1. Home »
  2. Resurse »
  3. Totul despre paid picks și paid tips

Totul despre paid picks și paid tips

admin-pariurix
admin-pariurix

2023-01-06 11:37:00

image Totul despre paid picks și paid tips

Află de la PariuriX.com tot ce trebuie să știi despre paid tips și paid picks. În acest articol vom vedea ce sunt ponturile plătite și dacă se merită să cumpărăm predicții pariuri sportive. Îți vom arăta și cum poți face diferența între un tipster neserios și unul sincer, care respectă biletul zilei, și ce alternative gratuite ai pentru a nu arunca banii pe fereastră.

PARIAZĂ ACUM ONLINE! TE AȘTEAPTĂ COTE BUNE ȘI BONUSURI ATRACTIVE

 

1. CE SUNT PAID TIPS / PAID PICKS?

Termenul de paid picks sau paid tips în traducere liberă face referire la ponturi / pronosticuri plătite. Cine apelează la un astfel de serviciu? Sunt două categorii de pariori:

  • cei care nu au timpul necesar să analizeze meciuri sau care nu sunt inspirați deloc în alegerile făcute și vor să apeleze la ajutorul unui profesionist. Astfel de pariori nu se așteaptă neapărat să câștige miliarde, dar cumpără în ideea că vor reuși să facă un profit constant pe termen lung.

  • cei care urmăresc o îmbogățire rapidă și miraculoasă peste noapte și au impresia că ponturile plătite îi va scăpa de sărăcie.


În aceeași ordine de idei, paid tips / paid picks pot fi împărțite în două categorii principale:

  • cele vândute de site-uri care se dau drept ”profesioniste” și care promit clienților că la finalul lunii vor face un anumit profit egal cu un procent din banca inițială. De regulă astfel de site-uri vând abonamente; adică pentru suma X primești un anumit număr de ponturi pe durata unei săptămâni sau a unei luni (dar mai sunt și excepții). 

  • cele vândute de țeparii de pe rețelele de socializare care pretind că au ”ponturi sigure 100%”,  ”no chance to lose”. În acest caz vânzătorii vor pretinde că au acces la blaturi și că știu că un anumit pariu va fi sigur câștigător. De regulă astfel de ”vânzători de iluzii” promit clienților ponturi pauză / final de cote 20+ și vor încerca să vină cu tot felul de dovezi care să ateste autenticitatea biletelor cum ar fi poze sau chiar videouri ale biletelor.

 

1.1 Țeapa ”pronosticurilor sigure” de pe Facebook

Despre ”pronosticurile minune” vândute pe Facebook am vorbit pe larg în două articole, și nu voi relua discuția, aceste articole putând fi accesate la următoarele link-uri:

Primul articol este super amănunțit și destinat în special celor care vor să afle tot ce se poate despre acest subiect. Al doilea este ceva mai scurt, el fiind mai degrabă destinat celor care nu au răbdare să citească prea mult și vor ca informațiile de bază să fie ceva mai concentrate. Însă din ambele articole vei afla același lucru: TOTUL ESTE O MARE ȚEAPĂ.

Pozele cu bilete câștigătoare de cote mari sunt ori editate în Photoshop, ori sunt editate direct din browser cu ”Inspect Element”, și chiar și acele clipuri video aparent convingătoare în care vânzătorul intră în agenția de pariuri și ridică mii de euro de pe biletul său sunt trucate (am explicat în articolul din primul link care este mecanismul).

Tot din acele două articole vei afla de ce niciodată, dar niciodată ponturile de la meciuri trucate nu vor ajunge pe Facebook, vei vedea ce alte trucuri folosesc țeparii pentru a îi convinge pe ”naivi” să cumpere ponturi, de ce cele mai multe blaturi reale nu se fac niciodată pe pauză / final, plus multe alte informații utile. Știu că ideea de a te îmbogăți peste noapte este foarte tentantă, dar acum fără supărare hai să fim sinceri: trebuie să fii prost să pui botul.  

Dacă alegi să ignori materialele puse la dispoziție de PariuriX.com pentru că pur și simplu îți este silă să citești sau pornești de la ideea că ”scriem vrăjeli”, atunci sincer îți meriți soarta.

Deci dacă vrei să afli mai multe despre acest subiect, accesează cele două articole de la care am dat link-uri mai sus. În cele ce urmează ne vom axa pe celălalt tip de paid tips / picks: cele vândute pe diferite site-uri și la care din start știm că sunt analizate de așa ziși ”tipsteri profesioniști”. Deci în acest caz nu mai vorbim de ponturi sigure de la blaturi, ci de ponturi analizate de ”experți”. Hai să vedem care este treaba și cu acestea, și dacă sunt pe bune.

 

2. PĂREREA NOASTRĂ DESPRE PONTURILE PLĂTITE

Se pune următoarea întrebare: site-urile care vând paid tips pe bază de abonamente sunt pe bune? Unele dintre ele ar putea fi, însă foarte foarte puține. Iar acelea puține nu vor garanta că vei face 100% profit la final de lună.

De exemplu am dat în urmă cu câțiva ani pe Facebook de un sârb care dădea pronosticuri pe bază de abonamente lunare contra-cost. Acela avea vreo 200 de clienți lunar, iar când l-am contactat (pentru a vedea dacă încearcă să mă vrăjească în vreun fel) mi-a zis clar de la început că nu îmi poate garanta că voi face profit. Oricum știam asta, dar am considerat un plus faptul că mi-a zis verde în față din prima și că nu a încercat să îmi vândă iluzii. Sigur, probabil și-a pierdut mulți potențiali clienți din cauza acelei sincerități, potențial clienți care sigur alergau după câștiguri sigure și profituri fabuloase.

Dar și în cazul acelui sârb, de altfel sincer, se pune următoarea problemă: de ce să dau bani pe abonament (deci să pierd o sumă din start), și să risc ca la finalul lunii balanța să fie negativă și să mai pierd bani și din cauză că am mai multe pariuri pierzătoare decât câștigătoare?

Sigur, și dacă ne-am redirecționa atenția către cineva care promite ”profit garantat” nu avem de fapt nici o garanție că chiar vom face profit, ci doar vom ști că dăm de un mincinos, pentru că nimeni nu poate garanta un anumit profit după X zile. Nici măcar pariorii profesioniști, aceia puțini la număr care își câștigă existența din această activitate, nu sunt capabili să facă profit tot timpul. Sigur, ei au luni în care câștigă pentru 2-3 luni, dar și luni în care dau pe minus. Pun următoarea întrebare: dacă cineva este atât de bun încât poate garanta profit constant, de ce se mai chinuie să vândă abonamente altor persoane? Nu ar fi mai simplu să își vadă de jocul lui, că banii vor veni și așa?
 

Astfel, dacă ne decidem să apelăm la un serviciu de paid tips / paid picks consider că există următoarele două variante:

  • dăm de cineva care ne ”aburește” că facem profit garantat, iar la final de lună am putea face ceva profit, sau am putea da pe minus.

  • dăm de cineva sincer (foarte rare cazurile) în care ne avertizează din start că el ne vinde predicțiile lui dar că nu ne poate garanta nimic. În acest caz măcar nu suntem ”fraieriți” pe față, dar datele problemei tot nu se schimbă: putem face profit sau putem da pe minus.

Problema este că în ambele cazuri suntem la mâna altor persoane, și că jucăm banii noștri pe ce cred alții, asta pe lângă faptul că plătim un abonament lunar. Iar atunci pentru mine concluzia este simplă: NU SE MERITĂ SĂ CUMPĂRĂM PAID TIPS / PICKS. Nici un site de ponturi plătite nu ne poate garanta un profit 100% sigur și nu ne poate demonstra că va avea rezultate mai bune decât un site gratuit.

 

3. CUM POATE UN SITE DE PAID TIPS SĂ NE DEA ȚEAPĂ

Pentru a atrage clienți, multe site-uri de pronosticuri plătite vor recurge la metode care de care mai neortodoxe pentru a atrage clienți. Mai pe românește, îi vor minți. Cum am zis și mai sus, mai sunt și site-uri sincere cu potențialii clienți, dar oricum acestea sunt mai degrabă excepții de la regulă.
 

Statisticile prezentate pe site-urile acelor tipsteri te mint pe față

Vei vedea că majoritatea pun la dispoziția vizitatorilor statistici care arată eficiența ponturilor pe fiecare zi în parte. Nu este o surpriză faptul că la fiecare astfel de site statisticile sunt pozitive, cel puțin în teorie. La urma urmei cine ar fi nebun să plătească bani unui site care are statistici negative? Dar după ce ajungi să cumperi vei constata foarte rapid că statisticile prezentate pe site nu sunt cele reale, ci sunt "umflate" pentru a da bine la imagine. În unele cazuri aceste statistici sunt exagerate într-un mod de-a dreptul nesimțit și n-au nimic de-a face cu realitatea.

 

Poți verifica acuratețea unui anumit tipster?

Problema este că până nu cumperi ponturi n-ai de unde să știi exact cât de reale sunt statisticile de pe un site. Oricum ar trebui să te aștepți la ce este mai rău și să eviți din start să dai banii de pomană. În cazul în care ai plătit o dată sau dai de un site care inițial oferă servicii gratuite pentru a atrage potențiali clienți, poți testa destul de ușor acuratețea datelor prezentate. Trebuie să urmărești constant site-ul să vezi exact ce ponturi a oferit acel tipster și să le notezi undeva. Este foarte posibil ca el să posteze dimineața 20 de ponturi, din care să iasă 10. După-amiază șterge jumătate din cele pierdute, iar astfel pe site va apărea că au ieșit 10/15 în loc de 10/20. De aceea este bine să ții o evidență separată și să fii sigur că nu-ți scapă nimic.

 

Review-urile online sunt de multe ori măsluite de tipsteri

Vrei să promovezi noul tău site de ponturi? Ai putea plăti pentru publicitate și ai putea concura cu alte mii de site-uri. Ai putea cheltui mii de dolari pentru acest lucru și tot n-ai garanția că se va merita investiția. Sau ai putea intra pe site-uri de freelancer și să angajezi persoane de prin Orientul Mijlociu sau grupuri formate din indieni care să-ți promoveze site-ul pentru câțiva dolari sau zeci de dolari. Un astfel de grup conține multe persoane care vor scrie review-uri pozitive și le vor posta pe site-uri, forumuri și rețele de socializare. Lecția este următoarea: atunci când vezi că un site de ponturi plătit este lăudat de mai multe persoane în diferite locuri, nu înseamnă implicit că este atât de bun pe cât pare la prima vedere. Nu tot ce zboară se mănâncă!

 

Este ușor de dat ponturi pe favoriți

În cele mai multe cazuri tipsterii vor da ponturi pe favoriți, atunci de ce-i plătești? De ce le dai bani pentru a afla informații pe care le-ai fi putut găsi foarte simplu și pe un site cu pariuri gratuite sau uitându-te la cote? Nu văd de ce să plătesc pe cineva doar ca să-mi spună la un meci că echipa mai bună are prima șansă; de asta mă puteam prinde singur uitându-mă doar la cote. Multe site-uri de ponturi plătite se laudă că cei care cumpără de la ei pot câștiga sume mari de bani de pe urma acelor ponturi, dar dacă pariezi doar pe favoriți este destul de greu să faci profit pe termen lung. În cele mai multe cazuri să fii mulțumit dacă ieși măcar pe 0. Dar de ce un site recurge la această metodă? Pentru că de regulă în astfel de cazuri va fi precizat doar câte ponturi câștigătoare și câte pierdute au fost, fără a fi postat un profit concret. Iar atunci sigur, numărul de ponturi câștigătoare va fi mare, dar asta nu ne încălzește cu nimic.

Aceasta este casa de pariuri online recomandată de PariuriX! Încearc-o și tu!

 
Tipsterii cu un rating ridicat ar putea să te inducă în eroare

Pot exista site-uri serioase (puține la număr ce-i drept) unde statisticile nu sunt măsluite. Chiar și așa, tot s-ar putea să ajungi la concluzia că plătești un tipster absolut degeaba, chiar dacă acesta are un rating ridicat. Voi lua un exemplu concret. Să presupunem că vrei să devii tipster pe un astfel de site, ceea ce înseamnă că întâi trebuie să obții un rating cât mai bun pentru a avea pretenții ca cineva să cumpere de la tine. Poți face acest lucru jucând la siguranță. Ce înseamnă asta mai exact?

Poți să optezi pentru pariuri unde șansele ca o surpriză să apară sunt destul de reduse. Astfel poți să te bazezi doar pe meciuri din campionate importante din Europa, acolo unde casele de pariuri online au cele mai multe informații. Strategia este ca la astfel de partide să mergi doar pe mâna favoriților. Vei vedea că aici apar de regulă mai puține surprize decât ne oferă campionatele mici. Este foarte posibil să nu faci un profit foarte mare, dar nu este exclus să obții în acest mod un rating destul de bun, cel puțin suficient cât să convingi câteva persoane să cumpere de la tine (mai ales dacă te și ajută norocul un pic). Totuși, asta nu te transformă implicit într-un parior bun și probabil că cei care vor cumpăra de la tine vor fi per total dezamăgiți.

 

Un tipster foarte bun îți spune ce pariuri cu șanse mici de reușită vor fi câștigătoare

Așa cum am spus și mai sus, un tipster foarte bun nu va merge pe mâna favoriților. Dar să mergi pe outsideri nu este suficient dacă nu faci și profit pe termen lung. Problema este că sunt foarte puțini pariori capabili să facă acest lucru, iar majoritatea care au această calitate lucrează deja pentru casele de pariuri.Obiectivul principal al unora este acela de a te fraieri

Deși poate pare greu de crezut, sunt așa ziși tipsteri care nici măcar nu-ți vând ponturi pe care să le poți paria. Și nu vei ști acest lucru decât după ce i-ai plătit. De exemplu ai putea primi ponturi din liga a 4-a din România sau din alte campionate care nu se află la pariuri, iar astfel n-ai ce face cu ele. Sau poate să îți dea ponturi la ”bășcălie” fără măcar a depune efortul de a încerca să îți ofere ponturi bune. Odată ce s-au văzut cu banii luați, nu mai sunt interesați să își satisfacă clienții. Sigur, nu toți sunt chiar atât de nesimțiți, dar sunt și destule astfel de cazuri.

 

Nu te lăsa păcălit de o situație în care un tipster îți dă trei ponturi gratuite câștigătoare la rând

Să luăm o situație în care un tipster susține că are ponturi foarte bune și propune următorul mecanism: îți acordă întâi trei ponturi gratuite, iar dacă acestea ies să cumperi de la el plătind în continuare pentru fiecare pronostic în parte (deci de data aceasta nu mai vorbim de un abonament lunar). Ce ar putea face tipsterul în această situație? Este foarte simplu.

Acesta alege opt persoane și un pariu cu două opțiuni la cotă de 1.90 fiecare opțiune. Dă un rezultat la patru clienți și celălalt rezultat la restul de patru. Indiferent de scorul final pontul dat la patru inși va fi câștigător. Apoi repetă această procedură: dă un nou pont la două persoane și contrariul lui la celelalte două. Din nou, două persoane se vor bucura de un pariu câștigător. Scenariul se repetă și a treia oară, iar astfel din cei opt clienți unul va prinde singur trei pariuri câștigătoare la rând. Apoi tipsterul îi cere acestuia o sumă destul de mare de bani pentru un nou pont, iar pariorul respectiv, vrăjit de acea serie de rezultate pozitive, va fi foarte probabil dispus să plătească. Dacă cumva și al patrulea pont este câștigat (prin noroc bineînțeles), atunci clientul va fi dispus să plătească în continuare și ar putea chiar să treacă cu vederea un pariu pierdut, că la urma urmei și 4/5 nu este deloc rău. Desigur, mai devreme sau mai târziu, își va da seama că a fost păcălit.

 

4. DE CE SĂ NU CUMPERI PREDICȚII SPORTIVE

Dacă ai citit cu atenție ce am scris mai sus, atunci poți trage și singur câteva concluzii despre motivele pentru care nu ar trebui să cumperi paid tips. Mai jos poți vedea care sunt câteva din aceste motive.


Pierzi bani mai rapid

Acesta este primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l iei în considerare. Și așa este destul de ușor să pierzi bani la pariuri sportive pe internet. Nu este necesar să te duci să plătești pe altcineva pentru așa-zisele ”ponturi câștigătoare”. Adevărul este că, indiferent cât de bun este un tipster, acesta va avea și el serii mai proaste de rezultate. Acum, dacă te duci să plătești un tipster pentru un pont la fotbal, iar acel pont este pierzător, vei pierde poate dublu față de cât ai pierde în mod normal, iar astfel banca ta de pariuri va suferi destul de mult.

 

Poți fi fraierit

Așa cum am spus mai sus, nici măcar nu ai garanția că primești produsul pentru care ai plătit. Tu dai bani și este posibil să primești niște ponturi la mișto sau să vezi un bilanț fals al pariurilor care a fost măsluit. Iar dacă la început beneficiezi de o săptămână gratuită de test, atunci este posibil ca în acel interval tipsterul să dea ponturi ceva mai precaute, care nu au cum să aducă un profit mare, dar care nici nu vor da mult pe minus. Iar atunci el îți poate spune că a fost o săptămână mai proastă, și dacă continui abonamentul cu siguranță lucrurile vor merge înspre bine.

 

Cei care îți vând ție ponturi probabil nu câștigă prea des

Trebuie să-ți pui o întrebare foarte importantă. Dacă acești tipsteri sunt atât de buni și de eficienți încât să te îmbogățească pe tine, atunci de ce se mai chinuie să vândă pronosticurile respective? De ce nu le pariază singuri? Problema este că mulți cumpărători se lasă păcăliți de trucuri simple folosite de cei care le vând. De exemplu un tipster ar putea să-ți spună că la început îți dă gratuit un pont ca să te convingă că este o persoană serioasă. Să zicem că acesta alege un meci de fotbal și un pariu cu două opțiuni cu șanse aproape egale de reușită, deci cu cote cam de 1.90. El dă la o persoană un pronostic, iar la o altă persoană fix opusul. Deci cineva va câștiga datorită pontului său, iar altcineva va pierde. Deși din start pierde un eventual client, pe de altă parte câștigă garantat un alt client. Sau poate acest tipster își face mai multe conturi pe Twitter / Facebook și pe fiecare cont dă la început mai multe pronosticuri gratuite. Cu unele conturi va avea succes, iar cu celelalte nu va avea. Este de ajuns să-și facă renume cu un cont pentru a putea atrage câțiva fraieri cărora să le vândă ulterior ponturi.

 

Majoritatea site-urilor de paid tips nu oferă o analiză a meciurilor

 De regulă acestea doar aleg un pont pe care-l dau în schimbul unei sume de bani și au pretenția să pariezi acel pont bazându-te doar pe încredere. Nu poți afla care sunt argumentele care stau la baza alegerii acelui pronostic, pentru a vedea dacă ești sau nu de acord cu ele. Este destul de evident că un tipster care îți vinde un pronostic în acest mod este interesat doar să-ți ia banii. În cazul în care un pariu este pierdut nu poți vedea care argumente au fost greșite, iar astfel nu poți progresa ca parior. Dacă tu doar copiezi ponturile altuia fără a ști clar de ce le pui și de ce sunt câștigătoare / pierzătoare nu vei trece niciodată de statutul de parior începător.

 

Poți să te inspiri din ponturi gratuite

Dacă ești de părere că nu te descurci prea bine singur în alegerea ponturilor câștigătoare, atunci poți să te inspiri din ponturi gratuite. De exemplu pe site-ul Pariurix vei găsi zilnic foarte multe pronosticuri din toate sporturile, care sunt însoțite și de explicații și argumente care stau la baza alegerii lor. 

 

5. ALTE TIPURI DE ”ȚEPE” LA CARE TREBUIE SĂ AI GRIJĂ

La acest punct vom vom vorbi tot despre anumite tipuri de țepe, dar care sunt un pic mai diferite și unde nu este vorba chiar de site-uri care vând pronosticuri sigure.
 

Gândește-te de ce există atât de multe site-uri de tipul “Învinge casa de pariuri”

Intră pe Google și caută următoarea frază: “How to beat the bookies”. Vei vedea că numărul de rezultate este foarte mare, iar multe din acele site-uri susțin că ştiu metode prin care pot câștiga constant de pe urma caselor de pariuri. Vei găsi chiar și “dovezi de necontestat“, pentru a fi mai credibili. Dacă stai să te gândești logic, dacă ar fi existat strategii sigure de a câștiga constant la pariuri sportive de ce nu le cunosc deja toți pariorii? Cu siguranță s-ar fi dus vestea după ce unii ar fi cumpărat o astfel de metodă și ar fi făcut bani cu ea. Și de ce casele de pariuri sunt atât de profitabile dacă sunt atâția pariori care au descoperit ”metode sigure” de a le lua banii?

Iar dacă prin absurd o astfel de metodă chiar există, atunci de ce s-ar mai chinui cineva s-o vândă pentru câțiva dolari în plus, când el are pe mână sistemul perfect de a câștiga bani din nimic? Plus că dacă acea persoană distribuie metoda și altora este clar că crește riscul ca agenția de pariuri să descopere exact în ce constă această “metodă magică”, iar astfel poate s-o combată mai ușor. O persoană ingenioasă, care a descoperit o astfel de strategie, n-ar fi atât de proastă încât s-o dea la niște necunoscuți și să-și pericliteze câștigurile proprii. Nu trebuie să fii chiar vreun geniu ca să-ți dai seama de lucrurile acestea, sunt destul de logice.

 

Dar tipsterii care lucrează pentru mass-media?

Avem (sau aveam) și noi în țară câteva exemple de ziare sau emisiuni TV care oferă ponturi. La prima vedere te-ai gândi că măcar ei ar trebui să dea ponturi bune dacă au ajuns să lucreze într-un astfel de mediu. Realitatea nu stă chiar așa. Ei câștigă bani din jurnalism, nu sunt plătiți pentru calitatea ponturilor oferite. Mulți din aceștia nici măcar nu sunt pariori profesioniști, ci mai degrabă persoane care au experiență în mass-media sau în sport și care cât de cât sunt capabili să ofere ponturi de o calitate decentă. Dar de multe ori aceștia nici măcar n-au suficient timp să analizeze ca lumea meciul pe care dau un anumit pont, astfel încât nu poți avea așteptări prea ridicate de la ei.

Tabelul de mai sus conține rezultatele de la “National Press Challenge 2013” unde Sam Turner a câștigat titlul de cel mai bun tipster. În acel an el a oferit 8.799 de ponturi pe curse de cai, ceea ce înseamnă aproximativ 24 de ponturi pe zi. Nu este posibil ca el să se documenteze la modul serios la fiecare pont dat deoarece i-ar lua destul de mult timp, pe care sunt convins că nu-l are.

Dar asta se vede în rata de succes, doar 27% din ponturile acestuia fiind corecte. Un bookmaker este capabil să aibă o rată de succes de aproximativ două ori mai mare. Plus că toți tipsterii din tabelul de mai sus au mers pe mâna favoriților în aproximativ jumătate din ponturile date. Aceasta este o dovadă destul de bună că n-ar trebui vreodată să mergi pe mâna unor astfel de tipsteri.

Sigur, și mulți din specialiștii PariuriX provin din mass-media, dar toate ponturile oferite sunt 100% gratuite, plus că poți consulta oricând o statistică a rezultatelor lor. Astfel dacă unul este pe minus, noi nu vom ascunde în nici un moment acest lucru, și nici nu pretindem că toți vor fi non-stop profitabili. Dar discutăm mai mult despre acest aspect la punctul 6.

 

Casele de pariuri au dreptate mai des decât tipsterii

Să plecăm de la ideea că de fiecare dată când o casă de pariuri dă cuiva statutul de favorit, consideră că acel favorit va câștiga. Dacă lucrurile ar sta așa, atunci agenţiile sunt capabile să prezică corect rezultatele la meciuri de rugby și fotbal în 40% din cazuri, la curse de câini în 50% din cazuri, iar la cursele de cai procentajul deja atinge valoarea de 60%. În realitate însă procentajul lor este mult mai bun de atât.

Noi am pornit de la ideea că o agenţie de pariuri consideră pe favorit ca potențial câștigător, dar lucrurile nu stau mereu așa. De multe ori cotele sunt influențate de tendințele de pariere ale clienților acelei agenții. Sunt și foarte multe situații (mai ales la curse de câini și cai) unde agenţia stabilește un favorit fals pentru a induce în eroare pariorul. Pentru a afla mai multe despre acest subiect, recomand articolul: https://pariurix.com/cum-sunt-facute-cotele-oferite-de-catre-agentiile-de-pariuri-sportive.html.

Statistic, dacă am paria de fiecare dată doar pe favoriți, tot am nimeri mai multe rezultate corecte decât dacă ne-am lua după tipsterii diferitor site-uri, iar asta spune multe.

 

6. PARIURIX.COM NU VA CERE NICIODATĂ BANI

PariuriX.com, cea mai activă comunitate de pariori din România, oferă zilnic ponturi gratuite din cele mai importante sporturi. Întotdeauna, dar întotdeauna ponturile noastre sunt acordate GRATIS, iar dacă cineva susține că face parte din echipa PariuriX și că vinde pronosticuri contra-cost trebuie să știi că este o mare țeapă.

Cum am spus și mai sus, echipa noastră conține mulți specialiști proveniți din mass-media. Ce trebuie să înțelegi este faptul că în nici un moment noi nu promitem câștiguri sigure, dar depunem eforturi pentru ca rezultatele noastre să fie cât mai bune. Pentru ca transparența să fie maximă, poți da click pe orice specialist pentru a vedea care este statistica lui.

Această statistică este 100% reală, iar dacă nu crezi poți să urmărești constant ce postează un anumit expert, și să te convingi singur că statisticile nu sunt măsluite în vreun fel. Având acces la statistici reale poți ști care tipsteri sunt mai în formă sau care sunt mai constanți, și astfel poți decide singur dacă se merită să mergi pe mâna lui sau nu.

Pariază online chiar acum! Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!

Un alt lucru pe care trebuie să îl înțelegi este acela că toate pronosticurile noastre sunt însoțite de recenzii și analize amănunțite. Nu trebuie neapărat să joci orbește, la kilogram toate recomandările de pe site. Le poți juca doar pe acelea la care ești de acord cu argumentele oferite. Sau te poți folosi de informațiile din avancronici pentru a vedea dacă ți-a scăpat ceva ce te-ar putea ajuta să pariezi într-o anumită direcție.

Nu în ultimul rând, PariuriX.com pune la dispoziția cititorilor foarte multe articole și materiale utile ca acesta în care încearcă să îi învețe să transforme pariurile sportive dintr-un hobby într-o modalitate de a câștiga constant pe termen lung. Nu există o formulă magică de îmbogățire peste noapte, ci este nevoie de multă muncă. Noi oferim documentația necesară, iar mai departe ține doar de tine să te folosești la maxim de informațiile oferite.

Iar aceste lucruri sunt valabile indiferent de site-ul de pe care te informezi. Nu uita, poate sunt și site-uri serioase de paid tips / paid picks (puține la număr ce-i drept), dar nici ele nu îți pot garanta câștiguri sigure și în final nu pot oferi mai multe lucruri decât ce găsești gratuit pe PariuriX. Nimeni nu îți va băga bani în buzunar, așa că singurul lucru pe care îl poți face este să muncești mult și să te folosești de toate informațiile disponibile de pe net pentru a te transforma într-un parior de succes.
 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan Ștefanescu
+59.84
Câștigate
18
Pierdute
7
2
Tudor Cosma
+51.84
Câștigate
40
Pierdute
24
3
Gabriel Morariu
+38.68
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX