1. Home »
  2. Resurse »
  3. Pariorul inteligent - Cum poți câștigă împotriva casei de pariuri sportive?

Pariorul inteligent - Cum poți câștigă împotriva casei de pariuri sportive?

Admin
Admin

2023-01-06 11:32:00

image Pariorul inteligent - Cum poți câștigă împotriva casei de pariuri sportive?

Pariurile sportive există de foarte multe decenii, dar chiar și așa oameni destul de inteligenți au tendința de a repeta mereu aceleași greșeli. Era o vorbă care zicea: “cei care ignoră istoria sunt condamnați să o repete”. Mai jos voi prezenta opt sfaturi pentru cei care vor să parieze într-un mod responsabil și inteligent şi cu ajutorul cărora se poate câştiga bătălia dată cu casele de pariuri sportive.

Ce are de oferit cea mai bunã agenție de pariuri sportive online? Descoperã acum!

Există pariori profesioniști care reușesc să câștige constant din pariuri sportive, iar astfel nu mai au nevoie de un job de zi cu zi. Asta nu înseamnă că ei sunt foarte bogați, dar câștigă destul din această activitate pentru a-și putea permite un trai decent. Dacă vrei să poți ajunge și tu vreodată la un astfel de nivel atunci ar trebui să începi prin a respecta regulile de mai jos. Dacă în schimb vrei o metodă magică de a te îmbogăți peste noapte atunci pot doar să-ți spun că n-are rost să mai citești acest articol, dar poți continua să visezi.


Regula 1: Nu există risc 0% în pariuri sportive

Respectând un set de reguli poți minimiza riscul, dar nu-l poți elimina complet. Gândește-te la pariuri sportive și la jocurile de noroc în general ca ceva pe care trebuie să le abordezi în același mod în care un broker ar aborda bursa de valori. Multă documentare, dezvoltarea anumitor aptitudini, o gândire lucidă sau capacitatea de a filtra informațiile utile de cele inutile; acestea sunt lucruri de care ai nevoie pentru a putea lua deciziile corecte în momentele potrivite.


Regula 2: Fii pregătit atât pentru pariuri câștigătoare cât și pierzătoare

Pariorii începători au tendința de a uita rapid de pariurile pierdute și-și amintesc doar de cele câștigate. De asemenea, starea lor de spirit și modul în care pariază sunt lucruri care se schimbă rapid în funcție de rezultatele de moment. Atunci când ei prind o serie de rezultate bune obișnuiesc să se lase luați de val și încep să joace mai agresiv, fiind convinși că seria bună va continua. Însă atunci când prind o serie de rezultate proaste ei deja încep să se impacienteze, să plaseze pariuri în grabă și să joace la recuperare. Pentru a putea fi un parior de succes pe termen lung trebuie să fii calculat, imparțial și să nu te lași afectat de rezultatele de moment, indiferent dacă ele sunt pozitive sau negative. Atâta timp cât îți stabilești de la început o bancă de start folosindu-te doar de banii pe care îți permiți să-i pierzi și ai o strategie precaută, care îți oferă posibilitatea de a gestiona o serie de rezultate slabe, n-ai absolut niciun motiv să te impacientezi atunci când pariurile n-au rezultatele dorite. Iar când câștigi amintește-ți că n-o vei face la infinit.


Regula 3: Pariorul inteligent se documentează bine

Ca în orice alt domeniu, dacă vrei să ai succes pe termen lung atunci trebuie să muncești foarte mult. Pariorii profesioniști nu privesc pariurile sportive ca un joc de noroc, ci o fac în același mod în care brokerii privesc piața de valori. Astfel ei se bazează pe cunoștințe și nu pe șansă. Și pentru a face și tu acest lucru ai multe de învățat. Asta înseamnă că trebuie să cunoști foarte bine sportul pe care pariezi, să știi ce factori sunt mai importanți și când să înveți cum să te folosești de matematică și statistică pentru a depista un pariu bun etc.

 

Regula 4: Discută cu alți pariori

Internetul este de mare folos în ziua de astăzi. Nu doar că poți găsi tot felul de tutoriale și articole care să te ajute să progresezi mai rapid, dar poți discuta pe un forumul de pariuri și pe rețele de socializare cu alți pariori ca și tine. Poți schimba păreri cu aceștia, poți vedea ce pariază ei și de ce, ce strategii de pariuri folosesc și ce rezultate au etc. Asta nu înseamnă că trebuie să faci orbește ce fac alţii, dar poți învăța lucruri utile din succesele și greșelile lor. Îți recomand forumul PariuriX.com deoarece vei găsi multe topicuri interesante pe tot felul de subiecte.

 

Regula 5: Planifică-ți pariurile în avans

Sunt de evitat situațiile în care plasezi un pariu pe ultima sută de metri, iar astfel o faci în grabă fără a avea suficient timp pentru a analiza atent informațiile disponibile. Aceeași regulă se aplică și după ce prinzi o serie de pariuri pierdute la rând. Mulți pariori au tendința de a încerca să joace la recuperare, iar astfel se grăbesc în a plasa multe pariuri fără a se gîndi bine dacă acestea chiar se merită sau nu. Dacă n-ai o minte limpede și nu ești calm și relaxat în momentul în care pariezi, rezultatele tale vor avea de suferit.

 

Regula 6: Pariorul inteligent are evoluții constante și consistente

Ori iei pariurile foarte în serios ori pariezi doar de divertisment. Dar trebuie să faci o diferență clară între cele două moduri de a juca. Dacă o faci de divertisment, atunci ar trebui să joci sume mici (raportat la bugetul tău) și să n-ai pretenții de a câștiga pe termen lung, ci mai degrabă să speri că poate dă norocul peste tine. Dacă vrei să devii un parior profesionist atunci trebuie să ai un plan clar de pariere. Dar în momentul în care faci acest lucru nu trebuie să te abați de la plan. Important este să nu dai nici în extrema cealaltă, deci trebuie să nu devii obsedat de pariuri. Stabilește-ți un număr maxim de ore pe care să-l petreci zilnic și respectă constant acest program.

 

Regula 7: Îmbunătățește-ți matematica

Matematica este foarte importantă atunci când pariezi la modul serios. Dacă n-o înțelegi cât de cât (deși indicat ar fi s-o faci la un nivel mai avansat), atunci sunt șanse mici să devii un parior de succes. Grafice, ecuații, variabile, probabilități și alte lucruri de acest gen sunt importante.

 

Regula 8: Cele șapte păcate

Nu te lăcomi! Dacă reușești să faci un profit de 10% de fiecare dată când rulezi banca pentru pariuri o dată este mai mult decât suficient, mai ales dacă nu intenționezi să retragi câștigurile imediat. Ai putea totuși în timp să scoți o parte din profit și restul să-l folosești în continuare pentru pariuri, pentru a-ți mări constant bankrollul.

Acum să tragem o concluzie. Ca în orice domeniu și în pariuri sportive ai nevoie de talent și multă muncă pentru a putea avea succes. Dacă totuși consideri pariurile sportive doar un mod de divertisment și nu ești interesat să studiezi pentru a putea genera un venit constant atunci poți ignora ce am scris mai sus, dar nici nu trebuie să ai pretenții prea mari. Dacă pentru tine pariurile sportive sunt un joc de noroc și nimic mai mult, atunci și rezultatele vor fi probabil pe măsură: câștigi dacă ești norocos sau vei pierde în cazul în care șansa nu-ți surâde, situație în care sunt de regulă cei mai mulți pariori.

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

Te-ar putea interesa și:

De peste 15 ani joc la pariuri sportive și de peste 10 ani joc la pariuri sportive online. Am scris "Pariuri sportive fără secrete" prima carte tipărită în română și alte câteva cărți electronice, menite să ajute pariorii să câștige la pariuri.

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX