Ce este Paysafecard pentru pariuri sportive online și cum se folosește?

58,4k 1

Paysafecard pentru pariuri sportive online – în acest articol vom vorbi despre Paysafecard, o metodă de plată foarte populară la nivel internațional și foarte des întâlnită pe site-urile de jocuri de noroc licențiate în România.

Depune prin Paysafecard la casa de pariuri online recomandată și pune mâna pe un bonus atractiv de bun venit!

 

CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL DESPRE PAYSAFECARD

 1. Ce este și cum se folosește?
  1.1 Ce valori au cardurile preplătite și cât costă
  1.2 Ce taxe sunt percepute?
  1.3  Punctele de vânzare paysafecard - Unde găsim de cumpărat cartelele preplătite?

 2. Ce este My Paysafecard şi ce avantaje oferă un astfel de cont de paysafe?

 3. De ce aleg pariorii să folosească Paysafecard

 4. Avantaje și dezavantaje

 5. La ce case de pariuri online putem depune cu paysafecard
  5.1 Cum se depune prin paysafecard la pariuri online?
  5.2 Cum se retrage prin paysafecard la pariuri online?


1. CE ESTE PAYSAFE CARD ȘI CUM SE FOLOSEȘTE?

Paysafecard este cea mai utilizată modalitate de plată online preplătită, ea fiind precum o cartelă reîncărcabilă pentru telefon. Cu ajutorul acesteia poți efectua diferite tipuri de plăţi pe internet simplu, sigur şi rapid. Pentru a putea folosi aceste cartele preplătite ai nevoie de un cont My Paysafecard. Acesta se deschide gratuit la adresa web Paysafecard). Apoi vei vedea că pe fiecare Paysafecard este trecut un cod de 16 cifre. 

paysafe cum arata un paysafecard


Codul respectiv trebuie introdus pe contul tău My Paysafecard, iar în acel moment fondurile respective sunt transferate automat pe cont. Această opțiune de introducere PIN este afișată în partea de sus a paginii principale a contului, deci este imposibil să nu o observi.

paysafe instructiuni introdu codul la paysafecard

Apoi când vrei să depui bani la o agenție de pariuri, (de exemplu Betano, Unibet sau mai puțin cunoscutul Getsbet) tot ce ai de făcut este să selectezi această metodă de plată. Vei fi redirecționat către contul tău My Paysafecard pe care va trebui să te loghezi și să confirmi tranzacția. Și asta e tot! Banii electronici intră pe contul de pariuri simplu și rapid, fără a avea nevoie de un card sau un cont bancar. 

 

1.1 Ce valori au cardurile preplătite și cât costă

Poți achiziționa un Paysafecard  începând de la doar 25 RON. Alte valori avute de cardurile preplătite ce pot fi găsite la noi sunt 50, 100 şi 300 RON.  În mod normal utilizarea și achiziționarea unei astfel de cartele este gratuită – cât valorează atât primești. Totuși, în funcție de locul din care o cumperi, există posibilitatea să fie percepută o taxă de trranzacție. În cazul în care Paysafecard-ul nu este în lei românești (să zicem că e cumpărat din străinătate), iar contul tău este în lei, atunci se va opri și o taxă echivalentă schimbului valutar. Aceeași situație apare și când transferi bani de pe un cont My Paysafecard în lei pe un cont de pariuri în valută, sau invers.
 

1.2 Ce taxe sunt percepute?

 • utilizare Paysafecard și cont MyPaysafecard – gratuit
 • achiziționare Paysafecard – gratuit 
 • taxă de restituire – poți restitui un Paysafecard achiziționat atâta timp cât nu l-ai folosit, dar se plătește o taxă de 30RON
 • taxă administrativă – în cazul în care nu ai efectuat tranzacții de plată din contul My Paysafecard online de mai bine de 12 luni vei avea de plătit o taxă administrativă lunară de 10RON. Această taxă va fi dedusă direct din contul clientului în data de întâi a fiecărei luni, începând cu prima lună după expirarea termenului de 12 luni.
 • taxa de tranzacție – este o taxă pentru client percepută de anumiți comercianți (aceasta diferă în funcție de locul de unde achiziționezi cartela)
 • comision de schimb valutar – mai sus am vorbit de situații în care pot fi percepute taxe pentru schimbul valutar. De regulă taxa este de 2% pentru conversie leu - euro și 4.04% pentru leu - dolar. Se pot face conversii și din alte valute, taxele fiind cuprinse între 2% și 9%. Există un convertor valutar pe site-ul Paysafecard unde poți face calcule exacte.
 • transfer de bani pe Skrill – ai posibilitatea de a transfera bani de pe Paysafecard pe Skrill (deschide un cont Skrill acum) dar trebuie să plătești o taxă de 7%, și nu prea îmi vin în minte multe situații în care acest lucru să se merite.


1.3 Punctele de vânzare paysafecard - Unde găsim de cumpărat cartelele preplătite?

Peste 500,000 de puncte de vânzare din întreaga lume oferă astfel de cartele. Și în România există suficiente locuri de unde poți achiziționa așa ceva, fiind foarte mulți parteneri importanți cu care această companie colaborează.

Cel mai important partener este PayPoint, și asta pentru că există peste 10,000 de Paypoint-uri la noi în țară. Acesta este un serviciu cunoscut mai mult pentru faptul că poți plăti facturi, dar te asigur că oferă și cartele preplătite. Unde găsm PayPoint-uri? De regulă în foarte multe magazine de cartier. Vei recunoaște un magazin care oferă astfel de servicii datorită logo-ului de la intrare reprezentat printr-un fond galben pe care este scris numele serviciului.

paysafe paypoint unde platesti pentru paysafecard

Țin minte că în urmă cu vreo 3-4 ani în majoritatea locațiilor unde exista un PayPoint vânzătorii nu știau cum să genereze un Paysafecard, așa că spuneau simplu că nu au. Îmi imaginez că între timp această problemă nu mai există și că toți comercianții au învățat să folosească acele aparate și pentru altceva în afară de plata facturilor de curent sau gaze.

Este important de precizat că poți achiziționa carduri preplătite și din orice sediu al Poștei Române sau din orice Penny Market, aceștia fiind unii dintre cei mai importanți parteneri. Un alt partener important este ZebraPay; acest furnizor are tonomate prin gări, mall-uri și magazine mari de la care poți achiziționa direct o cartelă. Alți partneri Paysafecard sunt ePay, PayZone, QIWI, Rompay, Un-Doi și Euronet.

Dar cel mai simplu mod de a vedea locațiile apropiate de tine care oferă astfel de cartele este acela de a intra pe site-ul Paysafecard în secțiunea Cumpărare – Căutare punct de vânzare (caută acum).


2. CE ESTE MY PAYSAFECARD ȘI CE AVANTAJE OFERĂ UN ASTFEL DE CONT?

Așa cum am explica și mai sus, acesta este un cont personal pe care îl poți crea pe site-ul www.paysafecard.com și în care poți transfera banii de pe cartelele achiziționate ;a pariuri si cumpărături online. În urmă cu câțiva ani deschiderea unui astfel de cont nu era obiligatorie, pentru că puteai transfera bani direct de pe cartela prepay pe contul de pariuri. Acum nu mai cunosc agenții de pariuri pe internet care să ofere această posibilitate, la toate tranzacțiile făcându-se prin acel cont. Dar oricum deschiderea lui durează maxim câteva minute și nu ai nimic de plătit în plus, deci nu văd de ce te-ar încurca.

Contul MyPaysafecard chiar oferă câteva avantaje. Atunci când dorești să efectuezi o depunere mai mare de 300 RON poți efectua direct depozitul fără să fie nevoie să introduci separat fiecare cod (așa cum se întâmpla înainte). În plus trebuie precizat că un cod Paysafecard este valabil 30 de zile. Dacă deschizi un cont pe site şi depui banii de pe cartelă în el atunci banii respectivi n-au limită de valabilitate.  De asemenea, transferând banii pe un cont ai garanția că nimeni nu mai poate utiliza respectia cartelă (cum ar fi un vânzător rău intenționat), și poți verifica oricând soldul contului. Și poți nu doar interoga soldul, ci și istoricul cu toate tranzacțiile făcute în trecut. Asta include atât depunerile efectuate prin aceste cartele, cat și plați online efectuate cu ele.

paysafe instructiuni introdu pin la paysafecard

Mai mult ca atât - există carduri cadou paysafecard care pot fi folosite pentru concursuri si in forma de promoții. procesarea unui astfel de bonus e convenabil cu paysafe card si foarte sigur. El poate fi usor utilizat prin intermediul aplicației pentru telefonul tau. 

3.DE CE ALEG PARIORII SĂ FOLOSEASCĂ PAYSAFECARD

Aceasta este una dintre cele mai simple, sigure și rapide metode de a depune bani la o casă de pariuri online. Simplă pentru că nu ai nevoie decât de o conexiune la internet pentru a efectua o plată. Sigură deoarece atunci când achiziționezi o cartelă şi atunci când depui la pariuri n-ai nevoie de cont bancar sau card de credit. În fine, rapidă pentru că depunerea se face instant. Introduci PIN-ul paysafe card-ului pe pagina unde efectuezi depunerea la casa de pariuri şi în câteva secunde banii vor fi transferaţi în cont.  Plus că oriunde ai locui, cu siguranță există în jurul tău un loc de unde poți achițiziona un Paysafecard.

Iar din aceste motive este de înțeles de ce foarte mulți pariori aleg să opteze pentru o astfel de metodă de plată. Mai ales că sunt destule persoane care încă nu au un card de credit / debit, care nu vor să aștepte 2-5 zile până intră banii depuși prin transfer bancar, sau care doresc să evite taxele percepute la utilizarea portofelelor electronice precum Skrill sau Neteller.

Apar într-adevăr probleme în ceea ce privește retragerile. Multe case de pariuri nu te lasă să scoți banii pe Paysafecard, dar ele oferă alternativa transferului bancar. Și chiar dacă reușești să scoți banii pe Paysafecard, problema e cum îi scoți de acolo ca să îi ai fizic în mână? Dar voi discuta despre asta mai jos.
 

4. AVANTAJE ȘI DEZAVANTAJE CARTELE PREPAY PAYSAFECARD ONLINE

Dacă ai citit cu atenție ce am discutat până acum, probabil deja ți-ai făcut o idee despre care ar fi avantajele utilizării acestei metode de plată, și care ar fi dezavantajele. Dar hai să vedem exact plusurile și minusurile.

AVANTAJE

 • Există foarte multe puncte de vânzare, deci achiziționarea unei astfel de cartele nu ridică probleme.
 • Taxele percepute sunt de regulă foarte mici, mai ales dacă nu intervine schimbul valutar.
 • Nu ești obligat să depui întreaga sumă de pe cartelă. De exemplu poți folosi o cartelă de 300RON pentru a efectua 4 depozite de 75RON fiecare dacă dorești acest lucru.
 • Aceasta este o metodă de plată foarte ușor de utilizat, mai ales dacă nu ai un card și nu vrei să ai parte de dezavantajele oferite de un depozit prin transfer bancar sau prin Skrill / Neteller.
 • Atunci când depui, nu trebuie să mai expui datele cardului sau a unei metode de plată, deci poți sta liniștit deoarece datele tale bancare nu pot fi expuse.
 • Paysafecard este apreciată de foarte mulți utilizatori datorită politicii de confidențialitate, și asta pentru că nu trebuie furnizate date personale la utilizarea cartelelor (trebuie totuși să completezi astfel de date atunci când deschizi un cont).  În condițiile date nici casele de pariuri nu îți mai pot cere tot felul de poze cu metoda de plată. În cazul depunerilor cu cardul trebuie să trimiți copii față / verso ale acestuia. Dacă depui cu Skrill / Neteller unii operatori cer screenshot-uri cu contul. Însă utilizând o cartelă Paysafe card, nu prea văd ce ar putea cere – maxim o poză cu ea sau cu contul MyPaysafecard, dar oricum nu cred că e asta vreo mare problemă. 

DEZAVANTAJE

 • Principala problemă este aceea că Paysafecard poate fi utilizată la multe agenții doar pentru depuneri, nu și pentru retrageri. Totuși mai nou au apărut și case de pariuri precum ACEASTA care te lasă să scoți banii pe contul MyPaysafecard. Dar ca să îi scoți de acolo este destul de greu; cel mult poți să îi depui la o altă casă de pariuri. Oricum dacă depui cu Paysafecard, atunci poți oricând să soliciți retrageri prin transfer bancar.
 • La unele case de pariuri online depunerile efectuate cu un Paysafecard nu se califică pentru bonusul pentru primul depozit (mai puține ca în cazul la Skrill ce-I drept). De exemplu Betfair (vezi site-ul agenției) oferă pachetul de bun venit doar atunci când depui cu cardul.
 • Nu-i chiar un dezavantaj pentru că se întâmplă foarte rar, dar trebuie amintit. Atunci când cumperi un Paysafecard de la magazine cu PayPoint ai grijă ca vânzătorul să nu îți "fure" codul.
 • Fiecare cartelă preplătită este valabilă timp de 30 de zile de la achiziționare, dar aceasta nu este neapărat o problemă pentru că probabil o cumperi pentru a o folosi atunci. Plus că poți transfera banii pe contul My Paysafecard, unde îi poți ține oricât timp dorești.

 

5. LA CE CASE DE PARIURI ONLINE PUTEM DEPUNE CU PAYSAFECARD

Majoritatea caselor de pariuri online licențiate oferă posibilitatea de a efectua un depozit prin intermediul acestei metodede plată, dar nu toate. În cele ce urmează poți vedea lista caselor de pariuri recomandate unde putem depune cu un Paysafecard (adică agențiile cele mai bune):

Case de pariuri online recomandate
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 400 RON - CLICK AICI
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet un pariu fără risc 100% până la 500RON
Unibet
Unibet
Încasează bonusul Unibet de 100% până la 300RON
Betfair
Betfair
Încasează la Betfair un bonus de până la 550RON
PublicWin
PublicWin
Încasează bonusul PublicWin de 210% până la 2100RON
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET


5.1 Cum se depune prin Paysafecard la case de pariuri online?

Efectuarea unei depuneri prin această metodă de plată este o procedură foarte simplă care se face din câțiva pași:

 1. Cumpără o cartelă Paysafecard de la cea mai apropiată locație.
 2. Transferă banii pe contul tău My Paysafecard (poți deschide unul complet gratuit așa cum ți-am arătat mai sus).
 3. Accesează contul tău de pariuri online, intră în secțiunea Depuneri, și selectează Paysafecard ca metodă de plată.
 4. Introdu suma pe care vrei să o depui, după care vei fi redirecționat către site-ul Paysafecard unde trebuie să te loghezi.
 5. După logare va trebui să accepți tranzacția, iar banii vor fi transferați imediat în balanța contului de pariuri. 


5.2 Cum se retrage prin Paysafecard la case de pariuri online?

Din ce știu doar această casă de pariuri online permite așa ceva (posibil să mai fie și altele pe care nu le cunosc).Tot ce ai de făcut este să soliciți o retragere selectând Paysafecard ca metodă (poți face asta doar dacă ai depus tot prin Paysafecard). După ce banii intră pe contul Paysafecard, ai următoarele variante:

 • Varianta 1 : Îi transferi la o altă casă de pariuri online, de unde mai departe poți face ce vrei cu ei (îi joci, îi retragi prin altă metodă de plată etc)

 • Varianta 2 : Îi retragi direct.cu un card ”Mastercard Paysafecard”. Acesta este un card de debit conectat la contul tău My Paysafecard prin care poți scoate bani de pe cont de la orice bancomat. Este practic la fel ca un card Skrill. Dar nu știu dacă un astfel de Paysafecard Mastercard poate fi comandat direct în România; eu unul nu am încercat. Din păcate nu poți retrage banii direct pe un alt card.

 • Varianta 3: Transferi banii pe un portofel digital Skrill, de unde poți scoate mai departe prin transfer bancar. Totuși taxa de transfer Paysafecard - Skrill este de 7%, iar apoi mai e și taxa Skrill - transfer bancar. În total pierzi cam 10% din bani, poate și mai mult în funcție de cât retragi!

 • Varianta 4: Conform informațiilor menționate mai jos de userul ”csboldi78”, se pare că merge să retragem direct de pe Paysafecard pe un cont bancar, însă în schimbul unei taxe de 30RON. Aceasta poartă numele de ”taxă de renunțare”.

Dacă totuși cunoști și alte moduri prin care se pot scoate bani de pe contul Paysafecard, te invit să dai un reply mai jos.

DEPUNE PRIN PAYSAFECARD LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!


Te-ar mai putea interesa și:

Discutii