Luna septembrie, una extrem de profitabilă pentru tipsterii PariuriX!

2021-10-01 13:51:58 3,3k 0

Luna Septembrie 2021 a fost una extrem de profitabilă pentru tipsterii PariuriX, fiind de fapt cea mai bună lună a noastră din noiembrie 2020 încoace, luând în considerare atât ponturile individuale ale tipsterilor, cât și proiectele de pe site sau pronosticurile de pe canalul nostru de Telegram.

Joacă acum la una din casele de pariuri online recomandate de PariuriX cu un super pachet de bun venit!


Cât de profitabili am fost în luna Septembrie?

În luna Septembrie 2021 tipsterii noștri au reușit să obțină la ponturile individuale un profit total de 388.54 unități, cel mai mare al anului, depășind pe cel de 273.7 unități obținut în luna Aprilie. Cel mai profitabil tipster al lunii a fost Gabriel Morariu (+90.42u), urmat de Tudor Cosma (+80.24u) și Robert_Cristian (+80.15). Pentru mai multe informații puteți urmări secțiunea Statistici Tipsteri.

În ceea ce privește proiectele de pe site, Biletul Zilei a avut în septembrie un profit record de 349 de unități. De asemenea trebuie menționat că pe cele trei proiecte cumulat (Biletul Zilei, Pontul Zilei, Cota 2) am fost pe plus în ultimele trei luni consecutiv. Luna aceasta ele au avut un profit total de 528 unități.

Și pe canalul de Telegram lucrurile au stat excelent luna trecută, cu un profit total de 333 de unități reușit de către cei trei tipsteri ai noștri care dau ponturi acolo:  Dan BâraAndrei Daniel și Tudor Cosma. Dacă intri acum pe canalul de Telegram, poți participa la giveaway-uri pe parcursul lunii Octombrie unde punem la bătaie 50 de Vouchere Emag X 50 RON fiecare (detalii aici)

Vă amintim că toate statisticile sunt ținute automat, utilizând un script, astfel încât nu le putem edita din pix, așa cum poate fac alte site-uri care se laudă cu profit lună de lună. Iar dacă ai dubii că acest lucru este adevărat, te invităm să ne următești zilnic pentru a vedea dacă lucrurile stau chiar așa sau nu. Oricum îți vei da seama destul de rapid că statisticile noastre sunt pe bune. deoarece avem și luni mai puțin inspirate (așa cum are oricine, cel puțin din rândul celor care prezintă statistici reale).

 

Cum poți fi și tu membru al comunității PariuriX?

PariuriX are mai mulți tipsteri, printre care și nume cunoscute precum Ionuț Angheluță și Dan Ștefănescu (comentatori Digi), Marius Huțu (expert recunoscut în handbal) , Florin Caramavrov (Fost redactor-șef adjunct la ProSport), Grigore Cartianu (cunoscut jurnalist atât în sport cât și în politică), Matei Udrea (jurnalist Prosport), dar și nume mai puțin cunoscute care însă nu sunt cu nimic mai prejos când vine vorba de calitatea ponturilor oferite, cum ar fi Tudor Cosma care are rezultate excelente pe tenis. Iar luna aceasta avem un coleg nou în persoana lui Alin Buzărin, de care suntem convinși că ați auzit. 

Pe pagina principală a site-ului PariuriX.com găsești o listă cu toți tipsterii și cu cele mai recente pronosticuri date de aceștia. Poți da click pe numele unui tipster pentru a vedea o listă cu toate ponturile sale, dar și statisticile lui pentru fiecare lună. Deci fiecare specialist PariuriX are statistici individuale! Astfel poți ști care este în formă, care este mai constant în rezultate, și așa mai departe. 

Apoi trebuie să știi că pe pagina fiecărui tipster este și un buton ”Abonează-te” prin care te poți abona gratuit la respectivul tipster pentru a primi notificări atunci când postează ceva nou. Deci dacă din diferite motive nu îți plac ponturile date de un anumit specialist, nu te obligă nimeni să îl urmărești sau să joci ce propune acesta. Te poți concentra doar pe preferații tăi. 

În aceeași ordine de idei, în secțiunea ”Ponturi” poți vedea o listă cu pronosticuri în funcție de sport. Din nou, fiecare sport dar și fiecare competiție importantă are statistici proprii.  Astfel poți vedea la care sporturi sau ligi sunt mai bune rezultatele, și la care sunt mai puțin bune.

În afară de ponturile individuale date de fiecare tipster în parte, PariuriX are 3 proiecte după cum urmează:

  • Cota 2.00 – în fiecare zi este propus un bilet de cotă ~2.00 format din 1-3 pronosticuri
  • Pontul zilei – la acest proiect oferim zilnic câte un pont single, de regulă pontul în care avem cea mai mare încredere.
  • Biletul zilei – acesta este la mare căutare, conținând de obicei 2-3 pronosticuri în care avem încredere mare.

Fiecare proiect poate fi accesat din secțiunea Ponturi pariuri sportive și este independent unul de celălalt! Deci fiecare proiect are statistici proprii în funcție de rezultatele sale.

Nu în ultimul rând, te așteptăm pe canalul de Telegram acolo unde sunt publicate zilnic ponturi live de către Dan BâraAndrei Daniel și Tudor Cosma. Nu uiita și de giveaway-ul nostru din Octombrie: 50 de Vouchere Emag X 50 RON fiecare (detalii aici)

 

PariuriX vine și cu oferte speciale la agențiile partenere 

PariuriX nu vine doar cu ponturi la pariuri, ci și cu tutoriale și articole utilie, știri din lumea jocurilor de noroc, sau recenzii a tuturor caselor de pariuri și cazinouri licențiate din România. De asemenea, avem oferte exclusive cu unii dintre operatorii de top de la noi din țară, aceste oferte fiind accesibile doar prin link-urile noastre (însă unele sunt valabile o perioadă limitată de timp, așa că trebuie să te grăbești). O listă completă cu astfel de oferte poate fi accesată în articolul: Oferte exclusive disponibile doar prin PariuriX la casele de pariuri și cazinourile de top licențiate!  Avem chiar și liste cu bonusuri fără depunere la pariuri sportive sau bonusuri fără depunere la casino!

Case de pariuri online recomandate
Betano
Betano
Încasează bonusul Betano de 100% până la 500RON
Superbet
Superbet
Încasează bonusul Superbet de până la 500RON
Sportingbet
Sportingbet
Încasează bonusul Sportingbet de până la 500RON
NetBet
NetBet
Încasează la Netbet 100RON fără depunere + 200 FREESPINS
Unibet
Unibet
Încasează la Unibet un pariu fără risc de 300RON + 150FS în Burning Hot!
Winmasters
Winmasters
Încasează bonusul Winmasters de 100% până la 500RON + 40RON FREEBET
Winner
Winner
Încasează la Winner până la 700 RON bonus + 4 FREEBETS
888Sport
888Sport
Încasează acum la 888Sport 100% până la 600RON + 60FREESPINS

Autor

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea... citeste mai mult