varianta pe care trebuie să o accesez este google.cz.
 Pasul 2 : Acum am deschis din browser un tab cu Google Translate în care am scris numele echipelor și diferite combinații precum jucători accidentați, echipe probabile, analiză meci etc. Am selectat să traduc din română în cehă.

 

 

Pasul 3 : Acum iau traducerea și mă întorc pe google.cz unde dau copy paste și văd ce îmi găsesște. Evident că nici de data aceasta nu vor fi relevante toate rezultatele, însă voi găsi câteva care îmi pot oferi informații utile.

 


Pasul 4 :Eventual am găsit câteva site-uri care ofereau informații relevante, dar toate erau în limba cehă, fără a avea și o versiune în engleză. Din fericire browser-ul Google Chrome are opțiunea de ”Translate to English” pe care o poți activa printr-un click dreapta pe pagină. Dacă utilizezi un alt browser, atunci poți lua textul de pe site și să îl adaugi în Google Translate.

 

Nu vei găsi nici prin această metodă chiar mereu informații utile, mai ales în țările în care presa locală nu prea dă importanță meciurilor din campionatul propriu. Însă per total este cea mai bună metodă pentru a afla informații importante despre respectivele meciuri. Pentru a găsi informații cât mai relevante și cât mai multe, cel mai bine este să dai o căutare cu maxim câteva ore înainte de startul partidei.

De asemenea, recomand să arunci un ochi și pe site-urile cluburilor implicate în meci. Nu toate au un site actualizat, însă sunt și destule echipe care pun la dispoziția cititorilor ultimele noutăți din interior. În aceeași ordine de idei, poți consulta și paginile de Facebook și / sau Twitter al echipelor deoarece unele din ele chiar pun accent pe ”Social Media”. Așa că nu trebuie să fii surprins dacă vei găsi pe rețelele de socializare chiar și foaia cu echipele, sau noutăți legate de jucătorii indisponibili. 
 

Deschide cont și joacă la casa de pariuri online recomandată de PariuriX!

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX