1. Home »
  2. Resurse »
  3. Pariuri sportive - jocuri de noroc sau investiție sigură?

Pariuri sportive - jocuri de noroc sau investiție sigură?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 10:59:00

image Pariuri sportive - jocuri de noroc sau investiție sigură?

Pariuri sportive, jocuri de noroc sau investiție sigură? Dacă cineva m-ar fi întrebat acest lucru acum câțiva ani aș fi spus clar nici una nici alta, totul este știință matematică și informații. Pe vremea liceului pariurile sportive pentru mine erau probabilități și statistici, și da spre surprinderea mea am făcut bani frumoși la vechile agenții de pariuri din cartier.

Vezi aici agenția la care pariază cei mai mulți pariori din România
 

Pariurile sportive - între joc de noroc și investiție sigură

Acum mi-am pus întrebarea din nou, pariurile sportive sunt jocuri de noroc sau investiții sigure ? Probabil vă așteptați la un răspuns sec: jocuri de noroc sau de ce nu chiar investiție  sigură. Dar ce ați spune dacă aș zice că și una și alta? Ca să vă fac să înțelegeți cum este posibil să ai 2 răspunsuri opuse pentru același lucru ar trebui să înțelegem în primul rând cele 2 răspunsuri.

Să ne întrebăm în primul rând ce sunt jocurile de noroc. Jocurile de noroc sunt jocuri unde pierderea sau câștigul depind de noroc în mare parte. Aceste jocuri depind într-un grad diferit de noroc sau de iscusința jucătorului.  De partea celalată avem investiția, ne folosim de o sumă de bani pentru a investi și ne așteptăm să o scoatem cu un anumit profit. Ar putea fi confuz la început deoarece și să joci un bilet cu 1RON și câștig 1 miliard (loterie) se poate chema tot investiție, dar diferența o face gradul de risc și profitul urmărit.


Tu ce fel de parior ești, sau ce fel de parior vrei să devii?

Ar fi trebuit deja să vă sune un clopoțel și să observați ca cei care urmăresc un profit imens ar putea spune că totul depinde de noroc, gradul de risc fiind foarte ridicat, în schimb cei care urmăresc un profit lunar de 5-15% ar putea spune că privesc aceste pariuri sportive ca pe o investiție destul de sigură, ce este o cota totală pe lună de 1.15 nu ? Aici deja putem face o separare a pariorilor și pariurilor. Cei care urmăresc un profit uriaș sunt jucători de jocuri de noroc, să le spunem amatori, iar cei care văd în pariuri sportive posibilitatea de a investi și de a face bani destul de sigur cu un grad de risc mai mult decât acceptabil se pot numi jucători ce tind să ajungă la nivelul de "profesioniști". Că până să ajungi acolo încă este cale lungă.

Mă bucur să văd că în ultimii ani datorită accesului la informații tot mai mulți pariori se luminează și încep să privească pariurile sportive ca și o investiție. Desigur riscul există în orice afacere, întrebarea se pune daca ești dispus să pariezi la un alt nivel sau să rămâi la stadiul de jocuri de noroc. Probabil ați observat că nu am spus nimic de banca inițială, pentru că la fel cum în viața de zi cu zi poți investi 5-10 lei sau 1 miliard de lei, important e ca atunci când tragi linie să ai banca inițială plus un profit. Chiar și cu sume mici pe termen lung puteți câstiga bani investind destul de sigur în pariuri, sau jucați în sitlul loteriei și investiți banii degeaba. Până la urmă alegerea vă aparține, tu personal cum privești pariurile? Mai jos poți găsi și câteva link-uri interesante către alte articole relevante pe acest subiect, care chiar te pot ajuta să ajungi un parior profesionist.

De peste 20 de ani pariurile online evolueazã. Vezi care este cea mai apreciatã agenție!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX