1. Home »
  2. Resurse »
  3. Metode de pariere profitabile, vezi care este preferata mea

Metode de pariere profitabile, vezi care este preferata mea

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:10:00

image Metode de pariere profitabile, vezi care este preferata mea

Metode de pariere profitabile – vezi cum joc eu pentru a îmi putea spori șansele de câștig la pariuri sportive. La final poți să ne descrii și tu modul tău preferat de a paria. Dar în primul rând ar trebui definit acest termen. O metodă de pariere este pentru mine un stil de joc bazat pe o strategie, un money management și respectarea unui set de reguli. Sau altfel spus este un ”întreg” care combină mai multe elemente.

Aplică metode de pariere profitabile la această casă de pariuri online!


Metode de pariere preferabile – acesta este stilul meu de joc preferat

Metoda mea de parere este bazată pe mai multe elemente după cum urmează:
 

Buget

La început de lună îmi stabilesc o bancă fixă de pariuri pentru întreaga lună care de obicei este de 10% din salariu. Nu contează suma exactă, pentru că oricum regula de bază în alegerea bugetului este aceea de a nu aloca o sumă mai mare decât ești dispus să pierzi. Deci în cazul în care pierzi banca de pariuri (pentru că există și acest risc) trebuie să nu fii afectat în vreun fel. Eu oricum împart bugetul lunar în 4 părți, câte o parte pentru fiecare săptămână, ca să știu sigur că nu rămân fără bani după 3 zile de joc. Oricum în alte finanțe suplimentare nu mă bag orice s-ar întâmpla, și cred că așa ar trebui să procedeze orice parior. Apropo, îmi impun de la început și un obiectiv, dar unul realist. Nu îl ating mereu, dar măcar știu pentru ce joc.

 

Tipuri de bilete

După ce mi-am stabilit banca la pariuri, mă gândesc la modul în care pariez și la mizele pe care urmează să le joc. De ceva timp eu joc doar pariuri single, adică pariuri singure pe bilet. Câteodată (dar rar) mai fac și combo-uri de 2-3-4 meciuri, dar în nici un caz nu pun bilete de 1 metru. Oricum eu joc mai mult la pariuri live, dar și dacă m-aș baza pe pariuri pre-meci, tot același mod de joc aș recomanda. Pariurile multiple sunt păguboase pe termen lung din multe motive pe care le-am prezentat în ACEST ARTICOL.


Miză per pariu

Nu stabilesc o miză clară per pariu, pentru că pe aceasta o hotărăsc pe loc în funcție de încrederea pe care o am într-un pronostic, cota lui, și probabilitatea de a fi câștigător din punctul meu de vedere (pentru că încerc să caut pariuri de valoare pe cât posibil). În orice caz știu din start că miza va fi cuprinsă între două limite, nu va fi mai mică de 1% din bancă, și nici mai mare de 10% din ea.


Strategii de stabilire a mizelor

În momentul de față nu folosesc strategii de stabilire a mizelor, dar nu e o problemă dacă optezi pentru așa ceva. Totuși aș zice să stai departe de Martingale sau Fibonacci, sau dacă chiar vrei să le folosești, măcar adaptează-le stilului tău de joc. În acest articol poți vedea de exemplu motivele pentru care eu nu recomand folosirea strategiei Martingale în forma clasică. Totuși dacă ar fi să recomand o strategie cu care să hotărăști suma pariată, aș recomanda Kelly cu condiția să te pricepi destul de bine la calcularea șanselor de câștig a unui pronostic (vezi aici detalii). Sau poți accesa ghidul celor mai bune strategii de pariuri pentru o listă cu cele mai cunoscute sisteme de joc din ultimul deceniu, poate găsești ceva pe gustul tău.


Analiza  ponturilor

În momentul de față pariez doar pe fotbal, și uneori pe sporturi electronice. Nu contează ce sporturi alegi, atâta timp cât nu te bazezi pe mai mult de 2-3, și știi bine cu ce se mănâncă fiecare. De regulă pierd destul de mult timp la analiza ponturilor, în special la cele pre-meci. Și când pariez live mă interesez în avans de partida pe care urmează să joc. Poate nu în detaliu, dar oricum la pariuri live mă bazez și pe transmisiuni live video care compensează din plin lipsa de informații detaliate.

Despre cum se analizează corect un meci în funcție de sport ar fi foarte multe de spus, iar de aceea cel mai bine este să citești ghidul ”Cum analizăm un meci în mod corect pentru a câștiga la pariuri”.

 

Respectarea unui set de reguli și urmarea unor sfaturi

Eu am un set de reguli de la care nu mă abat orice aș face. Pentru că altfel nu mi-aș mai putea respecta planul inițial și aș face greșeli din cauza cărora aș pierde bani. Cele mai importante puncte cheie pe care le-aș scoate pe scurt în evidență sunt:

  • Nu joc niciodată la recuperare; dacă am o zi proastă îmi asum pierderile și o iau a doua zi de la capăt.
  • Nu mă bag în fonduri suplimentare dacă îmi pierd banca lunară.
  • Nu cumpăr pronosticuri minune și alte nebunii de pe Facebook.
  • Nu pariez pe ce nu cunosc, joc doar ponturi analizate.
  • Când pariez live o fac doar pe meciuri pe care le pot urmări live video.
  • Nu pariez excesiv pe favoriți, și nici pe bază de sentimente.
  • Caut pariuri de valoare, nu joc cote care nu merită.

Lista ar fi mai lungă și ar fi câteva idei de punctat la fiecare regulă / sfat, așa că recomand următorul articol: https://pariurix.com/sfaturi-utile-sa-iesi-pe-plus-la-pariuri-sportive.html.

 

Analiza greșelilor și încercarea de idei noi

Mereu analizez pariurile pierzătoare pentru a depista cauzele și pentru a vedea ce îmbunătățiri pot aduce metodei mele de joc în viitorul apropiat. Încerc să nu dau vina pe ghinion, pentru că nu e productiv. E ca și cum m-aș minți singur și aș zice ”uite băh, eu sunt super bun la pariuri, trebuia să câștig, dar ghinionul ăsta…”. O astfel de gândire nu mă ajută să obțin rezultate mai bune pe viitor, așa că nu își are rostul. Și să știi că de multe ori găsesc elemente comune anumitor pariuri pierzătoare, iar atunci îmi dau seama că chiar nu e vorba doar de soartă.

Eu v-am spus cum joc eu. Acum e rândul vostru. Voi ce metode de pariere profitabile alegeți? Și cea mai importantă întrebare, funcționează? :)

Aplică metode de pariere profitabile la această casă de pariuri online!


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Gabriel Morariu
0
Câștigate
0
Pierdute
0
2
Tudor Cosma
0
Câștigate
0
Pierdute
0
3
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX