Agenții online la care poți vedea cele mai populare pariuri ale zilei

2022-01-28 16:51:00 4,0k 0

Fiecare parior este curios să vadă care sunt cele mai jucate pariuri ale zilei pentru că pot reprezenta o sursă bună de inspirație. De aceea câteva case de pariuri online oferă posibilitatea de a vedea o listă cu cele mai populare ponturi, și chiar de a genera un bilet de pariuri pe baza lor dintr-un singur click. Propunerile diferă de la agenție la agenție pentru că sunt bazate strict pe ce s-a pariat la respectivul operator, motiv pentru care nu este o idee rea să consulți site-ul mai multor bookmakeri.

Deschide cont și joacă ponturile populare ale zilei la agenția recomandată!

 

Betano – consultă biletul zilei bazat pe pariuri populare

Dacă intri pe betano.ro și ștergi toate pariurile pe care le ai selectate în biletul de pariuri (dacă ai vreunul), va apărea automat în acel loc un bilet bazat pe cele mai populare pariuri ale zilei. De obicei acesta va conține 5 selecții care pot avea orice cote, începând de pe la 1.20 și până pe la 4.00. Poți șterge selecții de pe bilet și adăuga propriile preferințe pentru a completa biletul zilei la Betano.

 

 

Betfair – accesează biletul zilei fotbal azi!

Intră pe platforma de Sportsbook de la Betfair.ro și selectează ”Fotbal” din meniul orizontal de sus. În partea dreaptă va apărea un widget intitulat ”Generator pariuri multiple fotbal” care generează un bilet random ce conține pariuri populare (dar nu neapărat celel mai populare). Așa cum probabil ai ghicit, acest bilet conține doar predicții fotbal pentru azi, sau mai bine zis pentru ziua în care accesezi pagina. Totuși dacă vrei să joci biletul zilei pe fotbal, sigur nu ar trebui să îți alegi random selecțiile. Chiar și așa acesta rămâne un tool interesant.


Sportingbet – 3 bilete bazate pe ponturi pariuri azi

În fiecare zi cei de la Sportingbet.ro propun 3 bilete:

  • Bestseller Combi – conține cele mai populare pariuri ale zilei, biletul având de regulă o cotă de 3.00 – 4.00.
  • Bestseller Jackpot – este un bilet al zilei format din pronosticuri populare, dar de cote ceva mai mari, cota cumulată fiind de aproximativ 10.00. De aici și moto-ul : ”Mize mici, câștiguri mari!”.
  • Bestseller norocos – nu sunt sigur pe ce criterii sunt alese selecțiile pentru acest bilet, însă cert este că acesta conține vreo 5 selecții, fiecare cu cote între 1.20 și 1.75. Biletul are o cotă cumulată de aproximativ 6.00.

 

Alte agenții ce oferă biletul zilei bazat pe ponturi populare

Înainte mai erau și alte case de pariuri online ce ofereau o listă cu cele mai populare ponturi ale zilei, cum ar fi Efortuna.ro, Netbet.ro, Unibet.ro sau 888sport.ro. Acestea au renunțat între timp la oferirea acestei facilități. Există posibilitatea să mai fie și alte agenții licențiate care să aibă un astfel de widget, dar nu sunt din rândul celor la care considerăm că merită să joci cu regularitate, așa că am decis să nu le prezentăm.

 

Descoperă biletul zilei de la tipsteri profesioniști

Pe site-ul PariuriX.com avem o secțiune intitulată ”Ponturi pariuri sportive” unde poți găsi analize și pronosticuri la cele mai importante meciuri ale zilei, și nu numai. Avem și câteva proiecte pe care merită să le urmărești cu atenție în fiecare zi:

  • Biletul zilei – acesta este un bilet ce conține cele mai sigure pronosticuri ale zilei conform specialiștilor noștri.
  • Pontul zilei – conține un singur pont pariuri în fiecare zi, cel pe care noi îl considerăm ca fiind cel mai sigur.
  • Cotă 2 – un nou bilet propus zilnic care este format din 2 pronosticuri a căror cotă cumulată este de aproximativ 2.00.

Deschide cont și joacă ponturile populare ale zilei la agenția recomandată!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult