1. Home »
  2. Incepatori »
  3. Prima mea experiență cu pariurile online

Prima mea experiență cu pariurile online

Baicu Marius
Baicu Marius

2023-01-03 00:00:00

image Prima mea experiență cu pariurile online

A trecut destul de mult timp de când m-am apucat de pariuri online, astfel încât nu prea mai țin bine minte cum a fost trecerea de la pariuri stradale la cele pe internet. Am însă un prieten care pariază online de numai o lună de zile, motiv pentru care l-am rugat să scrie acest articol. Astfel, cei care pariază în continuare la agenții de la colțul străzii vor înțelege mai bine care sunt plusurile și minusurile acestei treceri. Să vedem ce are de zis acest amic:

Click aici și încasează acum cel mai bun pachet de bun venit la pariuri sportive
 

De ce am făcut trecerea către mediul online?

Pe vremuri obișnuiam să pariez doar la agenții stradale fiindcă era mai simplu; mă duceam la cea mai apropiată agenție, dădeam banii la casieră, îi spuneam meciurile pe care vreau să le joc, iar ea se ocupa de restul. Simplu și fără bătăi de cap. Problema este că la un moment dat nu mai era suficient. Descopeream seara câte un meci interesant de prin America de Sud și nu aveam unde să joc pentru că toate agențiile erau închise. Mă duceam la țară la fiecare sfârșit de săptămână, când oferta sportivă era cea mai bogată, și din nou nu aveam unde să pariez pentru că nu era nici o agenție prin zonă. Vroiam să pariez și eu live sau să joc multe pariuri single într-o zi, dar și aceste lucruri erau greu de făcut offline.


Cum m-am pregătit de această trecere către pariurile online

Atunci mi-am dat seama că toate aceste probleme pot fi rezolvate prin deschiderea unui cont de pariuri online. Am citit un pic articolele de pe PariuriX , dar și topicurile de pe forum ale fiecărei agenții în parte, și am observat că unele case de pariuri chiar trebuiesc evitate pentru că pariorii au întâmpinat acolo numai probleme. Tot ce am citit mi-a fost de real folos pentru că m-a ajutat să evit din start agențiile neserioase, și astfel am evitat să rămân cu un gust amar încă de la primul contact cu pariurile virtuale. Am aflat însă că dacă aleg una din agențiile recomandate de PariuriX, atunci nu am cum să fiu dezamăgit. 

 

Ce agenție de pariuri online am ales

Am mai observat că oferta pre-meci și live diferă foarte mult de la agenție la agenție, motiv pentru care m-am uitat cu atenție pe mai multe site-uri de pariuri pentru a găsi exact ce mă interesează. În final mi-am dat seama că nici o agenție nu este perfectă (nici offline nu este vreuna ideală de altfel), așa că am ales să îmi deschid un cont la fiecare din cele 5 agenții de pe listă. De ce? Când un meci lipsește de la una, îl găsesc la alta. Când vreau să joc handicapuri europene mă duc la Betano. Când vreau handicapuri asiatice, aleg Unibet. Dacă sunt interesat de betting exchange, intru pe Betfair. Înțelegi ideea. Plus că având cont la mai mulți operatori simultan pot beneficia mereu de cele mai bune cote, dar și de cele mai tari promoții. Sigur, nu trebuie să faci ca mine. Și dacă te înregistrezi la 2-3 agenții diferite cred că este suficient. 

 

Primele lucruri pe care le-am făcut după ce m-am înregistrat

Unul din motivele pentru care evitam pariurile pe internet era acela că mă așteptam să pierd mult timp la început până să reușesc să depun bani, să îmi verific contul, și să învăț să pariez online. Este adevărat, am pierdut ceva timp mai ales că a trebuit să urmez acești pași la fiecare agenție în parte. Dar dacă stau acum și mă gândesc mai bine, îmi dau seama că acele lucruri le fac o singură dată, după care pot paria relaxat din confortul casei mele sau de la țară de pe dispozitive mobile, la orice oră din zi sau din noapte. Puțin efort făcut o singură dată m-a scutit de chinul de a mă duce la agențiile stradale de 3 ori pe zi. Cu siguranță pe termen lung se merită. Iar dacă nu prea ai chef să înveți lucruri noi, atunci poți consulta acest articol:  https://pariurix.com/cum-joc-la-pariuri-online.html. Te învață mură în gură ce să faci, deci nu trebuie să îți bați capul prea tare.

 

Ce am aflat când am început să pariez pe internet

În timp ce am început să pariez online am descoperit câteva lucruri interesante. În primul rând am descoperit opțiunea de Cash Out,  opțiune ce îmi permite să închid pariuri aflate în desfășurare. Offline nu aveam această posibilitate, și stăteam mereu cu sufletul la gură când îmi mai trebuia un singur pariu câștigător pe bilet. Acum dacă simt că biletul ar putea fi pierzător, dau cash out și știu că iau sigur o parte din bani.

Mi-a plăcut și faptul că fiecare casă de pariuri la care m-am înregistrat oferea bonusuri pentru prima depunere, dar și alte promoții tentante care mă ajută să câștig mai mult din pariurile mele. Am găsit până și bonusuri la pariuri multiple, promoție care îmi plăcea și la agențiile stradale.  Am mai observat că pot paria utilizând telefonul mobil în condiții foarte bune deoarece sunt oferite aplicații de pariuri atât pe Android cât și pe IOS. Am descărcat aplicațiile dorite, m-am logat cu datele contului meu, iar acum pot paria la orice oră din zi sau din noapte chiar și de la țară utilizând conexiunea 3G. Foarte tare! 

 

Efectuarea primei retrageri la pariuri online

Am avut un pic de emoții atunci când am solicitat prima retragere, dar mi-am dat seama rapid că nu aveam nici un motiv să îmi fie teamă. Banii au intrat în câteva zile pe card fără nici cea mai mică problemă. În final primul contact cu pariurile online a fost de bun augur.

Recunosc că materialele oferite de PariuriX mi-au fost de real folos și m-au ajutat să parcurg rapid anumiți pași care pe cont propriu mi-ar fi luat mai mult, cum ar fi deschiderea contului de pariuri, prima depunere, verificarea identității sau plasarea primului pariu. Toate aceste informații pot fi găsite în link-ul de mai sus: ”Cum joc la pariuri online”. 

Postările de pe forum m-au ajutat și ele să evit agențiile neserioase, la fel cum m-au ajutat și recenziile PariuriX despre fiecare agenție în parte. Nu îmi rămâne decât să recomand tuturor celor care încă joacă la agenții stradale că a venit momentul ca și ei să facă trecerea către pariurile online, pentru că cu siguranță nu vor regreta alegerea făcută.

Află ce bonus te așteaptă în acest moment la cea mai bună agenție de pariuri online


Te-ar mai putea interesa și:

Sunt content manager-ul site-ului PariuriX.com, dar și cel mai vechi membru al echipei de specialiști PariuriX, având peste 10 ani de experiență în domeniul jocurilor de noroc. De-a lungul timpului am contribuit în special la adăugarea de tutoriale și articole utile pentru pariori, pentru a îi învăța pe aceștia să joace responsabil la pariuri sportive, și pentru a își putea gestiona corect bankrol ...

Citeste mai mult

Case de pariuri online legale recomandate

Tipsteri ai lunii

1
Dan.Oancia
0
Câștigate
0
Pierdute
0

ABONEAZĂ-TE PENTRU A PRIMI PROMOȚII DE LA PARIURIX