1. Home »
  2. Metode plata »
  3. Cum folosesc OKTO.CASH pentru pariuri pe Liga Campionilor

Cum folosesc OKTO.CASH pentru pariuri pe Liga Campionilor

victorpartan
victorpartan

2024-01-08 09:00:00

image Cum folosesc OKTO.CASH pentru pariuri pe Liga Campionilor

Industria pariurilor sportive este într-o continuă evoluție. Ai parte în permanență de noi avantaje, de la oferte sportive tot mai bogate până la metode de plată revoluționare de alimentare a contului deschis la agențiile online. Când spunem „metode de plată revoluționare”, ne gândim în primul rând la OKTO.CASH. 

 

Ce este OKTO.CASH

 

Pe scurt, OKTO.CASH este un serviciu care îți oferă posibilitatea să îți alimentezi contul de pe internet cu numerar, în peste 40.000 de locații fizice. Vorbim despre o metodă de plată sigură, rapidă și foarte ușor de folosit. 

Nu mai trebuie să utilizezi un card bancar sau o portofel electronic, care înseamnă un instrument intermediar. Pur și simplu te duci în cea mai apropiată locație și transformi banii cash în fonduri online. Așadar, poți beneficia de avantajele moderne pariurilor online folosind o modalitate de plată tradițională, care nu presupune niciun risc.

 

Cum folosesc OKTO.CASH

 

Alimentarea contului online în numerar prin OKTO.CASH se face urmând acești pași:

1. Loghează-te în contul de jucător.
2. Apasă pe butonul „Depunere”.
3. Selectează OKTO.CASH ca metodă de plată.
4. Introdu suma cu care dorești să alimentezi contul, după care se generează un cod de bare GS1/Paycode
5. Caută cel mai apropiat punct utilizând funcția localizare magazin

Mergi cu banii numerar în locația respectivă, care poate fi de două tipuri: terminal self-service sau puncte fizice. 

Dacă alegi un terminal self-pay, pe aparat accesezi Carduri și Jocuri Cadou ->  Pariuri, apoi introduci codul generat, urmând instrucțiunile de pe ecran.

În cazul în care mergi la un punct fizic (care poate fi chiar și un magazin de cartier care are colaborare cu OKTO.CASH), arăți codul generat vânzătorului, îi înmânezi banii, iar contul tău de pariuri online este creditat în timp real.

 

Cum pariezi banii cu cap?

 

Fondurile depuse prin intermediul OKTO.CASH pot fi folosite pe orice pariuri dorești, exact ca cele depuse folosind cardul bancar sau altă metodă de plată. Ca să te bucuri de ele, este bine să le folosești cu cap, adică să ai un Money Management bine pus la punct.

De asemenea, este important să pariezi pe competiții pe care le urmărești și despre care există informații utile pentru analizarea meciurilor. O astfel de competiție este Liga Campionilor, care programează 16 jocuri pe săptămână, între cele mai bune echipe de pe continent.

Iată 5 sfaturi ca să îți mărești șansele de succes atunci când mizezi pe cea mai importantă competiție europeană intercluburi:

1. Nu rata meciurile și rezumatele

Ideal ar fi să vezi toate partidele, dar este imposibil, pentru că se desfășoară la aceeași oră. Nu rata meciurile live ale echipelor pe care obișnuiești să pariezi și nici rezumatele tuturor jocurilor, pentru a-ți da seama de stilul fiecărei formații.

2. Citește ponturile oferite de specialiștii PariuriX

Inspiră-te din pronosticurile tipsterilor PariuriX, care sunt mereu bine argumentate, bazându-se pe un model de analiză perfecționat în timp. Încearcă să treci, însă, fiecare pont prin filtrul propriei judecăți.

3. Ajustează miza la bankroll și la gradul de risc

Nu miza niciodată mai mult de 10% din buget pe un singur bilet. Miza trebuie să fie mereu raportată la bankroll și la gradul de risc. Ca idee, poți juca 10% din buget pe pariuri cu cota între 1.20 și 1.40, 7% pe bilete cu cota între 1.41 și 1.60, 5% pe bilete cu cota între 1.61 și 1.80, respectiv 3%  pe bilete cu cota între 1.81 și 2.20.

4. Joacă doar bilete single

Dacă te pricepi la fotbal, ai șanse mari să fii pe plus pe termen lung dacă joci bilete cu o singură selecție. Pariurile cu un număr mare de pronosticuri echivalează cu o bilet la loto.

5. Folosește-te de promoții

Sunt multe agenții online care au oferte promoționale speciale speciale pentru Liga Campionilor. Dacă tot pariezi, de ce să nu beneficiezi și de pariuri gratuite sau de alte avantaje?

Salut! Sunt jurnalist de sport încă din anul 2000. În principiu, știu cam tot ce mișcă în fotbalul românesc, atât la suprafață, cât și în subteran. Am făcut parte din Comisia de Istorie și Statistică a Federației Române de Fotbal, contribuind la realizarea mai multor cărți despre istoria fotbalului românesc. Bineînțeles, sunt parior. Din când în când, mai joc și la sloturi. Favoritul meu este Shin ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+83.04
Câștigate
47
Pierdute
26
2
Dan Ștefanescu
+60.94
Câștigate
21
Pierdute
9
3
Gabriel Morariu
+58.02
Câștigate
30
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX