1. Home »
 2. Resurse »
 3. Regulament al Concursului de Bilete Online Pariurix

Regulament al Concursului de Bilete Online Pariurix

Baicu Marius
Baicu Marius

2020-02-23 23:27:18

image Regulament al Concursului de Bilete Online Pariurix

Organizatorul Concursului

Better Collective A/S cu sediul înregistrat pe Toldbodgade 12, 1253 Copenhagen K, Denmark, CVR 27652913, proprietar al Pariurix.com (Better Collective, Pariurix, Website-ul, noi, ne, nostru) organizează un concurs online cu bilete (“Concurs”) care este gratuită.


Eligibilitate

 1. Participanții trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani.
 2. Participanții trebuie să aibă reședința în România.
 3. Prin participarea la Concurs, participanții trebuie să fie de acord cu Regulile Concursului și cu Politica de Confidențialitate, ambele publicate pe site-ul PariuriX.
 4. Angajații și freelancerii angajați de către Better Collective, direct sau prin intermediul companiilor intermediare, nu li se permite să participe în cadrul Concursului.


Data de început și de încheiere

 1. Acestea vor fi anunțate pentru fiecare meci în parte, în funcție de data de disputare a partidelor. 


Cum să participi

 1. Participarea în Concurs este complet gratuită.
 2. Pentru a participa în Concurs, un concurent trebuie să dea like paginii de Facebook PariuriX, dar și paginii de Facebook Betano / paginii de Facebook Superbet (după caz)
 3. Un participant trebuie să dea like postării dedicate Concursului pe pagina de Facebook PariuriX. Pentru fiecare meci la care dăm bilete va exista un articol pe site, și o postare pe pagina de Facebook.
 4. Încurajăm participanții să dea tag la un prieten în postarea de pe Facebook dedicată Concursului.
 5. Fiecare user poate participa de mai multe ori în Concurs, însă o singură dată pentru fiecare meci. 


Determinarea câștigătorilor

 1. Toate înscrierile vor fi examinate, iar premiul va fi acordat câștigătorilor aleși aleatoriu din rândul tuturor participanților eligibili care s-au înscris corect la extragere în conformitate cu instrucțiunile de înscriere dintre Data de Început și Data de Închidere.
 2. Informațiile despre numele câștigătorilor Concursului și premiile acestora vor fi publicate pe pagina de Facebook PariuriX, iar câștigătorii vor fi informați, de asemenea, prin mesaj personal pe Facebook.


Premii

 1. 3-5 (TREI - CINCI) bilete duble VIP pentru meciurile de acasă selectate ale echipei Universitatea Craiova, după caz (deci fiecare câștigător va primi câte 2 bilete).
 2. 2-3 (DOUĂ - TREI) bilete duble VIP pentru meciurile de acasă selectate ale echipei FCSB, după caz (deci fiecare câștigător va primi câte 2 bilete).
 3. 1 (UN) bilet dublu VIP pentru meciurile de acasă selectate ale echipei  Rapid București, după caz (deci fiecare câștigător va primi câte 2 bilete).
 4. Biletele VIP pentru meciurile FCSB vor fi înmânate câștigătorilor de către un reprezentant PariuriX, care va aștepta în fața standului de bilete de la intrarea de pe Bulevardul Basarabia, cu o oră înaintea meciului.
 5. Câștigătorii biletelor VIP de la meciurile Craiovei vor ridica biletele cu o oră înaintea meciului de la magazinul mobil. Acesta este de regulă situat la intrarea pe stadion, pe partea dreaptă. 
 6. Câștigătorii biletelor VIP de la meciurile Rapidului vor primi biletele pe mail în ziua meciului. 


Date personale

 1. Câștigătorului i se va cere să trimită data nașterii, numele și prenumele, precum și numărul său de telefon pentru a putea primi premiul. Vom păstra aceste informații într-un mediu sigur, atâta timp cât este necesar pentru a putea livra premiul. Consultați Politica noastră de confidențialitate pentru a afla mai multe despre drepturile dumneavoastră de confidențialitate.


Încălcarea regulamentului

 1. Orice încercare de a exploata regulamentul Concursului este interzisă și va duce la descalificarea din Concurs.
 2. Sancțiunile includ descalificarea din Concurs, interdicții temporare de participare, și în anumite circumstanțe, interzicerea permanentă a accesării Concursului pe pagina de Facebook PariuriX.
 3. Măsura unei sancțiuni este determinată de gravitatea infracțiunii și dacă participantul a încălcat regulamentul în mod repetat. Cazurile sunt judecate pe baza meritelor individuale, iar deciziile luate de către PariuriX sunt definitive și trebuiesc respectate.


Cerere de clarificări / reclamații

 1. Orice probleme sau îndoieli care nu sunt explicit specificate în regulile de mai sus vor fi abordate la discreția administrației PariuriX.com. Dacă doriți sa solicitați clarificarea/contestarea unei decizii, puteți face acest lucru trimițând un mail către [email protected] sau prin postarea unei întrebări direct pe pagina de Facebook PariuriX.
 2. Orice litigiu va fi soluționat în conformitate cu legislația românească în vigoare, în fața instanțelor competente din București, România.


NOTE FINALE

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la regulile Concursului, după cum considerăm de cuviință și vom notifica utilizatorii cu privire la orice modificări semnificative printr-o postare pe pagina de Facebook PariuriX.

Renunțare la răspundere: „Această promoție nu este în niciun fel sponsorizată, avizată sau administrată de către, sau în asociere cu Facebook.”

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Boogie-Alexandru-Ștefan
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX