1. Home »
 2. Resurse »
 3. Regulament Concurs Vouchere Paysafecard

Regulament Concurs Vouchere Paysafecard

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-03-03 09:34:36

image Regulament Concurs Vouchere Paysafecard

Organizatorul Competiției

Better Collective A/S cu sediul înregistrat pe Toldbodgade 12, 1253 Copenhagen K, Denmark, CVR 27652913, proprietar al Pariurix.com (Better Collective, Pariurix, Website-ul, noi, ne, nostru) organizează un concurs online (”Concurs” sau “Concurs Vouchere Paysafecard”) care este gratuit.

 

Eligibilitate

 1. Pentru a participa în Concurs Vouchere Paysafecard, un participant trebuie să creeze un cont și să efectueze un depozit la una din casele de pariuri partenere menționate în paragraful ”Case de pariuri eligibile pentru acest concurs”.
 2. Participanții trebuie să fie peste vârsta minimă de 18 ani, la data creării contului pe site-ul nostru.
 3. Participanții trebuie să aibă reședința în România.
 4. Prin participarea la Concurs, participanții trebuie să fie de acord cu Regulile Concursulului și cu Politica de Confidențialitate, ambele publicate pe site-ul www.pariurix.com.
 5. Angajații și freelancerii angajați de către Better Collective, direct sau prin intermediul companiilor intermediare, nu li se permite să participe în cadrul Concursului.

 

Cum să participi

 1. Deschide un cont la una din casele de pariuri online incluse de noi în această ofertă, prin link-urile de pe site-ul PariuriX, în intervalul 03/03 - 29/03. Ai mai jos lista completă sau deschide cont acum la una recomandată de noi. 
 2. Efectuează un depozit (orice sumă).
 3. Trimite un email la adresa [email protected] cu titlul ”PariuriX 1000” care să cuprindă:
  - Numele complet
  - Username-ul cu care te-ai înregistrat
  - Numele agenției la care te-ai înregistrat prin PariuriX.
  - Data în care te-ai înregistrat
 4. În intervalul 30/3 - 02/04 vom oferi 100 de vouchere primilor 100 de participanți care au îndeplinit condițiile de mai sus. Odată ce atingem numărul maxim, vom anunța încheierea concursului pentru luna curentă, deci nu există riscul să ne trimiți mail degeaba! 

 

Case de pariuri eligibile pentru acest concurs:

 1. Pentru a fi eligibil pentru ofertă, poți deschide cont la oricare din agențiile de mai jos, și să efectuezi un depozit.
 2. Contul trebuie deschis prin link-urile noastre dacă vrei să ai șansa de a câștiga un Paysafecard.
 3. La deschiderea contului vei fi eligibil și pentru pachetul obișnuit de bun venit oferit de respectiva agenție. 
Unibet 100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON
NetBet pariu fără risc 100% până la 500RON
eFortuna - Fortuna Bet România 100% până la 500RON
Sportingbet 100% până la 200RON
Casa Pariurilor 100% până la 200RON
Winmasters 100% până la 700RON
888Sport 100% până la 1,000RON
Betstars 5 $/£/€ FREEBET
MaxBet 100% până la 777RON
Baumbet 100% până la 500RON
 

 

Premii & Determinarea Câștigătorului

 1. În fiecare lună vom selecta 100 de concurenți care au îndeplinit condițiile menționate, pentru a le oferi câte un voucher Paysafecard de 50 RON.
 2. Premiile câștigătorilor din luna martie 2020 vor fi oferite în intervalul  30/3 - 02/04
 3. Dacă sunt mai mult de 100 de participanți care au îndeplinit condițiile, atunci vom face o tombolă prin care vom selecta pe cei 100.
 4. Câștigătorii vor fi înștiințați pe adresa de email folosită pentru a ne furniza datele, și tot acolo vor primi și codul voucherului.
 5. Better Collective Romania s.r.l., o companie cu sediul social în București, Sectorul 4, 133 Calea ŞERBAN VODĂ, CENTRAL BUSINESS PARK, Clădirea A, Parter, secțiunea A.P.30, înregistrată la Registrul Comerțului cu numărul  J40/8159/2018, număr de identificare fiscală 39466660, în calitate de prestator de servicii, este autorizată de către Better Collective să plătească premiile către câștigători, în conformitate cu dispozițiile menționate anterior în prezentul regulament. Better Collective România s.r.l. va calcula, reține și va plăti orice impozit în legătură cu astfel de premii.

 

Date Personale

1. Organizatorul este un operator de date care va prelucra datele cu caracter personal ale participanților în conformitate cu Politica de Confidentialitate.
2. Prin participarea în Competiție, participanții declară că sunt de acord cu procesarea următoarelor date cu caracter personal: numele complet, adresa de email, username pe site-ul agenției de pariuri la care s-a înregistrat, data la care te-ai înregistrat la respectiva casă de pariuri. Adresa dumneavoastra de email poate fi, de asemenea, procesată pentru trimiterea newsletterelor, dacă v-ați înscris..    
4. Vă rugam să revizuiți Politica noastra de Confidentialitate pentru a cunoaște mai multe detalii, printre altele despre prelucrarea datelor dumneavoastră personale, către cine distribuim datele cu caracter personal, precum și despre drepturile dumneavoastră și obligațiile noastre în temeiul regulilor de protecție a datelor. 

 

Încălcarea Regulilor

1. Orice încercare de exploatare a sistemului Concurs Vouchere Paysafecard este interzisă și va rezulta în suspendarea contului, și la descalificarea din Concurs Datele trimise de dumneavoastră vor fi verificate cu reprezentanții casei de pariuri pentru a confirma eligibilitatea în concurs.
2. Printre sancțiuni se numără anularea/ștergerea predicțiilor, descalificarea din competiție, avertismente cu privire la comportament, interzicerea temporară a participării și în anumite circumstanțe, blocarea permanentă a accesului la Predictor. 
3. Amploarea sancțiunii este determinată de gravitatea infracțiunii și dacă participantul este un infractor repetat. Cazurile sunt judecate pe baza meritelor individuale, iar deciziile luate de către PariuriX sunt definitive și trebuie respectate.
4. Dacă o activitate suspectă sau o încălcare a regulilor se întâmplă mai mult decât o dată, ne rezervăm dreptul de a suspenda contul unui utilizator care trișează.
5. În cazul unei activități suspecte sau o încălcare a regulilor este efectuată de către câștigătorul anunțat anterior, atunci câștigătorul va fi suspendat, iar premiul va fi oferit altui utilizator eligibil, ales la rândul său aleatoriu.

 

Cerere de clarificare/Contestații

1. Orice probleme sau îndoieli care nu sunt explicit specificate în regulile de mai sus vor fi abordate la discreția administrației PariuriX.com. Dacă doriți sa solicitați clarificarea/contestarea unei decizii, puteți face acest lucru trimițând un mail către [email protected] sau prin postarea unei întrebări direct pe grupul de Facebook. 
2. Orice litigiu va fi soluționat în conformitate cu legislația românească în vigoare, în fața instanțelor competente din București, România.

 

Note Finale

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la regulile Concursului, după cum considerăm de cuviință și vom notifica utilizatorii cu privire la orice modificări semnificative printr-o postare pe site-ul Pariurix.com.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX