1. Home »
  2. Metode plata »
  3. Plăți rapide la casele de pariuri online, cine îmi livrează rapid banii?

Plăți rapide la casele de pariuri online, cine îmi livrează rapid banii?

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:30:00

image Plăți rapide la casele de pariuri online, cine îmi livrează rapid banii?

Plăți rapide la casele de pariuri online – vezi unde poți avea acces la banii de pe cont într-un timp cât mai scurt. Am văzut că unul din criteriile de bază după care mulți își aleg casa de pariuri la care să joace este reprezentat de viteza de procesare a retragerilor. De fapt unii pariori chiar evită pariurile online pentru că nu pot avea acces rapid la bani (sau cel puțin așa cred ei).

Descoperă top case de pariuri online recomandate cu retrageri rapide!

Oricum întrebarea ”care casă de pariuri online livrează cel mai rapid banii” este una delicată, pentru că există și alți factori independenți de agenție care influențează mult timpul de așteptare. De aceea vreau să îți prezint întâi câteva sfaturi și informații utile care te pot ajuta să pui mâna pe câștiguri mai rapid.

 

Aspecte care influențează timpul de așteptare la retrageri online

Timpul de așteptare este influențat de metoda de plată aleasă, dar și de alte instituții terțe implicate în tranzacție. Așa că trebuie să înțelegi mecanismul de funcționare.

Atunci când retragi prin transfer bancar sau pe card, sunt practic doi timpi de așteptare. Întâi poate dura între câteva minute și câteva zile până când agenția acceptă tranzacția, iar din acel moment mai durează încă 1-5 zile (de obicei) până când banca acceptă tranzacția și banii intră pe cont.  Dacă agenția de pariuri trimite bani dintr-un cont de la aceeași bancă la care și tu ești client, atunci ai șanse mari să primești respectiva sumă în aceeași zi. Un exemplu bun este Unibet.ro, care efectuează tranzacțiile prin EarthPort, companie cu cont la Raiffeisen.

Dacă optezi pentru o retragere pe un portofel electronic, atunci imediat ce tranzacția a fost acceptată de staff-ul agenției banii intră pe contul Skrill / Neteller (sau mă rog, în maxim câteva minute). Sigur, aici apare problema cum îi retragi după aceea. Ca să îi scoți instant trebuie să ai un card Skrill; dacă scoți prin bancă tot va trebui să aștepți câteva zile. Avem un ghid detaliat despre Skrill pe care îl poți accesa AICI.

Ar mai fi la unii operatori posibilitatea de a retrage direct din sucursale stradale. Din nou, imediat ce agenția își dă acceptul, poți să te duci și să iei banii. La mulți operatori, începând cu a doua retragere, acceptul se dă automat (atâta timp cât nu e vorba de sume foarte mari). Deci poți avea acces la bani practic în orice moment dorești.

Vezi care este depunerea și retragerea minimă la casele de pariuri online licențiate!

 

Vrei plăți rapide? Verifică identitatea contului de pariuri din timp

Conform legii în vigoare, la nici o agenție licențiată nu vei putea retrage bani fără a avea contul verificat (sau cel puțin nu ar trebui să poți). Mulți pariori fac greșeala de a aștepta până la prima retragere să parcurgă procesul de verificare KYC. De ce este o greșeală? Pentru că înainte de toate vei avea de așteptat chiar și câteva zile până când actele trimise sunt verificate. Iar dacă pozele nu sunt făcute corect sau agenția consideră că este necesar să îți solicite alte acte suplimentare, atunci timpul de așteptare se mărește și mai mult.

Așa că înainte să te plângi că ești amânat de către operatori, poți reduce singur timpul de așteptare trimițând actele solicitate încă din ziua înregistrării. Sau ziua primei depuneri, dacă depui cu cardul, ca să poți include și o copie după acesta încă de la verificarea standard (ca să nu mai fie solicitată atunci când retragi).

Avem pe site un articol foarte bun care te învață cum să trimiți corect din prima toate documentele necesare, chiar cred că merită să aloci 5 minute pentru a îl citi decât să te umpli de nervi: Verificarea cont KYC la Top 5 case de pariuri online recomandate, sfaturi și exemple.

Depuneri și retrageri de bani la case de pariuri online, citește sfaturi și informații utile

 

Plăți rapide la casele de pariuri online - top agenții recomandate

Voi vorbi doar despre agențiile recomandate de PariuriX în ultimul an pentru că ele oricum au printre cei mai rapizi timpi de procesare a retragerilor. Și oricum există și alte criterii de care ar trebui să ții cont în alegerea operatorului la care joci. Degeaba pariezi la o agenție la care poți ridica banii dintr-o sucursală stradală în aceeași zi dacă site-ul este plin de bug-uri, se blochează când îți e lumea mai dragă, sau durează 2 săptămâni să ți se verifice contul sau să ți se răspundă la mail. Nu cred că asta cauți, nu?

 

Transfer bancar / card

Skrill / Neteller

Paysafecard

Agenții stradale

Unibet

1-3 zile

sub 1 zi

-----------

-----------

Fortuna Bet

2-3 zile

sub 1 zi

-----------

sub 1 zi

Betfair

2-5 zile

sub 1 zi

-----------

-----------

Betano

2-3 zile

sub 1 zi

sub 1 zi

-----------

Admiral

3-5 zile

1-2 zile

-----------

sub 1 zi

 

  • Unibet (L1160657W000330) – poți retrage bani atât pe carduri Visa / Mastercard, cât și pe Skrill, retragerea minimă fiind de 65RON. Dacă soliciți dimineața o retragere pe un cont bancar de la Raiffeisen Bank, atunci ai toate șansele să primești banii până la finalul zilei. Asta desigur dacă ai contul verificat.

  • Betano (L1170664W000663) – este singura agenție (din ce știu eu cel puțin) la care poți retrage prin Paysafecard, timpul de așteptare fiind același ca la portofele electronice: sub 24 de ore. Vezi că cei de la Betano sunt mult mai atenți decât alte agenții în ceea ce privește procesul de verificare KYC, așa că nu te impacienta dacă îți sunt solicitate acte suplimentare. Recomand să faci verificarea de bază din timp.

  • Fortuna Bet (L1160665W000326) - Fortuna vine cu un mare avantaj, și anume acela că îți permite să retragi banii cash direct din orice sucursală stradală. Și au peste 600 în țară, deci sigur vei găsi una în vecinătatea ta. Într-adevăr trebuie să programezi o retragere pe site și să primești acceptul înainte de a putea scoate banii, dar de obicei astfel de solicitări sunt soluționate în maxim câteva ore.

  • Admiral L1172564W000756) - Și la Admiral ai posibilitatea de a retrage direct din sucursale stradale în aceeași zi în care ai solicitat acest lucru, deși este drept că acest operator nu are la fel de multe locații precum Fortuna. Indiferent de metoda de plată aleasă retragerea minimă este de 50RON.

  • Betfair (L1160655W000329) – Betfair procesează de regulă în maxim câteva ore retragerile prin Skrill / Neteller, și în 2-5 zile cele prin bancă, în funcție de situație.

Dacă depistezi anumite informații pe care le consideri incorecte, poți da un reply mai jos. Timpii de așteptare prezentați de noi sunt bazați pe informațiile disponibile, dar nu pot garanta că acestea sunt 100% corecte.

Deschide cont și profită de retrageri rapide la casa de pariuri online recomandată de PariuriX.com!

 

Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX