Prin ce metode de plată, și cum poți efectua depuneri și retrageri de bani la pariuri online?

2021-01-04 15:37:00 2,3k 0

În acest articol ți-am arătat cum poți deschide un cont de pariuri online, iar acum a venit momentul să te învățăm cum, și prin ce metode poți efectua un depozit și o retragere de bani. În continuare vom lua ca exemplu Betano, casa de pariuri online la care vă recomandăm să jucați cu încredere.

Deschide cont și efectuează o depunere de bani chiar acum pentru a primi un pachet atractiv de bun venit!


CE VEI GĂSI ÎN ACEST ARTICOL

 1. Depunere minimă Betano și metode de plată disponibile
 2. Cum efectuez o depunere de bani?
 3. Retragere minimă și metode de plată disponibile
 4. Cum solicit o retragere de bani?

 

1. Depunere minimă Betano și metode de plată disponibile

Imediat după ce ai finalizat înregistrarea o să se deschidă pagina de depuneri, însă o poți accesa în orice moment dorești apăsând pe butonul ”Depunere” din colțul dreapta sus. Așa cum vei putea observa, sunt oferite următoarele metode de plată:

 • card de credit / debit : depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%. Cardul de credit / debit reprezintă cea mai populară metodă de plată la pariuri online, aproape orice persoană având în ziua de astăzi un astfel de card care permite tranzacții online. 
 • Skrill: la Betano depunerea minimă prin Skrill este de 20RON, depozitul are loc instant instant, se percepe o taxă de 2%. Skrill este un portofel electronic care poate avea rol de intermediar între casa de pariuri online la care joci și cardul tău bancar. Astfel ești sigur că ești în siguranță, datele cardului tău fiind întotdeauna protejate.
 • Neteller: depunere minimă 40RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2%. Este un portofel electronic similar cu Skrill, însă nu îl recomandăm în mod deosebit din cauza taxelor mai mari.
 • Paysafecard: depunere minimă 20RON, depozit instant, se percepe o taxă de 2% Paysafecard este o cartelă pre-pay de diferite valori ce poate fi cumpărată din sute de locații din România, astfel încât poți efectua depuneri la pariuri online fără a avea nevoie de un card.

Este foarte important de precizat că bonusul pentru prima depunere este acordat doar în cazul depozitelor cu cardul, sau a celor prin Paysafecard. Dacă primul depozit la Betano este efectuat utilizând un portofel electronic, atunci nu vei mai putea încasa pachetul de bun venit până nu depui printr-o altă metodă.

 

2. Cum efectuez o depunere de bani?

 1. Loghează-te pe contul Betano.ro, sau deschide cont acum dacă nu ești deja client.
 2. Apasă pe butonul Depunere din colțul dreapta sus a paginii, după care vei fi redirecționat către un formular precum cel din imaginea de mai jos.
 3. Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile.

Depunere cu cardul de credit / debit

Dacă vrei să depui cu cardul, atunci va trebui să selectezi această metodă de plată și să apeși pe butonul ”Adaugă card nou”. Se va deschide o fereastră în care trebuie completate numărul cardului, numele și data expirării, exact ca în imaginea de mai jos. Completează aceste date exact cum apar pe card.

După ce ai adăugat un card nou selectează cardul respectiv, completează suma pe care vrei s-o depui și introdu codul CVV al cardului (ultimele trei cifre de pe spate).

 

Depozit prin Paysafecard la agenția de pariuri sportive Betano

Prima dată o să-ţi apară pagina de depuneri prin Paysafecard. Scrie miza dorită, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul mypaysafecard.com acolo unde va trebui să te loghezi și să autorizezi tranzacția. Dacă nu ai mai folosit nici o dată această metodă de plată, atunci este obligatoriu să citești întâi acest articol.

 

Depunere prin Skrill, cel mai popular portofel electronic

Dă click pe Skrill (nu pe Skrill 1-Tap), scrie adresa de email a contului Skrill, suma pe care doreşti s-o depui, dă click pe "Depunere" şi vei fi redirecţionat către site-ul Skrill, unde trebuie să te loghezi în cont şi să aprobi plata. Deschide acum un cont Skrill!

Și despre această metodă de plată avem un articol foarte bun pe care recomand să îl citești pentru a afla tot ce trebuie să știi despre cel mai popular și securizat portofel electronic din lume: CLICK AICI

Procesul de a depune prin Neteller este similar, și oricum lumea nu prea alege această metodă de plată fiindcă nu oferă nici un avantaj față de Skrill. Din acest motiv nu vom vorbi despre ea.

 

3. Retragere minimă Betano și metode de plată disponibile

La Betano.ro, ca la orice altă casă de pariuri online, poți retrage doar prin aceeași metodă prin care ai depus ultima dată. Ce este diferit față de alte agenții, este faptul că dacă ai depus prin Paysafecard, atunci vei fi lăsat să scoți banii direct pe contul tău Paysafecard! Ce-i drept, de aici este ceva mai complicat să îi scoți - poți doar să îi transferi pe Skrill, dar din ce știu este perceput un comision de 7%! La alte agenții, dacă ai depus prin Paysafecard, atunci vei putea retrage prin transfer bancar.

Indiferent de metoda de plată aleasă, la Betano retragerea minimă este de 120RON, singura excepție fiind în cazul retragerilor prin transfer bancar. În acest caz poți scoate orice sume dorești.

Din informațiile disponibile pot spune că staff-ul Betano se mișcă destul de rapid, astfel încât o retragere prin Skrill / Neteller va fi procesată în aceeași zi, în timp ce una prin transfer bancar sau card nu ar trebui să dureze mai mult de 2-3 zile lucrătoare. Deci dacă soliciți la Betano o retragere de bani într-o zi de luni, mai târziu de joi nu ar trebui să primeși respectiva sumă indiferent de metoda de plată aleasă.

Ar mai trebui spus că nu sunt percepute taxe nici pentru depuneri, nici pentru primele două retrageri, dar începând cu cea de-a treia retragere din aceeași lună calendaristică vei avea de plătit un anumit comision care însă nu este precizat pe site decât atunci când ajungi într-o astfel de situație. De asemenea, există posibilitatea să fii taxat cu o sumă modică de către instituția ta bancară. De exemplu eu când retrag bani pe un card de la Banca Transilvania, îmi este oprită suma de 6RON ca și comision.

 

4. Cum solicit la Betano retragere de bani?

 1. Loghează-te pe contul de pariuri.
 2. Accesează Contul Meu – Tranzacții - Retragere
 3. Selectează metoda de plată dorită și urmează instrucțiunile. Poți retrage fonduri doar dacă ai contul verificat!

Deschide cont și efectuează o depunere de bani chiar acum pentru a primi un pachet atractiv de bun venit!

Citește și:

Autor

Sunt cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 8 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankroll-ul, câștigurile, dar și... citeste mai mult