1. Home »
  2. Resurse »
  3. Poveşti incredibile din lumea pariurilor sportive

Poveşti incredibile din lumea pariurilor sportive

Rockets
Rockets

2023-01-02 04:00:00

image Poveşti incredibile din lumea pariurilor sportive

De-a lungul timpului am auzit multe poveşti senzaţionale din lumea pariurilor sportive, de la pariuri trăznite câştigate pe muchie de cuţit până la sume mari aruncate în joc pe echipe de top care au atras atenţia întregii lumi. Pariurix a cules pentru voi câteva exemple senzaţionale pe care vi le vom prezenta în cele ce urmează.

  • În anul 2010, în cadrul Cupei Africii pe Naţiuni la fotbal, reprezentativa statului Mali era condusă cu 0:4 într-un meci împotriva celor din Angola cu 11 minute înainte ca meciul să se încheie. La acel moment, o agenţie de pariuri oferea o cota de 1.000 pentru un rezultat de egalitate. Surprinzător, un parior a riscat aproximativ 5 lire sterline chiar dacă şansele de câştig erau aproape 0%. Cea mai mare surpriză a fost pe teren, atunci când Mali a reuşit să înscrie 2 goluri în 10 minute şi alte 2 goluri în 2 faze scurte din cele 3 minute de prelugire acordate. Asta i-a adus fericitului parior nu mai puţin de 5.000 de lire sterline în doar 11 minute. Este drept că tot la acest meci, un nefericit parior din Marea Britanie şi-a pierdut întreaga bursă de la facultate riscând totul pe victoria Angolei la o cotă de 1,01. El declara atunci: "Problema este că n-am avut ce face şi am vrut să câştig uşor 48 de euro mizând bursa mea de 4.800 de euro. Nu mi vine să cred ce s-a intamplat, parcă trăiesc un vis urât". 
  • Un jocheu pe nume Frankie Dettori avea la casele de pariuri a hipodromului din Ascot cota de 25,000 la 1 pentru a câştiga toate cele 7 curse din cadrul unui eveniment. Un parior, pe numele său Darren Yeats, a pariat din greşeala 59 de lire pe Dettori, fiind singurul om de pe hipodrom care a pariat pe jocheu. Surprinzător, Dettori a reuşit să câştige toate cele 7 curse, lucru care i-a adus pariorului nu mai puţin de 550,000 de lire sterline. Asta s-a întâmplat în 1996, câştigul de peste jumătate de milion de lire sterline fiind printre cele mai mari înregistrate până la acel moment. 
  • man-winning-money-at-ladylucks-300x258.jpg
  • În 2006, un fan înfocat al formaţiei Liverpool a pariat că Xabi Alonso va înscrie un gol cu un şut din jumătatea propriei. Adrian Hayward din Newburry a pariat 200 de lire că acest lucru se va întâmpla la o cota de 125-1. Câteva săptămâni mai târziu, într-un meci din FA Cup împotriva celor de la Luton, Xabi Alonso a remarcat că portarul celor de la Luton era ieşit cu mult din suprafata careului, astfel că a şutat de la aproape 70 de metri. Bineînţeles, mingea a ajuns în poartă, iar Adrian Hayward a câştigat 25.000 de lire.
  • În 2008, un pensionar de 60 de ani a pariat 50 de cenţi pe o cursă de cai. Neavând cunoştiinţe, a ales clasamentul în funcţie de numele cailor, lucru care i-a adus pe bilet o cotă de 2,000,000 la 1. Momentul incredibil a fost acela în care pronosticul său s-a adeverit, iar pariorul a câştigat un milion de euro exact în ziua în care a împlinit 60 de ani.
  • Toţi amatorii de Formula 1 ştiu că în 2008, Lewis Hamilton a câştigat Campionatul Mondial de Formula 1. Interesant este faptul că în 1998, înainte ca Hamilton să fi pilotat măcar o maşină de Formula 1 (avea doar 13 ani la acea vreme), cineva a pariat 100 de lire pe faptul că pilotul va câştiga titlul de Formula 1 înainte să împlinească 25 de ani. Pronosticul s-a adeverit, lucru care i-a adus pariorului 10,000 de lire sterline.

Joacă acum la pariuri sportive pe internet de pe mobil!

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX