1. Home »
 2. Resurse »
 3. Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2023!

Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2023!

Baicu Marius
Baicu Marius

2024-01-03 05:10:00

image Meciuri Live Online - vezi cum poți urmări transmisiuni live gratuit în 2023!

Descoperă toate modurile de a urmări meciuri live online gratuit; pe unele din ele sigur nu le cunoști. Transmisiuni live Superliga fără reclame și la calitate bună! Indiferent că dorești să vezi meciuri din campionatele de fotbal de top ale Europei, din cele mai importante competiții sportive americane (NBA, NHL, NFL, MLB) sau din competiții de mâna a doua sau a treia de fotbal sau din alte sporturi, o poți face online de pe calculator direct din confortul casei tale, sau chiar de pe dispozitive mobile.

În cele ce urmeează vom vorbi despre modurile în care poți urmări transmisiuni live streaming și vom prezenta și câteva link-uri pe care cu siguranță le vei găsi ca fiind foarte utile.

50RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 50RON LA UN DEPOZIT MINIM + 100% PÂNĂ LA 500RON!

Agenție
Competiții de top acoperite LIVE VIDEO 2022 / 2023
 
Unibet
Bundesliga, Ligue 1, La Liga
 transmisiuni live gratuit în 2020
Betano
Bundesliga, Ligue 1, La Liga, Serie A
 transmisiuni live gratuit în 2020
Betfair
Serie A, US Open, Roland Garros
 transmisiuni live gratuit în 2020
NetBet La Liga, Bundesliga, Ligue 1 transmisiuni live gratuit în 2020

 

1. DE CE SĂ URMĂREȘTI TRANSMISIUNI LIVE VIDEO?

Atunci când pariem live este obligatoriu să urmărim desfăşurarea partidei pe care mizăm. În caz contrar este ca şi cum ne-am juca la loto. Atunci când pariem înainte ca un meci să înceapă este important să analizăm meciul şi absolut tot ce ţine de el începând cu forma de moment şi liniile de clasament şi continuând cu lista de jucători indisponibili sau cu starea terenului. Dar atunci când plasăm pariuri live aceste lucruri ajung să conteze mai puţin, iar desfăşurarea partidei şi modul în care joacă ambele echipe devin mai importante.

Şi analiza dinaintea partidei poate fi în continuare importantă, mai ales dacă avem echipe care cad fizic în partea secundă sau echipe care încep mai greu o partidă sau dacă avem un teren impracticabil. Însă urmărind un meci live ne cresc considerabil şansele de a alege cele mai bune pronosticuri. De exemplu am văzut meciuri în care echipa mai slab cotată deschidea scorul. Mulţi pariori crezând că a fost doar o întâmplare pariau pe întoarcerea scorului, dar fără  să urmărească meciul respectiv pentru a vedea cât de bine joacă ambele echipe. Astfel în multe cazuri întoarcerea de scor nu mai venea iar pariorul îşi pierdea banii.

Joacă cu 50RON FREEBET fără depunere! Aici găsești și transmisiuni live video!

Sau am mai văzut de asemenea situaţii în care scorul era 0-0 în minutul 70-80, iar căutătorii de pariuri „Easy money” pariau că se vor marca sub 1.5 goluri până la finalul partidei. Aceştia erau convinşi că n-au cum să se înscrie de două ori dacă până în acel moment nu s-a marcat deloc.  Însă ei nu urmăreau partida pentru a vedea cum se joacă, iar în unele situaţii chiar erau meciuri spectaculoase în care pur şi simplu nu se marcase până în acel moment din cauza ghinionului. Astfel sfârşitul de meci era mult mai intens decât pariorii se aşteptau, iar pariuri pe cote banale de 1.10-1.20 erau pierdute.

Urmărind însă un meci live vom şti exact cum se joacă şi vom putea evita pariurile riscante. Astfel considerăm că este obligatoriu să pariem live doar pe meciurile pe care le putem urmări live video! Din fericire există suficiente modalități pentru a urmări partidele favorite.
 

Meciuri live la televizor

liga 1 live online meci la tv pe stadion

Cel mai bine este să te uiți la televizor deoarece transmisia este de calitate și nu se întrerupe, plus că în ziua de astăzi fiecare persoană are acasă un televizor cu o diagonală destul de mare pe care să poată vedea meciurile dorite în cele mai bune condiții. Telekom Sport, Digi Sport, Look TV și Eurosport acoperă în sezonul 2022 / 2023 cele mai importante meciuri din campionatele și competițiile de top ale Europei, dar și din România, după cum urmează:

 • Digi Sport: La Liga, Serie A, Bundesliga, Ligue 1, Liga Campionilor, Europa League, Superliga, Liga 2
 • Telekom Sport: La Liga, Serie A, Bundesliga Liga Campionilor, Europa League, Superliga, Liga 2 (deci ca Digi, dar fără Ligue 1)
 • Look Sport:  La Liga, Bundesliga, Ligue 1, Liga Campionilor, Europa League, Superliga, Liga 2 (deci ca Digi, dar fără Serie A)
 • Eurosport: Premier League

Totuși există și dezavantaje. Chiar dacă cei de la Digi, Telekom și Look au mai multe posturi, ele tot nu pot acoperi mai mult de 10-15 meciuri într-o singură zi. Dacă vrei să pariezi live pe un meci dintr-un campionat mai mic sau chiar pe un meci mai puțin important dintr-un campionat mare, atunci sunt șanse mici să-l poți vedea la televizor. De aceea soluția o reprezintă internetul, iar despre opțiunile oferite de mediul online vom discuta în continuare.
 

2. TRANSMISIUNI LIVE VIDEO DIN BROWSER

2.1 Meciuri live prin Sopcast

SopCast este o unealtă web ce permite vizionarea programelor TV live online în mod gratuit. Aceasta este disponibilă atât ca program independent (adică o aplicație ce poate fi descărcată pe calculator și chiar pe dispozitive mobile), cât și ca plugin pentru browser-ul Internet Explorer.

 

CUM DESCARC SOPCAST?

Pentru a descărca programul, tot ce ai de făcut este să intri pe sopcast.com și să accesezi secțiunea Downloads. Aici vei vedea că ai de ales  între patru opțiuni:

 • SopCast pentru Windows – selectează această opțiune dacă vrei să instalezi programul direct pe calculatorul tău personal.

 • SopCast pentru Android – dacă vrei să instalezi programul pe un dispozitiv mobil cu Android, selectează această opțiune.

 • SopCast pentru Linux – dacă ai un calculator personal care rulează cu Linux, atunci aceasta este opțiunea pe care trebuie să o selectezi

 • SopCast pentru Mac – din păcate aplicația nu este disponibilă pentru Iphone sau Ipad, dar poate fi utilizată pe un Mac Pc.


Dacă vrei să descarci aplicația pentru Windows, atunci selectează această opțiune, după care vei vedea care sunt versiunile disponibile, și link-uri pentru fiecare versiune în parte. Recomand să descarci versiunea cea mai nouă.

Aplicația se instalează foarte ușor, dând dublu click pe un fișier executabil. După ce s-a instalat, se va deschide o fereastră în care trebuie să te loghezi. Dacă inenționezi să folosești des această aplicație, atunci ai putea să îți deschizi un cont nou dând click pe butonul ”Create a new account” din colțul dreapta jos. Dar dacă nu vrei să deschizi un cont, atunci poți continua și fără a te loga. Tot ce ai de făcut este să selectezi opțiunea ”Login as anonymous”, să lași neschimbate datele completate automat la ”Account name” și ”Password”, și să apeși pe ”Login”.

50RON FREEBET FĂRĂ DEPUNERE + 50RON LA UN DEPOZIT MINIM + 100% PÂNĂ LA 500RON!

CUM URMĂRESC MECIURI LIVE ONLINE PRIN SOPCAST?

În partea de sus a aplicației este un chenar ”Address” unde trebuie să completezi adresa canalului pe care vrei să îl urmărești. Cum afli adresa? Dai o căutare pe google, și vei găsi rapid link-uri unde poți vedea o listă întreagă de canale. Dar voi fi sincer cu tine; nu știu ce s-a întâmplat, dar în ultimii ani tot mai puține din aceste canale continuă să funcționeze. Dacă găsești o listă mai veche de un an, vei avea surpriza ca aproape toate canalele de pe lista respectivă să fie nefuncţionale. Chiar și de pe liste mai noi vei întâmpina probleme similare.

Dacă alegi din aplicație opțiunea ”Live Channels”, îți va fi afișată o listă cu canale live care chiar merg. Dar opțiunile disponibile sunt mai mult decât limitate, și în mare parte vei găsi doar canale asiatice, din care doar vreo două sunt de sport. De aceea dacă chiar vrei să te uiți la meciuri live din SopCast, atunci trebuie să cauți calumea pe internet link-uri care să meargă.
 

sopcast-2.png


Plugin SopCast pentru Internet Explorer

Dacă vrei să te uiți la meciuri live pe internet prin Sopcast, o poți face chiar direct din browser. Însă merge doar pe Internet Explorer, minim versiunea 8. Un site cunoscut la noi în țară care oferă canale TV prin SopCast este cool-etv.net, site care oferă inclusiv posturi precum Digi Sport sau Dolce Sport. Dar și aici, ca și pe orice alt site, este posibil ca aceste posturi TV să nu meargă chiar mereu. O idee bună este ca atunci când începe un meci pe care vrei să îl vezi, să dai o căutare rapidă pe google pentru a vedea ce site-uri îl transmit prin SopCast.

Descoperă pontul zilei la pariuri sportive și pariază chiar acum!

 

2.2 Site-uri ce oferă transmisiuni gratuite prin Flash Player

Sunt multe site-uri care oferă printr-o fereastră flash transmisiuni live. Acestea sunt preluate de pe la televiziuni din diferite țări, așa că nu trebuie să te miri prea tare dacă cauți un meci Real Madrid vs Barcelona și găsești un live stream cu comentariul în arabă.

Acesta este modul prin care găsești de departe cele mai multe transmisii, mai ales dacă știi unde să cauți. Dar chiar și o simplă căutate pe google îți va genera zeci de rezultate. Am găsit pe site-uri din străinătate chiar și transmisii de la meciuri din liga secundă de fotbal din România sau din campionatul național de baschet. Iar dacă sunt acoperite astfel de mecuri de la noi din țară, este clar că sunt oferite și evenimente sportive din multe alte țări.

Deși poți găsi un stream de la aproape orice meci televizat din lumea asta, trebuie să fii pregătit și de anumite dezavantaje. În primul rând urmărirea de meciuri în acest mod fără un plugin de tipul AddBlock este aproape imposibilă; transmisiile sunt pline de reclame deranjante, care tot apar chiar și după ce le închizi. Din fericire aceasta este o problemă rezolvabilă, dar pe de altă parte cred că în următorii ani tot mai multe site-uri de streamuri live vor începe să interzică utilizarea de AddBlock.

Dar momentan această metodă este eficientă. Un alt dezavantaj este reprezentat de delay-ul care poate ajunge chiar până la 1 minut, dar și de rezoluția destul de slabă. Plus că trebuie să fii pregătit pentru ce este mai rău, fiindcă stream-ul poate să pice sau să se blocheze în orice moment. Eu unul încă nu am avut norocul de a da de un stream flash care să meargă fără întrerupere un meci întreg, din minutul 1 până în 90, fără a se bloca măcar o dată.

Mai jos îți voi prezenta o listă cu câteva site-uri bune care oferă transmisiuni live video prin flash, dar sunt convins că există și multe altele care sunt cel puțin la fel de bune.

 • stream2watch.co/sports/soccer  – aici poți găsi multe transmisii din fotbal, de la partide din Premier League și Primera Division și până la meciuri din Suedia, Scoția sau Islanda. Însă oferta este foarte diversificată și la restul sporturilor, astfel încât poți urmări live video meciuri de baschet, box, fotbal american, hochei, baseball și tenis. Sunt oferite chiar și transmisii din wrestling, golf și darts.

 • stopstream.me – este un site care se bazează strict pe sportul european. Oferta se axează în special pe cele mai populare șase sporturi de pe ”Bătrânul Continent”: fotbal, tenis, baschet, volei, handbal și hochei. Am găsit aici chiar și meciuri de fotbal din liga secundă din România sau partide de volei din campionatul nostru național.

 • feed2allnow.eu – are o ofertă similară cu site-ul de mai sus.

 • soccerjumbotv.me – nu oferă foarte multe transmisii, dar nu este exclus să găsești câteva meciuri ce nu pot fi găsite în altă parte

 • sportlemons.net – sunt oferite multe transmisii din tenis, dar și din fotbal și alte sporturi. Sunt transmise chiar și partide de fotbal american atât din NFL, cât și din competiții secundare.

 • rojadirecta.me – aici oferta la hochei pe gheață este mai bogată decât în alte părți

 

2.3  Meciuri live video prin sistem Pay Per View

liga 1 live online pay per view system

Ambele variante prezentate mai sus oferă posibilitatea de a urmări gratuit aproape orice meci care este televizat, indiferent că este transmis de o televiziune din China sau Arabia Saudită. Dar în ambele cazuri va trebui să faci anumite compromisuri. Dacă vrei acces la transmisii de calitate atunci ai putea lua în considerare posibilitatea de a scoate câțiva dolari / euro din buzunar pentru a urmări meciurile dorite în cele mai bune condiții.

Ce sunt site-urile Pay Per View? Sunt site-uri, de obicei al unor competiții oficiale sau a unor televiziuni, unde în schimbul unei sume de bani ai acces la transmisiunile unei anumite competiții sau a unei serii de meciuri.  Avantajele sunt evidente: calitatea video a transmisiunilor este foarte bună (în unele cazuri HD sau poate chiar 4K), transmisiunile nu se blochează (doar dacă ai probleme cu netul), delay-ul este foarte mic, și ai acces la transmisiuni de pe orice calculator, Smart TV, telefon sau tabletă.

În ceea ce privește dezavantajele îmi vine unul singur în minte: serviciul costă bani. Dar vorba aceea, vrei calitate? Atunci trebuie să plătești. Mai este o problemă – doar anumite competiții sau tipuri de meciuri pot fi urmărite în acest mod. Hai să vedem care sunt cele mai populare site-uri de tipul Pay Per View:

 • eurosport.ro – Dacă vrei să ai acces la Eurosport Live oricând și de oriunde atunci te-ai putea abona pentru prețul de 5 euro pe lună sau 40 de euro pe an. Aplicația Eurosport Player poate fi folosită de pe calculatorul personal, de pe tabletă, telefon, Smart TV și chiar prin intermediul consolelor de jocuri. Ce avantaje oferă această aplicație? În primul rând ai acces la mult mai multe transmisii decât sunt oferite la televizor pe canalalele Eurosport. De exemplu ei zic că poți vedea orice meci dorești din Anglia Premier League prin intermediul acestui serviciu.În al doilea rând poți derula în timpul unei transmisii live pentru a revedea o fază ratată sau discutabilă și poți alege diferite unghiuri ale camerei pentru o experiență unică. De asemenea ai acces la statistici și reluări instante.

 • espn.go.com este un site foarte cunoscut la nivel internațional care oferă mai ales transmisii din competiții americane precum NCAA (fotbal american între colegii), X Games (motocross, skateboarding, snowboarding, BMX), NASL (North America Soccer League), IndyCar și multe altele. Pentru fiecare competiție trebuie să plătești separat și poți achiziționa pachete pe diferite perioade de timp. De exemplu prețurile pentru a urmări NASL sunt: 2€ / zi, 5€ / lună și 30€ / an.

 • nbcsports.com – nu sunt multe de spus pentru că este un site similar cu ESPN, care acoperă cam aceleași sporturi și competiții la aproximativ aceleași prețuri.

 • nba.com/leaguepass – agenții de pariuri online precum Unibet și Netbet oferă posibilitatea de a vedea live video meciuri de baschet din NBA direct din pagina de pariuri. Dacă însă vrei să poți urmări orice meci fullscreen la cea mai bună rezoluție și în cele mai bune condiții atât de pe calculator, cât și de pe Smart TV sau dispozitive mobile atunci vei achiziționa un NBA League Pass direct de pe site-ul oficial. Acesta costă 260 RON anual sau 75 RON lunar. Există și alte tipuri de abonamente dintre care poți alege.

 • subscribe.nhl.com – de aici poți achiziționa un abonament pentru a urmări meciurile NHL. Prețurile sunt ajustate în funcție de tipul abonamentului și momentul achiziției. Dacă de exemplu cumperi un abonament full înainte de începerea sezonului regulat atunci prețul este în jur de 115€.

Acestea sunt doar câteva exemple de site-uri care oferă posibilitatea de a urmări diferite evenimente sportive contra cost. Când vine vorba de încasat bani se găsesc destule site-uri care să-ți ofere meciuri live online, chiar și pentru competiții mai mici sau sporturi secundare.

PARIAZĂ LIVE ȘI URMĂREȘTE MECIURI DIN ACEEAȘI FEREASTRĂ cu 50 RON FREEET FĂRĂ DEPUNERE!

De exemplu mai demult am căutat să văd dacă pot urmări meciuri de hochei pe gheață din Rusia KHL, Suedia SHL și Finlanda SM-Liiga și am descoperit că la fiecare din aceste competiții existau site-uri unde puteai cumpăra abonamente. Este drept că site-urile erau foarte greu de folosit pentru că nu erau disponibile în engleză, ci puteau fi utilizate doar în limbile respective (rusă, suedeză, finlandeză), dar ideea este că dacă ai timp să cauți și bani, atunci poți găsi orice te interesează.  

 

2.4 Transmisiuni gratuite de pe site-ul competițiilor

În cazul sporturilor de nișă sau a anumitor competiții foarte mici, mai există și această variantă: transmisiuni gratuite direct de pe site-ul oficial al competiției, sau de pe un site terț autorizat să ofere asftel de transmisiuni.

Poate nu vrei să te uiți la fotbal sau tenis, și ești în căutarea de transmisii la sporturi de nișă precum yachting, golf sau sporturi electronice. Competițiile din astfel de sporturi probabil nu vor putea fi urmărite prin niciuna din metodele enumerate mai sus, dar soluția ar putea fi chiar mai simplă decât îți imaginezi. De multe ori competițiile principale din aceste sporturi de nișă pot fi urmărite în mod gratuit direct de pe site-urile oficiale, sau de pe site-uri cu care există colaborări directe. De exemplu dacă vrei să vezi meciuri de la sporturi electronice precum CS:GO, DOTA2 sau LOL, atunci aproape sigur vei găsi transmisiile dorite pe twitch.tv.

Calitatea transmisiunilor este foarte bună, site-urile nu se blochează, iar în  multe cazuri pot fi accesate și de pe alte platforme (chiar dacă suportul oferit nu este la fel de bun ca la un site Pay Per View). De exemplu Twitch, că tot am vorbit despre acest serviciu, are o aplicație proprie pentru IOS și Android care îți permite să urmărește transmisiuni live vdieo în cele mai bune condiții de pe telefon sau tabletă. Pe de altă parte este mult mai greu de instalat pe Smart TV (nu imposibil totuși).

 

2.5 Transmisiuni live pe Youtube

Este o variantă mai nouă, dar foarte interesantă, mai ales că merge atât de pe PC cât și de pe mobil. Cauți direct pe Youtube ”FCSB vs CFR Cluj live online”, dar după ce începe meciul. Calitatea este bună, delay-ul este mic, și stream-ul nu prea se blochează. Pare varianta perfectă, doar că nu vei găsi toate meciurile care îți trec prin cap. De multe ori nu reușesc să găsesc nici măcar partide importante din campionate de top. Dar pe de altă parte am găsit destul de multe meciuri din Liga 1 de exemplu, dar și din alte campionate medii precum Cehia sau Polonia. Poți da un search să vezi dacă ai noroc, și așa durează maxim un minut. Iar dacă ai noroc, beneficiezi de o transmisiune gratuită la calitate de Pay Per View!

 

2.6 Streamuri ale posturilor TV de sport internaționale prin Kodi

O variantă și mai nouă de a urmări meciuri live online o reprezintă Kodi. Aceasta este o aplicație ce îți permite să accesezi posturi TV din întreaga lume, cum ar fi de exemplu Sky Sports. Nu conține reclame, iar streamurile sunt de calitate, astfel încât ai posibilitatea de a vedea live partide de fotbal sau din alte sporturi care nu sunt transmise la noi în țară (cum ar fi cele de Nations League). Un alt avantaj oferit de Kodi este acela că aplicația merge nu doar pe PC, ci și pe dispozitive cu Android, IOS, MacOS și chiar Raspberry PI. Partea mai puțin plăcută este aceea că va trebui să instalezi niște add-on-uri pentru a avea acces la tot felul de canale de sport internaționale, iar instalarea în sine poate fi un pic anevoioasă și îți poate da ceva bătăi de cap. Cunosc însă persoane care în vreo 2 ore, cu ajutorul unor tutoriale online, l-au făcut să meargă. Iar acest proces anevoios îl parcurgi o singură dată. Ai AICI link de la site-ul oficial, iar pentru tutoriale îți recomand să dai un search pe Google pentru termeni precum ”how to watch sky sports on kodi”.

 

3.Transmisiuni live video la case de pariuri online

liga 1 live online live streaming pe dispozitive

Unele case de pariuri online au propriul serviciu de transmisii live video prin care poți urmări o partidă în timp real din exact aceeași fereastră din care pariezi. Nu sunt percepute taxe clienților, dar este obligatoriu să ai o balanță pozitivă a contului de pariuri sau să fi plasat minim un pariu în ultimele 24 de ore. Această regulă este valabilă la majoritatea agențiilor care au un astfel de serviciu (există mici excepții), motiv pentru care recomand să păstrezi mereu în cont măcar câțiva bani. 
 

3.1 De ce să alegi o casă de pariuri online cu transmisiuni live?

Dacă ai citit ce am scris mai sus, atunci ai ajuns la următoarea concluzie: sunt într-adevăr site-uri gratuite care transmit partide live video însă acestea au câteva probleme importante. În primul rând transmisiunile din browser prin Flash (modul prin care vom găsi cele mai multe meciuri) sunt pline de reclame, iar ele reapar după un anumit interval de timp dacă nu urmărim partida „Full screen”. Şi nu prea o putem urmări astfel ţinând cont că trebuie să mutăm constant între ferestre pentru a putea paria pe meciul respectiv. Sigur, putem instala Adblock, dar eu zic că în maxim 1-2 ani nici un astfel de site nu ne va mai permite să îl accesăm dacă avem Adblock instalat.

O a doua problemă este că aceste stream-uri se pot întrerupe destul de des şi uneori se pot chiar bloca. De asemenea pot avea şi un delay de câteva secunde sau zeci de secunde. Atunci când pariem live contează fiecare secundă astfel încât acest delay ne poate încurca destul de mult. Şi faptul că trebuie să mutăm constant între fereastra de pariuri şi cea cu transmisia live nu este tocmai un lucru plăcut.

Transmisiile live video de la casele de pariuri pe internet n-au delay, nu conţin reclame şi se blochează destul de rar. De asemenea, putem urmări meciul din aceeaşi fereastră din care pariem, fără a mai fi necesar să mutăm între pagini. Putem găsi şi câteva stream-uri destul de rare care nu sunt disponibile pe nici un alt site de transmisii live video. Dar cel mai bine este să vedem o listă exactă cu avantaje și dezavantaje. 

 

3.2 Avantaje și dezavantaje

Avantaje:

 • Poți să te uiți la un meci direct din pagina de pariuri live, iar astfel nu pierzi nici măcar o secundă din acțiune
 • Ai acces gratuit la unele stream-uri care în mod normal sunt disponibile doar contra-cost. Cel mai bun exemplu este cel al campionatului american de baschet (NBA), unde un leaguepass costă în mod normal 75RON / lunar, dar la Unibet (deschide un cont acum) sau Betano (înregistrează-te și tu) poți urmări gratuit toate partidele.
 • Poți urmări meciuri din cele mai importante campionate de fotbal din Europa și nu numai.
 • Poți găsi stream-uri de la meciuri de mâna a doua sau a treia atât din fotbal cât și din alte sporturi, stream-uri care sunt foarte greu de găsit chiar și pe site-uri gratuite acolo unde trebuie să suporți o calitate slabă a transmisiei, multe reclame și posibilitatea ca stream-urile să se blocheze.
 • Ai acces complet și gratuit la toate transmisiunile atâta timp cât ai o balanță pozitivă a contului de pariuri. Agențiile de top oferă chiar și peste 10,000 de transmisiuni anual.
 • La unele agenții de pariuri poți urmări transmisiunile direct de pe telefon sau tabletă. Important este să te țină netul și bateria.


Dezavantaje:

 • Nu poți urmări transmisiunile fullscreen, iar oricum rezoluția este suficient de bună doar cât să poți urmări meciul în condiții bune dintr-o fereastră mică.
 • Există un delay de câteva secunde sau zeci de secunde între ce se întâmplă pe teren și transmisiune.
 • Uneori stream-urile se mai blochează sau nu funcționează (dar de regulă nu prea se întâmplă).

 

3.3 Case de pariuri recomandate care oferă transmisiuni live video

Întâmplător sau nu, cele trei case de pariuri online recomandate de PariuriX.com sunt și cele care oferă cele mai multe meciuri live video.  Este vorba de Unibet, Betfair și Betano. Toate oferă destul de multe transmisii din fotbal, atât din campionate de top ale Europei, cât și din competiții de mâna a treia care pot fi găsite foarte greu pe alte site-uri online. Dar sunt oferite și meciuri de tenis, baschet sau handbal, și chiar și partide de darts sau snooker.

Dar aceste agenții nu sunt și singurele licențiate care oferă transmisiuni live video. Lor li se alătură și Netbet.ro, Sportingbet.ro, Winmasters.com sau Casa Pariurilor, iar lista integrală s-ar putea să fie chiar mai lungă de atât. Dar noi ne vom concentra pe agențiile recomandate.
 

Unibet (D.ONJN 1564/25.08.2016)  – deschide un cont acum

liga 1 live online unibet pagina

Zilnic Unibet oferă zeci de transmisii live video din foarte multe sporturi. Aș putea evidenția:

 • meciuri live din campionate importante de fotbal precum Germania Bundesliga, Franța Ligue 1, Italia Serie A și Spania Primera Division
 • transmisii din ligile secunde ale țărilor importante: Anglia, Franța, Germania, Italia, Spania. Am găsit chiar și transmisii live din meciuri din liga secundă norvegiană.
 • meciuri live de fotbal din campionate europene mai slabe: Austria Bundesliga, Norvegia Tippeligaen, Finlanda Veikkausliiga, Suedia Allsvenskan etc
 • transmisii live stream din competiții sud-americane: Copa Libertadores, Chile Primera, Columbia Primera A etc
 • meciuri live de baschet: NBA, FIBA
 • alte sporturi: volei, tenis, hochei etc
 • este singurul operator licențiat care oferă transmisiuni live de la curse de cai din Marea Britanie.

Atunci când intri pe Unibet pe pagina de pariuri live vei vedea că meciurile însoțite de transmisii live video au în dreptul lor simbolul ”Unibet TV”. Pentru a putea vedea o listă cu toate transmisiile acoperite de serviciul Unibet live streaming, accesează secțiunea de Pariuri, iar în meniul din stânga paginii vei găsi opțiunea ”Unibet TV”.

Meciurile live transmise de Unibet TV pot fi urmărite inclusiv de pe telefon sau tabletă prin intermediul aplicației ”Unibet Sports Betting”. Aceasta poate fi descărcată atât pe Iphone și Ipad, cât și pe dispozitivele cu Android.

Află mai multe despre serviciul Unibet TV accesând acest link

 

Betano (D.ONJN 172/30.01.2017) – deschide un cont acum

liga 1 live online betano pagina de web

Transmisiuni live video Betano din Fotbal în 2023

 • Anglia - Ligile 2-5, ambele Cupe, Supercupa (totul fără Premier League)
 • Italia - Serie A, Serie B, Cupa, Supercupa
 • Germania - Bundesliga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Spania - Liga 1, 2, Cupa, Supercupa
 • Franța - Ligue 1, Ligue 2, ambele cupe
 • International Club - preliminarii UCL si UEL (o parte, nu toate). Copa Libertadores, Copa Sudamericana, Ligile Campionilor din Asia, America de Nord, UCL Women, International Champions Cup
 • International - preliminariile Mondialului de peste tot (cu mici exceptii, depinde de ce au providerii), preliminarii EURO.
 • Turnee finale majore - Copa America, Cupa Africii, Cupa Asiei, Gold Cup, EURO Women, EURO U21/U19

Altele importante (prima ligă + cupe): Argentina, Brazilia, Belgia, Grecia, Olanda, Polonia, Portugalia, Rusia (doar cupă), Elveția, Turcia, Ucraina, SUA MLS


Live Streamuri din Baschet pe Betano.ro în 2023

 • NBA - Pre-season, regular season, play-off, finala, all-star game
 • Euroliga, Eurocupa, FIBA Champions League, Spania, Italia, Franta, Germania


Streamuri live din tenis

 • Toate Grand Slam-urile - Australian Open, French Open, Wimbledon, US Open
 • Cupa Davis, Fed Cup, Turneul Campionilor. aproape toate turneele ATP/WTA


Alte transimiuni video Betano în 2023

 • Volei - Champions League, EURO, Mondiale (+ calificari)
 • Baseball - MLB
 • Handbal - EURO (nu și Mondialele, Champions League-urile si SEHA League)
 • Hockey - NHL, Campionatul Mondial
 • Snooker - tot
 • Fotbal American - NFL

 

Betfair (D.ONJN 1291/29.07.2016) – deschide un cont acum

liga 1 live online betfair pagina de web

O lungă perioadă de timp Betfair nu oferea un serviciu de live streaming, dar mai nou și ea a implementat un astfel de serviciu. Ce oferă ea mai exact?

 • Fotbal – Serie A, FA Cup, Eredivisie, Allsvenskan
 • Tenis – US Open, Roland Garros, toate turneele 1000, 500 și 250 Master Series
 • Baschet – Euroliga și Eurocup, Liga Spaniolă, Italiană, Francează
 • Curse de cai – cursele de pe circuite din Marea Britanie, SUA dar și alte țări (Chile, Franța, Africa de Sud, Suedia și Australia)
 • Curse de ogari – cursele de pe următoarele circuite britanice: Crayford, Henlow, Hove, Monmore, Newcastle, Romford, Sheffield, Sunderland și Wimbledon

Transmisiunile sunt disponibile atât de pe platforma de pariuri sportive cât și cea de betting exchange. Mai mult decât atât, poți urmări meciurile preferate și din cadrul aplicațiilor pentru mobil – Betfair Sportsbook și Betfair Exchange.


4. TRANSMISIUNI LIVE VIDEO DE PE MOBIL

De exemplu nu ești acasă și este un meci pe TVR 1. Vezi că televiziunea națională are o aplicație pentru mobil care îți permite să urmărești gratuit posturile proprii, deci implicit și meciurile! Că am văzut o groază de persoane care se chinuiau la un meci al naționalei să găsească un link pe net, și habar nu aveau că soluția era atât de simplă. La fel, pot exista aplicații gratuite și ale unor televiziuni de afară care transmit partide de fotbal ce te-ar putea interesa, dar trebuie să te documentezi un pic. Și televiziuni de sport precum Telekom TV și Digi Sport au aplicații proprii, doar că în cazul lor accesul se face contra-cost. Canalul Look TV poate fi urmărit de pe mobil dacă ai un abonament Orange TV sau See Now.

Sunt și posturi TV internaționale sau competiții importante ce au adoptat sistemul Pay-Per-View. Ele oferă posibilitatea de a le urmări transmisiunile proprii de pe orice calculator, Smart TV sau dispozitiv mobil prin intermediul unei aplicații, dar aceste servicii nu sunt gratuite. Câteva exemple care îmi vin în minte sunt Eurosport, ESPN.go, NBCSports, NBA și NHL.

Însă cea mai simplă variantă de a urmări un meci de pe mobil este acela de a descărca aplicația de pariuri pentru mobil al uneia din casele de pariuri online care oferă transmisiuni live video. Stream-urile sunt disponibile integral de pe mobil, dar doar din cadrul aplicației operatorului, nu și direct din browser.

 

5. Case de pariuri online cu meciiuri live online în sezonul 2022 / 2023

Dacă ai avut răbdare să citești acest articol, a venit momentul să îți arăt și unde poți urmări în sezonul 2022 / 2023 meciurile de la cele mai importante competiții din lume.

 • România Superliga - este acoperită integral de Digi, Telekom Sport și Look TV. Ea nu poate fi urmărită la casele de pariuri online licențiate. Dacă nu locuiești în România, dar ești stabilit printr-o altă parte a Europei unde piața jocurilor de noroc este reglementată, să poți urmări live video meciurile din Liga 1 pe unul din site-urile locale de pariuri. De exemplu chiar și Bet365 transmite live stream în anumite țări partidele din prima ligă românească.

 • Anglia Premier League - Începând cu sezonul 2021 / 2022 Premier League este transmis in exclusivitate de Eurosport, deci meciurile pot fi urmărite DOAR pe acest canal. Pentru a avea acces la orice meci din Anglia în cele mai bune condiții, poți opta pentru un abonament plătit la Eurosport Player. Premier League este singurul din cele 5 campionate de top ale Europei ce nu poate fi urmărit la vreo casă de pariuri. Pe de altă parte Betano.ro transmite toate meciurile din ligile 2-5, dar și din cele două cupe și din Supercupă (practic totul fără Premier League).

 • Spania La Liga -  meciurile pot fi urmărite pe nu mai puțin de 3 televiziuni: Digi Sport, Telekom și Look TV. Prima ligă spaniolă poate fi urmărită LIVE GRATUIT la următoarele agenții de pariuri : unibet.ro, netbet.ro și betano.ro.

 • Italia Serie A - putem vedea serie A la Telekom TV și Digi Sport, dar și la mai multe case de pariuri precum unibet.ro, betano.ro, netbet.ro, sportingbet.ro și betfair.ro.

 • Franța Ligue 1 - este acoperită de Digi și Look Sport, dar și de agențiile unibet.ro, netbet.ro și betano.ro.

 • Germania Bundesliga - Dacă sezonul 2017 / 2018 nu a fost transmis de nici o televiziune, lucrurile s-au schimbat din ediția 2018 / 2019, meciurile putând fi văzute atât pe Digi Sport cât și pe Telekom Sport și Look Sport (lucru valabil și în sezonul 2022 - 2023). De asemenea Bundesliga poate fi urmărită live gratuit la următoarele agenții : unibet.ro, netbet.ro, betano.ro, sportingbet.ro, efortuna.ro și winmasters.com, plus că poți vedea meciurile gratuit în condiții foarte bune pe platforma Laola1.tv

 • NBA - campionatul american de baschet poate fi urmărit la casele de pariuri Unibet.ro, Betano.ro și Netbet.ro, iar unele meciuri sunt date și pe Telekom Sport. Pentru acces la toate partidele la cea mai bună calitate video, trebuie să optezi pentru un ”NBA League Pass”.

 • NHL - unele meciuri pot fi urmărite pe Telekom Sport, iar pentru acces complet la cea mai bună calitate poți opta pentru un abonament de pe site-ul oficial al competiției. Partidele din NHL sunt acoperite și de Betano.ro.

PARIAZĂ LIVE ȘI URMĂREȘTE MECIURI DIN ACEEAȘI FEREASTRĂ cu 50 RON FREEET FĂRĂ DEPUNERE!

6. Strategie pariuri câștigătoare pentru meciuri live

Plasarea de pariuri pe meciuri live reprezintă un mod rapid de a câștiga o sumă substanțială de bani într-un timp foarte scurt, dar în același timp este și modul prin care cei mai mulți pariori ajung să-și piardă întregul bankroll din doar câteva pariuri, aceştia din urmă ajungând în această postură şi deoarece comit greşelile despre care am vorbit în ACEST ARTICOL. Deși este o armă cu două tăișuri, eu rămân la părerea că pariurile live reprezintă calea cea mai rapidă către un profit consistent, cu condiția să respecți un set de reguli prestabilite, fără a te abate de la ele.

Pariurile live sunt foarte dinamice și te pun în fața la situații de tot felul, în timp ce majoritatea strategiilor de pariuri sportive (VEZI AICI o strategie bazază pe clasamente şi statistici) sunt destul de conservative și propun un plan fix de pariere, care de multe ori nu prea se potrivește la meciuri live. Problema principală la pariurile în timp real este aceea că mulți pariori sunt luați de val, iar din cauza adrenalinei fac multe greșeli care în cele mai multe cazuri sunt fatale. Din acest motiv strategia propusă de mine se bazează mai degrabă pe respectarea unui set de reguli, decât pe urmarea unui plan fix de pariere. Din punctul meu de vedere, dacă respecți următoarele reguli vei avea șanse reale să câștigi constant din pariuri sportive, desigur cu condiția să fii un parior cât de cât decent. Pentru aceasta consultă zilnic Cota 2 și Pontul Zilei, să nu pierzi cele mai profitabile pariuri sportive. Nu de alta, dar majoritatea care își pierd rapid banii la pariuri live pățesc asta pentru că comit greșeli grave, nu pentru că nu s-ar pricepe la alegerea celor mai bune pronosticuri pariuri sportive.

Primul și cel mai important sfat pe care-l pot da este acela că indiferent de situație nu trebuie să te abați de la regulile de mai jos. Pariurile live oferă tentații foarte mari, iar mulți pariori se abat de la reguli fără să-și dea măcar seama, iar acest lucru nu poate duce decât la rezultate negative. Mai departe voi împărți regulile în două părți: reguli ce țin de modul de organizare și aspecte care te pot ajuta să ai mai multe pariuri câștigătoare.

 

REGULI CE ȚIN DE MODUL DE ORGANIZARE

Regula 1 - Stabilește un buget fix pentru pariuri

Site-urile de pariuri câștigă bani atunci când tu pierzi. Cu cât depui mai mult și pariezi mai mult, cu atât ele vor fi mai fericite. De aceea probabil ți s-a întâmplat să vezi că atunci când te loghezi în contul de pariuri sau pierzi aproape toți banii pe care-i ai în cont apare automat o fereastră care te încurajează să efectuezi un nou depozit rapid. Acest lucru nu se întâmplă chiar pe toate site-urile. Atunci când pariezi pe meciuri live și adrenalina prinde cote maxime, nu mai gândești chiar lucid și vei fi mult mai tentat să efectuezi un nou depozit fără a sta prea mult pe gânduri. Acesta este și unul din modurile în care la mulți pariori apare dependența de pariuri.

De aceea trebuie să-ți faci bine calculele înainte de a începe să pariezi. Trebuie să stabilești un bankroll exact: acesta trebuie să fie o sumă pe care să-ți permiți s-o pierzi și căreia să nu-i simți lipsa în cazul în care nu vei fi suficient de inspirat. În nici un caz nu trebuie să iei din banii de chirie, mâncare sau de la alte cheltuieli importante pentru a avea bani de pariuri. Odată ce ai stabilit această bancă trebuie să-ți impui ideea că dacă ajungi pe 0 nu vei efectua imediat un nou depozit fără a-ți face iar calculele de la zero. Degeaba ajungi la început la concluzia că-ți permiți să investești 1.000 RON, dacă după ce-i pierzi bagi alți 4.000 RON din cauza adrenalinei de moment.  Dacă vrei să afli mai multe despre money management-ul la pariuri sportive, accesează acest link: https://pariurix.com/ce-este-moneymanagementul-si-la-ce-ne-ajuta-in-pariuri-sportive.html.

 

Regula 2 - Stabilește o miză fixă pentru fiecare pariu

Mulți pariori când aud de termenul ”strategii de pariuri” se gândesc implicit la strategii precum Martingale sau Fibonacci. În anumite situații astfel de strategii pot fi eficiente, dar mai degrabă pe termen scurt, iar la pariuri live recomand evitarea lor. Realitatea este că mai devreme sau mai târziu vei prinde o serie de pariuri pierzătoare, care ar putea fi fatală dacă folosești o strategie conform căreia miza este crescută constant după fiecare pariu pierdut. Când vorbim de pariuri pe meciuri live recomand evitarea creșterii mizei și axarea pe o miză constantă la fiecare pariu în parte.

Dacă obișnuiești să plasezi atât pariuri de cote mici cât și de cote mari, probabil că n-o să te încânte prea tare ideea unei mize fixe. În cazul acesta ai putea stabili diferite mize pentru fiecare tip de pariu. De exemplu poți stabili o miză de 4% din bancă pentru un pariu de cotă 2.50+, 5% pentru un pariu de cotă 1.70 – 2.50, și 6% pentru o cotă de sub 1.70. Sau ai putea să stabilești pe loc nivelul încrederii pentru fiecare pariu, pe o scară de la 1-10, și în funcție de acest nivel de încredere să decizi mizele exacte, fără a ieși însă din anumite limite prestabilite.

Indiferent de modul în care te hotărăști să procedezi trebuie să ai un plan clar de pariere. În nici un caz nu trebuie să pariezi "la ochi" fiindcă pariurie live pot fi foarte tentante și cu siguranță va veni acel moment în care te vei lăsa luat de val și te vei hotărî să mergi all-in sau să pariezi o sumă mult mai mare decât ar fi cazul.

 

Regula 3 - Nu juca niciodată la recuperare

Aceasta este o regulă foarte cunoscută în pariuri, care este cu atât mai importantă atunci când vorbim de pariuri pe meciuri live. Adrenalina de moment ne poate face ca după o serie de pariuri pierdute să nu mai gândim lucid și să luăm decizii greșite, cum ar fi parierea din grabă a unei sume mari de bani în încercarea de a recupera ce am pierdut anterior. Acesta este și modul în care cei mai mulți pariori ajung să piardă întreaga bancă pentru pariuri.

Indicat este ca în momentul în care ai prins o serie slabă de rezultate să te oprești din pariat în ziua respectivă și să accepți pierderile. Ziua următoare o poți lua de la capăt, deoarece vei fi mai calm și vei avea mintea mai limpede, iar astfel nu mai riști să pierzi toți banii din cauza stării de moment. Am văzut persoane care au câștigat și 5.000RON la pariuri live într-o lună, iar apoi i-au pierdut pe toți într-o singură noapte pentru că pur și simplu n-au știut să se oprească. Cu siguranță nu vrei să ajungi într-o astfel de situație.

Dacă vrei să afli care sunt cele mai comune greșeli la pariuri sportive, și ce soluții există la ele, atunci dă CLICK AICI.

 

Regula 4 - Nu paria când ești distrat, beat sau obosit

Parierea pe meciuri live presupune luarea unor decizii bune într-un interval foarte scurt de timp. Acesta nu este întotdeauna un lucru ușor de făcut nici măcar pentru cei mai buni pariori. Pentru a putea obține cele mai bune rezultate este obligatoriu să ai mintea limpede și să fii concentrat doar pe pariuri în acel moment. Dacă tu tocmai te-ai despărțit de prietenă și gândul îți stă doar acolo, cu siguranță nu vei fi capabil să iei cele mai bune decizii atunci când pariezi live. Acest lucru este valabil și atunci când ești sub influența alcoolului sau / și a diferitelor substanțe, sau ești pur și simplu obosit. 

PARIAZĂ LIVE ȘI URMĂREȘTE MECIURI DIN ACEEAȘI FEREASTRĂ cu 50 RON FREEET FĂRĂ DEPUNERE!

De asemenea nu trebuie să exagerezi cu timpul petrecut la calculator. Este o idee bună să aloci suficient timp acestei activități dacă vrei să găsești cele mai bune pariuri. Dar pe de altă parte nu trebuie nici să petreci toată ziua în fața calculatorului, deoarece după câteva ore nu vei mai putea fi concentrat suficient pe ce ai de făcut, iar atunci vor începe să apară și greșelile.

Vrei să accesezi și alte tutoriale și articole de top care să te ajute să îți sporești șansele de câștig? Atunci accesează ”Școala de pariuri online - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga”,  te așteaptă link-uri către zeci de articole de top!

 

CUM POȚI AVEA MAI MULTE PARIURI CÂȘTIGĂTOARE

Sfat 1 - Urmărește live video meciurile pe care pariezi

Atunci când pariem înainte de startul unui meci ținem cont de statistici, rezultate recente, echipele de start, stilurile celor două combatante și mulți alți factori de acest gen. Însă atunci când un meci a început aceste lucruri pică în plan secund dacă o echipă sau un anumit jucător prind o zi proastă sau dacă intervin lucruri la care nu ne așteptam înainte de start, precum un gol marcat rapid. Modul în care se joacă devine cel mai important aspect de care trebuie să ții cont. Problema este că tu n-ai de unde să știi cum se joacă un meci dacă nu-l urmărești. Desigur, poți avea acces la statistici, dar acestea sunt de multe ori înșelătoare și nu sunt suficiente pentru a-ți face o părere despre ce se întâmplă pe teren și ce urmează să se întâmple.

Din punctul meu de vedere, pariurile live se merită doar cu condiția să urmărești acele jocuri. În ziua de astăzi canalele de sport din România acoperă majoritatea campionatelor importante de fotbal din Europa și nu numai, turnee importante de tenis, dar și multe alte competiții. Este adevărat că de multe ori vei dori să pariezi și pe meciuri mai puțin importante, care nu sunt televizate. Din fericire există suficiente alternative. În primul rând poți căuta transmisii live pe diferite site-uri, dar aici problema principală este aceea că pot apărea delay-uri, transmisiile pot fi întrerupte și de multe ori sunt pline de reclame (deși instalarea unei extensii la browser de tipul AdBlock ar rezolva această problemă).

O soluție și mai bună o reprezintă alegerea unui site de pariuri care oferă transmisii live video. Poți vedea AICI care agenții licențiate au un astfel de serviciu. Delay-urile sunt destul de mici, transmisiile nu se întrerup, plus că poți urmări meciul dorit direct din fereastra din care pariezi, ceea ce-ți va ușura treaba destul de mult. Mulți consideră acest pas o pierdere de timp, dar dacă chiar vrei să câștigi constant din pariuri pe jocuri in direct atunci acesta este un pas esențial pe care n-ai voie să-l sari.

 

Sfat 2- Caută tendințe care te pot ajuta la pariuri pe meciuri live

Să presupunem că o echipă care teoretic este favorită are un început destul de modest de partidă și poate la prima vedere ai fi tentat să pariezi live împotriva ei. Dar examinând statisticile de la meciurile precedente ajungi la concluzia că această echipă face de obicei o primă repriză de tatonare și este mult mai periculoasă după pauză, în special în ultimul sfert de oră.

În campionatul României, sezonul 2015-2016, ACS Poli Timișoara a marcat 21 de goluri înaintea pauzei de iarnă, dar doar șase din ele au fost reușite în prima repriză. Conform acestei statistici am putea la următorul meci să așteptăm până la pauză, iar atunci să pariem că echipa bănățeană va marca. Dacă n-am fi avut acces la o astfel de statistică atunci probabil n-am fi avut încredere să mizăm pe ea la pauză dacă vedem că practică un joc modest în primele 45 de minute.

Sau în Italia Serie A, Udinese și Inter s-au întâlnit în etapa a 16-a a sezonului 2015/2016. La ora disputării acelui joc niciuna din echipe nu înscrisese vreun gol în primul sfert de oră în campionat, deși ambele au jucat câte 15 meciuri. Acesta era un semn bun că un pariu live conform căruia nu se va marca în primele 15 minute este destul de sigur. Așa a și fost, pariul fiind desigur câștigător.

Acesta sunt doar câteva exemple, dar sunt foarte multe alte situații în care partidele trecute ale unei echipe ne pot ajuta să ne dăm seama de modul în care această echipă va juca în diferite momente ale meciului următor.
 

Sfat 3 - Bazează-te pe pariuri realiste

Poate fi foarte tentant să arunci câțiva lei pe un pariu de cotă foarte mare. Ai putea spune că nu vei simți lipsa acelor bani, iar dacă pariul este câștigător, atunci vei câștiga o sumă consistentă. Poate că ocazional chiar nu este o idee rea să faci acest lucru, dar fără să exagerezi. Dacă începi să arunci câte 1-2 lei pe fiecare pariu irealist, atunci acei câțiva lei se vor transforma în câteva sute fără să-ți dai seama și asta cu riscul de a nu avea nici măcar un pariu câștigător.

Pe de altă parte nu recomand nici strategia ”easy money” la pariuri pe meciuri live. Experiența m-a învățat că la pariuri live vom avea parte de cele mai multe situații în care o cotă de 1.05 – 1.10 ne va mânca toată banca exact atunci când ne este lumea mai dragă. Eu prefer să mă bazez pe pariuri de cote nici prea mari, dar nici prea mici (1.40 – 2.50), iar pentru mine acesta este cel mai bun mod de a juca, mai ales pe termen lung.

 

Sfat 4 - Axează-te doar pe campionatele pe care le cunoști

Majoritatea caselor de pariuri au o ofertă sportivă foarte generoasă și nu ezită să întroducă în ofertă meciuri de fotbal din campionate obscure, pe care cu siguranță nu le cunoști. Sunt mulți pariori care cred că în astfel de competiții se pot găsi multe pariuri de valoare care pot aduce un câștig substanțial, iar parțial acest lucru este foarte adevărat. Problema este că dacă nu cunoști cu adevărat acea competiție obscură vei avea parte de foarte multe surprize și vei da de situații care poate într-un campionat de top nu vor apărea vreodată.

Am văzut întoarceri de rezultat de la 0:3 în minutul 80 la 4:3 la final, meciuri în care la pauză scorul era de 4:2 dar până la final nu s-a mai înscris nici un gol, dar și multe alte situații de genul acesta. Plus că la astfel de partide există riscul să apară delay-uri la actualizarea informațiilor, iar meciul să fie blocat exact atunci când vrei să plasezi un pariu. Din toate punctele de vedere cred că este bine să te limitezi doar la competițiile cât de cât cunoscute.

PARIAZĂ LIVE ȘI URMĂREȘTE MECIURI DIN ACEEAȘI FEREASTRĂ cu 50 RON FREEET FĂRĂ DEPUNERE!

Dacă respecți ce am spus mai sus, îți vei mări considerabil șansele de a prinde mai multe pariuri câștigătoare și de a trece cu bine peste momentele dificile în care prinzi o serie slabă de rezultate. Nu uita; pariurile pe meciuri live pot duce la o îmbogățire rapidă, dar și la o pierdere rapidă a întregii bănci.

CLICK AICI pentru a descoperi 30 de sfaturi utile care te vor ajuta să câștigi mai mult la pariuri online. 

7. FAQ - Întrebări comune de la pariori

Pot vedea meciuri live gratis pe net?

Da. Există mai multe metode pentru a vedea meciuri live gratis pe net, unele mai bune ca altele. Principalele ar fi: Sopcast, Youtube, Kodi, Flash Player, site-uri oficiale ale anumitor competiții și aplicațiile caselor de pariuri online. Despre fiecare dintre aceste metode am discutat pe larg în articolul nostru, prezentând plusuri și minusuri, dar și moduri concrete prin care le poți folosi pentru a urmări meciuri live gratis pe net.

Care sunt cele mai bune aplicații pentru meciuri live?

Timp de mulți ani cea mai bună aplicație a fost Sopcast, însă aceasta este destul de depășită în vremurile noastre și nu mai oferă suficiente meciuri. O alternativă nouă și bună este Kodi, însă este destul de greu de instalat, optimizat și folosit, astfel încât nu o recomandăm începătorilor în mod deosebit. În acest moment considerăm că cele mai bune aplicații pentru meciuri live sunt cele oferite de către casele de pariuri online din România.

Care sunt cele mai bune site-uri pentru meciuri live streaming?

Dintr-o simplă căutare pe internet vei observa că există sute de site-uri online care oferă meciuri live streaming prin ferestre flash player. Noi avem în articolul nostru o listă cu cele mai bune, pe care îți recomandăm să o consulți. Totuși aceste site-uri sunt pline de reclame, iar uneori transmisia nu este de cea mai bună calitate. De aceea recomandăm mai degrabă să urmărești meciuri live online direct pe site-urile caselor de pariuri online – aici transmisiunile sunt stabile și scutite de reclame.

Cum pot urmări meciuri live pe telefon?

Atunci când ești pe calculator poți vedea meciuri live online prin nenumărate metode cum ar fi Kodi sau Flash Player. Însă de pe mobil opțiunile tale sunt mult mai limitate. De fapt singura pe care o considerăm viabilă pentru live streaming de pe mobil o reprezintă aplicațiile caselor de pariuri online.

Merită să mă uit la fotbal online live?

Da, mai ales dacă obișnuiești să joci la pariuri live pe meciuri din campionate mai mici ce nu sunt transmise la televizor. Din start noi vă putem spune să pariați doar pe meciuurile de fotbal pe care le puteți urmări live stream, asta dacă vreți să aveți rezultate bune pe termen lung la pariuri live. Iar în cele mai multe cazuri respectivele partide pot fi văzute doar pe internet.

Cum pot vedea meciuri live streaming direct din fereastra de pariuri?

În acest moment cea mai bună metodă de a vedea meciuri online este direct de pe site-urile caselor de pariuri. Unele agenții licențiate la noi în țară au un serviciu de live streaming complet gratuit la care ai acces nelimitat dacă îndeplinești două condiții foarte simple: să ai cont acolo, și să ai o balanță pozitivă a acestuia (chiar și un leu pe cont e suficient). Apoi tot ce ai de făcut este să intri pe pagina de pariuri live a respectivului meci, iar în dreapta paginii se va deschide o fereastră cu transmisiunea live video. Aceasta este accesibilă atât de pe PC, cât și de pe mobil!

Ce meciuri live transmit casele de pariuri?

Case de pariuri precum Unibet, Betano sau Netbet vin cu transmisiuni live video din majoritatea campionatelor importante ale Europei (La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A), dar și din competiții mai mici. Tot aici poți găsi inclusiv transmisiuni din NBA sau NHL! În articolul nostru poți vedea o listă mai detaliată cu mai multe competiții acoperite de către agențiile de pariuri de la noi din țară!

PARIAZĂ LIVE ȘI URMĂREȘTE MECIURI DIN ACEEAȘI FEREASTRĂ cu 50 RON FREEET FĂRĂ DEPUNERE!

Te-ar mai putea interesa și:

 • Pot vedea meciuri live gratis pe net?
 • Care sunt cele mai bune aplicații pentru meciuri live?

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Baicu Marius
+78.5
Câștigate
5
Pierdute
6
2
Curry
+68.8
Câștigate
12
Pierdute
4
3
Boogie-Alexandru-Ștefan
+64.8
Câștigate
12
Pierdute
15

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX