1. Home »
  2. Pariuri Live »
  3. Informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online - ce putem face?

Informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online - ce putem face?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:28:00

image Informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online - ce putem face?

Ai grijă la informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online, agențiile de pariuri nu își asumă responsabilitatea pentru ele! Cred că orice parior care joacă cu regularitate la pariuri live s-a confruntat măcar o dată cu această problemă - să aibă de pierdut pentru că anumite statistici au fost afișate greșit. Iar dacă obișnuiești să pariezi des pe meciuri de mâna a doua sau a treia, atunci cu siguranță deja ești obișnuit cu astfel de erori.

Sunt însă și pariori începători care încă nu au aflat pe pielea lor despre ce este vorba, și care ar face bine să citească rândurile următoare pentru a fi pregătiți pentru situații mai puțin plăcute. Pe de altă parte, trebuie să privești lucrurile și din perspectiva agențiilor și să înțelegi că nu este vina lor pentru astfel de situații. Mai mult decât atât, soluțiile pentru această problemă sunt chiar în mâinile tale, deci ține doar de tine să eviți să fii păcălit de diferite erori de afișaj!

DESCOPERĂ TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE!


Informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online

Din când în când se întâmplă ca informațiile afișate pe pagina de pariuri live a unui meci să nu corespundă cu ceea ce se întâmplă în realitate. De exemplu o dată am văzut la un meci de tenis afișat pe site-ul de pariuri scorul de 4:2, deși în realitate era de 2:4 (deci invers). Sau o dată am vrut să pariez live pe total cornere la un meci de fotbal, și pe platforma de pariuri apărea că s-au acordat 10 cornere deși în realitate se acordaseră doar 8.

Problema stă în felul următor. Un afișaj greșit al anumitor informații va duce la situații defavorabile pentru parior. Să luăm situația cu cornerele. Să zicem că în acel moment aș fi pariat că se vor acorda peste 11 cornere. Cota oferită era mult mai mică decât ar fi trebuit, pentru că ea era calculată conform unei situații în care se acordaseră 10 cornere. Sigur, aș fi putut paria în acel moment și că nu se acordă mai mult de 11 cornere, iar atunci primeam o cotă foarte bună (dar eronată) raportată la probabilitatea reală.

Dar uite care e faza. Dacă tu pierzi pariul, sau îl câștigi la o cotă defavorabilă din cauza unei erori, există riscul ca agenția de pariuri să nu îți dea banii înapoi. Sigur, pot fi și situații în care din proprie inițiativă să anuleze pariuri pierzătoare și să te trezești rambursat pentru un pariu pe care inițial îl credeai pierdut. Problema e că la unele meciuri se întâmplă ca operatorul pur și simplu să nu se sesizeze. Dacă nici tu nu îți dai seama de greșeală și nu anunți casa de pariuri, atunci rămâi fără acei bani fără a fi neapărat vina cuiva (mă rog, e vina celui care a făcut greșeala).

În cazul unui pariu câștigător la cote mărite datorită unor informații greșite, în cele mai multe cazuri agenția își va corecta greșeala în orele sau zilele următoare și îți va recalcula câștigul. Mai pot fi și situații în care un afișaj greșit să te facă să iei anumite decizii pe care poate în mod normal nu le-ai lua. De exemplu să scrie că una din echipe are posesie de 70%, sau că a tras mult mai multe șuturi pe poartă decât în realitate. Când vezi că o astfel de echipă are o cotă foarte atractivă, parcă ai fi tentat să arunci ceva bani pe ea, nu? Doar ca să îți dai seama în final că decizia ta a fost luată pe baza unor informații eronate, neadevărate. 

 

Agenția de pariuri nu își asumă vina

Din păcate, în cazul unor informații greșite afișate pe platformele de pariuri live online pariorii au de pierdut, nu agențiile. Și asta pentru că fiecare casă de pariuri online are undeva în regulamentul propriu un paragraf unde scrie clar că informațiile afișate au scop doar orientativ, și că nu își asumă vina în cazul unor informații afișate eronat. 

Acele informații nu sunt afișate direct de operator, ci sunt preluate de la un provider terț de statistici. Iar de aceea agenția nu vrea să își asume responsabilitatea pentru informații care nu sunt de fapt furnizate direct de către ea. Așa că fiecare operator alege să se ”acopere” în cazul unor situații de acest gen. Și într-un fel e corect, pentru că de ce ar fi responsabilă pentru greșelile altora?

Gândește-te că poate acel provider terț de statistici are un angajat rău-intenționat pe post de data scouter care abuzează de poziția sa pentru a face un ”aranjament” pentru pariuri. Aici ar fi multe de spus și de detaliat, dar avem un articol foarte amănunțit pe acest subiect: ”Data scouting - cine transmite informații către operatori, actualizare cote la pariuri live, glitch-uri de care pariorii profită"

 

Ce putem face în astfel de situații?

În primul rând nu ar trebui să ne bazăm doar pe informațiile afișate de casa de pariuri, ci să folosim site-uri separate pentru statistici în care avem încredere. De exemplu pentru fotbal recomand soccerkeep.com deoarece preia informațiile de pe SportRadar, unul dintre cei mai importanți provideri de statistici din lume.

Dacă vezi că informațiile afișate de casa de pariuri nu corespund cu cele afișate de site-ul de scoruri și statistici live utilizat, atunci mai bine eviți să pariezi pe acel meci. Nu încerca să profiți de erori favorabile, pentru că oricum agenția își va da seama eventual de eroare și îți va invalida pariul sau îl va recalcula la cota normală. Plus că dacă continui să profiți de pe urma greșelilor de afișare te vei trezi limitat. Vezi AICI care sunt cele mai comune motive pentru care pariorii sunt limitați, și află cum le poți evita. 

De asemenea, recomand să fii foarte precaut cu pariurile pe meciuri de mâna a doua sau a treia, sau pe opțiuni de pariere mai inedite. Am auzit o dată pe cineva care pariase că într-un meci de fotbal echipa gazdă va avea prima lovitură liberă după minutul 15. Chiar așa s-a întâmplat, doar că fix atunci s-a nimerit ca informația să fie afișată greșit și să apară că echipa oaspete a avut de fapt respectiva lovitură. Pariul a fost dat ca pierzător. Pariorul a intrat pe live chat și i s-a spus că trebuie să furnizeze dovezi din surse oficiale care să ateste că are dreptate. Îți dai seama că la un astfel de pariu este foarte, foarte greu să faci rost de astfel de dovezi. Așa că ai grijă!

Dar cel mai important sfat este să nu mai pariezi pe orice meci random din ofertă doar de dragul de a paria, fără a ști nimica despre el. Practic una din regulile de bază pentru atunci când joci la pariuri live este aceea de a paria doar pe meciuri pe care le urmărești. O poți face la televizor, pe site-ul agențiilor direct din fereastra de pariuri live, sau pe site-uri special concepute pentru a oferi astfel de servicii. Deci soluții există destule! Iar dacă urmărești meciul pe care pariezi, atunci scad considerabil șansele să fii păcălit de o eroare de afișaj! Așa că nu da vina pe agenție când soluțiile sunt chiar la tine!

Pariază live la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX