Cum poți juca la pariuri online fără bani

Mulți pariori, în special cei care sunt la primul contact cu pariurile online își pun următoarea întrebare – există posibilitatea de a juca și de a câștiga la pariuri pe internet fără ai fi necesar un depozit? Sau mai pe românește, pot câștiga bani fără să investesc vreun leu? Răspunsul este unul care te va mulțumi, măcar parțial - se poate, dar sigur că nu vei câștiga nici averi în acest mod. Eu îți voi arăta ce variante există, și mai departe depinde de tine să decizi dacă se merită sau nu.

Deschide cont la BaumBet și încasează un bonus fără depozit de 10RON pe care îl poți utiliza imediat la pariuri sportive online!
 

PARIURI ONLINE FĂRĂ BANI - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Pariuri gratuite / bonusuri fără depozit

  2. Câștigă bani cu PariuriX.com

  3. De ce este bine să efectuezi un depozit

 

1. PARIURI GRATUITE / BONUSURI FĂRĂ DEPOZIT

Înainte ca legislația jocurilor de noroc să fie reglementată în 2015, românii puteau juca la absolut orice casă de pariuri online din lume, sau mă rog, la cele care acceptau clienți de la noi din țară. Dar cam 90% - 95% din ele nu aveau restricții din acest punct de vedere. Asta înseamnă că existau sute de alternative, iar astfel unele agenții (în special cele mai mici sau cele aflate la început) mai ofereau pariuri gratuite sau bonusuri fără depozit pentru a convinge potențiali clienți să le încerce serviciile.

Acum însă ne putem juca doar la operatori licențiați ONJN, iar astfel este mult mai greu de obținut un bonus fără depozit. Plus că de-a lungul timpului pariorii români și-au făcut o imagine proastă prin faptul că mulți jucători de la noi din țară s-au transformat în adevărați vânători de bonusuri, ceea ce nu a fost pe placul agențiilor. Astfel în ultimii ani românii sunt priviți cu reticiență de operatorii dispuși să ofere bonusuri fără depunere.

DESCOPERĂ TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE

În ciuda acestor două probleme, încă mai putem beneficia din când în când de pe urma unor astfel de promoții. De exemplu între 2015 și 2016 Casa Pariurilor a oferit vreo 3 bonusuri fără depozit de 50RON și încă 1-2 de 25RON (dar din august 2016 și până în februarie 2017, la ora actualizării acestui articol, nu a mai venit cu vreo oferă similară). Maxbet a oferit și ea la un moment dat un bonus fără depunere de 30RON, iar Circus a avut și ea o ofertă de acest gen. Chiar și case de pariuri mai consacrate precum Sportingbet (vezi site-ul agenției) au oferit în 2016 – 2017 freeebet-uri de câțiva RON.

Este evident că nu vorbim de sume mari, dar dacă ai un pic de noroc poți înmulți rapid acești bani. Ideea este că deși astfel de oferte nu pot fi găsite mereu, dacă ești pe fază poți pune mâna pe un bonus gratuit la pariuri sportive. Recomand să urmărești cu regularitate secțiunea noastră de Promoții pentru a afla când un operator licențiat vine cu o astfel de ofertă.

 

Promoții la alte tipuri de gambling

Există posibilitatea ca la unii operatori să primești un bonus pentru un alt tip de joc de noroc. De exemplu ai putea primi 10 rotiri gratuite la un joc de cazino. Dacă ai un pic de șansă, poți reuși să câștigi ceva bani și să rulezi bonusul respectiv de un număr suficient de ori pentru a îl debloca. Din acel moment, poți utiliza banii respectivi pentru pariuri sportive. Totuși ia în considerare faptul că un bonus gratuit la casino este de regulă destul de greu de deblocat fiindcă trebuie rulat de multe ori. Dar și dacă ai ”bulan”, poți câștiga o sumă frumoasă de bani fără efort.


Turnee freeroll de poker

În acceași ordine de idei ca mai sus, ai putea participa la turnee freeroll de poker unde poți câștiga câțiva dolari / euro pe care să îi transferi la pariuri sportive. Din păcate în acest moment mai sunt destul de puține camere de poker licențiate în România, dar toate aparțin de site-uri care oferă și pariuri sportive. Iar toate au și turnee freeroll de poker, deși este drept că premille nu sunt foarte mari. Dar ținând cont că vorbim de posibilitatea de a câștiga bani fără a depune, este de înțeles de ce nu sunt puse în joc premii foarte consistente. Mai multe detalii poți găsi aici: https://pariurix.com/ce-turnee-freeroll-ofera-camerele-de-poker-aflate-in-legalitate.html.2. CÂȘTIGĂ BANI CU PARIURIX.COM

De-a lungul timpului PariuriX a oferit mai multe concursuri în care puteai câștiga premii în bani care erau virate direct în contul tău de pariuri.

Și în 2017 avem un astfel de concurs, acesta fiind intitulat ”Biletul Zilei”. El a fost oferit și în trecut, dar regulamentul a mai suferit modificări de-a lungul timpului. Până pe 31 decembrie 2017 poți câștiga premii de 20RON sau 50RON dacă prinzi 2, sau 3 bilete consecutive câștigătoare. Poți adăuga zilnic câte un bilet, participarea fiind complet gratuită. Premiile sunt oferite la unul dintre cei cinci sponsori ai concursului:

Pentru a consulta regulamentul complet al concursului ”Biletul Zilei”, recomand să accesezi următorul link: https://pariurix.com/bilete/concurs/regulament.

 

3. DE CE ESTE BINE SĂ EFECTUEZI UN DEPOZIT

Dacă vrei să pariezi doar de divertisment, și pur și simplu nu vrei să investești bani în pariuri sportive, atunci variantele de mai sus reprezintă cele mai bune opțiuni ale tale. Dar trebuie să înțelegi că utilizând doar aceste metode probabil nici nu vei reuși să câștigi sume prea mari de bani.

Hai că în cazul concursului ”Biletul zilei” de pe PariuriX.com oricum pierzi doar câteva minute pe zi, deci se merită să participi indiferent dacă depui sau nu bani la operatorii online. Dar ca să pierzi 2 ore la un turneu freeroll de poker pentru a câștiga 2$, pentru mine pur și simplu nu se merită chiar deloc. Dar aici ține de fiecare persoană în parte și de timpul / răbdarea pe care o are la dispoziție.

Dacă decizi să efectuezi un depozit, vei beneficia și de bonusuri atractive pentru prima depunere ce pot fi descoperite aici: https://pariurix.com/agentii/top-bonus. Astfel vei avea mai mulți bani la dispoziție pentru a paria pe evenimentele sportive preferate, plus că în multe cazuri condițiile de rulaj nu sunt deloc dificile. Sau mă rog, pentru un parior normal (nu pentru un ”bonus hunter”), bonusurile se deblochează natural.

Dacă vrei să depui, dar nu ai prea mulți bani la dispoziție, atunci trebuie să știi că unele case de pariuri online acceptă chiar și depuneri de 20 - 30RON, iar metodele de plată acceptate sunt care de care mai diversificate: carduri de credit / debit, Skrill, Neteller, Paysafecard, transfer bancar, depuneri direct din agențiile stradale etc.

Deschide cont la BaumBet și încasează un bonus fără depozit de 10RON pe care îl poți utiliza imediat la pariuri sportive online!


Te-ar mai putea interesa și:

Pariază legal online

Te așteptă un pachet de bun venit și promoții atractive
Se aplică T&C | Pariază responsabil!