1. Home »
  2. Metode plata »
  3. Transferul bancar ca metodă de depunere şi retragere la pariuri

Transferul bancar ca metodă de depunere şi retragere la pariuri

PariuriX
PariuriX

2023-01-02 08:00:00

image Transferul bancar ca metodă de depunere şi retragere la pariuri

În cazul în care v-aţi creat un cont la o agenție de pariuri online şi sunteţi acum în postura de a depune sau retrage bani prin intermediul transferului bancar articolul acesta îşi propune să vă înveţe care sunt paşii pe care trebuie să-i efectuaţi şi să vă aducă la cunoştinţă cât mai multe informaţii despre această metodă de plată online.

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023!

1. DEPUNERI PRIN TRASNFER BANCAR PENTRU PARIURI ONLINE

Lucrurile stau aici destul de simplu, încât nu credem că trebuie să vă explicăm prea multe. Tot ce aveţi nevoie pentru a realiza o depunere în contul vostru deschis la o agenţie de pariuri online este numărul contului bancar şi datele legate de acesta. Vă rămâne apoi doar să mergeți la bancă cu aceste date și să spuneți operatorului de la ghișeu suma pe care vreți să o depuneți.

Cum afli datele bancare a unei case de pariuri? Este destul de simplu. Agențiile care permit depuneri prin această metodă de plată au în secțiunea ”Casierie” opțiunea ”Transfer bancar” unde sunt afișate toate datele necesare. Dacă această metodă nu este listată, înseamnă că nu este disponibilă.  


1.1 Avantaje și dezavantaje

Depozitul prin transfer bancar are atât avantaje cât și dezavantaje. Prima mare probemă care îmi vine în minte este aceea că depunerea nu are loc instant, ci durează câteva zile până când banii intră în cont. Plus că trebuie să te deplasezi la bancă să efectuezi transferul, deși este drept că o poți face și de acasă dacă ai un serviciu activ de internet banking. 

Și atunci, de ce să folosești această metodă de plată? În primul rând este o opțiune bună dacă nu ai un card de credit / debit sau un portofel electronic (oricum e greu să ai bani pe Skrill fără card, dar sigur, nu e imposibil), deși este drept că mai există și alte alternative precum Paysafecard. Un al doilea motiv este acela că unele agenții permit să depui prin transfer bancar orice sumă de bani, privilegiu care nu există pentru celelalte metode de plată. Dar și aici este cu dus și întors, că nu cred că te duci la bancă pentru a depune 5 lei. 

Joacă la pariuri sportive online cu un super bonus de bun venit în 2023

 

2. RETRAGERI PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă sunteți la primul contact cu pariurile online și spuneți că nu aveți de gând să utilizați transferul bancar ca metodă de plată, veți vedea că în cazul retragerilor s-ar putea să nu aveți de ales. Cum așa? În primul rând, dacă ai depus utilizând un card Mastercard, atunci mai mult ca sigur nu vei putea scoate banii pe respectivul card! Chiar și în cazul anumitor carduri Visa vei întâlni această problemă. Oricum, dacă contul tău bancar are atașat un card, atunci banii vor fi disponibili automat pe respectivul card.

Atunci când doriți să retrageţi o sumă de bani din cont prin transfer bancar trebuie doar să selectaţi această opţiune de retragere iar apoi vi se va deschide o fereastră în care trebuie să introduceţi parola contului vostru, răspunsul la întrebarea de siguranţă pe care aţi selectat-o la deschiderea contului sau anumite parole specifice. Acestea sunt câteva din măsurile de siguranţă luate de casele de pariuri online pentru minimizarea fraudelor online şi pentru a fi siguri că operează cu cine trebuie. Ajunşi în această etapă nu vă rămâne decât să apăsaţi ‘’Continuaţi’’ şi să alegeţi suma de bani pe care doriţi s-o retrageţi. Aici, în afară de nume și prenume, vor fi solicitate două date importante care s-ar putea să nu știi ce înseamnă:

  • codul IBAN - este practic numărul contului tău bancar
  • codul SWIFT / codul BIC - sunt coduri corespunzătoare fiecărei bănci în parte. De exemplu Banca Transilvania are codul SWIFT ”BTRLRO22” și codul BIC ”BTRL”. Pentru o listă completă poți accesa acest link, sau poți căuta pe Google ”lista coduri Swift” sau ”lista coduri BIC”. De regulă fiecare agenție cere doar unul din aceste două coduri.


2.1 Avantaje și dezavantaje

Casele de pariuri online permit să scoți banii doar prin metoda prin care ai depus. Deci dacă ai depus prin bancă sau cu cardul, probabil vei putea retrage tot prin bancă așa cum am explicat mai sus. Dacă ai depus prin Paysafecard (metodă permisă doar pentru depozite), din nou trebuie să optezi pentru o retragere prin transfer bancar. Doar dacă ai depus prin Skrill (deschide cont Skrill acum) vei putea scoate banii pe portofelul tău electronic, dar de acolo mai departe va trebui să îi scoți tot prin bancă (singura excepție este dacă ai un card Skrill). Deci inevitabil orice ai face, ajungi la transfer bancar, care devine o necesitate.

O retragere prin bancă durează de obicei 2-5 zile lucrătoare, dar pot fi situații în care să primești banii în aceeași zi, dar și situații în care să aștepți până la 2 săptămâni. Contează mult cât de rapid se mișcă agenția de pariuri și banca la care ai cont, dar este importantă și relația dintre aceste două entități. De exemplu Unibet proceseză plățile prin EarthPort, o companie care are cont deschis la Raiffeisen. Dacă și tu ai cont la Raiffeisen și soliciți o retragere de dimineață, ai șanse ca până la finalul zilei să ai banii în cont.

Și ca să închei cu un dezavantaj, de obicei suma minimă ce poate fi scoasă prin bancă este mai mare decât cea ce poate fi retrasă prin alte metode de plată (de regulă 150 - 250RON față de 50 - 100RON; diferă de la operator la operator).

 

3. CONCLUZII FINALE DESPRE PLĂȚI LA PARIURI PRIN BANCĂ

Depunerile prin transfer bancar pot fi utilie atunci când nu ai un card sau vrei să eviți plata anumitor taxe, dar banii nu intră instant în cont. În ceea ce privește retragerile, nu vor fi puține acele momente când ne vom trezi că aceasta este singura opțiune existentă. Așa că vrând, nevrând, transferul bancar rămâne una din principalele metode de plată la casele de pariuri online. 

TOP 5 CASE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE PARIURIX.COM!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1160659W000328
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 500RON la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX