1. Home »
 2. Metode plata »
 3. Retrageri fără comision la casele de pariuri online

Retrageri fără comision la casele de pariuri online

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-18 10:27:00

image Retrageri fără comision la casele de pariuri online

Vezi cum poți beneficia de retrageri fără comision la casele de pariuri online. Am observat că nu sunt puțini cei care evită să joace la pariuri pe internet pentru că le este teamă că vor plăti taxe și impozite prea mari.

Descoperă casele de pariuri online recomandate la care poți beneficia de retrageri fără comision!

Ai impozit doar pe retrageri, majoritatea plătesc 1%. Deci nu plătești pe fiecare bilet câștigător. Dar nu vreau să intru în detalii pe această temă pentru că subiectul merită discutat într-un articol separat (avem unul bun AICI). Vreau în schimb să mă concentrez pe depuneri, și mai ales pe retrageri. Aici nu sunt puțini cei care spun că pierd sume consistente, iar de aceea vreau să abordez acest subiect.


Ce taxe sunt percepute la retrageri la pariuri online?

În funcție de agenția de la care retragi, și de metoda de plată aleasă, există posibilitatea să ai de plătit o anumită taxă. Cât? Depinde. De obicei cam între 2-3%, dar în anumite cazuri poate ajunge și la 5%. Mult, într-adevăr. La 1,000RON să pierzi 20-30RON, sau chiar 50RON, nu e de neglijat.

Dar uite care e chestia. O astfel de taxă este mai degrabă o excepție, nu o regulă. Cum așa? Pentru că la majoritatea agențiilor de pariuri (sau măcar cele recomandate de mine) nu ai de plătit taxe, nici la depuneri, dar nici la retrageri. Cât bagi / scoți, cu atâta rămâi. Excepții apar mai degrabă la alți operatori. Într-adevăr pot fi situații în care să fii taxat din cauza schimbului valutar, sau alte motive mai puțin comune. Dar voi vorbi despre ele mai jos. 

 

Case de pariuri recomandate cu retrageri fără comision

Dintre casele de pariuri online recomandate de mine, la următoarele nu ai de plătit comision indiferent de metoda de plată pentru care optezi:

 • Operator 1 (L1160657W000330) - Înainte percepea o taxă de 2.5% la depunerile cu cardul, dar între timp a renunțat la ea! Acum cât depui, atât primești. Poți să alimentezi contul de pariuri și prin Trustly, care este un transfer bancar rapid pe care îl poți face online. 
 • Operator 2 (L1160651W000195) - Oferă nenumărate metode de plată, toate scutite de comisioane. Aș scoate în evidență posibilitatea de a depune și retrage din agenții stradale Favbet și Smith & Smith fără a plăti nici măcar un leu taxă! 
 • Operator 3 (L1173062W000807) - nu ai de plătit nici un ban indiferent că depui sau retragi prin transfer bancar, card sau Skrill.
 • Operator 4 (L1170664W000663) - Nici aici nu sunt percepute comisioane, și poți opta pentru metodele de plată cunoscute - card, Skrill, Paysafecard. Din ce știu este singurul operator licențiat care te lasă să retragi bani pe Paysafecard! Și fără a plăti taxe!
 • Operator 5 (L1160655W000329) - nu sunt percepute comisioane, dar problema este că conturile deschise înainte de 1 septembrie 2016 sunt în valută (dolari / euro / lire). Iar atunci când depui și retragi este oprită o taxă corespunzătoare schimbului valutar. Nu prea ai ce face într-o astfel de situație. Eventual poți utiliza un cont Skrill sau un card în respectiva valută, dar oricum îmi imaginez că la un moment dat tot vei vrea să transformi banii în lei.


Alți operatori cu retrageri fără comision ce merită încercați

 • Operator 6 (L1160665W000326) - ce îmi place aici este că poți depune și retrage din peste 600 de agenții stradale proprii! Tranzacția minimă este de doar 10RON, și nu ai de plătit nimic în plus.
 • Operator 7 (L1160654W000324) - sunt oferite depuneri cu cardul, transfer bancar, Skrill, Neteller, Paysafecard, și retrageri prin primele 4 metode enumerate. Din ce știu nu sunt percepute comisioane, dar ce-i drept nu am mai jucat aici în ultima vreme. Dacă ai alte informații, nu ezita să dai un reply mai jos.

 

Retrageri fără comision - ce ar trebui să mai știu?

Mai sunt câteva lucruri pe care recomand să le iei în considerare atunci când depui sau retragi:

 • Operatorul este obligat să anunțe taxele percepute. Dacă o agenție de pariuri licențiată (oricare) percepe comision la depuneri / retrageri, atunci trebuie să anunțe acest lucru pe pagina de plăți.
 • Ai grijă la taxe / comisioane percepute de instituții terțe. Aici mă gândesc la taxe pe care le-ai putea plăti către bancă, către portofelul Skrill / Neteller și așa mai departe. De exemplu eu când primesc bani în contul bancar de la Transilvania sunt taxat cu 6RON. Dar sunt bănci unde poți prinde ”oferte speciale” cu care să fii scutit de astfel de taxe. Și oricum aici deja ține de instituția financiară, nu de casa de pariuri.
 • Ai grijă la schimb valutar. Dacă utilizezi un card în euro la o casă de pariuri unde ai cont în lei, atunci evident că vei fi taxat cu o taxă suplimentară echivalentă schimbului valutar.

Alte aspecte nu îmi vin acum în minte, dar dacă mai știi vreunul poți da un reply mai jos. Oricum concluzia este destul de simplă. Cu puțină documentare poți beneficia fără probleme de retrageri fără comision la casele de pariuri online.

Deschide cont și joacă la agenția recomandată de mine pentru a beneficia de retrageri fără comision!

Dacă crezi că vreuna din informațiile prezentate de mine ar fi eronate, poți da un reply mai jos.  Este posibil să mai fie anumite lucruri care să îmi fi scăpat fără să îmi dau seama. De exemplu o agenție din cele recomandate să perceapă taxe pentru o anumită metodă de plată, și eu să nu fi zis asta. Nu este ceva făcut intenționat, dar pur și simplu nu am la cunoștință așa ceva. Dacă e nevoie îmi ziceți și editez.


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+123.76
Câștigate
59
Pierdute
30
2
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12
3
Gabriel Morariu
+58.98
Câștigate
24
Pierdute
11

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX