1. Home »
  2. Resurse »
  3. Roxana : Cum mi-am învățat fratele să câștige la pariuri sportive!

Roxana : Cum mi-am învățat fratele să câștige la pariuri sportive!

Admin
Admin

2017-05-19 11:47:00

image Roxana : Cum mi-am învățat fratele să câștige la pariuri sportive!

Salut, numele meu este Roxana, deși nu am jucat niciodată la pariuri am să vă explic cum mi-am ajutat fratele să câștige la pariuri sportive. În ciuda faptului că toată lumea are impresia că o femeie frumoasă nu este neapărat și deșteaptă, mai ales dacă este și blondă vă anunț că am ajuns să lucrez pentru multe companii mari ca și programator senior.

Unul dintre proiecte a inclus și module pentru PariuriX.com, iar altul a fost pentru o casă de pariuri online. Nu este ușor de programat dacă nu înțelegi sistemul și mai exact ce este nevoie, astfel am început să mă documentez tot mai mult. Cum fratele meu paria cu băieții, iar eu mereu îl tachinam să le lase, vă dați seama că mi-a râs în față când i-am cerut ajutorul. Începe el să îmi explice ce e aia 1x2 și under/over etc. Nu a fost greu de priceput, m-am pierdut la început până mi-am notat tot la fiecare sport, căci la tenis am aflat că nu este 1x2 ci doar 12. Îmi era suficient să cunosc baza pentru a programa modulelel necesare.

VEZI AICI TOP5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX!

Totuși cum am ajuns de aici la a-l învăța pe expertul casei în pariuri cum să câștige? Fără să mă laud sunt o fire autodidactă și am început să citesc tot mai mult despre ce înseamnă pariuri. Am citit cam toate cărțile electornice găsite, una singură în română recomandată de cei de la PariuriX.com. Am aflat o mulțime de sfaturi practice, dar era totuși doar teorie, și stim că una este în teorie alta în practică. Zic hai să discut cu expertul casei să avem o discuție constructivă. Ciprian, așa îl cheamă pe fratele meu, începe din nou să râdă să mă i-a la mișto. Îl întreb, auzi, ia spune-mi te rog, câți bani aloci lunar la pariuri? Și ce aflu? Că habar nu are! Îmi spune că nu știe, depinde câți bani are, când câștigă sau pierde etc. Îl întreb dacă ține o evidență, normal că aflu că nu. Îl întreb câți bani vrea să câștige dacă are un target, nici nu știa ce este acela. Suntem frați, dar avem caractere diferite, nu înțelegeam cum poate să joace de 5 ani, să își riște banii și să nu aibă habar de lucruri de bază ce le-am găsit în fiecare carte de specialitate. Încerc să văd dacă folosește vreo strategie, el spune că totul e noroc, inspirație și inspirația vine ca un feeling, adică te uiți la meciuri și simți ce va urma. Aflu că joacă și speră să câștige, că este un bun microbist, dar asta nu îl ajută foarte mult, căci din ce am înțeles de la prietenii lui, este în pierdere destul de mare, chiar dacă acasă se lăuda de multe ori cu bilete de sute de lei și țin minte o dată că luase vreo 6000 lei. De curiozitate încep să întreb și de cei din gașca lui ce și cum și aflu că nu prea aveau treabă, și atunci te miri de ce casele de pariuri se înmulțesc mai rău ca farmaciile și credeți-mă că fac bani mulți pe spinarea voastră. Bun, nimic interesant până aici. Acum începe distracția.

DESCARCĂ GRATUIT GHID PARIURI ONLINE 2017!

Probă, probă, se aude și acolo în spate? Am pus pariu cu el că îl pot transforma într-un câștigător, dacă face cea ce îi spun. Adică nu vroiam decât să aplice teoria experților în practică, căci mă gândeam că nu au făcut bani doar din vânzarea acelor cărți. A stabilit un buget, nu a fost mare 200 Lei, apoi a ales o strategie, juca mereu 15% din sumă și a stabilit să joace bilete cu 3-5 meciuri la o cotă medie de 4. Am început să ținem evidența la ce joacă pentru a analiza greșelile așa cum am învățat în teorie. După prima lună nu a mers bine și încă pierdea dar a rămas cu 50 lei la final de lună. Lucru bun, având în vedere că de obicei îi pierdea mult mai rapid. Am observat că ieșeau multe bilete care aveau cota în jur de 3 și cele de 5-6-7-8 nu prea. Că multe cote foarte mici nu ieșeau, ceea ce statistic era ciudat pentru mine. Așa că am recalibrat puțin strategia și s-a axat mai mult pe cota 3 și juca acum 20% din bancă. A mers foarte foarte bine următoarea lună, am ajuns la final de lună să avem aproape 550 lei din 200. Am observat că se discuta de cota 2, dar zicea fratele meu că merge mai bine cu cea de 3, și chiar a mers. Aveți mai jos o parte din calculele făcute din mare pe hârtie.

Ce mai era de făcut după ce 2 luni din 3 am fost pe pofit, mai ales că prima a fost mai mult de test? Orice om de afaceri sau investitor evaluează din nou și din nou și ia măsuri pentru a optimiza costurile pentru a scoate profit maxim! Știam că diferă cotele de la un operator la altul, de asta mi s-a părut comod să jucăm online unde este ușor să iei cota mai mare, dar recunosc, a fost nevoie de o bancă ușor mai mare să nu tot scoatem banii de la una și să îi punem la alta. Ce au spus calculele mele? La o miză medie de 80 lei într-o lună pierdeam automat 120 LEI dacă mai aveam taxă de plătit, așa că e clar că trebuie să ne orientăm spre cele care oferă biletele fără această taxă, indiferent că este online sau offline! Totuși dintr-o bancă de 200 lei rulați vorbim de aproape 60% bani pierduți ... singurul avantaj cu privire la impozit, este dacă joci online căci se impozitează doar retragerile. De obicei suma este una modestă și nu ne afectează pe termen scurt, dar pe termen lung ... la sume mai mari etc. se va simți diferența. Așadar jucăm online din comoditate și se pare că putem să profităm de venituri în plus doar datorită acestui lucru, căci restul avantajelor pentru noi au fost irelevante gen : transmisuni live, pariuri live, promoții la meciuri etc.

Din păcate nu sunt o pasiune pentru mine aceste pariuri, dar mă bucur că mi-am ajutat fratele să câștige. Sunt convins că va mai avea scăpări la cum îl cunosc, dar măcar a văzut ce însemană să joci după reguli și la sfaturile experților. A fost mai complicat decât pare și nu prea a avut răbdare. Tot insistă că sumele sunt mici etc. Dar după ce i-am făcut o proiecție pe un an de zile, i-am arătat că dacă își triplează suma lunar, dar măcar dacă o dublează, poate ajunge de la 200 ron la 100.000 ron într-un an, dar nu cred că va reuși lună de lună să facă profit, poate am avut noi noroc.

Joacă acum la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

Vă invit să vă dați cu părerea și să povestiți propriile experiențe, poate aveți și voi o soră sau o nevastă/iubită mai implicată ce v-au ajutat să câștigați? Vă recomand să jucați responsabil, am văzut multe prietene care și-au părăsit iubiții sau chiar soții din cauză că au ajuns să bage totul la pariuri!

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+163.2
Câștigate
47
Pierdute
16
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+42.55
Câștigate
12
Pierdute
3

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX