1. Home »
 2. Resurse »
 3. Regulament - Sondaj cu privire la pariurile sportie

Regulament - Sondaj cu privire la pariurile sportie

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-07-04 10:38:28

image Regulament - Sondaj cu privire la pariurile sportie

Organizatorul („Organizatorul”, „noi”, „al nostru”) al acestui sondaj gratuit privind pariurile mai sigure (denumit în continuare „Sondajul privind pariurile mai sigure”) este Better Collective A/S cu sediul social în Toldbodgade 12, 1253 Copenhaga K, Danemarca, CVR 27652913 („Organizatorul”, „Noi”, „Al nostru”).

Accesează Sondajul cu privire la pariurile sportive și poți câștiga 1,000€!

Eligibilitate

 1. Pentru a participa la Sondajul „Safer Betting”, un participant („Participant”, „Tu”) trebuie să aibă peste 18 ani.
 2. Prin participarea la Sondajul „Safer Betting”, ești de acord cu Regulile și cu Politica de confidențialitate.
 3. Angajații și colaboratorii Organizatorului, sau de oricare dintre subsidiarele acestuia, direct sau prin intermediul companiilor intermediare, nu au voie să participe la Sondajul „Safer Betting”.

 

Perioada sondajului

 1. Participarea la Sondajul „Safer Betting” este deschisă începând cu 21/06/2023 și va dura până la 10/09/2023.

 

Cum să participi

 1. Participarea la acest sondaj privind pariurile mai sigure este complet gratuită pentru toți participanții.
 2. Participanții trebuie să completeze formularul de sondaj și să răspundă la o serie de întrebări despre comportamentul lor de utilizator, în contextul activităților de pariuri.
 3. Scopul acestor întrebări este de a înțelege mai bine comportamentul utilizatorilor în legătură cu pariurile sportive, cu intenția de a îmbunătăți experiența utilizatorilor.
 4. Participanților li se va cere să furnizeze adresa sa de e-mail în timpul înregistrării pentru participarea la Sondajul „Safer Betting”.

 

Premii

 1. Premiul va fi acordat unui singur Participant („Câștigătorul”).
 2. Câștigătorul va fi selectat prin tragere la sorți, aleatoriu, dintre participanții eligibili care au răspuns la întrebările Sondajului „Safer Betting”
 3. Câștigătorul va primi un premiu de 1.000 EUR. Pentru a primi premiul, câștigătorul trebuie să aibă un cont bancar activ, un cont Skrill sau PayPal.
 4. Organizatorul va contacta Câștigătorul pentru a stabili modalitatea de acordare a premiului în maximum 14 zile de la încheierea Sondajului cu privire la pariurile sportive.
 5. În cazul în care Câștigătorul nu poate fi contactat utilizând informațiile de contact furnizate în formular (de exemplu, adresa de e-mail inactivă sau scrisă greșit), premiul va fi acordat unui alt participant, selectat printr-o altă tragere la sorți.
 6. Organizatorul va contacta Câștigătorul pentru a stabili modalitatea de acordare a premiului în maximum 30 de zile de la stabilirea și verificarea câștigătorilor.
 7. Câștigătorul va avea la dispoziție 30 de zile, după ce a fost notificat cu privire la câștigurile sale, pentru a răspunde și a furniza informațiile necesare Organizatorului. În cazul în care Câștigătorul pierde acest termen, premiul va fi acordat unui alt participant selectat prin tragere la sorți.
 8. Numele Câștigătorului va fi anunțat public pe site-ul web în maximum 30 de zile de la stabilirea și verificarea lui. Câștigătorilor li se va oferi posibilitatea de a se opune publicării informațiilor lor trimițând un e-mail la [email protected].
 9. În cazul în care impozitele pe venit sunt aplicabile, câștigătorul va fi obligat să plătească impozitul către organul fiscal.
 10. Better Collective își rezervă dreptul de a reține orice taxe necesare legate de premii, pentru a se conforma cerințelor normelor fiscale locale sau regionale.
 11. ATENȚIE! Sondajul se desfășoară pe mai multe site-uri ce aparțin de Better Collective (nu doar pe PariuriX), iar la extragerea pentru premiu intră toți participanții de pe aceste site-uri! Extragerea NU este făcută de PariuriX!

 

Date personale

 1. Organizatorul va prelucra datele personale ale participanților în conformitate cu Politica de confidențialitate.
 2. Prin participarea la Sondajul „Safer Betting”, participanții declară că sunt de acord cu prelucrarea următoarelor date personale: adresa de e-mail și numele de utilizator. Prelucrarea acestor date este necesară în scopuri de autentificare (înscrierea la concurs) și pentru a diferenția participanții unul de celălalt.
 3. Dacă ești Câștigătorul premiului, adresa ta de e-mail va fi folosită pentru a te contacta, iar numele de utilizator pentru a posta informațiile despre Câștigător pe site-ul nostru web. Responsabilitatea în ceea ce privește transparența ne cere să anunțăm public Câștigătorul premiului. Dacă vei fi Câștigătorul premiului, este posibil să îți solicităm și o copie a actului de identitate pentru a verifica că ești eligibil să primești banii.
 4. Dacă ești Câștigătorul premiului, datele de identificare financiară (Skrill/PayPal) pot fi procesate în scopul livrării premiului.
 5. Vom stoca datele tale personale numai pe durata Sondajului „Safer Betting” și până când premiul este livrat, sau până când îți retragi consimțământul.
 6. Mai multe informații despre drepturile de protecție a datelor și despre modul în care procesăm, stocăm și protejăm datele cu caracter personal pot fi găsite în Politica de confidențialitate.

 

Încălcarea regulilor

 1. Participarea de mai multe ori de către aceeași persoană, precum și necompletarea răspunsurilor pentru toate întrebările din Sondajul Safer Betting sunt considerate încălcări ale regulilor acestor Condiții de participare.
 2. Orice Participant care încalcă regulile și regulamentele stabilite pentru Sondajul Safer Betting va fi descalificat.

 

Reclamații

 1. Orice probleme sau îndoieli care nu au linii directoare clare în regulile de mai sus vor fi tratate ca și cazuri particulare de Organizator.
 2. Dacă dorești să contești unele dintre deciziile noastre, poți face acest lucru trimițând un e-mail la [email protected].
 3. Orice dispute juridice care pot apărea sunt supuse legii daneze, cu excepția cazului în care legea locală obligatorie din țara ta de reședință prevalează. Orice dispută care decurge din sau în legătură cu aceste Reguli va fi supusă jurisdicției neexclusive a instanțelor competente din Danemarca și va fi soluționată în fata instanțelor judecătorești competente.

Accesează Sondajul cu privire la pariurile sportive și poți câștiga 1,000€!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+58.64
Câștigate
41
Pierdute
24
2
Dan Ștefanescu
+51.84
Câștigate
18
Pierdute
8
3
Dan.Oancia
+39.9
Câștigate
16
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX