Regulament de joc pentru pariuri la casele de pariuri online licențiate

11,5k 0

Regulament de joc pentru pariuri - citește termenii și condițiile caselor de pariuri online licențiate înainte de a deschide un cont la acestea.


REGULAMENT JOC PARIURI ONLINE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL?

  1. De ce ar trebui să citesc regulamentul unei case de pariuri?

  2. Regulamentul de joc al fiecărui operator în parte
    2.1 Case de pariuri online recomandate de PariuriX.com
    2.2 Alți operatori licențiați

  3. Link-uri utile propuse de PariuriX.com


DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!

 

1. De ce ar trebui să citesc regulamentul unei case de pariuri?

Zilnic primim întrebări de genul ”meciul cutare a fost întrerupt, ce se întâmplă cu pariul meu?”. Iar dacă răspunsul este unul care să nu avantajeze pariorul, primul lucru pe care îl auzim constă în înjurături la adresa operatorului, sau măcar într-o remarcă negativă: ”ce hoți”, ”ce mafioți”, ”ce țepari” și așa mai departe.

Acum uite care e chestia. Nu zic că agențiile de pariuri nu au prin regulamentul propriu termeni și condiții care să le avantajeze în anumite situații. Dar, toate aceste lucruri sunt stipulate în regulamentul intern! Regulament pe care se presupune că l-ai citit atunci când ți-ai deschis contul de pariuri. Nu de alta, dar l-ai acceptat și ai fost de acord cu el, de aceea ai ajuns client al respectivei agenții, nu? Dar știu, majoritatea pariorilor nici măcar nu se uită în fugă peste acel regulament, pur și simplu bifează căsuța ”Accept termenii și condițiile” și aia e. Aici mulți au ca replică ”păi cine crezi că citește regulamentul ăla”. Dar așa faceți și când semnați vreun contract imobiliar sau mai știu eu ce, și apoi vă luați de dezvoltatori sau avocați că v-au țepuit? 

Sau altceva ce am mai văzut des. Persoane care joacă pariuri care nici măcar nu știu cum funcționează sau ce semnifică. De exemplu mulți nu pricep cum funcționează handicapurile asiatice și europene, și ajung să piardă pariuri pentru că ei au crezut că joacă cu totul altceva. Mă rog, pentru așa ceva nu îți trebuie neapărat să citești regulamentul agenției, că avem și noi nenumărate articole despre tot felul de tipuri de pariuri. Dar mai sunt și pariorii care după ce pierd un pariu fac gură că a fost din vina agenției, pentru că nu a explicat clar în ce constă opțiunea respectivă, sau pentru că acea opțiune este diferită față de ce știau ei din alte părți. De exemplu un pariu pe total goluri la hochei - unii operatori iau în considerare inclusiv prelungirile, alții nu. Unii explică pe pagina de pariuri acest lucru, alții nu. Dar la fiecare, dacă ai accesa regulamentul de joc pentru pariuri, ai găsi aceste explicații și atunci nu ai mai face greșeli din necunoștință de cauză.

 

2. Regulamentul de joc al fiecărui operator în parte 

Ca să venim în ajutorul vostru, v-am pus la dispoziție mai jos link-uri către regulamentul de joc al fiecărui operator licențiat. Nu zice nimeni să îl știți pe dinafară sau să îl citiți cap-coadă când deschideți un cont (deși așa ar fi normal), dar măcar aruncați un ochi peste el atunci când aveți neclarități sau când știți că ceva e interpretabil și poate diferi de la agenție la agenție. Nu mai fiți așa comozi, depuneți un minim de efort!

 

2.1 Case de pariuri online recomandate de PariuriX.com


2.2 Alți operatori licențiați:

 

3. Link-uri utile recomandate de PariuriX.com

În final voi prezenta și câteva link-uri către articole de pe PariuriX care acoperă lucruri de bază precum glosar de pariuri, tipuri de pariuri în funcție de sport, explicația celor mai populare opțiuni de pariere, tipuri de bilete la pariuri, ce se întâmplă în cazul unui meci amânat etc.


Articole generice


Tipuri de pariuri în funcție de sport

JOACĂ LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ DE PARIURIX.COM!

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult