1. Home »
  2. Resurse »
  3. Regulament PredictorX - mod de joc, reguli și premii

Regulament PredictorX - mod de joc, reguli și premii

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 10:54:00

image Regulament PredictorX - mod de joc, reguli și premii

În acest articol poți găsi regulamentul complet PredictorX, competiție cu înscriere gratuită și premii lunare de 5,700RON! Recomand să citești cu atenție următorul regulament înainte de a participa.

Organizatorul Competiției

Better Collective A/S cu sediul înregistrat pe Toldbodgade 12, 1253 Copenhagen K, Denmark, CVR 27652913, proprietar al Pariurix.com (Better Collective, Pariurix, Website-ul, noi, ne, nostru) organizează o competiție online (“Competiție” sau “Predictor”) care este gratuită.

 

Eligibilitate

  1. Pentru a participa în Competiție, un participant trebuie să creeze un cont la https://predictor.pariurix.com/.
  2. Participanții trebuie să fie peste vârsta minimă de 18 ani, la data creării contului pe site-ul nostru.
  3. Participanții trebuie să aibă reședința în România.
  4. Prin participarea la Competiție, participanții trebuie să fie de acord cu Regulile Competiției și cu Politica de Confidențialitate, ambele publicate pe site-ul www.pariurix.com.
  5. Angajații și freelancerii angajați de către Better Collective, direct sau prin intermediul companiilor intermediare, nu li se permite să participe în cadrul Competiției.

 

Cum să participi

1. Participarea în cadrul Competiției este complet gratuită
2. Fiecare utilizator poate folosi doar un singur cont pentru a posta predicții.
3. Fiecare utilizator poate participa doar o singură dată pe etapă, în cadrul Competiției.
4. În Fiecare Luni se publică pe site-ul nostru o combinație de 5 (cinci) meciuri ce sunt programate pentru săptămâna în curs. Pentru fiecare meci selectat trebuie să preziceti următoarele:
a. Rezultatul meciului 1x2,
b. Ambele echipe să înscrie
c. Peste sau sub 2.5 goluri și
d. Numărul exact de cornere
5. Puteți edita predicțiile dumneavoastră înainte ca primul meci selectat să înceapă. Nu este posibil să editați predicțiile după ce etapa este blocată.
6. Nu se vor lua în considerare predicțiile ce sunt neclare sau incomplete.
7. În cazul în care un meci este anulat, punctele pentru acel meci nu vor fi luate în calcul.

 

Determinarea Câștigătorului

1. Premiile vor fi alocate în fiecare etapă a Competiției, în funcție de poziția în clasament a fiecărui participant și în funcție de criteriile de mai jos.
2. Vom aloca punctele fiecărei predicții corecte, după cum urmează:
- 1x2: 5 puncte
- Ambele echipe să înscrie: 3 puncte
- Peste/sub 2.5 goluri: 3 puncte
- Numărul exact de cornere: 10 puncte

3. Se ia în considerare doar timpul regulamentar de joc (90 minute + prelungirile arătate la finalul fiecărei reprize). Nu se iau în considerare eventuale reprize de prelungire sau lovituri de departajare.

4. Participanții vor fi poziționați în clasament în conformitate cu următoarele reguli: 

a. Participantul cu cel mai mare număr de puncte primite pentru predicții corecte va fi clasat mai sus.
b. Dacă numărul de puncte a doi participanți este egal, atunci participantul cu procentul mai mare de predicții câștigate de-a lungul întregii competiții va fi poziționat mai sus.
c. Dacă atât numărul punctelor cât și procentajul predicțiilor câștigate de-a lungul întregii competiții este egal, participantul care a realizat un total de mai multe predicții de-a lungul competiției, va fi poziționat mai sus.
d. Dacă numărul punctelor, procentajul predicțiilor câștigate și numărul total de predicții sunt toate egale, participantul care a realizat predicția primul (luând în considerare timpul oricărei editări făcute predicțiilor înainte de blocarea etapei) va fi poziționat mai sus.
e. Dacă toate criteriile de mai sus sunt egale, atunci participantul poziționat cel mai sus, va fi ales în urma unei extrageri aleatorii organizată de către stafful PariuriX.com

5. Informațiile privind numele câștigătorilor competiției și valoarea premiilor, vor fi publicate pe site, iar câștigătorii vor fi, de asemenea,  informați prin intermediul adresei de e-mail utilizate pentru a crea un profil pe site-ul nostru.

 

Premii

1. Valoarea totală a premiilor este de 5700 de lei, din care valoarea premiilor per săptămână este de 950 de Lei, iar valoare totală a premiilor lunare, după 4 săptămâni, este de 1900 de Lei.
2. Pentru premiul săptămânal, primii 5 cei mai bine clasați participanți, vor primi următoarele premii:
Poziție în clasament
Premiu
1
380 lei
2
260 lei
3
190 lei
4
75 lei
5
45 lei

 

3. Pentru premiul lunar, după 4 săptămâni, primii 5 cei mai bine clasați participanți, vor primi următoarele premii:

Poziție în clasament
Premiu
1
950 lei
2
380 lei
3
260 lei
4
190 lei
5
120 lei

4. Administratorul site-ului va contacta câștigătorii pe e-mailul utilizat de către aceștia în momentul în care și-au creat contul pe site-ul Predictor, cu scopul de a configura plata. 
5. Vom trimite premiile câștigate în maxim 30 de zile, de la stabilirea și verificarea câștigătorilor.
6. Premiile sunt plătite în Lei.
7. Pentru a primi premiul, câștigătorul trebuie să aibă un cont bancar activ într-una din băncile românești.
8. În eventualitatea în care se aplică impozite, Organizatorul, prin intermediul prestatorului său de servicii, va reține și plăti taxele către autoritatea fiscală.
9. Better Collective Romania s.r.l., o companie cu sediul social în București, Sectorul 4, 133 Calea ŞERBAN VODĂ, CENTRAL BUSINESS PARK, Clădirea A, Parter, secțiunea A.P.30, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul  J40/8159/2018, număr de identificare fiscală 39466660, în calitate de prestator de servicii, este autorizată de către Better Collective să plătească premiile către câștigători, în conformitate cu dispozițiile menționate anterior în prezentul regulament. Better Collective România s.r.l. va calcula, reține și va plăti orice impozit în legătură cu astfel de premii.

 

Date Personale

1. Organizatorul este un operator de date care va prelucra datele cu caracter personal ale participanților în conformitate cu Politica de Confidentialitate.
2. Prin participarea în Competiție, participanții declară că sunt de acord cu procesarea următoarelor date cu caracter personal: nume, prenume, adresa de email, parola, predicții și ponturi.  Prelucrarea acestor date este necesară dacă doriți să creați un cont separat pentru a participa într-o competiție, precum și pentru realizarea competiției.  Adresa dumneavoastra de email poate fi, de asemenea, procesată pentru trimiterea newsletterelor, dacă v-ați înscris.
3. Dacă veți câștiga premiul, vă putem solicita o copie a actului de identitate, numărul de telefon, adresa de domiciliu. Prelucrarea acestor date este necesară pentru validarea informațiilor dumneavoastră, transmiterea/livrarea premiilor, plata impozitelor relevante și scopurile de arhivare.    
4. Vă rugam să revizuiți Politica noastra de Confidentialitate pentru a cunoaște mai multe detalii, printre altele despre prelucrarea datelor dumneavoastră personale, către cine distribuim datele cu caracter personal, precum și despre drepturile dumneavoastră și obligațiile noastre în temeiul regulilor de protecție a datelor. 

 

Încălcarea Regulilor

1. Orice încercare de exploatare a sistemului Predictor este interzisă și va rezulta în suspendarea contului, și la descalificarea din Predictor.
2. Printre sancțiuni se numără anularea/ștergerea predicțiilor, descalificarea din competiție, avertismente cu privire la comportament, interzicerea temporară a participării și în anumite circumstanțe, blocarea permanentă a accesului la Predictor. 
3. Amploarea sancțiunii este determinată de gravitatea infracțiunii și dacă participantul este un infractor repetat. Cazurile sunt judecate pe baza meritelor individuale, iar deciziile luate de către PariuriX sunt definitive și trebuie respectate.
4. Dacă o activitate suspectă sau o încălcare a regulilor se întâmplă mai mult decât o dată, ne rezervăm dreptul de a suspenda contul unui utilizator care trișează.
5. În cazul unei activități suspecte sau o încălcare a regulilor este efectuată de către câștigătorul anunțat anterior, atunci câștigătorul va fi suspendat, iar premiul va fi oferit următoarei persoane din clasament pentru acea etapă specifică a competiției.

 

Cerere de clarificare/Contestații

1. Orice probleme sau îndoieli care nu sunt explicit specificate în regulile de mai sus vor fi abordate la discreția administrației PariuriX.com. Dacă doriți sa solicitați clarificarea/contestarea unei decizii, puteți face acest lucru trimițând un mail către [email protected] sau prin postarea unei întrebări direct pe grupul de Facebook. 
2. Orice litigiu va fi soluționat în conformitate cu legislația românească în vigoare, în fața instanțelor competente din București, România.

 

Note Finale

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la regulile competiției, după cum considerăm de cuviință și vom notifica utilizatorii cu privire la orice modificări semnificative printr-o postare pe site-ul Pariurix.com.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX