1. Home »
  2. Metode plata »
  3. OKTO.CASH, o metodă inovativă de plată. Partenerul tău perfect pentru 2024 în materie de plăți

OKTO.CASH, o metodă inovativă de plată. Partenerul tău perfect pentru 2024 în materie de plăți

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-05-08 15:59:00

image OKTO.CASH, o metodă inovativă de plată. Partenerul tău perfect pentru 2024 în materie de plăți

În ultimul deceniu pariurile online au câștigat mult teren față de pariurile offline datorită ofertei sportive mai bogate, posibilității de a paria la orice oră din zi sau din noapte, sau a avantajului de a plasa pariuri live în decurs de doar câteva secunde.

Există totuși motive pentru care unii pariori încă preferă să joace la agenții stradale, unul dintre acestea fiind posibilitatea de a paria cu cash, fără a avea nevoie de carduri de credit sau portofele electronice. Însă ce ar fi dacă ți-aș spune că și pentru acest aspect a apărut o soluție? Aceasta se numește OKTO.CASH!

Ce este OKTO.CASH și cum funcționează?

OKTO.CASH este o metodă nouă de plată prin care poți alimenta cu bani CASH contul de pariuri direct din peste 24,000 de locații fizice. Cum funcționează mai exact?

Trebuie întâi să intri pe site-ul sau aplicația casei de pariuri preferate (vezi aici care oferă depuneri prin OKTO.CASH), să mergi la meniul de depuneri și să selectezi OKTO.CASH ca metodă de plată.

Se va genera un cod cu care te vei duce în cea mai apropiată locație OKTO.CASH. Tot ce rămâne de făcut este să arăți casierului codul (în cazul PayPoint-urilor) sau să îl Typează codul singur (în cazul aparatelor SelfPay), plătește cu numerar, iar banii vor intra automat și imediat pe cont! Simplu și rapid! Vezi AICI în detaliu cum poți depune prin OKTO.CASH, pas cu pas! (link towards 2nd article).

OKTO.CASH, mai mult decât doar o altă variantă PrePay

Poate prima ta impresie va fi să spui că OKTO.CASH este doar o altă alternativă la deja existentele metode de plată prepay. Totuși OKTO.CASH vine aici cu un avantaj, și anume acela că nu ai nevoie de un cont intermediar pe care să stochezi banii. Contul este integrat în aplicația și site-urile operatorului. Practic întreg procesul online de depunere se petrece doar pe site-ul / aplicația casei de pariuri preferată, fără a fi redirecționat către site-uri terțe. Rămâne doar să finalizezi tranzacția într-una din locațiile OKTO.CASH disponibile!

Practic cu OKTO.CASH te poți bucura de toate avantajele online, fără a renunța la preferința de a efectua tranzacții offline cu numerar. Astfel, nici nu îți vei expune datele cardului tău de credit / debit, un alt motiv pentru care unii pariori încă sunt sceptici când vine vorba de pariuri online.

Descoperă 7 motive pentru care merită să folosești OKTO.CASH!

Așa că dacă rămâi fanul plăților cash și nu vrei să îți expui datele bancare, OKTO.CASH este soluția inovativă pe care o cauți – ușoară, rapidă și sigură!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX