1. Home »
  2. Metode plata »
  3. OKTO.CASH – o metodă nouă de plată disponibilă la casele de pariuri online. Descoperă avantajele!

OKTO.CASH – o metodă nouă de plată disponibilă la casele de pariuri online. Descoperă avantajele!

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-04-18 10:25:00

image OKTO.CASH – o metodă nouă de plată disponibilă la casele de pariuri online. Descoperă avantajele!

În ziua de astăzi există destul de multe metode de plată prin care poți efectua depuneri la case de pariuri și cazinouri online, însă în cele ce urmează voi vorbi despre una ceva mai nouă, care vine cu mai multe avantaje și câștigă teren în detrimentul metodelor clasice de plată.

Este vorba despre OKTO.CASH, o metodă de plată din ce în ce mai preferată de către pariorii români. Hai să îți explic de ce.


Ce este OKTO.CASH și de ce să o folosesc ca metodă de plată?

OKTO.CASH îți oferă posibilitatea de a alimenta cu CASH contul de pariuri direct dintr-o locație fizică, fără a avea nevoie de un card de credit / debit sau de un portofel electronic.

Există în total peste 24,000 de locații OKTO.CASH, așa că sunt convins că vei găsi una în zona ta, indiferent unde locuiești.

Când am folosit prima dată OKTO.CASH am observat modul unic de a introduce bani pe cont. Va trebui să generezi un cod de pe site-ul agenției / cazinoului la care joci, iar apoi te duci cu acel cod la cea mai apropiată locație OKTO.CASH, depui banii și confirmi tranzacția. Iar asta este tot, banii fiind creditați automat pe contul de pariuri / cazino. Asta înseamnă că nu ai nevoie de conturi online intermediare (așa cum se întâmplă în cazul portofelelor electronice).

Efectuând un depozit în acest mod mi-a mai scos în evidență un avantaj – lipsa comisioanelor de operare. În cazul unui portofel electronic este posibil să ai de plătit diverse taxe anuale sau comisioane de administrare. Iar la o depunere cu cardul sau prin transfer bancar, sunt anumite bănci care percep comisioane suplimentare pentru fiecare tranzacție către site-uri de jocuri de noroc.

Efectuând un depozit prin OKTO.CASH ai de asemenea garanția unei siguranțe sporite deoarece nu trebuie să expui datele cardului tău de credit / debit.

Dacă te-am convins să îi acorzi o șansă, atunci poți vedea AICI lista caselor de pariuri din România care oferă posibilitatea de a alimenta contul online prin OKTO.CASH.


Cum efectuez o depunere prin OKTO.CASH?

În încheiere vreau să îți prezint pașii pe care îi ai de urmat pentru a alimenta contul tău de pariuri sportive / jocuri de noroc prin OKTO.CASH:

  1. Selectează OKTO.CASH ca metodă de plată în contul online de jocuri de noroc.
  2. Introdu suma pe care dorești să o depui pe cont.
  3. Se vor genera un cod numeric și un cod de bare.
  4. Caută cel mai apropiat punct de plată utilizând funcția localizare magazin.
  5. Prezintă codul casierului sau introdu singur codul la un aparat SelfPay, în funcție de locația unde depui.
  6. Finalizează tranzacția, iar contul tău este creditat automat, în timp real!

Află mai multe informații despre OKTO.CASH!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX