Operatori online licențiați ONJN la care puteți paria

3,8k 0

Află de la PariuriX care sunt operatorii online licențiați ONJN (Oficiul National pentru Jocuri de Noroc) la care puteți paria în legalitate. În 2015 piața jocurilor de noroc din România a fost reglementată, ceea ce înseamnă că pariorii pot paria în legalitate pe internet doar la acei operatori care dețin o licență ONJNLa momentul actualizării acestui articol (ianuarie 2020) aveam 23 operatori licențiați, toți cu licențe definitive valabile pe 10 ani. Astfel nici unul din operatorii rămași nu are o licență temporară.

Profită acum de cea mai bună ofertă pentru a începe să joci la pariuri online

 

ARTICOLE PE CARE SĂ LE CONSULȚI

Înainte de a prezenta lista operatorilor licențiați voi posta câteva link-uri utile pentru cei care sunt la primul contact cu pariurile online și care nu știu prea multe despre legalitate pariurilor pe internet, despre taxele anuale care trebuie plătite și modul în care se achită acestea:

 

TOP 3 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE
 

UnibetUnibet (D.ONJN 1564/25.08.2016) - este agenția la care joacă cei mai mulți români și care oferă printre cele mai bune servicii deoarece stă bine la toate criteriile importante. Sigur, nu este perfectă și are și ea minusurile sale, dar totuși reprezintă o alegere foarte bună atât pentru pariorii începători cât și pentru cei cu experiență. Deschide un cont acum!

Betano Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) - intrată pe piața din România la începutul lui 2016, Betano a urcat rapid în topul preferințelor pariorilor români în special datorită cotelor bune și a promoțiilor destul de tentante. Deschide un cont acum!

Betfair Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016)  - este cea mai bună agenție de betting exchange din lume, și singura licențiată la noi în țară. Pe lângă pariuri în contrapartidă, Betfair oferă și pariuri în cotă fixă ca ceilalți operatori licențiați. Deschide un cont acum!

CLICK AICI pentru a afla mai multe informații despre casele de pariuri online recomandate de PariuriX

 

ALTE AGENȚII DE PARIURI LICENȚIATE CE MERITĂ ÎNCERCATE
 

eFortuna - Fortuna Bet România Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - este cea mai bună alegere din rândul operatorilor care oferă atât pariuri online cât și offline datorită serviciilor de calitate și posibilității de a depune din agenții stradale. Joacă-te și tu!

 Sportingbet Sportingbet (D.ONJN 1558/25.08.2016) - are un site foarte ușor de folosit, fiind o alegere foarte bună pentru începători dar nu numai. Unul din punctele forte este reprezentat de bonusurile și promoțiile foarte tentante. Accesează site-ul acum!

 NetBet Netbet (D.ONJN 1279 /29.06.2016)  - deși a intrat pe piața din România abia în 2015, moment în care era o necunoscută pentru pariorii de la noi din țară, ea a ajuns rapid să fie una dintre cele mai apreciate case de pariuri online. Creează un cont acum!

Winmasters Winmasters (D.ONJN 1278 /29.06.2016) - a fost una din primele două case de pariuri care și-au luat licența pe 10 ani. Vezi site-ul agenției

888Sport 888Sport (D.ONJN 1439/12.08.2016) - este o alegere foarte bună pentru cei care vor să aibă un singur cont pentru pariuri, poker și jocuri de cazino, și asta pentru că 888sport are câte o platformă foarte performantă pentru fiecare din aceste trei tipuri de gambling. Înregistrează-te și tu!

Betstars BetStars (D.ONJN 1438/12.08.2016) - este site-ul de pariuri sportive a celei mai bune camere de poker din lume - PokerStars. Poți chiar să pariezi din cadrul aplicației de poker! Încearcă să vezi!

Superbet Superbet (D.ONJN 1562/25.08.2016) - multți români aleg dă joace aici, însă ia în considerare faptul că site-ul este un pic instabil.

MaxBet Maxbet (D.ONJN 2555/22.12.2016) - site-ul încarcă cam lent, iar serviciile oferite nu sunt printre cele mai bune, însă agenția este la început de drum și poate progresa pe parcurs.

Accesează ACEASTĂ SECȚIUNE pentru a vedea o listă cu toți operatorii licențiați. De aici poți accesa și recenzia detaliată a fiecărei agenții în parte. Iar dacă vrei să discuți cu alți utilizatori ai comunității noastre despre agențiile licențiate, te invit pe forum: https://pariurix.com/discutii/agentii-de-pariuri.

Unde încep cei mai mulți pariori să joace la pariuri sportive online? Află acum!
 

Te-ar mai putea interesa și: