1. Home »
 2. Metode plata »
 3. Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online

Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-18 10:26:00

image Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online

PariuriX.com îți arată tot ce trebuie să știi despre Skrill - portofel electronic pentru pariuri online care te ajută să îți ții datele bancare în siguranță! Skrill, cunoscută în trecut ca și Moneybookers, este una dintre cele mai cunoscute și mai securizate metode de plată online din lume. Nu doar că poate fi folosită pentru pariuri online, dar oferă foarte multe avantaje, deși este drept că are și dezavantaje.  În orice caz acesta este un subiect pe care merită să îl aprofundăm, lucru pe care îl vom și face în cele ce urmează.

Deschide cont și depune prin Skrill la casa de pariuri online recomandată!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Încasează bonus de 500RON bonus la depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 500RON + 300FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 600RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 600 RON
Deschide cont
Se aplică T&C


 

1. CE ESTE SKRILL (MONEYBOOKERS)?

Skrill (deschide un cont acum) este un portofel electronic care ne permite să facem diferite tranzacții și plăți prin intermediul internetului.  Mai exact, putem depune pe contul Skrill bani utilizând alte metode de plată (carduri, transfer bancar, Paysafecard etc), bani pe care îi putem utiliza pentru cheltuieli online în siguranță. De asemenea poți utiliza această metodă de plată pentru a tranfera bani către un alt utilizator, sau pentru a primi bani. Știu că la prima vedere sună cam banal și pare un simplu intermediar între casa de pariuri și banii tăi, dar când vei ajunge la punctul  4, vei vedea că există motive solide pentru a utiliza această metodă de plată.

În acest moment Skrill este una din cele mai folosite astfel de metode de plăți electronice din lume, alături de Paypal. Diferența între Paypal si Skrill, care ne interesează pe noi, este aceea că aproape toate casele de pariuri pe internet folosesc Skrill ca una din metodele de bază pentru depuneri și retrageri, în timp ce Paypal nu este folosită nicaieri. Dar despre acest aspect vom discuta mai mult tot la punctul 4. Acum vom vorbi un pic despre istoria acestei metode de plată, dar dacă nu te interesează, poți trece direct la punctele următoare.
 

Istoric Skrill (Moneybookers)

Până în 2011 acest procesator de plăţi s-a numit Moneybookers. Sub această denumire a luat fiinţă în iunie 2011, iar în anul următor s-au putut efectua şi primele transferuri online. În numai trei ani de la primele tranzacţii Moneybookers a ajuns la peste un milion de clienţi. Procesatorul de plăţi online a fost achiziţionat în anul 2007 de câtre Inverstcorp Technology Partners. Extinderea site-ului la nivel mondial a continuat şi în 2008 existau peste şase milioane de utilizatori. Cu un număr atât de mare de clienţi Moneybookers a decis în 2009 să emită propriul card preplătit, Prepaid MasterCard şi tot în acel an a început colaborarea cu eBay.

Planul de schimbare a denumirii din Moneybookers în Skrill a început în anul 2010. În acelaşi an The Sunday Times a clasificat firma care deţine Moneybookers ca fiind firma cu capital privat numărul 1 din Marea Britanie din punct de vedere al ritmului de creştere. Tot în 2010 Moneybookers a ajuns la 20 de milioane de clienţi, iar peste 100.000 de comercianţi acceptau plata cu acest portofel online. În 2013 schimbarea numelui în Skrill a fost finalizată prin lansarea noului website Skrill. În acelaşi an compania achiziţionează Paysafecard (află ce este Paysafecard), furnizorul european de top pentru soluţii de plată preplătite. În prezent prin Skrill sunt efectuate plăţi în 40 de monede şi 200 de ţări. Portofelul electronic are 36 de milioane de clienţi şi 156.000 de comercianţi acceptă Skrill-ul ca şi modalitate de plată.

Am făcut acest scurt istoric pentru a vă arăta că portofelul online este unul serios, care s-a dezvoltat rapid şi care prin numărul mare de clienţi avuţi este fără doar şi poate o soluţie sigură pentru a efectua plăţi online. De altfel Skrill este licenţiat de FSA, astfel respectă cele mai stricte reglementări pentru instituţiile financiare licenţiate.
 

Deschiderea unui cont Skrill

Creerea unui cont Skrill se face foarte simplu, completând un formular cu datele personale, ca pe orice alt site la care ne-am face cont. Logarea se face cu adresa de email pe care am folosit-o la crearea contului şi cu parola. Nu voi prezenta pas cu pas ce ai de făcut pentru că mă gândesc că oricine este capabil să completeze singur un formular. Îți arăt pe scurt doar ce opțiuni vei găsi pe cont:

 • În partea dreaptă a paginii avem trei opţiuni: de a depune bani în cont (Încărcare), de a retrage bani din cont (Retragere) sau putem trimite bani alt utilizator Skrill (Trimitere bani)
 • "Toate tranzacţiile" ne arata o listă cu toate tranzacţiile efectuate de noi
 • "Carduri şi conturi bancare" de aici adăugăm un card sau un cont bancar. După ce ataşăm un card vom fi taxaţi cu o sumă modică pe care o vom reprimi ulterior. Pentru a ne putea activa cardul trebuie să mergem la bancă şi să cerem un extras de cont (drum ce poate fi evitat dacă avem un serviciu de internet banking) pe care vom găsi un cod alfanumeric în dreptul tranzacţiei către Skrill. Introducem acel cod în contul Skrill, la secţiunea cardului respectiv, după care acesta va deveni activ.
 • "Card Skrill" de aici putem solicita cardul Skrill.  Detalii suplimentare mai jos.
 • "Setări" - setările contului

 

2. CARDUL MASTERCARD SKRILL

Cei de la Skrill (deschide un cont Skrill) oferă inclusiv posibilitatea de a comanda un card special de la MasterCard care va fi atașat portofelului electronic.  Cu acest card vei avea acces instant la orice oră din zi şi din noapte la sumele din contul tău Skrill, el putând fi utilizat de la aproape orice bancomat al oricărei bănci.  
 

Cum se solicită cardul Skrill MasterCard?

Pentru a solicita un card Skrill trebuie mai întâi să ai vârsta de minim 18 ani şi să fii rezident al Uniunii Europene.  Ți se vor solicita documente probatorii pentru a dovedi identitatea şi adresa. Există o secţiune specială pe site numită ”Card preplătit Skrill” unde poți cere acest lucru apăsând butonul ”Aplică”. Trebuie doar să fii de acord cu termenii şi condiţiile aferente.
 

Cum și când primesc cardul și PIN-ul?

Cardul nu poate fi deschis în lei românești, ci doar într-una din următoarele monede:  EUR, USD, GBP sau PLN. Asta înseamnă că la fiecare tranzacție cu cardul, în afară de taxele obișnuite va trebui să plătești și un comision suplimentar echivalent schimbului valutar, dar despre acest aspect vom discuta mai jos. Atunci când comanzi cardul va trebui să alegi una dintre monedele menţionate, și evident că nu vei putea schimba ulterior această alegere, decât dacă comanzi un nou card.  

Conform site-ului propriu, emiterea cardului Skrill durează între 7 și 10 zile lucrătoare, dar eu zic că durează undeva în jur de 15 zile, iar în anumite situații ar putea dura și mai mult. Cardul va ajunge într-un plic direct în cutia ta poștală (cel puțin eu așa l-am primit pe al meu).  După ce primești cardul va trebui să intri pe site și să îl validezi, după care ți se va trimite un nou plic care conține și codul PIN (deci acesta nu este trimis în același timp cu cardul).

În cazul în care uiți codul PIN poți solicita în mod gratuit emiterea unui nou cod, care de asemenea va fi livrat prin poștă. Iar dacă pierzi cardul îl poți anula în orice moment direct de pe site. După emiterea şi primirea cardului trebuie neapărat să ai grijă de el şi să îl păstrezi în siguranţă tot timpul. Păstrează secret PIN-ul şi nu-l comunica nimănui. Încearcă să verifici online cu regularitate soldul contului şi istoricul tranzacţiilor pentru a raporta orice tranzacţie pe care n-o recunoști.

skrill vedere de pe aplicatie

 

3. TAXE ȘI COMISIOANE SKRILL ȘI CARD SKRILL

Acum să trecem la una din părțile care interesează cel mai mult pe cititori: taxe și comisioane percepute.

Taxe și comisioane portofel electronic Skrill

 •          utilizare cont Skrill: complet gratuit, atâta timp cât te loghezi sau efectuezi o tranzacție cel puțin o dată la 12 luni. În caz contrar se percepe o taxă administrativă de 5 euro de la 13 martie 2019.
 •          încărcare de fonduri: 1% din suma depusă indiferent de metoda aleasă (începând din martie 2019)
 •          trimitere bani către alt utilizator Skrill: taxă de 1.45% din sumă, minim 2.24RON. Totuși taxa poate urca până la 5.50% dacă nu ai efectuat nici un depozit propriu pe contul Skrill, sau dacă ai depus doar prin Neteller, Paysafecard sau BitPay.
 •          primire bani de la un alt utilizator Skrill: 0% (este complet gratuit)
 •          trimitere bani către un cont bancar: 0% (este complet gratuit)
 • ·        retragere bani pe alt card în afară de cel Skrill: taxă fixă de 24.61RON
 •          taxă conversie valutară: 3.99%

 

Taxe și comisioane card Skrill

 •          taxă anuală de administrare card Skrill: 10 euro (opțional, nu ești obligat să îți deschizi un astfel de card)
 •          taxă retragere bani de la bancomat cu cardul Skrill: taxă de 1.75% din suma retrasă plus o taxă corespunzătoare schimbului valutar.
 •          plata în magazine cu cardul Skrill: GRATUIT
 •          primirea de numerar : GRATUIT
 •           emiterea unui nou PIN: GRATUIT
 •          schimb valutar: pentru tranzacțiile ce implică un schimb valutar Skrill adaugă un comision 3,99% la cursurile de schimb.

 

4. DE CE ALEG PARIORII SĂ FOLOSEASCĂ SKRILL

Skrill este o metodă de plată aleasă de mulți pariori fiindcă oferă câteva avantaje foarte importante, dar care ce-i drept sunt destul de greu de observat de un parior care nu a mai folosit acest portofel electronic până acum. De aceea această secțiune este foarte importantă. Vei vedea că într-adevăr sunt și dezavantaje, dar punând totul în balanță putem concluziona că există mai multe puncte forte decât slabe, și suficiente motive pentru a utiliza cu regularitate Moneybookers.
 

Avantaje Skrill pentru pariuri sportive

Utilizarea contului Skrill este gratuită

Nu se plăteşte nici o taxă la deschiderea contului Skrill. De asemenea, nu se plăteşte vreo taxă anuală de administrare a contului.
 

Securitate ridicată

Skrill este considerată a fi una dintre cele mai securizate metode de plată de pe internet. Am văzut de atâtea ori persoane mai sceptice, care nu vroiau să depună la casele de pariuri online deoarece le asociau cu „jocuri de noroc” şi implicit le considerau neserioase. Astfel nu vroiau să efectueze o depunere cu cardul deoarece se temeau că-şi expun datele acestuia, chiar dacă în realitate nu există acest risc. Totuşi Skrill ne scapă şi de această grijă. Noi putem depune bani în Skrill utilizând un card (unde chiar n-avem de ce să ne temem) iar mai departe putem depune la agenţie utilizând contul Skrill. Astfel nu ne mai expunem datele fiindcă atunci când plătim suntem redirecţionaţi către site-ul Skrill unde ne logăm şi confirmăm plata.

Astfel singurul lucru care ajunge la staff-ul casei de pariuri este userul nostru Skrill. Chiar dacă ar fi acolo un angajat rău intenționat nu ar avea ce să ne fure și dacă ar vrea (nici în cazul depunerilor direct cu cardul nu prea ar putea, dar să zicem că acolo ar avea șanse un pic mai mari).
 

Skrill este soluția perfectă pentru situațiile în care cardul este refuzat de agenție

O altă problemă a cardurilor de credit / debit obișnuite este că nu toate sunt acceptate de casele de pariuri online. De fapt sunt foarte puţine situaţiile în care putem retrage bani utilizând un card Mastercard, iar în unele cazuri nici nu vom putea depune cu el. Nici cardurile Visa Electron (considerate a fi cele mai bune pentru pariuri sportive) nu sunt ferite de probleme existând agenţii care în anumite situații nu ne vor permite să facem tranzacţii cu acestea (sunt cazuri mai rare totuși).  Însă putem folosi orice card pentru a depune în contul Skrill, iar mai departe putem depune la orice casă de pariuri utilizând portofelul nostru electronic.


Uneori Skrill este o soluție mai comodă decât cardul

Deși pare mai comod de depus direct cu cardul pe contul de pariuri online decât utilizând un portofel electronic ca și intermediar, mulți pariori chiar de aceea aleg SKRILL: pentru a evita bătăile de cap. Cum vine asta? Pentru că sunt case de pariuri online care ne cer o groază de documente și de dovezi atunci când depunem direct cu cardul. Cel mai bun exemplu este Betfair (vezi site-ul agenției), acolo unde în afară de copii după act de identitate și dovadă a adresei va trebui să trimiți copie cu fața cardului, extras de cont al respectivului card, dar și extras de cont bancar aferent unei tranzacții Betfair. Plus că pe lângă verificare inițială nu este exclus ca pe parcurs să mai fii supus și altor verificări. Dar dacă depui cu Skrill, cel mult ți se va cere ca dovadă a metodei de plată un print screen cu portofelul Moneybookers, dacă va fi cerut și acesta. 
 

Putem folosi Skrill pentru a primi bani de la prieteni

Îmi vine în minte o situație interesantă în care am putea folosi Skrill. Presupunem că noi nu avem un card. Evident că nu putem folosi pe cel al unui prieten pentru a depune, deoarece acest lucru este interzis. Dar în schimb nu este interzis ca atât tu cât și amicul tău să vă deschideți un cont Skrill. El atașează cardul la portofelul electronic, încarcă bani, ți-i trimite mai departe și tu efectuezi depozitul la pariuri. Foarte simplu nu?
 

Posibilitatea de a retrage foarte rapid banii

Să vorbim un pic și despre cardul Skrill. Să presupunem că ai o sumă de bani pe contul de pariuri, și ai nevoie urgent de bani în mână. Indiferent că retragi prin transfer bancar sau pe card, tot durează minim 8-12 ore până întră banii, chiar dacă agenția de pariuri acceptă retragerea imediat (pentru că trebuie și banca să proceseze tranzacția, iar asta durează). Și să fim sinceri, exemplul descris este unul super optimist, el având loc foarte rar și doar în situații deosebite. În mod normal durează 2-5 zile lucrătoare până primești banii, timpul de așteptare fiind datorat băncilor. Dar dacă retragi pe Skrill primești banii imediat ce agenția acceptă solicitarea.

Deci să presupunem că ai un cont de pariuri la Netbet (vezi site-ul agenției) sau Getsbet, și un cont Skrill cu card atașat. În zile lucratoare, aceasta agenție procesează destul de rapid o cerere de retragere. Deci este posibil ca în maxim câteva ore (poate și mai repede) să primești banii. Apoi, te poți duce direct cu cardul Skrill la cel mai apropiat bancomat, si sa scoți imediat suma dorită. Astfel, in aceeași zi (în termen doar de o oră sau câteva ore) ai acces la banii de pe contul de pariuri.
 

Skrill 1-Tap

Cu ajutorul opţiunii Skrill 1-Tap existentă la unele case de pariuri online poţi depune printr-un singur pas prin introducerea sumei dorite, fără a te mai conecta la Skrill.
 

Skrill este cel mai bun portofel online pentru pariuri

Dacă ai citit ce am scris mai sus probabil ai ajuns la concluzia că un portofel de pariuri chiar poate fi foarte util. Dar de ce să fie Skrill alegerea ta? Pentru că Paypal, singurul alt eWallet care se ridică la același nivel, nu este acceptat de vreo agenție de pariuri pe internet licențiată. Sigur, mai există și varianta Neteller. De regulă operatorii care acceptă Skrill vor accepta și Neteller, și invers. Problema este că Neteller nu oferă practic nici un avantaj în plus (poate doar pentru membrii VIP), dar în schimb taxele percepute sunt mai mari.

Deschide acum un cont la această casă de pariuri online. Te așteaptă un bonus atractiv de bun venit!


Dezavantaje Skrill pentru pariuri sportive

Așa cum poți vedea portofelul Skrill nu este doar un simplu intermediar între agenție și banii tăi, ci oferă suficiente motive pariorilor pentru a opta pentru această metodă de plată. Dar nu este totul roz, ci există și anumite dezavantaje, deși este drept că nu multe.
 

Un cont în plus

În ciuda avantajelor de mai sus, unii pariori vor strâmba din nas când vine vorba de folosirea unui eWallet ca intermediar. Dacă nu vor putea depune direct cu cardul, atunci ei vor opta pentru o altă metodă de plată precum Paysafecard sau transfer bancar. Iar dacă vor acces rapid la banii câștigați, ar putea să joace la Fortuna Bet (joacă și tu acum) acolo unde au posibilitatea de a efectua un depozit direct din agențiile stradale Fortuna prin intermediul serviciului Fortuna Cashpoint.
 

Nu toate agențiile oferă bonusuri prin Skrill

În cazul anumitor case de pariuri online bonusul pentru prima depunere nu este acordat atunci când depui prin Moneybookers. Despre acest aspect vom discuta pe larg mai jos.
 

Taxele pot fi un inconvenient

În special pariorii care joacă sume mici nu vor fi prea încântați de taxele percepute, pe care le pot considera cam mari. Iar atunci ei vor încerca să găsească alte alternative de a depune sau retrage bani, așa cum am discutat mai sus.

Dar alte puncte slabe nu prea îmi vin în minte. Iar dacă este să punem în balanță avantajele și dezavantajele, cred că mai degrabă avem motive să utilizăm Skrill decât să evităm această metodă de plată.
 

5. Case de pariuri online la care poți folosi Skrill

Acum probabil te întrebi la ce agenții de pariuri poți depune prin Skrill. Răspunsul este unul care sigur va fi pe placul tuturor pariorilor. Spre desebire de Paypal, care nu este acceptat la nicio agenţie, Skrill este acceptat de aproape toate casele de pariuri online care au drept de operare în România, cel puțin din rândul celor importante. 
 

Operatori care oferă bonusuri prin Skrill

 • Admiral.ro - vei beneficia de un profit boost de 200% la primul pariu, în limita a 300RON, plus că vei primi un FREEBET de 150RON după ce plasezi un prim pariu de minim 1RON! Oferta este valabilă inclusiv prin Skrill!
 • Unibet.ro - primul pariu este fără risc, în limita a 250RON. Nu este menționată vreo restricție pentru depunerile cu Skrill.
 • Fortuna.ro - primești un bonus de 100% până la 500RON. Nu este menționată vreo restricție pentru depunerile cu Skrill.
 • 888sport.ro - primești până la 1,000RON extra la prima depunere, inclusiv la depozitele pin Skrill
 • Efbet.ro - te așteaptă 100% până la 250RON la primul depozit, chiar și prin Skrill.

Pentru a vedea o listă cu toate bonusurile de bun venit oferite de casele de pariuri online licențiate, accesează acest link: https://pariurix.com/agentii/top-bonus


6. SFATURI ȘI RECOMANDĂRI UTILIZARE SKRILL LA PARIURI SPORTIVE

Activează autentificarea cu 2 factori
Pentru a fi sigur că nimeni nu îți poate fura datele de autentificare Skrill (deschide un cont Skrill), ai posibilitatea de a activa autentificarea în 2 pași. Mai exact, va trebui să instalezi pe telefon aplicația Google Authenticator. După ce introduci userul și parola pe site-ul Skrill, va trebui să introduci și un cod generat de această aplicație (la fiecare 30 de secunde este generat un cod nou). Aplicația Google Authenticator este legată direct de  numărul tău de telefon și de celelalte conturi Google, astfel încât este imposibil ca cineva să îți acceseze portofelul electronic. Doar să îți fure telefonul, altfel nu prea are cum.
 

Folosește o altă metodă de plată când vrei să încasezi anumite bonusuri de bun venit
Așa cum ai putut vedea, sunt câteva case de pariuri online foarte bune la care nu poți încasa bonusul de bun venit dacă prima depunere este prin Skrill. Atunci ce ar fi dacă ai efectua primul depozit printr-o altă metodă de plată? Iar după ce încasezi bonusul poți efectua următoarele depozite utilizând portofelul tău electronic.


Retrage de pe Skrill sume mai mari de bani
Mai sus am precizat că în cazul unei retrageri de pe Skrill în contul bancar vei avea de plătit o taxă de 24.61RON indferent de suma retrasă.  Dacă intenționezi să retragi 100RON, atunci taxa este foarte piperată pentru că pierzi din start un sfert din bani. Ținând cont că taxa este fixă, este o idee bună să efectuezi retrageri mai rare, și mai mari. Iar dacă chiar vrei să retragi des, atunci mai bine ți-ai comanda cardul Skrill.


Nu are rost să utilzezi Paysafecard cu Skrill
Dacă intenționezi să încarci bani de pe Paysafecard pe Skrill, atunci vei avea de plătit o taxă de 7%. Aceasta este cam mare, și nu prea își are rostul astfel de tranzacții mai ales că poți utiliza Paysafecard direct pentru a efectua un depozit la casa de pariuri dorită, majoritatea agențiilor licențiate acceptând direct această metodă de plată.


Verifică contul Skrill
Poți utiliza gratuit contul Skrill fără a trebui să trimiți copii după documente, dar dacă vrei să mărești limitele contului tău (cum ar fi sumele maxime pe care să le poți retrage), atunci contactează serviciul de relații cu clienții și trimite-le o copie după un act de identitate și după o factură de utilități. De asemenea, atașasează un card de debit / credit portofeluluui electronic.


Deschide un cont Skrill acum și profită de facilitățile oferite!

 

7. ÎNTREBĂRI COMUNE DESPRE SKRILL PENTRU PARIURI


Întrebări despre contul Skrill:

Cum ataşăm un card obișnuit contului Skrill şi cum efectuăm prima depunere?
Mergem în meniul „Carduri şi conturi bancare”. Accesăm „Adăugaţi card de credit sau de debit". Completăm datele. Numărul cardului este acel număr de 16 cifre de pe faţă, în timp ce codul de securitate este reprezentat prin ultimele trei cifre de pe spate. Data de expirare este trecută pe faţa cardului. Apăsăm „Salvaţi şi verificaţi cardul”.

În acest moment cardul nostru a fost taxat cu o sumă modică. Tranzacţia către Skrill este reprezentată printr-un cod alfanumeric. Pentru a afla acest cod avem două opţiuni. Putem ori să ne ducem la bancă să solicităm un extras de cont ori să ne logăm de acasă în contul de internet banking (dacă avem unul). Pe pagina „Vedere generală a contului” o să ne apară faptul că trebuie să ne confirmăm cardul. Dăm click pe acel link după care adăugam codul aferent tranzacţiei.
 

Cum depun cu cardul bani pe contul Skrill?
Depunerile au loc apoi foarte uşor. Accesăm „Încărcare” din „Vedere generală a contului”, selectăm cardul nostru, introducem suma şi codul de securitate, după care banii ne vor intra imediat în cont.
 

Cum retrag bani din portofelul Skrill pe cardul meu?
Din păcate nu putem efectua retrageri direct pe card, dar putem retrage banii prin transfer bancar.  Dacă ai un card de credit / debit atașat respectivului cont bancar, atunci implicit banii vor fi disponibil și pe card.


Cum îmi cresc limitele la Skrill? 
Așa cum ai văzut, există anumite sume maxime pe care le poți retrage sau transfera zilnic. Poți creşte limitele tranzacţiilor prin verificarea unui card de credit sau debit în contul Skrill.  Pentru a creşte la maximum limitele tranzacţiilor va trebui să furnizezi celoe de la Skrill o copie după un act de identitate și după of actură de utilități. 
 

Cum atașez un cont bancar portofelului Moneybookers?
Acesta se ataşează tot din meniul „Carduri şi conturi bancare” - „Adăugaţi cont bancar”. Trebuie completată țara, codul SWIFT și codul IBAN. Fiecare bancă are un cod SWIFT general pe care îl poți descoperi ușor dacă dai o căutare pe internet. În ceea ce privește codul IBAN, acesta este practic numărul contului tău bancar.
 

Cât durează până primesc banii retrași de pe contul Skrill?
De regulă durează în jur de 1-3 zile lucrătoare, dar perioada de așteptare poate diferi în funcție de bancă.
 

Pot utiliza Skrill de pe mobil?
Da, există chiar o aplicație Skrill pe care o poți instala atât pe IOS cât și pe Android. Aceasta este de asemenea foarte securizată și trimite notificări atunci când are loc o tranzacție, deci este bine să o ai instalată.
 

Prin ce metode de plată pot alimenta contul Skrill?
Așa cum se poate vedea și în poza de mai jos, poți depune bani pe Skrill utilizând un card de credit / debit, Bitcoin, Pasyafecard, transfer bancar. De asemenea, poți transfera bani de pe contul Neteller.  
 

skrill metodele de plata

Întrebări despre cardul Skrill:

Se poate folosi cardul Skrill şi în alte ţări?
Răspunsul este categoric da. Cardul Skrill este acceptat oriunde se acceptă MasterCard.
 

În ce magazine reale pot utiliza cardul Skrill și ce taxe sunt percepute?
Cardul poate fi utilizat în orice magazin care acceptă carduri MasterCard și nu este percepută vreo taxă. Ia totuși în considerare faptul că acest card este într-o valută străină, deci vor fi percepute anumite comisioane echivalente schimbului valutar.
 

Există limite de tranzacţie?
În privinţa tranzacţiilor există o limită de 1.000 de euro/zi pentru plata cu cardul şi 250 de euro pentru retragerea de numerar. Suma în lei se calculează la schimbul valutar din ziua respectivă.
 

Ce taxe sunt percepute la utilizarea acestui card?

 • Doar 10 euro taxă anuală, fără alte taxe lunare.
 • Tranzacţii online sau cu cardul gratuite.
 • Retragere de numerar de la bancomate: 1.75%
 • Schimb valutar de numai 2,49%
 • primire de numerar, emitere PIN  - complet gratuit.

Pentru mai multe informații accesează secțiunea ” Taxe și comisioane Skrill și Card Skrill
 

Ce mă fac dacă pierd sau este furat cardul Skrill?
Intri imediat pe site în secțiunea ”Card preplătit Skrill” și vei vedea aici că ai o opțiune de a anula cardul. Astfel vei fi sigur că el nu poate fi utilizat de o altă persoană, chiar dacă aceasta v-ar ști codul PIN.

Deschide cont și depune prin Skrill la casa de pariuri online recomandată!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX