1. Home »
  2. Metode plata »
  3. OKTO.CASH - o metodă de plată ideală pentru pariurile pe Liga 1

OKTO.CASH - o metodă de plată ideală pentru pariurile pe Liga 1

victorpartan
victorpartan

2024-01-08 09:00:00

image OKTO.CASH - o metodă de plată ideală pentru pariurile pe Liga 1

Betting-ul online este la modă, dar încă există pasionați de pariuri care au o reținere atunci când vine vorba despre alimentarea contului prin intermediul unui card bancar. Dacă te numeri printre ei, dar și dacă utilizezi în mod obișnuit un instrument digital, în acest articol îți prezentăm o alternativă ideală: OKTO.CASH. 

 

Ce este OKTO.Cash

 

OKTO.CASH este cea mai rapidă metodă prin care îți poți alimenta contul online cu numerar, într-un mod simplu și sigur.

O dată ce ai ales această metodă de plată, se generează un cod cu care trebuie să mergi într-o locație parteneră. Acolo, introduci codul și banii într-un aparat (în cazul punctelor de tip self-pay), sau îi arăți codul celui de la ghișeu (în punctele fizice), care îl scanează. Îi dai banii, iar suma ajunge instant în cont.

Cu siguranță găsești o locație în vecinătatea ta. Sunt peste 40.000 în toată țara, iar numărul crește de la lună la lună. Cum o identifici pe cea mai apropiată? Foarte simplu: folosești funcția „Localizare magazin”.

 

Avantajele depunerilor în numerar

 

Așa este, trăim în era digitalizării, dar banii în numerar sunt fel de de importanți ca întotdeauna. Mai ales în România, sunt foarte mulți oameni care preferă să folosească numerarul în detrimentul unui card bancar. 

Iată de ce este avantajos să utilizezi metoda de plată menționată mai sus atunci când vrei să îți alimentezi contul deschis la o agenție de pariuri online:

 

1. Este rapid și simplu să folosești OKTO.CASH

2. Așa cum ai putut citi mai sus, nu este deloc complicat să alimentezi contul cu numerar, datorită OKTO.CASH. Trebuie doar să selectezi metoda de plată din lista cu cele acceptate de operator. Apoi, în funcție de distanța până la locație, în câteva minute poți avea banii în cont, pentru că transferul se face pe loc. Nu este exclus ca un magazin partener să fie chiar la parterul scării tale.

3. Este soluția ideală dacă vrei să îți știi restul banilor în siguranță

4. În cazul în care ai o sumă mare în contul bancar și nu te simți confortabil să furnizezi datele cardului pentru a depune bani în contul de pariuri, nu există nicio variantă mai bună decât alimentarea cu numerar.

 

„Martingale” pe egal în Liga 1

 

În cele ce urmează, îți vom prezenta o strategie de pariere pe care o poți aplica folosind banii depuși prin OKTO.CASH: Martingale pe remiză în campionatul României. 

Așa cum probabil știi, strategia Martingale presupune dublarea mizei după fiecare bilet necâștigător, pe cotă minimă 2.00. În general, un egal pe Liga 1 beneficiază de cota 3.50, deci se îndeplinește condiția. 

În fiecare din primele 13 etape ale sezonului 2023-2024 s-au înregistrat minim două rezultate de egalitate. Desigur, nu există nicio garanție că tendința înregistrată în prima treime a sezonului regulat se va menține în restul campionatului sau în sezoanele viitoare, dar ideea este că în fotbalul nostru valorile sunt egalizate. Nu există un „Manchester City”, care să câștige 20 de meciuri la rând. 

Dacă ai de gând să folosești o astfel de strategie, trebuie să îți faci calculele bine, pentru că fiecare pariu necâștigător pune presiune pe buget. Desigur, bankroll-ul poate fi suplimentat cu o nouă depunere prin OKTO.CASH, dar numai dacă îți permiți efortul financiar.

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Curry
+103.24
Câștigate
13
Pierdute
11
2
Tudor Cosma
+73.04
Câștigate
50
Pierdute
29
3
Gabriel Morariu
+62.66
Câștigate
23
Pierdute
10

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX