Reguli de aur și sfaturi de urmat atunci când joci la pariuri LIVE

13,7k 0

Pariurile live reprezintă un mod rapid de a face bani din pariuri sportive, dar și ascund mult mai multe capcane decât pariurile pre-meci. De aceea am decis să venim cu un articol care să conțină reguli de aur și sfaturi care ar trebui respectate atunci când joci la pariuri live pentru a putea obține rezultate mai bune pe termen lung. În cele ce urmează ne vom referi strct la pariuri în timp real, dar avem și un articol detaliat despre pariuri sportive la general ce poate fi accesat aici: https://pariurix.com/sfaturi-utile-sa-iesi-pe-plus-la-pariuri-sportive.html

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta!
 

REGULI ȘI SFATURI PARIURI LIVE - CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

  1. Ce trebuie să înțelegi din start

  2. Reguli de aur la pariuri live

  3. Calități psihice necesare pentru pariuri live

  4. Sfaturi utile pentru a câștiga la pariuri în timp real

 

1. RECOMANDĂRI PARIURI LIVE - CE SĂ ȘTII DIN START

Înainte de a prezenta regulile de aur, sunt câteva lucruri de bază pe care trebuie să le știi și să le înțelegi. Poate nu par foarte importante la prima vedere, dar crede-mă că sunt esențiale dacă dorești să fii profitabil pe termen lung.
 

Pariurile live reprezintă o modalitate rapidă de îmbogăţire, dar şi de falimentare

Atunci când pariem live avem posibilitatea să plasăm un număr mare de pariuri într-o perioadă foarte scurtă de timp. Asta înseamnă că putem ajunge să rulăm sume mari de bani în câteva minute sau câteva ore, deci şi câştigurile/pierderile se vor simţi mult mai mult decât atunci când pariem înainte ca meciurile să înceapă.

De asemenea pariorul este nevoit să ia decizii rapide atunci când pariază live. Astfel este necesar ca acesta să aibă o minte limpede şi să fie concentrat la ceea ce face, pentru a putea analiza corect pariurile respective şi pentru a lua cele mai bune decizii. Lipsa concentrării poate duce la rezultate slabe şi în acelaşi timp şi la pierderea unei sume semnificative de bani într-un interval scurt de timp. Lipsa de concentrare poate fi cauzată de oboseală, nervozitate, stres sau chiar de o stare de ebrietate avansată. Astfel nu este o idee prea bună ca după câteva pahare cu prietenii să plasaţi pariuri live. De obicei rezultatele nu vor fi cele mai bune. Oricum am dedicat o secțiune întreagă calităților psihice necesare pentru pariuri live, secțiune ce poate fi accesată la punctul 3.
 

O problemă întâlnită mai ales la pariorii începători constă în faptul că aceştia se lasă influenţaţi de rezultatele de moment. Astfel am văzut de multe ori pariori care reuşeau să-şi mărească mult banca (chiar şi de 10-15 ori) şi ajungeau să crească foarte mult şi miza ţintind un câştig cât mai mare şi cât mai rapid (văzând că se poate). Însă lacomia de obicei duce la rezultate proaste. Astfel, aceşti pariori ajungeau să urce atât de mult miza, încât atunci când prindeau o serie proastă de rezultate (3-5 pariuri pierdute la rând) ajungeau să piardă întregul profit făcut cu greu până atunci şi, poate, chiar întreaga bancă.

De partea cealaltă, am văzut şi pariori care aveau o serie proastă de rezultate. Aceştia deveneau impacientaţi dorind să recupereze cât mai rapid pierderile precedente. Astfel ajungeau să joace la recuperare şi să mărească foarte mult miza. Pe lângă asta, nici nu mai gândeau lucid situaţia, ajungând să parieze mai mult "la nimereală" decât pe baza unor argumente valide. Deci, în loc să recupereze pierderile anterioare ajungeau să piardă şi mai mult. Jucatul la recuperare este unul din cele mai ușoare moduri de a pierde rapid toți banii pe care îi ai, așa cum poți afla dând CLICK AICI.

Realitatea este că pariorii cei mai de succes la pariuri live sunt cei care sunt constanţi în modul de a juca şi nu se lasă influenţaţi de rezultatele de moment. Fiecare parior are atât zile bune cât şi zile proaste, astfel încât este important să ştim cum să gestionam aceste momente. Atâta timp cât jucaţi doar când sunteţi concentraţi la maxim şi mizaţi sume constante, fără a lua decizii influenţate de rezultatele precedente, aveţi toate şansele să faceţi un profit substanţial la pariuri live.

 

Contează mult la ce casă de pariuri online joci

Există de obicei o diferenţă destul de semnificativă între calitatea serviciului de pariuri live oferit de diferite agenţii. O platformă de pariuri live performantă ar trebui să îndeplinească următoarele condiţii:

  • un număr mare de meciuri cu un număr mare de opţiuni de pariere oferite pe fiecare partidă în parte.
  • un delay cât mai mic, astfel încât şi pariurile să fie blocate cât mai rar, iar schimbarea cotelor şi actualizarea datelor să fie cât mai fluide.
  • pariuri plasate cât mai rapid din momentul în care apăsăm „Pariați”; altfel există posibilitatea ca pariul să nu fie plasat.
  • câştiguri procesate rapid (sigur este mai comod ca banii să intre în cont într-un minut decât într-o oră).

Iar lista poate continua. Mulți vor spune ”aveți interes să ne recomandați o anumită agenție, ce contează unde joc?”. Crede-mă, după ce te vei trezi că pică site-ul când îți este lumea mai dragă, că ești limitat la mize de 7RON, sau că anumite pariuri live necesită confirmare manuală din partea staff-ului, îți vei schimba rapid părerea. Știu, cel puțin ultima parte sună aberant, fiind mai degrabă din categoria ”trebuie să vezi ca să o crezi”. Dar crede-mă, pe cât de ciudat sună, se poate întâmpla, la fel ca multe alte lucruri ciudate.

Și mai sunt multe alte probleme pe care le poți întâlni pe parcurs. Este adevărat, la pariuri pre-meci dai mai rar de probleme din acestea ieșite din comun, dar la pariuri live situația se schimbă, iar atunci este important să joci la o agenție serioasă unde nu te vei umple de nervi. De aceea PariuriX.com recomandă 3 case de pariuri online unde vei putea juca în condiții optime. Acestea sunt:

100% EXTRA până la 300RON
Betano 100% EXTRA până la 500RON
Betfair 5 FREEBET-URI X 100RON


Pariază live pe cele mai bune cote

O casă de pariuri online nu trebuie doar să aibă o platformă live stabiliă, ci trebuie să ofere cote cât mai bune. Gândește-te că atunci când pariezi live poți ajunge să pui foarte multe pariuri într-o zi și să rulezi banca de foarte multe ori într-o singură lună. Diferențe de cote care par mici la prima vedere ajung să se simtă mult în timp și pot chiar face diferența între a câștiga și a pierde la pariuri sportive. Deci plasează pariuri pe meciuri live la cele mai bune cote! Ce îți rcomand eu să faci ? Deschide un cont la măcar 2-3 din cele 5 agenții de pariuri recomandate de mine mai sus (ar fi bine la toate 5) și pune fiecare pariu acolo unde este cota mai bună. 

 

2. REGULI DE AUR LA PARIURI LIVE

REGULA 1: TREBUIE SĂ AI UN MONEY MANAGEMENT BINE PUS LA PUNCT

Dacă la pariuri pre-meci ai tot timpul din lume pentru a decide ce pariuri pui și pe ce sume de bani, live va trebui să iei decizii rapide în doar câteva secunde. Plus că vei fi mai preocupat de pariul pe care îl plasezi decât de managementul banilor. Chiar și în cazul pariurilor în timp real trebuie să ai un money management bine pus la punct, chiar dacă el poate fi un pic mai flexibil. În primul rând trebuie să aloci pentru pariuri pe meciuri live un buget fix pe care îți permiți să-l pierzi fără a te băga în banii destinați altor cheltuieli mai importante. Când plasezi pariuri în timp real poate fi ușor să uiți de aceste aspecte și să efectuezi depuneri multiple cu cardul fără a te gândi la modul în care acest lucru te va afecta în viața de zi cu zi. .

De asemenea, ar fi bine să stabilești o miză fixă pe fiecare pariu. Chiar dacă nu intenționezi să pariezi o sumă fixă pe fiecare meci în parte, poți stabili o limită maximă în care miza fiecărui pariu să se încadreze, fără a o depăși în nici un caz. Astfel îți va fi mai ușor să te controlezi atunci când crezi că ai dat de un pariu sigur sau vrei să joci la recuperare și, probabil, nu vei ajunge ca alți pariori în situația în care să pierzi întreaga bancă în câteva minute.

Și despre money magagement avem un articol super detaliat ce poate fi accesat la următorul link: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html.

 

REGULA 2 : PARIAZĂ LIVE DOAR PE CE POȚI URMĂRI LIVE VIDEO

Atunci când pariaţi pe un meci înainte ca el să înceapă sunt importante tot felul de aspecte. De exemplu la un meci de fotbal contează forma de moment, cum joacă fiecare echipă acasă/deplasare, jucători indisponibili etc. În timpul partidei însă contează mai mult evoluţia de moment; modul în care ambele echipe se prezintă la ora jocului şi modul în care merge jocul fiecărei echipe. Este evident că n-avem cum să ştim aceste lucruri fără să urmărim un meci live.

Sau de exemplu sunt mulţi care pariază pe fiecare game în parte la meciuri de tenis. Mulţi preferă să parieze pe un tenismen dacă acesta a reuşit să câştige game-urile precedente. Însă acest aspect nu este suficient pentru a ne face o părere exactă despre jocul fiecăruia. Poate câteodată game-urile să fie câştigate mai greu decât o arată scorul. Însă fără a urmări live meciul n-avem cum să ştim acest lucru. Urmărind un meci ne putem face o părere mai bună despre jocul ambilor sportivi si despre forma de moment, dar şi despre posibilitatea unui break în game-urile următoare.

Veţi vedea că pe termen lung câştigaţi mai mult dacă pariaţi doar pe meciurile pe care le urmăriţi. De aceea este important să optaţi pentru o agenție care oferă transmisiuni live video. Există 4 case de pariuri online licențiate în România care au un serviciu performant de live streaming: unibet.ro, sportingbet.ro, netbet.ro și betano.ro.

Există și alte moduri prin care poți urmări meciuri live pe net, iar despre toate aceste moduri am vorbit pe larg aici: https://pariurix.com/meciuri-live-online.html

 

REGULA 3 : TREBUIE SĂ ȘTII EXACT PE CE PARIEZI

Aceasta este practic una din cele mai importante reguli în pariurile live. Este esențial să cunoști foarte bine sportul, competiția și echipele pe care mizezi. De exemplu să presupunem că într-un meci de fotbal echipa A conduce pe echipa B cu 1:0 la pauză, iar tu vrei să pariezi că această echipă va reuși să țină de rezultat până la final şi astfel va câștiga meciul. Dacă echipa A obișnuiește să deschidă rapid scorul și de regulă are capacitatea de a ține de rezultat atunci pariul este unul bun. Acesta este și mai bun dacă echipa B de obicei nu prea are capacitatea de a reveni atunci când este condusă.

Dar dacă situația este pe dos, și anume A nu este capabilă prea des să țină de rezultat, iar B este obișnuită cu reveniri de scor, atunci pariul tău nu prea merită să fie plasat. Dar dacă tu nu cunoști cele două echipe și nu știi cum gestionează ele situații similare cu cea în care se află în momentul respectiv, atunci n-ai de unde să știi dacă pariul tău merită plasat sau nu. Desigur, în fotbal, ca în orice alt sport, există foarte multe situații diferite în care două echipe sau doi sportivi se pot afla pe durata unui meci şi de aceea trebuie să fii cât mai bine documentat și să acumulezi o experiență cât mai bogatăPonturile din fotbal pot fi la fel de profitabile sau falimentare ca cele pe orice alt sport, restul ține doar de parior!

 

REGULA 4 : NICIODATĂ NU JUCA LA RECUPERARE

Poate cea mai mare greșeală pe care o fac majoritatea pariorilor este aceea ca, după ce pierd o sumă importantă în urma unui pariu simplu sau a unui bilet, să caute să recupereze cât mai repede acea sumă de bani. Și cum puteți recupera rapid? La pariurile live. Total greșit! De ce? Fiindcă, după o astfel de pierdere, tendința este să vă ''aruncați'' pe un eveniment cu o cotă mare, pe care în disperare îl vedeți ca și câștigător, când în realitate el nu are nici 50% șanse de reușită. Nu vă grăbiți! Nu este ultima zi în care puteți paria! Este și mâine o zi, în care totul începe de la 0, iar cu o strategie bună sau, pur și simplu, cu inspirație, puteți recupera tot ce ați pierdut în ziua precedentă, ba chiar puteți face și profit.

Am spus-o de nenumărate ori și o voi repeta de câte ori este nevoie – jucatul la recuperare este modul cel mai comun prin care pariorii pierd toți banii de pe cont, pierderile fiind suferite într-un timp foarte scurt din cauza mizelor din ce în ce mai mari. Este și greșeala care este repetată cel mai des și din care pariorii nu prea se învață minte. De aceea consider că este necesar să o scot în față și să o trec la ”reguli de aur”.

PARIAZĂ LIVE CHIAR ACUM! ACEASTA ESTE AGENȚIA RECOMANDATĂ DE PARIURIX!

 

REGULA 5 : TREBUIE SĂ ȘTII CÂND SĂ TE OPREȘTI

Aceasta este una din regulile cele mai greu de respectat, dar pe de altă parte nerespectarea ei este motivul cel mai frecvent pentru care mulți pariori își pierd complet banca. Pratic în mare parte are legătură directă cu jucatul la recuperare, dar nu este chiar același lucru.

Sunt anumite meciuri în care argumentele logice și inspirația de moment nu prea vor să te ajute, iar astfel toate pariurile tale ies pe dos. Într-un astfel de moment cel mai bine este să te oprești din pariat sau să încerci să-ți limitezi cât mai mult pierderile. În mod ironic, pariorii fac chiar pe dos. În momentul în care pierd câteva pariuri la rând aceștia forțează și pariază chiar mai mult ca de obicei și plasează mai multe pariuri într-un interval scurt de timp sperând ca soarta să se întoarcă în favoarea lor și să recupereze inextremis banii pierduți anterior.

Din păcate însă, în cele mai multe cazuri, rezultatul este unul negativ, iar aceștia ajung să piardă în câteva minute sume pe care s-au chinuit foarte mult timp să le câştige. De aceea acesta este un moment cheie când putem diferenția un parior profesionist de unul amator. Un profesionist știe că este mai bine să se oprească, își limitează pierderile când acestea sunt la un nivel rezonabil, își ia o bere și se bucură liniștit de restul partidei știind că și mâine este o nouă zi.

 

REGULA 6 : TREBUIE SĂ ȘTII CÂND SĂ RENUNȚI LA UN PARIU

Să presupunem că ai plasat înainte de startul meciului un anumit pariu, iar în timpul partidei constați că au intervenit anumiți factori noi care scad șansele ca pariul tău să fie câștigător. Pentru a limita pierderile ai putea să te folosești de funcția de “cash out” / “închidere pariu“ dacă agenţia la care te joci are o astfel de opțiune. În caz că o astfel de opțiune nu există poți avea același rezultat plasând live un pariu contrar la cel inițial. Hai să-ți dau și câteva exemple din fotbal când o astfel de alegere este recomandată.

Să presupunem că într-un meci echilibrat pariezi înainte de start pe o echipă, dar observi că în primele 10 minute de joc ea este dominată și nu se află chiar în cea mai bună zi. Într-o astfel de situație este mai bine să închizi pariul, exceptând cazurile când știi că echipa aleasă de tine are începuturi mai slabe, dar își revine pe parcurs. Sau să luăm un exemplu conform căruia joacă o echipă spaniolă cu una rusească, iar cea spaniolă este favorită. Noi pariem pe aceasta înainte de startul meciului, însă după ce partida începe se întâmplă ceva neașteptat: începe să plouă torenţial, situație care mai degrabă ar putea conveni adversarei. În acel moment este mai indicat să renunțăm la pariu și să încercăm să recuperăm cât putem de mult din investiția inițială.

 

3. CALITĂȚI PSIHICE NECESARE PENTRU PARIURI LIVE

Cum am spus și la începutul articolului, psihicul este foarte important când vine vorba de pariuri live. De aceea cred că este o idee bună să dedicăm o secțiune întreagă acestui subiect, și să vedem care sunt calitățile de care avem nevoie, dar și defectele pe care trebuie să le evităm pentru a putea gestiona corect momentele mai dificile.
 

I: CONCENTRARE

Deși poate părea ciudat la prima vedere, iei decizii mai bune atunci când ești singur și nu ești înconjurat de prieteni. Motivul principal este acela că poți să fii mai concentrat pe pariul pe care urmează să-l pui și astfel te poți gândi mai bine dacă iei decizia corectă sau nu. Plus că după câteva beri cu siguranță nu vei mai putea fi lucid și nu vei putea să pariezi bazându-te doar pe argumente logice. Atunci când urmărești un meci doar pentru a paria live pe el este mai indicat s-o faci în liniște. Dacă n-ai cum să scapi de cei din jur poți să le dai de înțeles că pentru tine acesta este ca un job care ar trebui să-ți aducă un câștig financiar. Dacă joacă echipa locală sau formația ta preferată, iar toți vor să urmărească meciul la tine acasă, atunci este mai bine să pariezi doar înainte ca meciul să înceapă sau poți să nu mai pariezi deloc.

 

II: DEVINO UN MAESTRU ZEN

Disciplina și păstrarea unei minți limpezi este cheia către succes. Orice ai face nu te lăsa influențat de sentimente. Cu siguranță vor exista multe momente de tot felul de-a lungul unui meci. Este bine să eviți pariurile pe lucruri extreme, să te axezi pe pariuri realiste și să plasezi doar pariuri bazate pe argumente logice. Dacă te ajută cu ceva ai putea ca înainte de începutul meciului să-ți faci o listă cu lucrurile pe care vrei să le urmărești în timpul jocului și care te-ar putea convinge să pariezi. În acest fel ai de la început o idee de plecare, iar astfel vei acționa pe baza unei strategii clare, iar șansele de a te lăsa influențat de emoții vor scădea considerabil.

 

III: DEPĂȘEȘTE PLICTISEALA

Chiar dacă ești de regulă un parior disciplinat care urmează un plan clar de pariere, sentimentul de plictiseală te va face să iei decizii ilogice. Site-urile agențiilor de pariuri online au o interfață destul de distractivă, ce ar putea convinge anumite persoane să petreacă ceva timp acolo pentru a alunga plictiseala. Astfel mulți ajung să parieze doar de dragul de a o face, lucru care convine de minune caselor de pariuri. 

Ce poți face?  Răspunsul la această întrebare este unul simplu. De obicei este suficient să te uiți la meciul pe care pariezi pentru a alunga plictiseala. Acum depinde și despre ce meci este vorba, că dacă dai de un joc care te plictisește și mai tare, atunci mai bine îți găsești o altă ocupație. Dar dacă te uiți la un meci disputat și plăcut ochiului, atunci cu siguranță și plictiseala va trece, iar astfel vei fi mai concentrat pe pariurile ce urmează să le pui.  

 

IV: DEPĂȘEȘTE FRUSTRAREA

Este dovedit că cei mai mulți pariori ajung să piardă întreaga bancă la pariuri live atunci când joacă la recuperare după o serie de pariuri pierdute (așa cum am precizat și mai sus). Mulți pariori iau această decizie greșită din frustrare. Acesta este un sentiment pe care casele de pariuri nici nu trebuie să se obosească prea tare pentru a-l declanșa. 

Ce poți face? Dacă ai jucat o dată la recuperare, ai pierdut toți banii pe care-i aveai, dar apoi ai repetat acea greșeală din nou atunci nu sunt prea multe lucruri pe care le poți face. Cât timp nu reușești să conștientizezi că nu este bine să faci acest lucru nu prea există soluții. Poți doar să te oprești din pariat pentru 1-2 săptămâni, deși sunt convins că aceasta nu este soluția pe care voiai s-o auzi. Ideea este că foarte mulți pariori știu că ceea ce fac este greșit, dar majoritatea nu reușesc să se controleze într-o astfel de situație și, mai rău de atât, nu reușesc să învețe din propriile greșeli. Soluția este simplă, în teorie, și anume că trebuie să te autocontrolezi, dar în practică acest lucru nu este chiar ușor de făcut.

 

V: FII MODEST ȘI REALIST

Nu este nimic rău în a avea încredere în pariurile tale. O astfel de încredere te ajută să nu folosești opțiunea de ”închidere pariu” în momentele în care n-ar trebui să faci acest lucru. De asemenea te ajută să nu pui pariuri proaste atunci când echipa ta nu trece prin cea mai bună formă. Pe de altă parte, cele mai mai pierderi au loc atunci când ai mai multă încredere într-un pariu decât ar trebui. Am văzut persoane care jucau toată banca lor de pariuri pe un singur pronostic deoarece erau convinși că vor câștiga, iar astfel ajungeau să piardă toți banii dintr-o singură lovitură.  

Ce poți face? Disciplina nu te va ajuta prea mult de data aceasta deoarece nu vei fi disciplinat și nu vei gândi nici logic atunci când ești prea încrezător. Gândește-te la modul în care te vei simți în cazul în care pariul tău va fi pierzător. Este posibil să investești o sumă foarte mare de bani în acel pariu, așa că imaginează-ți ce ai putea să cumperi cu banii respectivi dacă n-ar trebui să-i joci pe următorul pronostic.

 

4. SFATURI UTILE PENTRU A CÂȘTIGA LA PARIURI ÎN TIMP REAL

SFAT 1 : RĂMÂI ÎN CONTROL

Dacă n-ai încredere în pariurile tale și ești nehotărât pe ce să mizezi atunci este mai bine să nu pariezi. Am văzut de multe ori persoane care puneau pariuri live complet irealiste doar pentru că aveau cote foarte tentante şi astfel aceștia sperau să aibă noroc şi să câştige o sumă mare cu investiţie mică. În cele mai multe cazuri astfel de pariuri nu-și au rostul dacă nu sunt susținute și de argumente logice. Sau am auzit de persoane care pariau pur și simplu din plictiseală pentru că meciul la care se uitau nu era destul de interesant, iar astfel mai trecea timpul. Nici astfel de pariuri nu-și au rostul.

 

SFAT 2 : IA ÎN CONSIDERARE TIMPUL RĂMAS DIN MECI

Acest sfat este foarte important.. Dacă Arsenal este condusă de Chelsea cu 10 minute înainte de fluierul de final nu prea are rost să pariezi pe o revenire miraculoasă a “tunarilor”. Din când în când aceste lucruri se mai întâmplă și, ocazional, merită să mai arunci 1-2 RON pe astfel de pariuri dacă desfășurarea meciului îți dă speranțe pentru o întoarcere incredibilă de rezultat, dar în cele mai multe cazuri vorbim despre bani aruncați pe fereastră. Chiar dacă cotele sunt atractive probabilitatea ca pariul să fie câștigător este foarte mică.

Trebuie să te gândești dacă timpul rămas este suficient pentru ca pariul tău să fie câștigător și dacă valoarea cotei oferită este chiar în raport cu probabilitatea reală de a-l câștiga. Timpul este foarte important; agenţiile de pariuri pe net oferă de multe ori cote foarte atractive când timpul este limitat, iar un anumit rezultat devine aproape imposibil, iar câteodată pariorii pică în plasă, vrăjiți fiind de cotele oferite. Ca în multe domenii și în pariurile live managementul timpului este foarte important și trebuie să învățăm să-l gestionăm cât mai bine pentru a putea lua deciziile cele mai corecte.

 

SFAT 3 : EVITĂ PARIURILE PE ECHIPA FAVORITĂ

De multe ori chiar echipa ta favorită poate fi cea care te face să pierzi bani. Mulți pariori nu mai țin cont de argumente logice atunci când formația lor preferată are un meci important și pariază cu inima, lucru care evident nu este recomandat. Astfel de pariuri sunt mult mai periculoase atunci când le plasezi live decât dacă o faci pre-meci. Înainte de fluierul de start îți controlezi mai bine sentimentele și poți fi mai lucid, dar în timpul jocului, când adrenalina atinge cote maxime, te poți lăsa foarte ușor purtat de val. Să luăm un exemplu în care formația cu care ții are meci decisiv de calificare în grupele unei cupe europene, iar cu zece minute înainte de final aceasta mai are nevoie de un gol.

Chiar dacă din punct de vedere logic nu există motive pentru care să pariezi pe acel gol, sentimental nu te poți abține și plasezi pariul cu speranța că golul izbăvitor va veni. Dar este foarte posibil ca la final să rămâi și dezamăgit din punct de vedere sportiv și fără bani în contul de pariuri. Poate acum, când gândești la rece, vei zice că nu vei face astfel de greșeli, dar realitatea este că de obicei pariorii mizează mult mai mulți bani când echipa lor preferată joacă un meci important decât în alte situații. Concluzia este că trebuie să te bazezi doar pe pariuri unde poți fi obiectiv și să le eviți pe cele unde ai putea deveni sentimental.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta!
 

SFAT 4 : EVITĂ PARIURILE CE ȚIN DE NOROC

Pariurile live ne pun la dispoziţie tot felul de opţiuni de pariere, care de care mai ciudate. Sunt agenţii unde putem plasa şi pariuri de genul: „Ce echipă va avea prima lovitură liberă după minutul 15:00” sau „Care va fi primul lucru care se întâmplă începând cu minutul 25:00: out / corner / lovitură de poartă / cartonaş / gol”. Părerea noastră este să vă concentraţi doar asupra acelor opţiuni unde chiar aveţi argumente logice pentru a paria ceva anume. Doar aşa puteţi face profit constant pe termen lung. În caz contrar este ca şi cum aţi juca la loto.

Este adevărat, mai contează şi feeling-ul de moment. Bineînţeles că este recomandat să aveţi argumente înainte de a paria un anumit pronostic, dar câteodată este bine să mai pariaţi şi ceea ce simţiţi pe moment. Însă nu ar trebui să exagerați din acest punct de vedere și nici nu ar trebui să aveți idei nebune precum ”presimt că peste 4 minute va fi un out”. 

 

SFAT 5 : NU NEGLIJA BONUSURILE ȘI PROMOȚIILE

Un bonus de bun venit de 100% îți oferă posibilitatea de a juca cu o sumă de două ori mai mare decât cea depusă inițial, plus că condițiile de rulaj sunt îndeplinite natural și rapid, pentru că la pariuri pe meciuri live ajungi să rulezi sume mari de bani. Chiar și un pariu fără risc sau un free bet nu este de neglijat deoarece ești acoperit în cazul în care acesta este pierdut şi astfel îți permiți să-ți asumi un risc ceva mai mare.

Dacă vrei să vezi care sunt operatorii de pariuri cu cele mai tentante bonusuri de bun venit, atunci accesează următorul link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus.

 

SFAT 6 : FOLOSEȘTE UN SITE DE REZULTATE LIVE ȘI STATISTICI

Fiecare casă de pariuri online prezintă în timp real rezultate și statistici de la meciurile pe care pariezi, dar uneori acestea pot avea delay-uri sau pot fi incorecte (mai ales la partide mai mici). Chiar și operatorii de pariuri precizează clar în regulamentele interne că informațiile de pe site-urile proprii trebuie să aibă caracter strict orientativ și este datoria pariorilor să fie la curent cu ce se întâmplă pe terenul de joc. De aceea îți recomand să folosești Soccerkeep, cel mai bun site de statistici pentru meciuri live (vizitează site-ul accesând link-ul http://soccerkeep.com). Acesta îți pune la dispoziție toate informațiile de care ai nevoie atunci când plasezi pariuri în timp real.
 

SFAT 7 : NU PARIA PE COTE FOARTE MICI

Și pre-meci poți da de destule pariuri de cote 1.01-1.10 pierdute, dar te asigur că la pariuri live vei da de și mai multe astfel de situații. Bet-urile în timp real sunt foarte dinamice și imprevizibile și nu sunt puține acele momente când ceva pare sigur, iar peste câteva secunde nu mai este atât de sigur. Am auzit de pariori care și-au mizat toți banii din cont pe victoria unui tenismen care avea 5:0 în setul decisiv la o cotă derizorie, ca apoi să vadă că acesta a pierdut cu 5:7. La fel am auzit și de pariori care au pariat în minutul 89 pe o echipă de fotbal care conducea cu 3:1 că aceasta va câștiga, iar apoi adversara sa a marcat două goluri în prelungiri. Iar exemplele pot continua. De obicei astfel de cazuri au loc mai ales la acele meciuri de mâna a treia care la prima vedere par a fi perfecte pentru a face un ban ușor. Totuși surprize de proporții s-au văzut și la case mai mari.

Cote bune, pariuri LIVE chiar și de pe telefon, ofertă bogată > Vezi oferta!
 

 Te-ar mai putea interesa şi: