1. Home »
  2. Incepatori »
  3. Școala de pariuri online 2024 - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga

Școala de pariuri online 2024 - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-09 11:18:00

image Școala de pariuri online 2024 - Tot ce trebuie să știi pentru a câștiga

Școala de pariuri online – descoperă tot ce trebuie să știi pentru a câștiga la pariuri sportive pe internet, ghid complet de la A la Z. Află cum se joacă la pariuri online, vezi cum și unde o poți face legal, învață să pariezi ca un profesionist - money management, strategii de pariuri sportive, modele de analiză a pariurilor și multe alte informații utile te așteaptă aici.

Vezi aici Top case de pariuri online recomandate în 2019 și pachetele de bun venit oferite

Case de pariuri online recomandate

Betano
L1170664W000663
500RON bonus la pariuri sportive
Deschide cont și încasează până la 500 RON la pariuri sportive Betano!
Deschide cont
Se aplică T&C
Superbet
L1203785W001253
100% până la 500RON
Exclusiv PariuriX
Încasează bonus de 60RON bonus fără depozit!
Deschide cont
Se aplică T&C
NetBet
L1160651W000195
50RON
Exclusiv PariuriX
Încasează 50RON FREEBET fără depunere la Netbet!
Deschide cont
Se aplică T&C
Unibet
L1160657W000330
300RON pariu fără risc
Încasează un pariu fără risc de 300RON + 200FS CASH!
Deschide cont
Se aplică T&C
Mozzart Bet
L1203414W001173
200% până la 1750RON
Încasează bonusul Mozzartbet de 50 FS fără depunere + până la 1750RON
Deschide cont
Se aplică T&C
MrBit
L1213854VW001295
100% până la 200RON
Încasează un bonus de bun venit de 100% până la 200RON la MrBit!
Deschide cont
Se aplică T&C
Winmasters
L1160650W000194
până la 400RON
Încasează bonusul Winmasters de până la 400 RON
Deschide cont
Se aplică T&C

ȘCOALA DE PARIURI ONLINE - CE VEI GĂSI ÎN ARTICOL?
1.Noțiuni introductive
        1.2 Meciuri aranjate, paid tips și câștiguri sigure

2.Glosar pariuri și tipuri de pariuri existente
2.1.Tipuri de bilete și cote la pariuri sportive
 
3.Pariuri online – cum, unde și de ce?
3.1.Legislație și aspecte legale
3.2.Metode de plată la casele de pariuri online
3.3.Opțiunea de cash out / închidere pariu
3.4.Pariuri live, de pe mobil și meciuri live online
3.5 Bonusuri la pariuri sportive
 
4.Pariază ca un profesionist
4.1.Money management
4.2.Strategii de pariuri sportive
4.3.Pariuri în funcție de sport – analiză, strategii, sfaturi
4.4.Reguli, sfaturi și greșeli comune
 
5.Dependența față de gambling
 
6.Probleme comune
6.1.Implicarea într-o comunitate online
6.2.Alte articole utile

 

1. NOȚIUNI INTRODUCTIVE DESPRE PARIURI ONLINE

Pariorii din ziua de astăzi sunt mult mai privilegiați decât cei din urmă cu 10 ani, pentru că acum ai la un click distanță tot felul de articole și tutoriale care să te ajute să devii un parior mai bun. Mulți însă nu dau importanță acestor materiale și nu sunt dispuși să piardă timp pentru a învăța. Ei vor să vină cineva să le dea mură în gură totul - eventual dacă s-ar putea să primească bilete câștigătoare pe bandă rulantă ar fi perfect. Dacă te duce un pic capul atunci înseamnă că ți-ai dat seama de mult că așa ceva nu există și singurii care îți vor promite asta sunt țeparii care vor să profite de pe urma naivilor aflați în căutarea unei îmbogățiri rapide.

Dacă însă faci parte din categoria celor dispuși să învețe pentru a deveni pariori mai buni, atunci te afli în locul potrivit. În acest articol nu mi-am propus să prezint foarte multe informații, ci mai degrabă să vin cu link-uri de la cele mai bune articole de pe site-ul PariuriX – articole ce trebuiesc neapărat citite dacă chiar tinzi să devii un parior care să câștige constant din această activitate. Pentru ca parcurgerea lor să fie cât mai ușoară, acestea sunt puse în ordinea în care trebuiesc abordate.

Aceste articole te învață pe larg absolut tot ce trebuie să știi, în cele mai mici detalii, de la primul contact cu pariurile online și până la cum să joci ca un parior profesionist. Trebuie doar să ai răbdare să citești și să nu uiți un lucru foarte important – cum o carte de medicină nu te transformă peste noapte într-un doctor, nici aceste materiale nu te vor transforma într-un parior de succes fără multă muncă.

Accesează acum Betoclock.com, site de top din SUA cu guideline-uri utile pentru pariori!

 

1.1 Meciuri aranjate, paid tips și câștiguri sigure

Dacă tot am menționat mai sus despre vânzătorii de iluzii și marfa lor, poți aprofunda un pic acest subiect pentru a te convinge o dată și pentru totdeauna cum stă treaba de fapt. 

 

2. GLOSAR PARIURI ȘI TIPURI DE PARIURI EXISTENTE

Înainte de a paria, este crucial să cunoști explicația principalilor termeni din pariuri sportive, să știi ce fel de pariuri există, și ce opțiuni de pariere îți pot crește șansele de câștig. Am mai văzut pariori care se considerau buni, dar nici nu aveau habar pe ce pariază. De exemplu pariurile de tipul betting exchange îți permit să iei locul casei de pariuri și să fii tu cel care oferă cote, handicapurile asiatice (care-s foarte importante) te ajută să plasezi pariuri de cote bune la partide complet dezechilibrate pe hârtie, pariul DNB îți aduce miza înapoi în cazul în care echipa pe care ai pariat face doar egal, iar exemplele pot continua.
 

Lectură obligatorie:


Lectură opțională:


Articole pentru diferite sporturi


2.1.Tipuri de bilete și cote la pariuri sportive

La pariuri poți juca bilete simple, multiple, în sistem sau cu baze, fiecare dintre ele fiind mai utile în anumite situații. Dar pentru a ști să folosești la maxim aceste tipuri de pariuri, trebuie să înveți care este treaba cu cotele și cum se calculează ele pentru fiecare tip de bilet în parte. Și dacă tot am ajuns la cote recomand să afli tot ce ține de ele, de la noțiuni de bază și până la modul în care sunt stabilite de către casele de pariuri, și felul în care putem profita din plin de cele mai bune cote. Iar atunci când vei înțelege pe deplin aceste aspecte vei ști cum să găsești pariuri de valoare, lucru foarte important în condițiile în care ”value bets” reprezintă modul principal prin care pariorii profesioniști își câștigă existența din pariuri pe termen lung.

Lectură obligatorie:

 

3. PARIURI ONLINE - UNDE, CUM ȘI DE CE?

În primul rând trebuie să înțelegi de ce este bine să joci la pariuri online. Noi îți arătăm și care sunt cele mai bune agenții licențiate, și ce avantaje oferă acestea. Iar dacă nu știi să deschizi un cont de pariuri, nici o problemă, te învățăm și asta de la A la Z.

Lectură obligatorie:

Lectură opțională:


3.1 Legislație și aspecte legale 

Începând din 2015, piața jocurilor de noroc din România este reglementată de către ONJN. Asta înseamnă că putem juca legal doar la anumite case de pariuri online, avem de respectat anumite legi (cum ar fi verificarea contului de pariuri în maxim 30 de zile de la înregistrare), iar o dată pe an trebuie să plătim impozit la ANAF. Următoarele 3 articole sunt extrem de importante și nu ar trebui să te apuci de pariuri online până nu le citești.

Lectură obligatorie:

Lectură opțională:

PARIAZĂ ONLINE ACUM! COTE BUNE, PARIURI LIVE ȘI OFERTĂ DE TOP!

 

3.2 Metode de plată la casele de pariuri online

Mulți pariori începători cred că pentru a juca la pariuri sportive online este obligatoriu un card de credit / debit, ceea este conform fals. PariuriX prezintă pe larg toate metodele de plată disponibile, cu informații detaliate despre fiecare în parte. Poți afla care sunt cele mai bune carduri pentru pariuri online, dar și cum poți depune și retrage în deplină siguranță fără a avea un card sau un cont bancar!

Lectură obligatorie:

Lectură opțională:

 

3.3 Opțiunea de cash out / închidere pariu

Îi dedic o secțiune întreagă acestei opțiuni ce poate fi găsită doar la pariuri online, și asta pentru că folosirea ei corectă ne poate ajuta să câștigăm bani de pe urma biletelor care sunt în final pierzătoare. În același timp ea ne ajută să reducem pierderile, și implicit să ne sporim câștigurile.


3.4 Pariuri live, de pe mobil și meciuri live online

Plasarea de pariuri live duce pariurile sportive la cu totul alt nivel, oferind multe oportunități noi de a câștiga bani, dar și cu multe tentații care ne pot face să ne ducem ”gherlă” într-un timp record. Urmărirea meciurilor live stream în timp ce pariem live pe ele este o regulă obligatorie a succesului, iar de aceea noi îți prezentăm toate modurile prin care poți vedea live partidele preferate. Ce rol au pariurile de pe mobil în această ecuație? Dacă un pariu pre-meci îl putem plasa în orice moment dăm de un PC, când vine vorba de pariuri în timp real nu putem fi mereu acasă când joacă echipa favorită. Iar atunci putem paria din mers, și chiar urmări meciuri live video din mers oriunde ne-am afla!

Lectură obligatorie:

Lectură opțională:


3.5 Bonusuri la pariuri sportive online

Un parior adevărat deblochează bonusurile în mod natural fără a se plânge de condiții de rulaj (atâta timp cât acestea nu sunt exagerate) și profită de pe urma celor mai bune oferte pentru a câștiga mai mult. Învață care este diferența între un bonus normal, un freebet și un pariu fără risc și descoperă agențiile cu cele mai tari oferte.

 

4. PARIAZĂ CA UN PROFESIONIST

Recomand în mod special ”Ghidul Pariorului profesionist în 4 pași”, dar avem și alte articole destinate pariorilor mai avansați care sunt inspirate din poveștile de succes ale jucătorilor de top ce sunt capabili să trăiască din câștigurile obținute din pariuri sportive.

Lectură obligatorie:


Lectură opțională:

 

4.1 Money management

Money management-ul este extrem de important în pariuri sportive deoarece te ajută să stabilești sumele pe care să le joci pe fiecare pariu în parte, cum să îți gestionezi finanțele pentru rezultate cât mai bune, și cum să fii calculat pentru a nu te băga în probleme financiare din care este greu de ieșit. Fără un money management bun este imposibil să fii un parior de succes, deci primul articol de mai jos este un ”must-read”.

Lectură obligatorie:


Lectură opțională

4.2 Strategii de pariuri sportive

PariuriX a pus de-a lungul timpului accent pe strategiile de pariuri sportive care ne pot crește șansele de câștig, astfel încât avem pe site o colecție impresionantă de articole pe această temă. Găsești la noi cele mai bune strategii din ultimii 15 ani, cu plusuri și minusuri, dar și cu sfaturi despre cum le poți utiliza la potențial maxim. Începem cu 3 articole generice și continuăm cu materiale utile despre fiecare strategie în parte.

Articole generice:


Top 10 cele mai cunoscute strategii: 


Alte strategii de top

 

4.3 Pariuri în funcție de sport – analiză, strategii, sfaturi

Modul în care un meci trebuie analizat diferă de la sport la sport, și asta pentru că fiecare disciplină sportivă are particularitățile sale. Părerea noastră este să nu te concentrezi niciodată pe mai mult de 2 sporturi simultan, iar în funcție de care sunt acestea, recomand să consulți articolele corespunzătoare de mai jos.
 

Articole generice

Pariuri pe cele mai populare sporturi 


Pariuri pe alte sporturi

 

4.4 Reguli,sfaturi și greșeli comune

Există un set de reguli și sfaturi, atât pentru pariuri la general cât și pentru pariuri live în particular pe care respectându-le ca la carte îți crești șansele de câștig. La fel, există un set de greșeli pe care orice parior le comite mai devreme sau mai târziu (măcar o parte din ele) și pe care trebuie să știi cum să le eviți înainte ca bugetul tău să aibă de suferit.

Lectură obligatorie:

Lectură opțională:


5. DEPENDENȚA FAȚĂ DE GAMBLING

Dependența față de jocuri de noroc poate fi o problemă serioasă ce trebuie combătută înainte de a lua amploare. În acest sens v-am pregătit două articole, dar și un alt material care vorbește de Joc Responsabil, singurul program dedicat persoanelor cu probleme de joc din România.

 

6. PROBLEME COMUNE

Mai jos poți vedea o listă cu articole despre câteva probleme comune cu care mulți pariori se confruntă mai devreme sau mai târziu și pe care majoritatea nu știu cum să le abordeze.


6.1 Implicarea într-o comunitate online

Iar dacă te confrunți cu o altă problemă a cărei soluții nu ai putut să o găsești în articolele de pe site-ul PariuriX, atunci te așteptăm pe forumul nostru de discuții unde poți vorbi atât cu staff-ul nostru, cât și cu alți pariori români din întreaga lume!


6.2 Alte articole utile

În final mai recomand câteva materiale care ar putea să te intereseze. Și nu uita, acest articol conține link-uri doar de la o parte din materialele de pe site-ul nostru. În secțiunea ”Articole pariuri, poker, casino și jocuri de noroc” te așteaptă mult mai multe ghiduri și tutoriale utile. 

PARIAZĂ ONLINE ACUM! COTE BUNE, PARIURI LIVE ȘI OFERTĂ DE TOP!

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Ponturi / Predicții

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Tudor Cosma
+120.8
Câștigate
30
Pierdute
9
2
Gabriel Morariu
+52.43
Câștigate
14
Pierdute
5
3
Robert Bozdogescu
+33.65
Câștigate
7
Pierdute
1

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX