1. Home »
 2. Resurse »
 3. Regulament Sondaj PariuriX

Regulament Sondaj PariuriX

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-09-29 15:58:35

PariuriX termeni de participare la sondajul cu premii

Organizatorul

Organizatorul ("organizatorul", "noi","a noastră", "ale noastre" ) acestui chestionar cu premii cu participare gratuită PariuriX (la care ne referim ca "Chestionarul cu premii") este Better Collective A/S cu biroul înregistrat în Toldbodgade 12, 1253 Copenhaga K., Danemarca ("organizatorul", "noi","a noastră", "ale noastre" )

 

Eligibilitate

 1. Pentru a putea participa la chestionarul cu premii, un participant ("tu", "al tău") trebuie să aibă peste 18 ani.
 2. Chestionarul cu Premii este disponibil doar pentru rezidenții României
 3. Participând la Chestionarul cu Premii, Tu ești de acord cu regulile Chestionarului cu Premii și cu Politica noastră de Confidențialitate
 4. Angajații sau freelancerii angajați de organizație sau de subsidiara lor, în mod direct sau printr-o companie intermediară, nu au dreptul să participe la Chestionarul cu Premii

Data de Început și Sfârșit

 1. Participarea în Chestionarul cu Premii este deschisă din 29 Septembrie 2023 și va dura până strângem 400 de răspunsuri!

Cum să participi

 1. Participarea în Chestionarul cu Premii este complet gratuită pentru toți participanții
 2. Participanții trebuie să completeze chestionarul și să răspundă la o serie de întrebări despre experiența lor cu produsele noastre.
 3. Motivul chestionarului este să înțelegem cât mai bine nevoile participanților, și să ne îmbunătățim serviciile în funcție de rezultatele chestionarului
 4. Participanții vor fi rugați să ofere adresa lor de email pe parcursul înregistrării pentru Chestionarul cu Premii
 5. Participanții pot completa chestionarul o singură dată
 6. Odată ce Chestionarul cu Premii este completat, participantul va fi rugat, , în anumite cazuri, să participe într-un interviu video despre brandul organizatorului.

Premiile

 1. Fiecare al 50-lea participant va primi un premiu
 2. Câștigătorii vor primi un voucher de 50 de Lei la PaySafe. În caz de câștig, pentru a putea folosi voucherul câștigătorul trebuie să își deschidă un cont la PaySafe. Mai multe informații pot fi găsite în termenii și condițiile PaySafe.
 3. Organizatorul vă contacta câștigătorul pentru a organiza înmânarea premiului
 4. Organizatorul vă contacta câștigătorul pentru a organiza înmânarea premiului în maxim 30 de zile de la finalizarea chestionarului și verificarea câștigătorilor
 5. Premiul nu este taxabil


Datele Personale

 1. În scopul efectuării cercetării noastre, putem colecta următoarele categorii de date care au caracter personal: adresă de email, grupă de vârstă, locația geografică, obiceiuri  și preferințe de pariere.
 2. Te rugăm să consulți Politica noastră de confidențialitate pentru a te familiariza cu mai importante detalii despre prelucrarea datelor cu caracter personal, cu cine împărțim datele, și cu drepturile și obligațiile tale referitoare la regulile de protecție a datelor cu caracter personal.

Încălcarea regulilor

 1. Participarea mai mult de o dată în Chestionarul cu Premii de către o persoană este văzută ca o încălcare a regulilor.
 2. În cazul în care un participant încalcă regulile, el/ea va fi pedepsit la latitudinea exclusivă a Organizatorului.
 3. Pedepsele includ anularea chestionarului. Organizatorul va lua în considerare primul sondaj al participantului, dar participantul nu va fi eligibil pentru premiu.

Reclamații

 1. Orice probleme sau îndoieli care nu au fost clarificate în regulile de mai sus vor fi tratate la discreția administrației Organizatorului.
 2. Dacă doriți să contestați oricare dintre deciziile noastre, puteți face acest lucru trimițând un e-mail la [email protected].
 3. Orice dispute juridice care pot apărea sunt supuse legilor din România. Orice dispute care poate apărea din sau în legătură cu prezentele Reguli vor fi supuse jurisdicției neexclusive a instanțelor competente din România și vor fi soluționate în fața instanțelor competente.

Notă finală

Ne rezervăm dreptul de a face modificări regulilor Sondajului cu Premii, vom informa participanții cu privire la orice modificări semnificative prin postarea acestor modificări pe site.

 

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX