1. Home »
 2. Resurse »
 3. PariuriX Sondaj Video - Termeni și Condiții

PariuriX Sondaj Video - Termeni și Condiții

Baicu Marius
Baicu Marius

2022-08-08 13:36:46

image PariuriX Sondaj Video - Termeni și Condiții

Organizatorul

Organizatorul ("Organizatorul", "noi", "ne", "a noastră" ) acestui chestionar gratuit (denumit în continuare „Sondaj Video”) este Better Collective A/S cu biroul înregistrat la adresa Toldbodgade 12, 1253 Copenhaga K., Danemarca ("Organizatorul", "Noi", "Ne", "a Noastră"). Organizatorul este proprietarul legal a https://pariurix.com/ (“Website-ului”).

Eligibilitate

 1. Pentru a participa în acest Sondaj Video organizat de către Better Collective, un participant (tu, al tău) trebuie să aibă vârsta de cel puțin 18 ani.
 2. Sondajul Video este disponibil doar pentru persoanele rezidente în România
 3. Sondajul Video începe în data de 08/08/2022 și se termină pe data de 26/08/2022.
 4. Înainte de a completa Sondajul Video, trebuie să fii de acord cu regulile Sondajului Video și cu Politica de Confidențialitate.
 5. Angajații și freelancerii angajați de Organizator sau de oricare dintre subsidiarele acestuia, direct sau prin intermediul companiilor intermediare, nu au voie să participe la Sondajul Video.

Cum să participi?

 1. Participarea la Sondajul Video este complet gratuită pentru orice participant.
 2. Participanții trebuie să treacă printr-un proces de screening și să răspundă la o serie de întrebări pentru ca Organizatorul să verifice dacă sunt potriviți pentru sondaj.
 3. Participantul va fi invitat să participe la un Sondaj Video cu un reprezentant Better Collective, printr-un e-mail și va primi un link pentru a programa ora la care sondajul se va ține, din intervalele orare disponibile.
 4. Sondajul Video se va face pe Google Meets. 
 5. Pe parcursul Sondajului Video, participanților li se vor adresa, mai întăi, o serie de întrebări despre obiceiurile lor în timpul utilizării Website-ului și for fi rugați să testeze noul Website Prototip, pentru a primi un feedback din perspectiva experienței utilizatorului. Pentru că testul să se desfășoare într-un mod corespunzător, participanții vor fi rugați să dea share screen pe parcursul Sondajului Video, iar aceștia vor primi instrucțiuni din partea unui reprezentativ Better Collective.
 6. Sondajul Video va fi înregistrat de către Organizator (via Google Meets), iar  înainte ca înregistrarea să pornească, participanții vor fi rugați să își dea acordul.
 7. În cazul în care un participant nu își dă acordul pentru acest lucru, Organizatorul nu vă înregistra Sondajul Video, doar că, Organizatorul își rezervă dreptul de a exclude acest participant de la a lua parte în Sondajul Video, având în vedere că aceasta este o condiție semnificativă pentru participare.
 8. Înregistrările vor fi folosite numai în scopuri de cercetare UX  a Organizatorului. Organizatorul nu va publica sau pune la dispoziția niciunei terțe părți materialul înregistrat.
 9. Toți participanții la Sondajul Video vor primi premii ca și compensație pentru timpul lor.

Premii:

 1. Toți participanții la Sondajul Video vor primi un voucher PaySafe în valoare de 10 Euro. Pentru a putea folosi premiul, câștigătorul va trebui să își deschidă un cont PaySafe. Mai multe informații pot fi găsite în rubrica de Termeni și Condiții - PaySafe.
 2. Organizatorul Sondajului Video va contacta câștigătorii pentru a înmâna premiile.
 3. Organizatorul va înmâna premiile în maxim 30 de zile de la acordarea și verificarea acestora.
 4. Premiile nu sunt taxabile.

Datele cu Caracter Personal:

 1. În scopul efectuării cercetării noastre, putem colecta următoarele categorii de date cu caracter personal: adresă de e-mail, categorie de vârstă, locația, obiceiuri și preferințe de pariuri, înregistrări video și audio, precum și înregistrări ale ecranului.
 2. Prelucrarea datelor este necesară pentru efectuarea corectă a cercetării, pentru a ne asigura că îndeplinești toate condițiile pentru a putea juca jocuri de noroc, colectarea de informații despre opiniile clienților noștri cu privire la site-urile și produsele noastre și pentru înmânarea premiului.
 3. Baza legală pentru prelucrarea datelor cu caracter personal ale participanților la sondaj este consimțământul dobândit.  Înainte de a incepe orice înregistrare ți se va cere consimțământul. Mai multe despre regulile noastre de participare pot fi găsite în secțiunea „Cum să particip”.
 4. Te rugăm să consulți Politica noastră de Confidențialitate pentru a te familiariza cu detalile despre prelucrarea datelor cu caracter personal, cu cine împărtășim aceste date și cu drepturile și obligațiile noastre conform regulilor de protecție a datelor

Altele:

 1. Orice probleme sau îndoieli care nu au o specificație clară în regulile de mai sus vor fi tratate la discreția administrației Organizatorului.
 2. Dacă dorești să contești unele dintre deciziile noastre, poți face acest lucru trimițând un e-mail la [email protected]
 3. Orice dispute juridice care pot apărea sunt supuse legii din România. Orice dispute care pot apărea din sau în legătură cu prezentele Reguli vor fi supuse jurisdicției neexclusive a instanțelor competente din România și vor fi soluționate în fața instanțelor competente.

Notă Finală:

Ne rezervăm dreptul de a face modificări la regulile Sondajului Video la discreția noastră și vom informa participanții cu privire la orice modificare semnificativă prin postarea acestor modificări pe site.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+153.68
Câștigate
43
Pierdute
14
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Marius Huțu
+38.41
Câștigate
14
Pierdute
6

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX