1. Home »
 2. Metode plata »
 3. 7 motive pentru a depune la case de pariuri sau cazinouri online prin OKTO.CASH

7 motive pentru a depune la case de pariuri sau cazinouri online prin OKTO.CASH

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-04-28 11:53:03

image 7 motive pentru a depune la case de pariuri sau cazinouri online prin OKTO.CASH

OKTO.CASH este mai rapid metodă de plată pentru încărcarea contului tău online cu numerar disponibilă la case de pariuri și cazinouri online, care vine cu o serie de avantaje față de alte metode clasice de plată. În cele ce urmează vreau să îți prezint 7 motive pentru care OKTO.CASH merită să fie alegerea ta în materie de plăți.

Dacă nu ești familiarizat cu această metodă de plată, atunci îți recomand să afli întâi în ce constă OKTO.CASH, și să vezi cum poți efectua o depunere prin OKTO.CASH.
 

7 motive pentru a depune cu OKTO.CASH la case de pariuri și cazinouri online

 1. OKTO.CASH este soluția perfectă pentru utilizatorii care  doresc să se bucure de toate avantajele online, dar preferă să efectueze tranzacții offline cu numerar.
 2. Utilizând OKTO.CASH, nu trebuie să expui datele cardului tău de credit / debit, aspect care știu că este destul de important pentru mulți pariori.
 3. Există peste 24,000 de locații OKTO.CASH,  așa că vei găsi cu siguranță una în zona ta, indiferent unde locuiești. Astfel vorbim de o metodă de plată accesibilă tuturor.
 4. Depunerile prin OKTO.CASH sunt sigure, ușor de efectuat și rapide. Suma depusă este creditată pe contul de pariuri automat și imediat ce tranzacția este finalizată.
 5. OKTO.CASH colaborează cu unele dintre cele mai bune case de pariuri online din România. Vezi aici lista completă a partenerilor.
 6. Nu sunt percepute comisioane de operare, spre deosebire de portofele electronice acolo unde ai de plătit anumite comisioane anuale sau taxe de administrare. Chiar și în cazul depunerilor cu cardul, există anumite bănci care percep comisioane pentru fiecare tranzacție efectuată către o casă de pariuri sau cazino online.
 7. Nu ai nevoie de un cont intermediar pe care să stochezi banii, așa cum se întâmplă în cazul portofelelor electronice. Banii depuși cu OKTO.CASH intră direct în balanța casei de pariuri / cazinoului preferat.

Cum efectuez o depunere prin OKTO.CASH?

În încheiere vreau să îți amintesc pașii pe care îi ai de urmat pentru a alimenta contul tău de pariuri sportive / jocuri de noroc prin OKTO.CASH:

 1. Selectează OKTO.CASH ca metodă de plată în contul online de jocuri de noroc.
 2. Introdu suma pe care dorești să o depui pe cont.
 3. Se va genera un cod.
 4. Caută cel mai apropiat punct OKTO utilizând funcția localizare magazin.
 5. Arată codul casierului sau typează codul la un aparat SelfPay, în funcție de situație.
 6. Finalizează tranzacția, iar contul tău este creditat automat, în timp real!

Află mai multe informații despre OKTO.CASH!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX