1. Home »
  2. Metode plata »
  3. OKTO.CASH - managementul contului online alimentat cu numerar

OKTO.CASH - managementul contului online alimentat cu numerar

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-08 09:00:00

image OKTO.CASH - managementul contului online alimentat cu numerar

Managementul banilor este indispensabil pentru succesul pe termen lung la pariuri. În zadar te pricepi la sport și ai mai multe bilete verzi decât roșii dacă mizezi haotic. Mai jos, îți vom spune în ce constă un  Money Management corect, care să îți asigure o creștere „organică” a bankroll-ului.

În primul rând, trebuie să te gândești bine câți bani poți aloca lunar acestei activități. În mod ideal, vei înmulți acești bani, dar pune răul înainte și presupune că nu va fi așa. Un jucător responsabil își alimentează contul doar cu o sumă fixă, a cărei eventuală pierdere nu îi va afecta în niciun fel celelalte cheltuieli planificate sau neplanificate.

În același timp, jucătorii responsabili optează pentru siguranță maximă atunci când vine vorba despre alimentarea contului deschis la o agenție online. Una dintre cele mai indicate metode de plată, din această perspectivă, este OKTO.CASH. 

Ce este OKTO.CASH 

OKTO.CASH este un serviciu prin intermediul căruia îți poți alimenta cu numerar contul online. De ce l-am nominalizat ca fiind printre cele mai indicate metode de plată?Pentru că:

  • este cel mai sigur – depui strict suma pe care vrei să o ai în bankroll, fără să faci conexiunea prin furnizarea datelor cu un card bancar sau cu un portofel electronic, pe care poate că ai mai mulți bani și nu vrei să îi expui;
  • este direct și instant – banii ajung direct, pe loc, în contul online, nu pe o platformă intermediară, de unde să îi redirecționezi către site-ul de pariuri;
  • este simplu de folosit – OKTO.CASH este un serviciu intuitiv. Cu alte cuvinte, îți dai seama imediat ce ai de făcut pentru a beneficia de el, chiar dacă nu ai mai depus niciodată bani în numerar: intri în secțiunea rezervată depunerilor din contul de jucător, alegi această metodă de plată, apoi completezi suma. Automat, se va genera un cod (Paycode). Cu acest cod și cu banii mergi într-una dintre cele peste 40.000 de locații unde poți alimenta.

Unde poți alimenta

Este ușor ca „bună ziua” să găsești cea mai apropiată locație, pentru că există o hartă pe care o poți vizualiza cu un singur click. De curiozitate, ne-am uitat câte centre există doar în zona Pieței Unirii din București: sunt peste zece!

Unele locații sunt de tip Self-service, iar altele sunt magazine „tradiționale”, cu vânzător. În cazul în care este un aparat, trebuie să intri în meniu la categoria „Carduri și Jocuri Cadou” - „Pariuri”. După ce introduci Paycode-ul și bancnotele conform instrucțiunilor, banii se văd în secunda următoare în balanța de pariuri.

În cazul în care mergi într-un punct fizic, este cu atât mai simplu: îi spui vânzătorului care este codul, îi dai banii și suma este transferată instant în cont.

Recomandări pentru managementul banilor

Cu banii în cont, ai undă verde la pariuri. Dar, așa cum spuneam, este foarte important să gestionezi inteligent suma depusă prin OKTO.CASH. Un Money Management responsabil are două puncte de reper:

1. Stabilirea mizei potrivite pentru fiecare bilet
2. Setarea unor limite

Stabilirea mizei potrivite

Te sfătuim ca mai întâi să îți împarți bankroll-ul în unități. De exemplu, dacă depui 500 RON, poți forma 100 de unități de câte 5 RON. 

Analizează cu atenție fiecare meci pe care vrei să îl pui pe bilet și stabilește gradul de risc. Dacă ești de părere că sunt șanse foarte mari ca pronosticul să iasă, atunci poți miza 10/10 unități. În schimb, dacă este vorba despre o selecție riscantă, nu te sfii să pui 1/10 unități. Am vorbit de extreme, dar miza poate fi și de 3/10, 5/10, 8/10 etc.

Periodic, actualizează valoarea unității. Astfel, bugetul va scădea lent atunci când vei trece printr-o perioadă nefastă (pentru că valoarea unității va fi tot mai mică), sau va crește accelerat atunci când îți va merge bine (pentru că unitatea va fi tot mai valoroasă).

Setarea limitelor

Principiul de bază al managementului banilor se referă la o limită lunară. Dacă pierzi suma respectivă, e bine să nu mai alimentezi până în luna următoare. Poți, însă, să stabilești și limite de pierdere intermediare - săptămânale sau chiar zilnice.

De asemenea, este indicat să te gândești și la o țintă de profit, zilnică, săptămânală sau lunară. Dacă ai atins-o, ia o pauză până în următorul interval.

Aceste principii stau la temelia jocului responsabil, alături de alimentarea contului în siguranță.

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX