1. Home »
  2. Resurse »
  3. Aceasta este metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive

Aceasta este metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-06 11:33:00

image Aceasta este metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive

Metoda noastră preferată de a juca la pariuri sportive constă, mai degrabă, într-un set de reguli impuse de-a lungul timpului, care au ca scop principal disciplinarea pariorului indiferent de stadiul în care se află. Pariorii începători, cât și cei profesioniști pot aplica pentru această strategie ce aduce în față un aspect ce le lipsește multor jucători de pe la noi: DISCIPLINA.

Aplică acum metoda recomandată la una din cele mai bune case de pariuri online!

Cum încă nu s-a găsit omul care să descopere o metodă fără cusur pentru a câștiga la pariuri, incluzând pe această lungă lista și matematicieni de seamă, printre alții, aveți mai jos cinci reguli mari și late pe care trebuie să le respectați cu sfințenie atunci când dați "login" în contul de pariuri. Imediat după aceea puteți urmări și un exemplu practic pentru a vă forma o idee și mai clară asupra metodei pe care încercăm s-o promovăm în rândul pariorilor români care, spre deosebire de noi, încă n-au găsit rețeta câștigătoare.

 

1. Bugetul de pariuri și money management-ul banilor

Acesta trebuie să fie suma de care sunteţi dispuși să vă debarasați în orice moment. Sau, mai bine spus, banii pe care-i puteți risca la pariuri astfel încât, luna viitoare, să mai aveți finanțe și pentru plata facturilor, chiriei și a altor obligații. Pentru că, din păcate, mulți pariori intră în această "horă" riscând sume de bani dedicate altor cheltuieli, presiunea crește asupra lor și sfârșesc prin a pierde.

Bugetul de pariuri mai este cunoscut și sub numele de bankroll. Cu cât dispuneți de un bankroll mai solid (tradus prin mai mulți bani), cu atât mai bine. Desigur, așteptările pariorului cresc direct proporțional cu dimensiunea bankroll-ului. Pentru că, nu-i așa, este greu de crezut că un parior cu bankroll de 2.500 de lei, spre exemplu, ar putea avea aceleași așteptări cu cele ale unui parior începător, a cărui buget nu va depăși pragul de 500 de lei.

Ideea principală rămâne aceea de a nu începe să pariați mai mult decât vă puteți permite să pierdeți. În situația în care începeți să pariați având în cont o sumă totală de 1000 de lei, acest buget va fi împărțit în 5 părți egale (câte 200 de lei). Dacă vreți să aflați mai multe despre bankroll management, atunci vă recomand ACEST ARTICOL.
 

2. Stabiliți-vă profitul pe care doriți să-l aveţi

Este în egală măsură de important să stabiliți de la bun început momentul în care veți retrage bani de la casa de pariuri la care aveți cont deschis. În opinia noastră, indicat ar fi să retrageți bani din cont doar atunci când ați multiplicat bugetul de 4-5 ori. În cazul nostru, veți scoate bani doar atunci când veți atinge pragul de 4.000 - 5.000 de lei. Dar aici depinde mult de la persoană la persoană. De exemplu pariorii profesioniști ar fi mai mult decât mulțumiți cu dublarea băncii, dar în cazul lor suma de care dispun este foarte consistentă.

 

3. Alegeţi-vă primul meci (sau eveniment) pe care doriți să pariați

Sunt sporturi previzibile și altele mai puțin previzibile. În ultima perioadă, tenisul a devenit, practic, o mascaradă. Foarte mulți jucători preferă să "trântească" meciuri în loc să se gândească la faptul că sunt parte integrantă a unei discipline sportive intitulate, ce ironie, "sportul alb". Fotbalul, iarăși, a câștigat de partea sa, vorba vine, foarte mulți adepți interesați mai cu seamă să blătuiască meciuri decât să se preocupe de marea performanță.

TOP 5 AGENȚII RECOMANDATE - TU PE CARE O ALEGI?

Sigur, asta nu înseamnă în mod neapărat că toate meciurile de fotbal, tenis sau alte sporturi fac parte din fenomenul descris mai sus. Competițiile puternice ale Europei (vezi Champions League, Campionate Europene sau Mondiale de Fotbal, Europa League, ș.a.m.d.) sau turneele de Grand Slam, în cazul pronosticurilor din tenis, constituie o materie primă numai bună de pariuri inspirate.
 

4. Aveți grijă la cotele pe care plasați pariuri sportive

Pentru început, însă, recomandarea noastră ar fi să nu pariați pe cote mai mari de 1.8-2.0. În pofida faptului că, nu de puține ori, merită să pariați pe cote mari pentru a vă îndeplini obiectivul cât mai rapid, cotele recomandate anterior implică de regulă un grad mai scăzut de risc. Atunci când înregistrați un pariu câștigător, lăsați 5% pentru următorul pariu. Acel 5% din suma totală (pariu câștigat + profit) ne asigură că vom rămâne cu bani în cont în cazul în care metoda noastră va da greș. Plasați al doilea pariu folosind drept miză suma pariată inițial plus profitul înregistrat anterior, din care vom scădea 5%.

Această metodă de a paria presupune găsirea unor pronosticuri în care aveți 80-90% încredere că vor ieși. Cu alte cuvinte, pariurile efectuate de voi vor fi destul de rare. Este greu de crezut că veți găsi în fiecare zi astfel de meciuri, din moment ce oferta de luni, marți, dar și din alte zile sau perioade ale anului nu este una tocmai "stufoasă".

Citește acum ghidul pariurilor sportive online: https://pariurix.com/pdf/ghid-pariuri-sportive-online-cadar-marius.pdf

 

5. Stabilește miza pe fiecare pariu în parte

Mizele fixe de pariere constau, în cazul nostru, în 200 de lei. Sau, la general vorbind, 1/5 din bankroll. Deși poate părea riscant la o primă vedere, unde mai pui că se bate cap în cap cu părerile unor specialiști care preferă calea pașilor mici (mize de maxim 5% din bankroll), acest sistem este cu atât mai interesant cu cât, în momentul în care înregistrați primul pariu câștigător (indicat ar fi ca acesta să coincidă cu primul pariu efectuat), nu veți mai risca pariind din bugetul inițial, ci din câștiguri. Esențial este, după cum spuneam și mai sus, să fie vorba despre pariuri ce implică selecții cât de cât "safe".

La o serie bună de ponturi câștigătoare, bankroll-ul se poate multiplica de până la zece ori. În situația nefericită în care veți înregistra, la un moment dat cinci pariuri consecutiv necâștigătoare, tot veți rămâne cu banii puși deoparte de pe urma pariurilor câștigatoare (acel 5% specificat mai sus).

Suma de bani ce va fi pusă deoparte în momentul înregistrării unui pariu câștigător va fi una destul de consistentă, mai ales atunci când ați parcurs o serie de 40-50 de meciuri. Pentru a reuși o astfel de suită, nu trebuie să faceți nimic altceva decât să aveți flerul de a nu da peste o serie de cinci pariuri necâștigătoare. Și nimic mai mult.

Exemplu:

  • Pariază 200lei @ 1.45 = Suma câștigată: 290 lei (pui deoparte 5% sau 14 lei) 
  • Pariază 275 lei @ 1.60 = Suma câștigată: 440 lei (pui deoparte 5% sau 22 lei) 
  • Pariază 418 lei @ 1.25 = Suma câștigată 522 lei (pui deoparte 5% sau 26 lei) 
  • Pariază 496 lei @ 1.75 = Suma câștigată 868 lei (pui deoparte 5% sau 43 lei) 
  • Pariază 825 lei @ 1.95 = Suma câștigată 1608 lei (pui deoparte 5% sau 80 lei) 
  • Pariază 1528 lei @ 1.85 = Suma câștigată 2826 lei (pui deoparte 5% sau 141 lei) 
  • Pariază 2685 lei @ 1.90 = Suma câștigată 5101 lei (pui deoparte 5% sau 255 lei) 
  • Pariază 4846 lei @ 2.10 = Suma câștigată 10176 lei. 


Am parcurs, așadar, o serie de nici mai mult nici mai puțin de opt pariuri câștigătoare, la cote începând de la 1.25 până la 2.10. Un scenariu favorabil, și nu în mod neapărat irealizabil, în măsura în care orice parior cu experiență poate înregistra o asemenea secvență la un moment dat. Presupunând că am fi pierdut al cincilea pariu, suma totală pusă deoparte ar fi fost de 105 lei, adică mai bine de jumătate din ce am riscat inițial.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre acest mod de a juca, sau vreți să discutați cu alți pariori din comunitatea noastră, atunci vă așteptăm pe forumul de discuții Pariurix despre pariuri sportive.

Pariem online de 20 de ani, cum aratã agenția favoritã? Descoperã acum!
 

Te-ar mai putea interesa şi:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX