Sfaturi pariuri sportive la început de an pentru a termina 2020 pe plus!

18,3k 0

Statistic doar 7% din pariorii care joacă constant la pariuri sportive reușesc să termine anul calendaristic pe plus. Așa că ce poți face pentru a fi și tu printre aceștia? Nu este o întrebare ușoară, dar în cele ce urmează vreau să îți ofer câteva sfaturi care te pot ajuta să îți îndeplinești obiectivul în 2020!

Pariază acum la cele mai bune case de pariuri online din 2020!


Analizează-ți evoluția din anul precedent și vezi unde ai greșit

pariuri sportive cu citate

Vine Anul Nou și te apuci să faci o retrospectivă a anului precedent, pentru a vedea ce satisfacții și dezamăgiri ai avut. Încerci să vezi ce puteai face mai bine, și ce ai putea face pe viitor pentru a îți îndeplini obiectivele setate pentru noul an. Fiecare dintre noi își analizează la un moment dat viața personală și cea profesională, dar ce ar fi dacă am face-o și pentru pariuri sportive?

Sunt persoane care joacă la pariuri de mai bine de un deceniu, și care încă o fac haotic fără a avea un plan clar de joc, rămânând simpli cotizanți către casele de pariuri. Pentru a progresa ca parior trebuie să poți depista ce ai făcut greșit și să îți îmbunătățești stilul de joc.  

 

Impune-ți un obiectiv și ține o evidență a pariurilor

Așa cum îți impui un obiectiv pe plan profesional (de exemplu să urci în funcție până la finalul anului) sau pe plan personal (să îți schimbi gagica), așa îți poți impune un obiectiv și la pariuri sportive. Aproximează un buget pentru această distracție și propune-ți un target pe care să îl atingi (unul realist), optând pentru strategii și sisteme de joc care să te ajute.

De asemenea recomand să ții o evidență a pariurilor jucate. Asta te va ajuta să nu deviezi de la planul inițial de joc, și să poți depista mai ușor eventuale greșeli. Poți chiar pe site-ul PariuriX.com să ții evidența în cadrul unui jurnal de pariuri, acolo unde alți utilizatori își vor putea da cu părerea asupra pariurilor jucate de tine și vor putea veni cu idei de îmbunătățire a strategiei de joc.


Țintește profitul pe termen lung, nu pe cel scurt

pariuri sportive

Mulți pariori nu vor să țină jurnale sau să aibă obiective pe termen lung pentru că ei vor să câștige mâine, nu peste un an. Dar ia-o altfel. Gândește-te de când joci la pariuri și vezi cât de mult te-a ajutat până acum jucatul haotic de pe o zi pe alta. Trage o linie și vezi cât ai câștigat și cât ai pierdut. Poate că un câștig de câteva sute de lei din când în când pare mulțumitor la prima vedere, dar adună mizele de pe toate biletele de 2 – 10RON pe care le joci zilnic și vezi de fapt cât pierzi într-un an.

Este adevărat că printre cei 7% din pariorii profitabili la finalul unui an calendaristic sunt și câțiva care au dat lovitura cu un bilet baban. Dar numărul acestora este extrem de mic comparativ cu numărul de bilete jucate. E ca la loto, și acolo mai câștigă câte unul – doi, dar majoritatea pierd. Ce te face să crezi că vei fi fix tu cel norocos?

 

Alte sfaturi pentru a termina anul 2020 pe plus la pariuri sportive

  • Anul este lung, nu mori dacă o zi sau două nu joci la pariuri sportive. Axează-te doar pe sporturile și competițiile pe care le cunoști, nu paria pe echipe sau jucători de care nu ai auzit în viața ta doar ca să ai pe ce juca.
  • Stabilește un sistem de money management, vei vedea că pe termen lung acesta te va ajuta să îți gestionezi mai bine bugetul și câștigurile.
  • Caută mereu cele mai bune cote – poate o diferență între o cotă de 1.65 și una de 1.70 pare mică la prima vedere, dar într-un an de zile vei juca mii de pariuri, iar atunci astfel de diferențe ajung să se simtă extrem de mult. Vezi aici de ce recomandăm să joci simultan la mai multe case de pariuri online.
  • Nu juca niciodată la recuperare. Aceasta este una dintre cele mai frecvente greșeli făcute de pariori, ea fiind cea care duce cel mai rapid la pierderea întregii bănci de pariuri. Ce dacă ai avut o zi sau două mai proaste? Oricine le are. Acceptă-ți pierderile și ia-o a doua zi de la capăt. Anul este lung, ai timp să îți revii. Oricum dacă joci la recuperare și pierzi într-o zi cât ai câștigat în 6 luni (sunt destui care o pățesc) nu te va ajuta cu nimic.


Alte materiale utile care te vor ajuta să termini anul 2020 pe plus

Lista completă de sfaturi și reguli la pariuri este mult mai lungă de atât, dar am preferat să evidențiez punctele principale. Dacă vrei să aprofundezi subiectul pentru a putea deveni un parior mai bun, sunt câteva articole pe care le recomand în mod deosebit:

Pariază acum la cele mai bune case de pariuri online din 2020!

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 400 RON - CLICK AICI
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult