1. Home »
  2. Metode plata »
  3. Metode de depunere şi retragere bani online la agenţiile de pariuri

Metode de depunere şi retragere bani online la agenţiile de pariuri

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-18 10:26:00

image Metode de depunere şi retragere bani online la agenţiile de pariuri

Descoperă ce metode de depunere şi retragere bani există la agenţiile de pariuri online. Pentru a putea paria pe internet, trebuie să aveţi un cont deschis la o agenţie de pariuri online şi de asemenea trebuie să puteţi depune şi retrage bani de la aceasta. În articolul curent vă vom arăta metodele de depunere / retragere folosite de către pariorii de la noi din ţară şi tot ce trebuie să ştiţi despre acestea.

Depune la pariuri online din peste 600 de locații stradale, fără a avea nevoie de un card!
 

1. DEPUNERI ȘI RETRAGERI CU CARD DE CREDIT / DEBIT

Orice persoană cu vârsta de peste 18 ani poate deţine un card de debit, iar orice salariat poate avea un card de credit. Există doua tipuri principale de carduri: Visa (care conţin şi cardurile Electron şi Virtuon) şi Mastercard (din care fac parte şi cardurile Maestro). Deşi pentru depuneri majoritatea pot fi folosite fără probleme, în cazul retragerilor veţi întâmpina dificultăți cu majoritatea, mai puţin cu cardurile Visa Electron. Astfel dacă vreţi să vă faceţi un card pe care să-l folosiţi pentru depuneri si retrageri la pariuri sportive vă recomandăm să alegeţi unul de acest tip: Visa Electron.

Cele mai bune bănci la care puteţi deschide un astfel de card sunt: ING, Banca Transilvania şi BCR. Deschiderea durează de obicei maxim o săptămână şi este gratuită. Un card la ING vă oferă posibilitatea să depuneţi bani pe card direct prin bancomat (self-bank). Cardurile de la Transilvania sunt recunoscute pentru costurile de administrare anuală foarte reduse, fiind mai mici decât la orice altă bancă. De asemenea, serviciul lor de Internet Banking este considerat a fi cel mai bun şi cel mai securizat dintre toate serviciile de acest gen oferite de către băncile din România.

Singura bancă pe care ar trebui s-o evitaţi pentru a vă face un card este Banca Românească, deoarece aceştia au o politic specială când vine vorba de jocuri de noroc, permiţând destul de greu tranzacţii către site-urile de pariuri. De asemenea, orice tranzacţie la ei este taxată cu minim 1$.De obicei tranzacţiile printr-un card sunt gratuite, depunerile având loc instant, iar retragerile durând maxim 5 zile. Dar aici  depinde şi de agenţia de pariuri la care aveţi cont. dar și de banca la care v-ați deschis cardul.

Cardurile de credit / debit rămân cea mai populară metodă de plată când vine vorba de pariuri sportive și jocuri de noroc, iar de aceea avem pe site-ul nostru un articol foarte amănunțit pe această temă ce poate fi accesat aici:  https://pariurix.com/resurse/metode-plata/card-de-credit.html
 

2. PLĂȚI PRIN TRANSFER BANCAR

Dacă nu intentionaţi să vă deschideţi un card, atunci puteţi folosi direct transferul bancar pentru a depune şi retrage bani la casele de pariuri online. Puteţi depune fără a avea un cont bancar, însă orice depunere prin această modalitate durează 2-5 zile lucrătoare. Pentru a retrage aveţi nevoie de un astfel de cont, însă vă puteţi deschide unul în doar câteva minute. De asemenea banii intră in 3-10 zile.

Alege înțelept agenția de pariuri online, vezi recomandarea PariuriX.com pentru tine

Aveţi grijă totuşi dacă vă jucaţi la case de pariuri care nu acceptă tranzacţii în RON (totuși nu ar trebui să mai fie cazul de așa ceva acum după ce piața jocurilor de noroc a fost reglementată). O diferenţă importanta între retragerile pe card şi cele prin transfer bancar este că in cazul primei situaţii veţi primi banii în RON indiferent dacă aţi retras lei, dolari sau euro, schimbul valutar făcându-se automat. Însă în cazul unei retrageri prin transfer bancar veţi primi banii exact în valuta în care aţi retras, Dacă aţi scos euro atunci va trebui să vă deschideţi un cont în valută şi să scoateţi banii tot în euro. Această situaţie este valabilă la majoritatea băncilor, deşi pot exista şi excepţii.
 

3. DEPUNERI ȘI RETRAGERI LA PARIURI PRIN PAYSAFECARD

Această metodă poate fi folosită doar pentru depuneri. Este o cartelă de 25, 50, 100 sau 300 RON ce conţine un cod de 16 cifre. Odată introdus acest cod primiţi valoarea echivalentă în contul de pariuri. Acesta poate fi cumparat de la orice PayPoint şi de la sediile Poştei Române.  Avantajul folosirii unei astfel de cartele este că nu trebuie să vă expuneţi datele personale nicăieri şi nici n-aveţi nevoie de un cont bancar sau de un card. Însă tot veţi avea nevoie de cont bancar pentru a putea retrage banii de la agenţia de pariuri. 

Și despre Paysafecard avem un articol amănunțit din care poți afla tot ce trebuie să știi despre această metodă de plată. Îl poți accesa aici: https://pariurix.com/ce-este-si-cum-se-foloseste-paysafecard.html.
 

4. SKRILL - O METODĂ DE PLATĂ POPULARĂ LA PARIURI SPORTIVE

Acesta este un portofel electronic unde vă puteţi ţine banii. Poți depune bani pe Skrill utilizând un card de credit/debit sau prin transfer bancar. În ceea ce privește retragerile, poți scoate banii doar pe un card Skrill sau prin transfer bancar. Nu poți retrage direct pe un card normal. Pe de altă parte, dacă ai un card normal atașat unui cont bancar, atunci banii disponibili în acel cont vor apărea și pe card. De asemenea, poți transfera bani unui alt utilizator Skrill, fără a plăti taxe. Avantajele principale ale acestei metode sunt:

  • Nu trebuie să vă expuneţi datele cardului, aceasta fiind considerată o metoda foarte securizată
  • Contul Skrill este acceptat de aproape orice site de pariuri (atât la depuneri, cât şi la retrageri) spre deosebire de cardurile de credit/debit care nu sunt acceptate peste tot
  • Retragerile prin Skrill reprezintă cel mai rapid mod de a scoate banii de la o casă de pariuri online, deoarece sunteţi scutiţi de acea perioadă de aşteptare de 2-5 zile datorată băncilor (în cazul retragerilor pe card sau transfer bancar)

Deschide acum un cont Skrill!

Orice utilizator Skrill poate aplica şi pentru un card Skrill care să-i ofere acces la bani de la orice bancomat în orice moment. Astfel nu mai este nevoie să vă scoateţi banii din contul Skrill în contul bancar. Costul deschiderii unui astfel de card este de 10 euro şi va trebui să aşteptaţi o săptămână până când acesta vă ajunge acasă şi încă o săptămână până când primiţi şi codul PIN.

Totuşi plătiţi câteva taxe la fiecare tranzacţie făcută prin Skrill:

  • O depunere de pe card în contul Skrill e taxata cu 1.9% din valoarea depusă
  • Retragerile din contul Skrill în contul bancar sunt taxate cu suma fixă de 24.61 RON (indiferent de suma retrasă)
  • Retragerile efectuate pe cardul Skrill sunt taxate cu 1.75% din valoarea retrasă. La aceasta se adaugă şi o taxă corespunzătoare schimbului valutar (aproximativ 40 RON pentru 1.000 RON retraşi), deoarece cardul Skrill este doar în euro, dolari sau lire.
  • Puteţi folosi cardul Skrill la cumpărături în orice magazin ce permite plăţi prin Mastercard fără a plăti vreo taxă, însă tot trebuie să plătiţi suma corespunzătoare schimbului valutar.

Detalii complete despre acest portofel electronic pot fi găsite în articolul: ”Skrill - Portofel electronic pentru pariuri online

 

5. PLĂȚI DIRECT DIN AGENȚII STRADALE

De ceva timp mai multe agenții de pariuri offline cunoscute în România și-au extins serviciile inclusiv în mediul virtual. Ele s-au folosit de acest atu pentru a veni cu o metodă de plată nouă și inedită: posibilitatea de a depune direct dintr-o sucursală proprie. Câteva din agențiile de pariuri online care oferă depuneri și retrageri în acest mod sunt: Fortuna, Superbet, Stanleybet, Mozzartbet și Casa Pariurilor, deși s-ar putea să mai fie și altele care nu sunt pe lista mea.

Practic tot ce ai de făcut este să te deplasezi într-o agenție stradală a unuia dintre operatorii enumerați, să înmânezi casierei banii și să îi spui userul tău. Procedura este similară și atunci când retragi, doar că de data aceasta tu ești cel care primește bani. Pe lângă faptul că nu îți mai trebuie un card sau un cont bancar pentru a face tranzacții cu agențiile, poți avea acces la banii de pe cont în aceeași zi în care soliciți o retragere. Pentru mai multe informații accesează articolul:  La ce agenții de pariuri online pot depune fără card, direct dintr-o locație stradală?

Acestea sunt cele mai utilizate modalităţi de a depune/retrage bani la agențiile de pariuri online. Alte metode disponibile, dar folosite de mai puţine persoane, sunt: tranzacţiile prin Neteller (care este tot un portofel electonic ca şi Skrill, dar la care taxele sunt mai mari) şi Ukash (care este tot o cartelă de diferite valori precum Paysafecard).

Unde pariazã cei mai mulți pariori români în acest moment? Aflã acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Salvează

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Cazinouri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+122.4
Câștigate
60
Pierdute
31
2
Baicu Marius
+109.46
Câștigate
4
Pierdute
2
3
Curry
+95.24
Câștigate
13
Pierdute
12

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX