Operatori online licențiați ONJN la care puteți paria LEGAL în 2021!

2021-02-19 11:36:00 8,3k 0

Află de la PariuriX care sunt operatorii online licențiați ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) la care puteți paria în legalitate în 2021. În 2015 piața jocurilor de noroc din România a fost reglementată, ceea ce înseamnă că pariorii pot paria în legalitate pe internet doar la acei operatori care dețin o licență ONJNLa momentul actualizării acestui articol (februarie 2021) aveam 26 operatori licențiați, toți cu licențe definitive valabile pe 10 ani. Astfel nici unul din operatorii rămași nu are o licență temporară.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

 

TOP CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE

Operatori online licențiați ONJN la care puteți paria LEGAL în 2020!

Superbet Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) - este casa de pariuri online preferată poate de cei mai mulți români, atât online cât și offline. În februarie 2021 Superbet întâmpină clienții noi cu un super pachet de bun venit - Încasează acum

Betano Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - intrată pe piața din România la începutul lui 2016, Betano a urcat rapid în topul preferințelor pariorilor români în special datorită cotelor bune și a promoțiilor destul de tentante. EXCLUSIV prin PariuriX, poți încasa în februarie 2021 următorul pachet de bun venit: 500RON FREEBET + 100% EXTRA până la 500RON - Deschide un cont acum!

UnibetUnibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - este agenția la care joacă cei mai mulți români și care oferă printre cele mai bune servicii deoarece stă bine la toate criteriile importante. Sigur, nu este perfectă și are și ea minusurile sale, dar totuși reprezintă o alegere foarte bună atât pentru pariorii începători cât și pentru cei cu experiență. Te așteaptă și o super ofertă exclusivă de bun venit: 100% până la 600RON. Deschide un cont acum!

 NetBet Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  - deși a intrat pe piața din România abia în 2015, moment în care era o necunoscută pentru pariorii de la noi din țară, ea a ajuns rapid să fie una dintre cele mai apreciate case de pariuri online. Creează un cont acum!

Betfair Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)  - este cea mai bună agenție de betting exchange din lume, și singura licențiată la noi în țară. Pe lângă pariuri în contrapartidă, Betfair oferă și pariuri în cotă fixă ca ceilalți operatori licențiați. Deschide un cont acum!

Winmasters Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - a fost una din primele două case de pariuri care și-au luat licența pe 10 ani. Și la aceasta avem o ofertă exclusivă, însă la casino - 100% până la 1,500RON + 50 FREESPINS -  Încasează acum

CLICK AICI pentru a afla mai multe informații despre casele de pariuri online recomandate de PariuriX

PublicWinPublicWin (D.ONJN 1307 /13.07.2017) - este o agenție de pariuri destul de nouă ce este prezentă atât în mediul online, cât și offline. Calitatea serviciilor oferite de aceasta a crescut mult în ultimii ani, astfel încât acuma este una dintre cele mai bune agenții licențiate de pe piața românească! Deschide un cont acum!

Sportingbet Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - are un site foarte ușor de folosit, fiind o alegere foarte bună pentru începători dar nu numai. Unul din punctele forte este reprezentat de ofertele zilnice care se repetă. Accesează site-ul acum!

 

ALTE AGENȚII DE PARIURI LICENȚIATE CE MERITĂ ÎNCERCATE

Casa Pariurilor Casa Pariurilor (L1160652W0000306) -  este una dintre cele mai apreciate case de pariuri din România datorită site-ului foarte ușor de folosit. Pachetul de bun venit este și el unul deosebit, 100% până la 200RON cu rulaj de doar 1x! Deschide cont acum!

eFortuna - Fortuna Bet România Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - este cea mai bună alegere din rândul operatorilor care oferă atât pariuri online cât și offline datorită serviciilor de calitate și posibilității de a depune din agenții stradale. Joacă-te și tu!

888Sport 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) - este o alegere foarte bună pentru cei care vor să aibă un singur cont pentru pariuri, poker și jocuri de cazino, și asta pentru că 888sport are câte o platformă foarte performantă pentru fiecare din aceste trei tipuri de gambling. Înregistrează-te și tu!

Betstars BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - este site-ul de pariuri sportive a celei mai bune camere de poker din lume - PokerStars. Poți chiar să pariezi din cadrul aplicației de poker! Încearcă să vezi!

MaxBet Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) - este o altă companie de jocuri de noroc pe care sigur o știi din offline. Deschide cont și vezi ce oferă online!

AdmiralAdmiral (D.ONJN 1283 /28.06.2017) - această casă de pariuri online folosește aceeași platformă ca și Unibet, deci poți fi convins că serviciile oferite sunt de calitate. Deschide cont acum!

 

ALTE AGENȚII DE PARIURI ONLINE LICENȚIATE 

Baumbet Baumbet - este un operator de pariuri care de asemenea este prezent atât online cât și offline.  Are o ofertă foarte bogată la jocuri de cazino.

Mozzart Bet Mozzart - și această agenție este prezentă în ambele medii (online și offline), dar nu putem spune că serviciile de pe internet se ridică la cele mai înalte standarde.

StanleybetStanleybet - este fără siguranță un operator cu servicii foarte bune offline. În ultimii ani și platforma de pariuri online a progresat mult. 

Get's Bet Get's Bet - Acest site are o interfață modernă, și este foarte ușor de navigat, fiind bun pentru jucătorii începători, dar nu numai.

Winner Winner - A mai fost licențiată în România și în 2016. După o pauză de câțiva ani, aceasta a revenit pe piața din România.

WinBet - Este cea mai nouă agenție licențiată, deși se bazează mai mult pe partea de cazino. Oricum și platforma de pariuri sportive merită încercată.

 

 

ARTICOLE PE CARE SĂ LE CONSULȚI

În final vreau să prezint și câteva link-uri utile pentru cei care sunt la primul contact cu pariurile online și care nu știu prea multe despre legalitate pariurilor pe internet, despre taxele anuale care trebuie plătite și modul în care se achită acestea:

Accesează ACEASTĂ SECȚIUNE pentru a vedea o listă cu toți operatorii licențiați. De aici poți accesa și recenzia detaliată a fiecărei agenții în parte. Iar dacă vrei să discuți cu alți utilizatori ai comunității noastre despre agențiile licențiate, detalii pe forum. 

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa și: 

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult