1. Home »
 2. Metode plata »
 3. Card VISA / Mastercard pentru pariuri sportive online în 2024

Card VISA / Mastercard pentru pariuri sportive online în 2024

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:30:00

image Card VISA / Mastercard pentru pariuri sportive online în 2024

Află care sunt cele mai bune carduri de credit / debit pentru pariuri sportive și care sunt băncile recomandate la care să îți deschizi un card. Vom vorbi și despre cât durează o retragere și cum poți diminua timpul de așteptare!

DEPUNE CU CARDUL LA CASA DE PARIURI ONLINE RECOMANDATĂ!

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

 

1.DE CE SĂ FOLOSEȘTI CARDUL PENTRU PARIURI ONLINE

Cardul de credit / debit este cea mai populară metodă de plată din lume, după plata cu cash (pe care evident nu ai cum să o faci online). Aproape orice persoană are în ziua de astăzi un card, iar cei care nu au își pot deschide unul în orice moment deoarece există nenumărate bănci care oferă această posibilitate în condiții avantajoase pentru clienți.

Astfel vorbim despre cea mai populară metodă de plată din mediul online, și era evident să fie numărul 1 și când vine vorba de pariuri pe internet. Orice casă de pariuri online oferă posibilitatea de a depune sau retrage cu cardul, iar depunerile au loc instant, spre deosebire de cele prin transfer bancar unde trebuie să ne deplasăm la bancă de fiecare dată când vrem să depunem.  Dacă efectuăm o retragere banii intră în cont în maxim 2-5 zile din momentul solicitării. Spre deosebire de o retragere bancară banii sunt convertiţi automat în lei, chiar dacă contul nostru de pariuri este în euro, dolari sau lire sterline (dar asta nu prea se mai întâmplă de când piața de jocuri de noroc din România este reglementată).

Luând toate aceste aspecte în considerare, este de înțeles de ce această metodă de plată este cea mai comodă pentru majoritatea pariorilor.

 

2. ESTE SIGURĂ UTILIZAREA CARDULUI PENTRU PARIURI?

Una dintre problemele pe care şi le pun pariorii atunci când vine vorba de pariatul online este siguranţa tranzacţiilor. Nu trebuie să îți faci griji din acest punct de vedere pentru că datele înregistrate pe site-urile de jocuri de noroc sunt confidenţiale şi nimeni n-are acces la ele.

Orice casă de pariuri online serioasă folosește SSL (Nivel Socketuri Asigurat) pentru a putea furniza protecția și securitatea datelor. Mai mult decât atât, toate documentele sunt stocate în mod electronic într-un mediu securizat cu acces restricționat la nivel înalt. Ce înseamnă asta mai exact? În primul rând, bazele de date ale caselor de pariuri sunt foarte greu de spart, și chiar dacă ar fi sparte, tot ar fi puțin probabil ca cineva să fure datele bancare. În al doilea rând, nici măcar angajații respectivei agenții nu au în vreun moment acces la datele tale bancare complete. În nici un moment ei nu vor putea vedea numărul complet al cardului, pentru că măsurile de siguranță sunt gândite în așa fel încât să împiedice astfel de ”breșe de securitate”.  Chiar și când trebuie să îți verifici identitatea contului și să trimiți o copie după metoda de plată utilizată ți se va cere să acoperi cele trei cifre de pe spatele cardului, și o parte din cifrele de pe fața lui.

Mai se poate pune și următoarea problemă: ca nu cumva agenția de pariuri să fie neserioasă și să nu utilizeze metode de securitate special pentru a îți pura fura datele cardului. Mulți se gândesc la această posibilitate, dar vorbim despre un scenariu aproape imposibil. Sigur, pot exista astfel de agenții în mediul virtual, dar oricum noi putem paria doar la operatori licențiați în România care dețin o licență ONJN. Astfel de operatori trebuie să îndeplinească anumite condiții pentru a își primi licența, printre care desigur se numără și securitatea datelor. Consecințele ar fi destul de aprige dacă s-ar încălca aceste legi, așa că nimeni nu se riscă.

Pentru ca utilizarea cardului de salariu, dar şi a oricărui card de debit să fie în siguranţă trebuie să ții cont de anumite aspecte. De aceea în cele ce urmează voi prezenta câteva sfaturi generale cum să protejezi datele cardului.

TOP 5 AGENȚII RECOMANDATE PENTRU DEPUNERI CU CARDUL

 

2.1 Sfaturi generale cum să protejezi datele cardului:

Verifică dacă site-ul este securizat

În primul rând atunci când efectuaţi o plată pe internet trebuie să fiţi sigur că site-ul este securizat. Un astfel de site securizat are la începutului link-ului HTTPS în loc de de HTTP şi o imagine reprezentând un lacăt. Exemplu de afişare a unui site securizat:


 

Ai grijă ce link-uri accesezi

Cea mai importantă măsură de securitate este să nu accesaţi vreun site unde urmează să efectuaţi o plată (în cazul nostru o depunere la o casă de pariuri) de pe link-uri primite pe mail. Accesarea unui astfel de link v-ar putea lăsa fără vreun ban în cont. Se poate întâmpla să primiţi spam-uri diverse de genul "Aţi câştigat suma de..., accesaţi link-ul...". În general nu veţi câştiga astfel de sume degeaba şi dacă totuşi doriţi să vedeţi despre ce este vorba accesaţi direct link-ul în browser. De exemplu să spunem că veţi primi un mail de la o loterie în care vi se va spune că sunteţi fericitul câştigător al unei sume de bani. Nu daţi click pe link că riscaţi să rămâneţi fără bani pe card dacă veţi completa din neatenţie sau entuziasm datele contului bancar. Într-un alt tab scrieţi pur şi simplu adresa url.
 

Nu divulga codul de 3 cifre de pe spatele cardului

Altă măsură importantă de precauţie este să nu divulgaţi nimănui codul de siguranţă din trei cifre de pe spatele cardului. Dacă în viaţa de zi cu zi este bine ştiut faptul că codul PIN nu trebuie ştiut de persoane necunoscute, la plăţile online codul CVC2 este ca şi un pin. Chiar dacă o persoană v-ar şti numărul cardului fără acel cod de siguranţă numărul ar fi egal cu zero.
 

Ai grijă la copiile cerute de agenție după cardul tău

Un alt aspect pe care mulţi îl tratează cu neîncredere este trimiterea unor copii după card caselor de pariuri. În unele cazuri se solicită acest aspect la verificarea contului. Nu este o problemă, cu o condiție: agenția să îți permită să acoperi o parte din numerele de pe față, și toate cele trei cifre de pe spate. Dacă în schimb nu ți se permite acest lucru, atunci într-adevăr este o problemă (dar eu nu am auzit de astfel de cazuri).
 

Ar mai fi câteva sfaturi ceva mai generice:

 • Codul PIN al cardului nu se ţine niciodată în acelaşi loc cu cardul. Dacă ai  obiceiul să ții cardul în portofel şi nu poți memora codul PIN atunci notează-l în telefon sau pe o hârtie care să n-o ții în portofel. Astfel în cazul în care ți se fură cardul sau îl pierzi cel care va intra în posesia lui nu va putea ajunge la fondurile din contul tău bancar.

 • Nu dezvălui datele cardului altor persoane indiferent de modul în care ești  abordat. Având numărul cardului şi codul de securitate de pe verso orice persoană se poate folosi de banii din contul tău.

 • Atunci când efectuezi plăţi la magazine asigură-te că ai tot timpul în vizor cardul pentru a nu-i oferi posibilitatea vânzătorului să îți fure datele.

 • Nu folosi cardul de credit / debit din internet café-uri sau din alte locatii publice. În mod normal nu vor exista probleme chiar dacă faci asta, dar totuși un angajat rău intenționat al respectivului local poate instala programe care să salveze astfel de date.

 • Folosește tot timpul un program antivirus pe calculatorul personal. Chiar dacă din greșeală dai click pe un link suspect, vei fi atenționat. Sigur, există varianta să existe viruși sau programe spyware suficient de noi și de performante încât să treacă peste antivirus, dar cazurile sunt mult mai rare.

Dacă ții cont de tot ce ți-am spus mai sus folosirea cardului pentru a depune la casele de pariuri pe internet şi la plăţi online în general este în deplină siguranţă.

 

3.CARDURI PENTRU PARIURI SPORTIVE ONLINE

Agenţiile de pariuri online acceptă la depunere majoritatea cardurilor. Tot ce trebuie să aibă cardul pentru a-l putea folosi la depunerile către site-uri de jocuri de noroc online este codul de securitate din trei cifre de pe spatele cardului. Dacă acel cod nu există nu veţi putea face plaţi online şi implicit nici depuneri la casele de pariuri online (totuși eu nu am mai auzit de vreun card emis în ultimii ani care să nu aibă această facilitate).
 

3.1 Care este diferența între cardurile MASTERCARD ȘI VISA?

Există două tipuri principale de carduri: Visa și Mastercard, iar pentru pariori chiar este important ce tip de card aleg. Ambele tipuri de carduri pot fi folosite pentru depuneri (deși pot exista ecepții în funcție de agenție), însă când vine vorba de retrageri există o diferență notabilă. Dacă ai un card Visa atunci vei putea retrage direct pe acesta. În schimb dacă deții un card Maestro / Mastercard nu vei putea retrage decât prin transfer bancar (sau cel puțin nu puteai înainte, mai nou au apărut agenții care te lasă). Banii îți vor ajunge într-adevăr tot în contul bancar atașat cardului (dacă dorești acest lucru) şi-i vei putea retrage astfel de la bancomat.

Problemele apărute sunt întârzieri ale plăţilor (plaţile direct pe card durează în general mai puţin decât cele prin transfer bancar) şi limite diferite la retrageri (la unele agenţii de pariuri limita minimă pentru retrageri pe card este cu mult mai mică decât limita minimă pentru retragerile prin transfer bancar). Ia în considerare faptul că pot fi case de pariuri online care să nu accepte carduri Mastercard nici măcar pentru depuneri, dar astfel de cazuri sunt mult mai rare.

Acum mai există câteva diferenţe între Visa şi Visa Electron, respectiv Mastercard şi Maestro. Acesta din urmă este card de debit, în timp ce MasterCard pot fie carduri fie de credit, fie de debit. Există, ce-i drept puţine, case de pariuri online care acceptă depuneri cu Mastercard, dar nu şi cu Maestro. În plus trebuie să ai grijă pentru că nu toate cardurile Maestro au acel CVC2 (cod de verificare de pe Verso). La cardurile Visa şi Visa Electron diferenţa nu este la fel de importantă pentru că majoritatea cardurilor Visa au şi acel cod de siguritate fără de care nu ne putem alimenta conturile la casele de pariuri. Totuși sunt mulți pariori care spun că Visa Electron este mult mai bun ca Visa, deoarece sunt mult mai puține probleme ce pot fi întâlnite pe parcurs.


3.2 Ce carduri sunt recomandate pentru pariuri

PariuriX.com recomandă să optezi pentru un card Visa Electron emis de una din următoarele trei bănci:

1. ING

 • Cardul este gratuit şi-l primeşti în aproximativ cinci zile din moment ce depui cererea.
 • Nu există taxă de administrare lunară
 • Poţi folosi serviciul "self bank”, care îţi permite să depui bani pe card prin bancomat
   
2. Transilvania

 • Cardul este gratuit şi-l primeşti în aproximativ cinci zile lucratoare. Puteti deschide gratuit si conturi bancare atasate cardului, atat in lei cat si in valuta.
 • Nu există taxă de administrare lunară
 • Serviciul de Internet banking BT24 este considerat a fi cel mai bun din România datorită securităţii ridicate. Activarea acestui serviciu este gratuită, iar costul de administrare lunar este de 1 RON.

 

3. BCR

 • Emiterea cardului costă 10 RON şi-l vei primi în şapte zile
 • Se percepe o taxă de 0.25% din sumă atunci când retrageţi bani de la bancomat şi 0.5% dacă vreţi să retrageţi de la ghişeu.
 • Cardul este valabil 36 luni.

La toate aceste trei bănci conversia RON / valută se face automat. De asemenea toate cele trei bănci oferă servicii de internet banking, iar cardurile pot fi folosite şi din străinătate. Acestea sunt băncile la care îţi recomand să aplici pentru un astfel de card, deşi mai există şi alte alternative, iar mai jos îți prezint două din ele:
 

Raiffeisen Bank

 • deschidere card: 5 RON
 • taxa administrare : 5 RON / an
 • taxa retragere bani: 0.2% din suma retrasă
   

Volksbank

Un card emis de Volskbank poate avea ataşat pana la trei valute diferite.

 • deschidere card: gratuit
 • taxa administrare: 7 RON / an (card univaluta) sau 12 RON (card multivaluta)
 • taxa retragere bani: gratuit

Indiferent la care din aceste bănci aplici pentru card acesta va fi gata în aproximativ 5 zile lucrătoare din momentul solicitării. Primele trei carduri (ING, Transilvania, BCR) au fost testate de către noi şi au mers fără probleme atât la depuneri cât şi la retrageri la toate casele de pariuri online licenţiate în România.

Vă recomandăm să evitaţi cardul Visa Electron emis de Banca Românească, deoarece aceştia au o politică proprie când vine vorba despre “jocuri de noroc”, categorie în care sunt incluse şi pariurile sportive. De asemenea este singura bancă ce percepe taxă şi la depunerea de bani pe card (0.25% din suma depusă).

 

3.3 Care este cardul ideal pentru pariuri?

Luând în considerare tot ce am zis mai sus, noi cei de la PariuriX.com considerăm că cel mai bun card pentru pariuri este Visa Electron emis de ING, iar cele mai bune două alternative sunt cardurile Visa Electron de la Banca Transilvania și BCR.
 

3.4 Utilizarea unui cont Skrill atașat cardului

Probabil că mulţi dintre voi au deja un alt tip de card şi nu vor să-şi deschidă un card Visa Electron doar pentru a depune la o casă de pariuri online.  Pentru aceștia cea mai bună variantă este deschiderea unui cont Skrill, care este un portofel online unde poți stoca banii și de unde poți face diferite cumpărături (inclusiv depuneri la agenții de pariuri). Care este avantajul? Nu toate cardurile pot fi utilizate la case de pariuri pe internet, dar pe de altă parte poți atașa orice card unui cont Skrill, iar contul Skrill îl poți folosi mai departe la orice casă de pariuri ce acceptă această metodă de plată (majoritatea licențiate la noi). Astfel dacă ai de exemplu un card Mastercard cu care ai avea în mod normal probleme, utilizând un portofel electronic ca intermediar elimini aceste probleme.

O altă opţiune ar fi să foloseşti un cont Skrill (deschide un cont acum) cu un card Skrill de la Mastercard ataşat. Indiferent de banca la care ai cardul Visa Electron va dura întotdeauna 2-5 zile până când banii retraşi de la casa de pariuri vor ajunge pe cardul tău. Dar retragerile efectuate în contul Skrill au loc imediat ce agenţia de pariuri acceptă tranzacţia, iar la banii din contul Skrill ai acces în orice clipă folosind cardul amintit mai sus.

De exemplu, dacă retragi într-o zi lucrătoare banii în contul Skrill îi poţi avea în cont chiar şi în 30 de minute (doar la anumite case de pariuri online). Apoi poți merge imediat la bancomat să scoți banii. Taxa de emitere a unui astfel de card este de 10 euro, taxa de administrare este de 10 euro anual, iar cardul poate fi folosit la orice bancomat care acceptă tranzacţii cu carduri Mastercard. O retragere este taxată cu 1.75% din suma retrasă.

Informații complete despre Skrill poți afla din acest articol: https://pariurix.com/totul-despre-skrill-si-cardul-skrill.html   

 

4. UTILIZAREA CARDULUI LA AGENȚIILE DE PE INTERNET

4.1 Cum se efectuează o depunere și cum retrag câștigurile?

Depunerea cu cardul la agenţiile de pe internet se face extrem de simplu. La toate casele de pariuri în primă fază va trebui să completaţi anumite date, precum:

 • Tipul de card: selectaţi dintre metodele disponibile
 • Număr card: scrieţi numărul din 16 cifre de pe faţa cardului
 • Nume card (la unele agenţii): trebuie să fie identic cu numele folosit la deschiderea contului la agenţia de pariuri
 • Data de expirare: selectaţi data de expirare a cardului, apare pe faţa cardului
 • Cod de securitate card: codul de trei cifre de pe spatele cardului
 • Suma: suma care doriţi s-o depuneţi

În general toate aceste date sunt cerute doar la prima depunere. După aceea va trebui să completaţi doar codul de securitate şi suma care doriţi să o depuneţi. În plus veţi avea posibilitatea de a modifica datele cardului, astfel că atunci când acesta expira veţi putea schimba datele.

Reţineţi ce v-am spus şi în subcapitolul precedent: atunci când efectuaţi o depunere la o casă de pariuri online asiguraţi-vă că aceasta este securizată.
 

4.2 Taxe percepute pentru depuneri și retrageri

În general casele de pariuri online nu percep taxe pentru depuneri şi retrageri (exceptând cei 1% pentru retrageri, și 2% pentru depuneri, pentru că așa prevede legea). Totuşi vă recomandăm ca înainte să vă deschideţi un cont la o casă de pariuri pe internet să verificaţi pagina de plăţi a respectivei agenţii. Acolo o să aflaţi cel mai sigur dacă agenţia percepe vreo taxă suplimentară în afară de cele menționate.

Trebuie totuşi să vă spunem că există şi cazuri în care se face schimbul valutar, iar de aceea veţi pierde câţiva bani (lei) la tranzacţii. Acest lucru se întâmplă atuci când depui în RON, dar valuta contului de pariuri este în dolari sau euro. Acelaşi lucru este valabil şi la retragere când agenţia trimite euro sau dolari, dar voi retrageţi de la bancomat lei românești. De aceea este posibil ca pe extrasul de cont să vă apară atunci când depuneţi suma de x RON la o casă de pariuri o sumă ceva mai mare. La fel se poate întâmpla şi atunci când retrageţi x RON iar în contul bancar vă ajung cu câţiva lei mai puţin.

La retragerea pe card a banilor câştigaţi lucrurile sunt mult mai simple. Intraţi pe pagina de retrageri a website-ului casei de pariuri, acolo dacă aţi depus ultima dată cu un card Visa o să vă apară ca metodă prestabilită de plată retragerea pe card. Scrieţi suma pe care doriţi să o retrageţi şi parola avută la agenţia respectivă de pariuri. Dacă este prima retragere s-ar putea să fie nevoie să trimiteţi câteva documente justificative (copie după buletin, factură utilităţi sau card) şi va dura câteva zile în plus verificarea contului. În schimb începând cu a doua retragere suma retrasă o veţi primi pe card în 3-5 zile lucrătoare.

 

5. CÂT DE RAPID ESTE PROCESATĂ O RETRAGERE PE CARD?

Atunci când alegem casa de pariuri online la care să jucăm, unul din criteriile de care ar trebui să ținem cont este viteza cu care sunt procesate plățile. În ceea ce privește depunerile nu sunt prea multe de discutat, la orice agenție depozitul având loc instant. Diferențele apar în ceea ce privește retragerile. Sunt agenții care procesează o cerere de retragere mult mai rapidă decât altele, iar acest aspect poate fi foarte important mai ales dacă vrei să ai acces la banii tăi într-un timp foarte scurt. Dacă ai nevoie urgent de bani și ai suma necesară pe contul de pariuri cu siguranță vei dori ca cererea ta să fie procesată cât mai rapid și să nu stai cu zilele / săptămânile până să-ți vezi banii.
 

În cât timp primesc banii?

În cazul unei retrageri prin transfer bancar sau pe card, retragerea va dura în mod normal 2-5 zile, iar uneori poate dura chiar mai mult. Acest timp de așteptare nu este influențat doar de casa de pariuri, ci și de bancă. Atunci când tu soliciți o retragere, întâi agenția trebuie să accepte tranzacția. Timpul de așteptare diferă de la opperator la operator. După ce tranzacția a fost acceptată, este rândul băncii pentru a o procesa, ce înseamnă un nou timp de așteptare. Deci dacă avem două agenții care acceptă solicitarea ta în același timp, tot există posibilitatea ca la una să vină banii mai rapid decât la cealaltă.
 

Ce bănci procesează cel mai rapid astfel de tranzacții?

În primul rând trebuie precizat că unele case de pariuri trimit direct banii către banca clientului, în timp ce altele lucrează cu intermediari. Este normal că în al doilea caz timpul de așteptare este un pic mai mare decât în primul, deși diferențele n-ar trebui să fie foarte mari. Contează mult și banca la care tu ai cont. Este cunoscut faptul că la bănci precum BCR și CEC timpul de așteptare al plăților prin transfer bancar este mult mai mare decât al altor bănci precum Transilvania sau Raiffeisen. 

Este importantă și relația între banca prin care casa de pariuri trimite banii și banca la care tu ai cont. De exemplu cei de la Unibet (deschide un cont acum) trimit bani prin EarthPort, companie care în România are cont deschis la Raiffeisen (mai multe despre acest subiect poți afla din topicul Unibet de pe forumul Pariurix). Astfel este destul de logic că dacă tu soliciți o retragere la Unibet vei primi mai rapid banii într-un cont Raiffeisen și mult mai încet într-un cont deschis la CEC.
 

Prima retragere durează întotdeauna mai mult

Un alt lucru important de precizat este acela că prima retragere va dura întotdeauna mai mult. Acest lucru se întâmplă pentru că majoritatea operatorilor de pariuri îți vor cere copii după actele de identitate înainte de a procesa cererea ta de retragere şi de aceea în unele cazuri este posibil să aștepți chiar cu câteva zile mai mult decât normal. Indicat este să trimiți aceste acte imediat după ce ți-ai deschis contul de pariuri, pentru a evita astfel de întârzieri atunci când retragi.


5.1 Case de pariuri online cu cele mai rapide plăți

Ținând cont că timpul de așteptare poate diferi de la caz la caz, voi prezenta cele cinci case de pariuri online cu cele mai rapide plăți, dar fără a face un clasament. Ordinea de mai jos este aleatorie.

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

Înainte nu puteai retrage banii direct pe card, dar acum o poți face, inclusiv pe cele Mastercard! Retragerile sunt procesate mai rapid ca la aproape orice altă casă de pariuri online, ceea ce cu siguranță îi va mulțumi pe cei care vor acces rapid la câștigurile lor. Mai sus am precizat că Unibet lucrează cu EarthPort, companie care în România are cont deschis la Raiffeisen. Asta înseamnă că dacă retragi banii pe un cont de Raiffeisen, ai șanse mari să primești banii în aceeași zi sau maxim în ziua următoare (cu condiția să nu retragi în weekend).  Dacă ai cont la o altă bancă va dura ceva mai mult.
 

Betfair (D.ONJN 1438/12.08.2016) – vezi site-ul agenției

O retragere direct pe un card normal durează între 2 și 5 zile. Pe de altă parte, dacă ai un card de la Skrill, poți avea acces la bani chiar și în câteva minute! Și asta pentru că cei de la Betfair procesează foarte rapid tranzacțiile, de multe ori în sub jumătate de oră. Sigur, pot fi situații în care să dureaze și până la 24 de ore (weekend-uri, sărbători etc).
 

Fortuna Bet (D.ONJN 1560/25.08.2016) - vezi site-ul agenției

Retragerile prin transfer bancar durează 2-3 zile lucrătoare, rare fiind momentele când să dureze mai mult sau mai puțin. Dacă totuși au trecut mai multe zile iar banii încă nu ți-au intrat poți contacta serviciul de relații cu clienții.
 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – înregistrează-te și tu

Indiferent de metoda de plată aleasă, depozitul minim este de doar 20RON, iar retragerea minimă este de 120RON. Din ce știu, o retragere prin Skrill poate fi procesată în aceeași zi în care ai solicitat-o, în timp ce o retragere pe card durează în jur de 2-3 zile.


Admiral (D.ONJN 1283 /28.06.2017) - deschide cont acum

Uneori timpul de procesare al tranzacției poate fi mai mare ca la alte agenții, dar de obicei nu depășește 5 zile lucrătoare până să primești banii pe cont. Și pot fi și situații mai favorabile când să ai acces la bani în doar 2 zile.


6. ÎNTREBĂRI GENERALE ALE PARIORILOR DESPRE PLĂȚI CU CARDUL

Mai jos poți vedea o listă cu cele mai comune întrebări pe care le au pariorii despre utilizarea cardurilor la case de pariuri online, și a căror răspuns nu este acoperit în restul articolului. Dacă ai o întrebare sau o nelămurire care nu se află pe această listă, atunci recomand să o postezi pe forumul nostru de discuții, și cu siguranță în cel mai rapid timp se va găsi cineva să îți răspundă.
 

De ce nu îmi acceptă cardul și nu pot depune bani la agenția online?

O întrebare care cu siguranţă nu sunt puţini cei care şi au pus-o este "de ce n-am putut depune cu cardul x la agenţii de pariuri". Prima măsură care trebuie s-o luaţi pentru a fi siguri că puteţi depune la un site de jocuri de noroc online este să întrebaţi la bancă dacă acel card este disponibil pentru plăţi online. Asta dacă aveţi deja un card, iar dacă n-aveţi atunci când mergeţi să aplicaţi pentru un card solicitaţi ca respectivul să poată fi utilizat pentru plăţi online. Dacă sunteţi siguri că aţi aplicat pentru un card cu care puteţi face plăţi online şi tot nu puteţi depune la o casă de pariuri trebuie să aveţi în vedere alte aspecte:

 • La înregistrarea cardului aţi scris vreo cifră greşită sau numele titularului cardului nu este similar cu numele trecut la înregistrarea la casa de pariuri - la majoritatea caselor de pariuri cardul se înregistrează la prima depunere iar apoi nu va trebui decât să completaţi codul de securitate. Atunci când înregistraţi cardul trebuie să fiţi atenţi să treceţi cele 16 cifre corect. În plus atunci când vă deschideţi un cont bancar şi când ridicaţi cardul trebuie să vă uitaţi ca numele să fie corect scris pentru că o singură literă scrisă greşit (s-au întâlnit erori mai ales la numele mai dificile) vă poate împiedica să vă alimentaţi contul la agenţia de pariuri.

 • Agenţia de pariuri online nu acceptă plăţi cu cardul respectiv (aici ne referim în mod special la cardurile care nu sunt Visa, Visa Electron, Mastercard sau Maestro).

 • Suma de bani avută în cont este mai mică decât suma pe care doriţi să o depuneţi. Trebuie să ţineţi cont că în majoritatea cazurilor nu veţi putea depune exact suma avută pe card (în contul bancar) pentru că se pierd câţiva bani la tranzacţie. Suma pierdută nu este una mare de aceea fie treceţi la valoarea depunerii o sumă mai mică cu 1 RON, fie dacă vreţi să efectuaţi o depunere minimă alimentaţi-vă contul bancar cu 1 RON în plus. De asemenea atunci când depuneţi la o casă de pariuri unde aveţi cont în euro trebuie avut în vedere conversia RON - EURO aşa că deşi teoretic aţi avea echivalentul a 100 de euro în cont cu siguranţă nu veţi putea depozita chiar 100.

 • Cardul a expirat; acesta ar cam fi ultimul motiv pentru care n-aţi putea depune la agenţiile de pariuri. Se poate întâmpla ca după o perioadă mai lungă în care n-aţi utilizat cardul să fi uitat de data lui de expirare.
   

Cât de sigur este să folosești cardul de salariu pentru a depune la casele de pariuri pe internet?

Așa cum am explicat deja, dacă îți iei anumite măsuri de securitate și ești atent atunci când folosești cardul, nu ai de ce să îți fie teamă. Accesează  secțiunea  ”2. Este sigură utilizarea cardului pentru pariuri?” pentru mai multe detalii.
 

Care este cel mai bun card pentru pariuri?

Dacă ai citit cu atenție informațiile prezentate în secțiunea 3. Carduri pentru pariuri sportive online, am concluzionat că cel mai bun card este Visa Electron de la ING, iar cele mai bune două alternative sunt cardurile Visa Electron de la Banca Transilvania și BCR. Iar dacă vrei să ai acces la bani în aceeași zi în care retragi, cel mai bine este să deschizi un portofel electronic Skrill cu un Skrill Mastercard atașat.
 

Am solicitat o retragere, banii mi-au dispărut de pe contul de pariuri, dar nu au intrat pe card. De ce?

Din momentul în care agenția de pariuri acceptă o tranzacție și până în momentul în care banii intră pe card durează 2-5 zile lucrătoare. Dacă a trecut mai mult, atunci poți contacta serviciul de suport clienți a respectivei agenții pentru a vedea care este problema.
 

Am depus cu un card, dar acesta mi-a expirat. Cum pot scoate banii?

După ce deschizi un card nou, va trebui să îl utilizezi pe acesta pentru o depunere (poate fi minimă, nu are importanță), iar staff-ul agenției îți va cere copii după noul card.După ce furnizezi aceste copii, vei putea utiliza acel card pentru a scoate banii de pe cont.
 

Pe site-ul de pariuri scria că nu sunt percepute taxe de retragere, dar nu am primit pe card întreaga sumă solicitată. De ce?

Cel mai probabil undeva pe traseu s-a făcut schimbul valutar. De obicei asta se întâmplă doar dacă ai contul de pariuri în dolari / euro și cardul în lei, sau invers. Am auzit de o situație la Stanleybet în care contul de pariuri era în lei, cardul tot în lei, dar clientul primea doar 95% din suma retrasă deoarece undeva pe traseu se făcea conversia RON – Euro – RON. Aceasta este însă o situație destul de rară și greu de explicat, de care nu am mai auzit în altă parte. Și chiar și la Stanleybet ea s-a rezolvat de mult, nu vei mai întâlni astfel de probleme!

DEPUNE CU CARDUL LA ACEASTĂ CASĂ DE PARIURI ONLINE!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX